Als Adem Lucht Wordt

Download Als Adem Lucht Wordt PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Als Adem Lucht Wordt book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Als Adem Lucht Wordt not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Als Adem Lucht Wordt


Als Adem Lucht Wordt
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Als Adem Lucht Wordt PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Als Adem Lucht Wordt


Als Adem Lucht Wordt
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Paul Kalanithi
language : nl
Publisher: Overamstel Uitgevers
Release Date : 2016-10-03

Als Adem Lucht Wordt written by Paul Kalanithi and has been published by Overamstel Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-10-03 with Biography & Autobiography categories.


Op zesendertigjarige leeftijd wordt de briljante en ambitieuze neurochirurg Paul Kalanithi gediagnosticeerd met stadium IV longkanker. Van de ene op de andere dag verandert hij van een arts die levens redt in een patiënt die moet vechten voor zijn eigen leven. De laatste 22 maanden van zijn leven besluit hij zijn grote ambitie waar te maken: een meesterlijk boek schrijven over zijn bijzondere levensloop. Wat maakt het leven nog de moeite waard als je de dood in de ogen kijkt? Wat doe je als al je dromen over een toekomst plaats moeten maken voor een miserabel noodlot? Wat betekent het om een kind te krijgen en nieuw leven op aarde te zetten terwijl je eigen leven langzaam wegebt? Paul Kalanithi stierf in maart 2015, terwijl hij de laatste hand legde aan zijn memoires. Zijn wijze observaties en rijke inzichten in het leven zijn hartverscheurend. Als adem vervliegt is een onvergetelijk boek over een naderend einde en de relatie tussen arts en patiënt van een begenadigd schrijver, die helaas beide rollen moest vervullen.

Die Ene Pati Nt


Die Ene Pati Nt
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Ellen de Visser
language : nl
Publisher: Ambo|Anthos
Release Date : 2019-02-19

Die Ene Pati Nt written by Ellen de Visser and has been published by Ambo|Anthos this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-02-19 with Fiction categories.


In Die ene patiënt tekende Ellen de Visser hartverwarmende arts-patiëntverhalen op. Nu aangevuld met het verhaal van Anthony Fauci, de belangrijkste adviseur van president Trump in de coronacrisis. Nu aangevuld met een nieuw verhaal van Anthony Fauci, de belangrijkste adviseur van president Trump bij de strijd tegen de coronapandemie. In Die ene patiënt vertellen zorgverleners over de patiënt die hun leven voor altijd veranderde. Van chirurg tot psychiater en van ouderenverpleegkundige tot seksuoloog; de verhalen die in deze bundel door Ellen de Visser zijn samengebracht vormen een unieke inkijk in de ziel en de gedachtewereld van onze hulpverleners. Ze laten zien hoe leed, pijn, verdriet en vreugde bij elke verpleegkundige of arts hun sporen nalaten. 'Prachtig, hartverscheurend en wijs. Dosering eenmaal daags.' - Matthijs van Nieuwkerk 'Een prachtig boek.' - Adriaan van Dis

Onder Het Mes


Onder Het Mes
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Arnold van de Laar
language : nl
Publisher: Thomas Rap
Release Date : 2014-10-02

Onder Het Mes written by Arnold van de Laar and has been published by Thomas Rap this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2014-10-02 with Body, Mind & Spirit categories.


Chirurg Arnold van de Laar neemt je in dit boek mee op een reis door de weerbarstige geschiedenis van zijn eigen vakgebied: de heelkunde. Aan de hand van de beroemdste patiënten uit de wereldgeschiedenis laat hij zien hoe chirurgen door de eeuwen heen probeerden pijnen te bestrijden, wonden te helen en mensenlevens te redden. Soms zijn het heldenverhalen, maar net zo vaak gingen chirurgen in het verleden als slagers en slachters te werk en brachten ze hun patiënten meer kwaad dan goed. Van de besnijdenis van Abraham tot de aorta van Einstein: Onder het mes is een meeslepende geschiedenis, erudiet en grappig, en een fascinerende introductie in het eeuwenoude verhaal van een medisch vakgebied. Arnold van de Laar studeerde geneeskunde in Leuven en werkt als chirurg in het Slotervaart Ziekenhuis in Amsterdam. Hij schrijft regelmatig voor het Nederlands Tijdschrift voor Heelkunde.

