Book Journal

Download Book Journal PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Book Journal book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Book Journal not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Book Journal


Book Journal
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Book Journal PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.De Bullet Journal Methode


De Bullet Journal Methode
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Ryder Carroll
language : nl
Publisher: Lev.
Release Date : 2018-11-13

De Bullet Journal Methode written by Ryder Carroll and has been published by Lev. this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-11-13 with Psychology categories.


Jarenlang probeerde Ryder Carroll steeds weer nieuwe productiviteitsmethodes, zowel online als offline, maar niets werkte zoals hij wilde. Uit pure wanhoop ontwikkelde hij zijn eigen systeem, de Bullet Journal Methode, die hem hielp om zich beter te concentreren en productief te zijn. Hij deelde zijn methode met enkele vrienden die dezelfde uitdagingen tegenkwamen, en voor hij het wist had hij een viral beweging in gang gezet. We zijn nu een paar jaar verder, en Bullet Journaling vindt inmiddels wereldwijd navolging. De Bullet Journal Methode behelst zoveel meer dan aantekeningen organiseren en lijstjes maken. Het gaat over wat Carroll ‘leven met intentie’ noemt: afleidingen leren negeren en je tijd en energie richten op de dingen die er echt toe doen, zowel in je werk als in je persoonlijke leven. Dit boek leert je... Het verleden vastleggen: Creëer een duidelijk en uitgebreid overzicht van je gedachten, met niets meer dan pen en papier. Het heden organiseren: Vind dagelijks rust door je takenlijst op een bewuste, systematische en productieve manier aan te pakken. De toekomst plannen: Zet interesses en losse aantekeningen om in zinvolle doelen en verdeel die vervolgens in hanteerbare actiestappen die tot grote veranderingen leiden. Ryder Carroll schreef dit boek voor vastgelopen lijstjesmakers, overweldigde multitaskers en creatievelingen die structuur nodig hebben. Of je nu al jarenlang een Bullet Journal gebruikt of er nog nooit een hebt gezien, De Bullet Journal Methode helpt je om het stuur van je leven weer in eigen handen te nemen.

De Ooggetuige


De Ooggetuige
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Simone van der Vlugt
language : nl
Publisher: Ambo|Anthos
Release Date : 2014-04-17

De Ooggetuige written by Simone van der Vlugt and has been published by Ambo|Anthos this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2014-04-17 with Fiction categories.


De ooggetuige gaat over Manon Jonker, een slechtziende jonge vrouw die getuige is van een gruwelijke overval. De daders laten haar met rust omdat ze denken dat ze blind is, maar als op het nieuws wordt vermeld dat ze slechtziend is, vreest Manon voor het leven.

Iconic Chrysler Building New York City Sir Michael Huhn Artist Drawing Journal


Iconic Chrysler Building New York City Sir Michael Huhn Artist Drawing Journal
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Michael Huhn
language : en
Publisher: Blurb
Release Date : 2019-08-16

Iconic Chrysler Building New York City Sir Michael Huhn Artist Drawing Journal written by Michael Huhn and has been published by Blurb this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-08-16 with Architecture categories.


Iconic Chrysler Building Brooklyn Manhattan Bridges New York City Sir Michael Huhn Artist Drawing Journal. classic stylish and sure to be your go to journal for insperational and motivation

De Beer En De Nachtegaal


De Beer En De Nachtegaal
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Katherine Arden
language : nl
Publisher: Luitingh Sijthoff Fantasy
Release Date : 2017-10-16

De Beer En De Nachtegaal written by Katherine Arden and has been published by Luitingh Sijthoff Fantasy this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-10-16 with Fiction categories.


De Beer en de Nachtegaal van Katherine Arden is een magisch sprookje. In een dorp op het randje van de wildernis in het noorden van Rusland, waar de ijskoude wind blaast en het altijd lijkt te sneeuwen, vertelt een oude min sprookjes over de Winterkoning. Verhalen over oude magie verboden door de kerk. Maar voor het jonge, wilde meisje Vasja zijn het meer dan alleen verhalen. Alleen zij ziet de geesten rondom het huis die haar beschermen. Alleen zij voelt de groeiende krachten van een duistere vorm van magie in het bos... ‘Een prachtig en winters sprookje vol magie en duistere wezens, over de harde realiteit van opgroeien.’ Naomi Novik, auteur van Ontworteld

Kapitaal In De 21ste Eeuw


Kapitaal In De 21ste Eeuw
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Thomas Piketty
language : nl
Publisher: De Bezige Bij Amsterdam
Release Date : 2014-10-30

Kapitaal In De 21ste Eeuw written by Thomas Piketty and has been published by De Bezige Bij Amsterdam this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2014-10-30 with Business & Economics categories.


