Bloedfraude

Download Bloedfraude PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Bloedfraude book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Bloedfraude not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Bloedfraude


Bloedfraude
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Bloedfraude PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Bloedfraude


Bloedfraude
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : John Carreyrou
language : nl
Publisher: Karakter
Release Date : 2018-10-10

Bloedfraude written by John Carreyrou and has been published by Karakter this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-10-10 with Biography & Autobiography categories.


‘Wat wil jij later worden?’ Zonder te aarzelen antwoordde de zevenjarige Elizabeth Holmes: ‘Miljardair.’ ‘Waarom geen president?’ ‘De president zal mij ten huwelijk vragen omdat ik straks miljarden verdien.’ Op haar negentiende richtte Elizabeth de meest veelbelovende start-up van Silicon Valley op: Theranos. Haar revolutionaire idee was een nieuwe, snelle manier van bloedtesten, die de medische wereld op zijn kop zou zetten. Al in het eerste jaar haalde Holmes het ongekende bedrag van 45 miljoen dollar op en haar portret prijkte op alle businesskranten en -bladen. Extraordinary, werd het genoemd. Maar haar bedrijf bleek gebaseerd op leugens en vervalste testresultaten, en Holmes voerde een schrikbewind om haar moedwillige fraude te verhullen. De meermaals bekroonde Wall Street Journal-journalist John Carreyrou ontmaskerde Holmes en zijn onthullingen brachten haar ten val. Zijn diepgravende journalistieke onderzoek is de basis voor dit adembenemende en shockerende boek over een evil woman en de waanzin van het snelle geld.

Vlaanderen In De Middeleeuwen


Vlaanderen In De Middeleeuwen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : David Nicholas
language : nl
Publisher: Overamstel Uitgevers
Release Date : 2015-11-02

Vlaanderen In De Middeleeuwen written by David Nicholas and has been published by Overamstel Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-11-02 with History categories.


Vlaanderen is in de geschiedenis nooit zo belangrijk geweest als in de middeleeuwen. Het toenmalige graafschap Vlaanderen was een politieke sterkhouder en stond aan de wieg van de industrialisatie en verstedelijking van Europa. Maar Vlaanderen was tevens het slagveld van Europa. De geschiedenis van middeleeuws Vlaanderen is de rode draad doorheen de lange academische carrière van de gerenommeerde Amerikaanse historicus David Nicholas. Veertig jaar lang deed hij diepgravend onderzoek over het economisch en politiek belang van de regio. Dat levenswerk resulteerde in dit erudiete boek. Nicholas schetst een levendig portret van het Vlaanderen tussen de zesde en de vijftiende eeuw. Aan de hand van ontelbare primaire bronnen en met een open geest kijkt hij met een hedendaagse bril naar deze tumultueuze tijdspanne in onze geschiedenis. Dit internationaal standaardwerk wordt heruitgegeven in het Engels en zal eindelijk ook verkrijgbaar zijn in het Nederlands.

Binnen Bij Bol Com


Binnen Bij Bol Com
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Jeroen van Bergeijk
language : nl
Publisher: Singel Uitgeverijen
Release Date : 2019-11-05

Binnen Bij Bol Com written by Jeroen van Bergeijk and has been published by Singel Uitgeverijen this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-11-05 with Social Science categories.


Een anonieme hal van acht voetbalvelden groot aan de rand van een bedrijventerrein in Waalwijk. Eindeloze schappen met spullen en spulletjes. Welkom in het distributiecentrum van bol.com. Hier gaat Jeroen van Bergeijk undercover, omdat hij wil weten wat er gebeurt als wij om vijf minuten voor middernacht besluiten dat we morgen een stofzuiger of een airfryer nodig hebben. Wie zijn de mensen die ervoor zorgen dat we ons pakketje thuisbezorgd krijgen? En wie pakt het uit als we het retourneren? ‘Op de afdeling Retouren tref ik stofzuigers met propvolle zakken aan, schuurmachines waar het bouwstof aan vastgekoekt zit en een doos met een bladblazer waar de herfstblaadjes uit dwarrelen.’ In Binnen bij bol.com schrijft Jeroen van Bergeijk over zijn werkzaamheden voor bol.com en zijn verblijf op vakantiepark De Droomgaard, waar veel van de (vooral Oost-Europese) werknemers van het distributiecentrum wonen. Hij schetst niet alleen het dagelijks bestaan van arbeidsmigranten, maar werpt ook licht op de consequenties van onze collectieve verslaving aan online shoppen.

Headspace


Headspace
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Andy Puddicombe
language : nl
Publisher: Spectrum
Release Date : 2020-02-20

Headspace written by Andy Puddicombe and has been published by Spectrum this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-02-20 with Body, Mind & Spirit categories.