Het Verborgen Brein


Het Verborgen Brein
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : John Bargh
language : nl
Publisher: Overamstel Uitgevers
Release Date : 2018-02-27

Het Verborgen Brein written by John Bargh and has been published by Overamstel Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-02-27 with Psychology categories.


Het verborgen brein staat vol verrassende en vermakelijke onthullingen over de onbekende maar allesbepalende invloed van ons onderbewustzijn en helpt ons om betere keuzes te maken, slimmer te werken, beter te slapen en ons geheugen te trainen. Op zeer aanstekelijke en toegankelijke wijze laat John Bargh ons kennismaken met de vele grote ontdekkingen uit zijn innovatieve onderzoek die ons het menselijke gedrag op een totaal nieuwe manier laten bezien.

Bekentenissen Van Een Hersenchirurg


Bekentenissen Van Een Hersenchirurg
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Henry Marsh
language : nl
Publisher: Nieuw Amsterdam
Release Date : 2017-07-15

Bekentenissen Van Een Hersenchirurg written by Henry Marsh and has been published by Nieuw Amsterdam this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-07-15 with Biography & Autobiography categories.


Bekentenissen van een hersenchirurg is een adembenemend eerlijk boek, waarin Henry Marsh terugblikt op onmogelijke dilemma’s en life changing beslissingen. Hij beleefde tijdens zijn lange loopbaan als hersenchirurg zowel opwindende hoogtepunten als verwoestende tegenslagen, maar zijn liefde voor de neurochirurgie bleef al die tijd onwankelbaar. Het vooruitzicht van zijn pensionering zette hem aan het denken: wat heeft hij eigenlijk geleerd over het leven door veertig jaar lang menselijke hersenen te behandelen? Marsh vertelt openhartig hoe hij het hoofd biedt aan de overweldigende last van de verantwoordelijkheid die soms op hem drukt wanneer hij tracht menselijk lijden te verlichten. Herinneringen ophalend onderzoekt hij de moeilijkheden van een vak dat meer gaat over kansen dan zekerheden, en overdenkt hij de gevolgen van beslissingen die vaak in een fractie van een seconde genomen moeten worden.

De Kunst Van Het Sterven


De Kunst Van Het Sterven
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Katy Butler
language : nl
Publisher: Karakter
Release Date : 2020-03-26

De Kunst Van Het Sterven written by Katy Butler and has been published by Karakter this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-03-26 with Family & Relationships categories.


Als je nadenkt over het einde van je eigen bestaan, denk je vaak aan de kwaliteit van het leven dat je nog rest. Je wil je familie niet tot last zijn, je wil spirituele rust vinden en waardig, zonder pijn, thuis sterven. Dit boek is de ideale gids in dat proces. Het biedt de steun en kennis die je nodig hebt om je eigen einde een plek te geven. In overzichtelijke stappen en in duidelijke woorden helpt de auteur je met de mentale, fysieke en praktische vragen die je zal tegenkomen. De kunst van het sterven helpt je niet meer bang te zijn voor wat onvermijdelijk komen gaat. Je leven wordt intenser, rustiger en waardiger, of dat nu dage n, maanden of jaren zijn.

De Economie Van Hartlijders Bij Lichamelijken Arbeid


De Economie Van Hartlijders Bij Lichamelijken Arbeid
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Floris Egbertus Revers
language : nl
Publisher:
Release Date : 1930

De Economie Van Hartlijders Bij Lichamelijken Arbeid written by Floris Egbertus Revers and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 1930 with Heart categories.