Een van de grootste problemen van de economie is de opeenhoping en de verdeling van kapitaal. Dat hangt nauw samen met problemen van ongelijkheid, van concentratie van welvaart en van economische groei. Bevredigende oplossingen voor die problemen waren tot nu toe moeilijk te vinden. Theorieën te over, maar relevant historisch onderzoek was niet voorhanden. In Kapitaal in de 21ste eeuw analyseert Thomas Piketty een groot aantal gegevens uit de laatste twee eeuwen en uit twintig landen. Zo weet hij fundamentele economische en sociale processen bloot te leggen. Hij toont aan dat de moderne economische groei en de spreiding van kennis ons in staat hebben gesteld om de ongelijkheid op apocalyptische schaal die Marx had voorspeld te voorkomen. Maar de diepere structuur van kapitaal en ongelijkheid is er in wezen niet door veranderd, zoals we in ons optimisme na de Tweede Wereldoorlog dachten. De belangrijkste oorzaak van de ongelijkheid is de tendens dat de opbrengst op kapitaal groter is dan de economische groei - iets wat nu tot extreme ongelijkheid dreigt te leiden. Het wakkert de onvrede aan en ondermijnt democratische verworvenheden. Het is aan de politiek om die tendens in te tomen. Kapitaal in de 21ste eeuw is een buitengewoon ambitieuze onderneming, waarvan de grote waarde alom wordt erkend. Het is een herbezinning op de economische geschiedenis en het dwingt ons de werkelijkheid nuchter onder ogen te zien.

Hazelwoud


Hazelwoud
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Melissa Albert
language : nl
Publisher: Overamstel Uitgevers
Release Date : 2018-01-30

Hazelwoud written by Melissa Albert and has been published by Overamstel Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-01-30 with Young Adult Fiction categories.


De zeventienjarige Alice heeft het grootste deel van haar leven samen met haar moeder reizend doorgebracht om het ongeluk voor te blijven. Wanneer haar oma, auteur van een duister sprookjesboek, op haar landgoed Het Hazelwoud overlijdt en haar moeder wordt ontvoerd door een figuur die zegt dat hij uit Hinterland - de wereld van haar oma's verhalen - komt, zit er maar één ding op: ze moet hulp vragen aan super-Hinterland-fan Ellery Finch en afreizen naar Het Hazelwoud. Zal ze er daar achter komen hoe háár verhaal begon?

Hoerenchance


Hoerenchance
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Sigrid Schellen
language : nl
Publisher: Vrijdag Uitgevers
Release Date : 2019-10-02

Hoerenchance written by Sigrid Schellen and has been published by Vrijdag Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-10-02 with Juvenile Nonfiction categories.


"Ik was bloednerveus. Mijn hart bonsde in mijn keel, mijn handen waren klam en mijn voeten ijskoud. Ik liep zenuwachtig heen en weer door mijn appartement, mijn hoofd brekend over hoe ik hem zou ontvangen. Zou ik hem vriendelijk de hand schudden terwijl ik me voorstelde, of kon ik dat beter overslaan en hem meteen kussen? Kleed ik hem uit of doet hij dat zelf? Vraag ik hem zich eerst even in de badkamer op te frissen of word ik verondersteld hem te wassen? Vooraf betalen of nadien?' De eerste klant. Een nieuwe ervaring. Een nieuw leven. "Ik wilde het maar een paar dagen doen, hooguit een week, als remedie tegen de verveling, omdat ik wat spanning in mijn leven wilde, omdat ik het geld wel kon gebruiken. De job bleek echter te leuk om niet te blijven uitoefenen. Wat begon als een spelletje is inmiddels uitgegroeid tot een fulltime baan met een businessplan en toekomstvisie.' Sigrid Schellen schreef met Hoerenchance een openhartig en fascinerend boek waarmee ze het taboe rond sekswerk wil doorbreken, de clichés wil ontkrachten en pleit voor een wettelijk statuut. De verhalen over haar belevenissen als sekswerker zijn soms sensueel en prikkelend, dan weer humoristisch of kwetsbaar. Altijd eerlijk en heerlijk om te lezen.