Hét boek bij de populaire Headspace-app. 'Als je overweegt om mindfulness te proberen, dan is dit de perfecte introductie.' Bill Gates Wil je vaker een moment van rust in je leven? Dat het constante gepraat in je hoofd een moment tot stilstand komt? Dan is het tijd voor een hoofd vol leegte! Per dag schieten er duizenden gedachten door je hoofd. Tijdens het werk, fietsen, autorijden, een gezellig diner of 's nachts in bed. Andy Puddicombe laat je in Headspace zien hoe je in tien minuten je hoofd tot rust kunt brengen. De oefeningen uit dit boek zijn snel, makkelijk en effectief. Leer hoe je je makkelijker kunt concentreren, hoe je meer rust en kalmte kunt ervaren en wat je kunt doen om lekker en ontspannen te slapen. 'Andy Puddicombe doet voor meditatie wat Jamie Oliver voor eten heeft gedaan.' The New York Times 'It’s kind of genius.' Emma Watson 'Ik kan niet meer stoppen met lezen. Wat een inspirerend boek.' Libelle Andy Puddicombe is een voormalig boeddhistische monnik en de belangrijkste meditatie- en mindfulnesstrainer in het Verenigd Koninkrijk. Het werd zijn missie om meditatie uit de mystieke hoek te halen en het zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te maken. Hij richtte Headspace op, een wereldwijd onlineplatform en app met geleide meditaties die hij zelf inspreekt.

De Chocolatiers


De Chocolatiers
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Jan Moran
language : nl
Publisher: Karakter
Release Date : 2019-10-16

De Chocolatiers written by Jan Moran and has been published by Karakter this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-10-16 with Fiction categories.


Celina Savoia is totaal van slag door het plotselinge overlijden van haar echtgenoot, een professionele chocolatier. Ze besluit om met hun zoontje af te reizen naar de zonnige Italiaanse Amalfikust, om kennis te maken met de familie van zijn vader. Ze bouwt een magisch en romantisch nieuw bestaan op van chocolade maken aan zee, omringd door een liefhebbende familie. Maar langzaam begint ze te vermoeden dat de man om wie ze rouwt niet de geliefde zoon en broer was die ze dacht dat hij was. Hoewel een tweede kans op liefde binnen handbereik is, houdt het mysterie van de ware identiteit van haar man Celina tegen. Vastbesloten de waarheid te achterhalen gaat ze samen met de broer van haar man op zoek naar het verleden en komt ze terecht bij een afgelegen Zuid-Amerikaanse cacaoplantage. En dan blijkt dat het bedrog groter is dan ze voor mogelijk hield.

Ambitie


Ambitie
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Mike Tyson
language : nl
Publisher: Karakter
Release Date : 2017-09-29

Ambitie written by Mike Tyson and has been published by Karakter this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-09-29 with Biography & Autobiography categories.


Ambitie! is een biografie, een inspirerend handboek en een eerbetoon in één Op dertienjarige leeftijd werd Mike Tyson gescout door de legendarische trainer Cus D'Amato. Het was het begin van een intensieve samenwerking en een diepgaande vriendschap. Ambitie! vertelt over hun beide levens en de lessen die Tyson van Cus leerde. Aan zijn Italiaanse coach heeft hij zowel binnen als buiten de ring veel te danken. Cus stelde zich op als vader, trainer en inspirator. D'Amato geloofde heilig in het belang van mentale training. Al lang voordat iemand het over mindfulness in de sportwereld had, droeg Cus deze loso e uit. Door je emoties onder controle te krijgen, word je een sterkere tegenstander in de ring. Ambitie! laat zien hoe Tyson opklom naar de wereldtop, discipline ontwikkelde en rust vond in zijn dagelijkse drukke leven vol trainingen en wedstrijden.

Het Boek Van De Vergeten Artiesten


Het Boek Van De Vergeten Artiesten
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Vera Buck
language : nl
Publisher: Karakter
Release Date : 2019-07-19

Het Boek Van De Vergeten Artiesten written by Vera Buck and has been published by Karakter this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-07-19 with Fiction categories.


Na de bestseller Runa weet Vera Buck wederom lezers te betoveren, ditmaal met een historische roman die zich afspeelt in de jaren 30. Duitsland, 1902. Mathis is de 13e zoon in een boerengezin, zijn verdere leven lijkt voorbestemd tussen akkers en velden. Maar als op een dag een jaarmarkt zijn dorp aandoet, ziet hij dat de wereld groter is dan het dorp waar hij opgroeide. Hij maakt kennis met een wereld waarin elektrische wonderen, curiositeiten en schitterende shows op hem lijken te wachten. Hij wil mee en deelgenoot worden. Samen met de andere artiesten begint Mathis zijn bijzondere reis. Na dertig jaar optreden als 'röntgen-artiest' op de jaarmarkt leeft Mathis samen met zijn vrouw in een woonwagenkamp aan de rand van Berlijn. Het is de vooravond van de Tweede Wereldoorlog; duistere tijden zijn aangebroken. Er komen verbodsborden voor optredende kunstenaars en showruimtes worden dichtgetimmerd. Tijdens geheime bijeenkomsten blijven de artiesten elkaar ontmoeten, zo houden ze het verleden in stand. Ondertussen schrijft Mathis een boek, vol met geheimen die onder geen enkel beding in verkeerde handen mogen vallen. Ontdek deze geheimen in Het boek van de vergeten artiesten.