Daniel Silva S Gabriel Allon Collection Books 11 13

Download Daniel Silva S Gabriel Allon Collection Books 11 13 PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Daniel Silva S Gabriel Allon Collection Books 11 13 book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Daniel Silva S Gabriel Allon Collection Books 11 13 not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Daniel Silva S Gabriel Allon Collection Books 11 13


Daniel Silva S Gabriel Allon Collection Books 11 13
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Daniel Silva S Gabriel Allon Collection Books 11 13 PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.De Roof


De Roof
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Daniel Silva
language : nl
Publisher: HarperCollins
Release Date : 2015-05-12

De Roof written by Daniel Silva and has been published by HarperCollins this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-05-12 with Fiction categories.


"4 sterren in VN thrillergids" Gabriel Allon is in Venetië bezig met het restaureren van een altaarstuk, als hij een urgente oproep van de Italiaanse politie krijgt. Julien Isherwood, een excentrieke Londense kunsthandelaar en een vriend van Gabriel, dacht bij een bezoek aan het Comomeer een potentiële cliënt te treffen. In plaats daarvan vond hij een op gruwelijke wijze vermoorde man - en nu wordt hij gezien als hoofdverdachte. Om zijn vriend te redden moet Gabriel de werkelijke dader vinden. Bovendien moet hij een wereldberoemd schilderij van Caravaggio opsporen dat al jaren vermist is en dat iets met moord te maken zou kunnen hebben. Zijn zoektocht loopt uit op een jacht die hem door heel Europa voert, van het Louvre in Parijs tot het Van Gogh Museum in Amsterdam... 'Gabriel Allon is de James Bond van de 21e eeuw - elegant van tempo, subtiel en goed geïnformeerd.' Daily Mail

Portret Van Een Spion


Portret Van Een Spion
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Daniel Silva
language : nl
Publisher: Boekerij
Release Date : 2014-07-16

Portret Van Een Spion written by Daniel Silva and has been published by Boekerij this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2014-07-16 with Fiction categories.


Een romantisch weekendje Londen heeft voor Gabriel Allon en zijn vrouw Chiara al een slechte start door het nieuws over twee bomaanslagen in Parijs en Kopenhagen. Als Gabriel en Chiara in Covent Garden lopen, merkt Gabriel een man op die alle kenmerken van een zelfmoordterrorist vertoont. Nog voordat hij in actie kan komen, wordt hij omvergeblazen door de kracht van de explosie. Gabriel is op het spoor van het meesterbrein achter de aanslagen. En die is nog lang niet klaar...

Gevallen Engel


Gevallen Engel
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Daniel Silva
language : nl
Publisher: Boekerij
Release Date : 2014-08-20

Gevallen Engel written by Daniel Silva and has been published by Boekerij this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2014-08-20 with Fiction categories.


Gabriel Allon restaureert in het Vaticaan een Caravaggio. Totdat hij vroeg in de ochtend wordt ontboden door de privésecretaris van de paus. In de Sint-Pieter is het lijk van een beeldschone vrouw aangetroffen. De politie denkt aan zelfmoord. Gabriel niet. De secretaris vraagt Gabriel discreet de waarheid te achterhalen.

De Andere Vrouw


De Andere Vrouw
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Daniel Silva
language : nl
Publisher: HarperCollins
Release Date : 2019-06-04

De Andere Vrouw written by Daniel Silva and has been published by HarperCollins this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-06-04 with Fiction categories.


In een geïsoleerd dorpje in Zuid-Spanje schrijft een mysterieuze Franse vrouw haar memoires. Het is het verhaal van de man die ze ooit liefhad in Beiroet en het kind dat bij haar is weggehaald wegens landverraad. De vrouw bewaart een van de grootste geheimen van het Kremlin. Lang geleden heeft de KGB een mol geïnfiltreerd in het hart van het Westen. En die staat nu op het punt de macht te grijpen...Slechts één man kan de zaak oplossen: Gabriel Allon, de legendarische kunstrestaurateur en meesterspion. Zijn zoektocht naar de waarheid leidt hem van het grootste verraad van de twintigste eeuw naar de oevers van de Potomac-rivier bij Washington D.C. Kan hij op tijd de wereld redden?

De Engelse Spion


De Engelse Spion
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Daniel Silva
language : nl
Publisher: HarperCollins
Release Date : 2017-07-25

De Engelse Spion written by Daniel Silva and has been published by HarperCollins this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-07-25 with Fiction categories.


Van het bloedspannende begin tot het adembenemende einde houdt De Engelse spion de lezers in zijn ban. Ze was het bekendste lid van het Engelse koningshuis. Ze was geliefd om haar schoonheid en haar inzet voor goede doelen. Ze werd gehaat door haar ex-echtgenoot, de kroonprins, en haar ex-schoonmoeder, de koningin van Engeland. Nu is ze dood, haar luxejacht is opgeblazen door een bom. En de Britse inlichtingendienst wendt zich tot de enige man die haar moordenaar kan opsporen: kunstrestaurateur en meesterspion Gabriel Allon. Gabriels doelwit is Eamon Quinn, befaamd bommenmaker en huurmoordenaar. In zijn kielzog reist Gabriel de halve wereld over. Wat hij niet weet, is dat hij een oude vijand achtervolgt. Een vijand die uit is op wraak, en die maar één doel heeft: Gabriel doden. 'Een absolute bestseller. De wereld heeft meer mannen als Allon nodig, en meer schrijvers als Silva.' -Bookreporter.com

Het Engelse Meisje


Het Engelse Meisje
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Daniel Silva
language : nl
Publisher: Boekerij
Release Date : 2015-04-18

Het Engelse Meisje written by Daniel Silva and has been published by Boekerij this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-04-18 with Fiction categories.


Als een mooie jonge Engelse vrouw op Corsica verdwijnt, is de carrière van de Britse premier in gevaar. Meesterspion Gabriel Allon raakt betrokken bij een schimmenspel waarin niets is wat het lijkt en alleen de waarheid gevaarlijker is dan zijn vijanden. Terwijl de klok tikt, doet Allon zijn uiterste best de vrouw op te sporen en terug naar huis te brengen. Zijn missie brengt hem van de duistere onderwereld van Marseille naar een afgelegen vallei in de Provence, en van het statige Londen naar een bloedstollende climax in Moskou, waar geweld en spionnen de boventoon voeren. Er is een lange lijst van mensen die Gabriel dood willen hebben.

Het Nieuwe Meisje


Het Nieuwe Meisje
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Daniel Silva
language : nl
Publisher: HarperCollins
Release Date : 2019-11-19

Het Nieuwe Meisje written by Daniel Silva and has been published by HarperCollins this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-11-19 with Fiction categories.


Niemand weet wie ze is: het mooie meisje dat elke dag op een exclusieve privéschool in Zwitserland wordt afgezet door een zwaarbeveiligde autocolonne, alsof ze een staatshoofd is. Ze zou de dochter zijn van eenrijke internationale businessman. Maar dat is ze niet, haar vader is de verafschuwde kroonprins van Saoedi-Arabië. Hij staat onder vuur voor zijn rol in de moord op een dissidente journalist. Als zijn dochter gewelddadigwordt ontvoerd, gaat hij naar de enige man die hij vertrouwt.Gabriel Allon, de legendarische meesterspion, bijt zich vast in de zaak en komt terecht in een dodelijke en geheime oorlog met een oude vijand die de toekomst zal bepalen van het Midden-Oosten - en misschien wel de hele wereld...