De Belofte

Download De Belofte PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get De Belofte book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content De Belofte not Found or Blank , you must refresh this page manually.

De Belofte


De Belofte
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download De Belofte PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.De Belofte


De Belofte
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Friedrich Dürrenmatt
language : nl
Publisher: Singel Uitgeverijen
Release Date : 2018-05-15

De Belofte written by Friedrich Dürrenmatt and has been published by Singel Uitgeverijen this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-05-15 with Fiction categories.


Commissaris Matthäi belooft de ouders van een op gruwelijke wijze vermoord meisje op zijn erewoord dat hij de dader zal vinden, terwijl hij weet dat hij de volgende dag naar Amman zal vertrekken voor zijn nieuwe baan. Collega’s pakken de verkeerde op, die na harde verhoren die nacht nog bekent en vervolgens zelfmoord pleegt. Het onderzoek wordt afgesloten. Vol schuldgevoel annuleert Matthäi zijn reis, en hij besteedt de rest van zijn leven aan het zoeken naar de werkelijke moordenaar. De manier waarop hij dat doet is zowel zeer dubieus als geniaal, en de apotheose is zo absurd dat geen romanschrijver die voor zijn rekening zou willen nemen.

De Belofte


De Belofte
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Loes den Hollander
language : nl
Publisher: De Crime Compagnie
Release Date : 2021-02-16

De Belofte written by Loes den Hollander and has been published by De Crime Compagnie this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-02-16 with Fiction categories.


Marianne gaat vrijdag trouwen met Ted. Het belooft een stralende lentedag te worden, haar bruidsjurk hangt klaar en ze verheugt zich op de dag, maar er razen ook andere emoties door haar lijf. Ook Ted verheugt zich op vrijdag. Maar niet om dezelfde reden...

De Belofte


De Belofte
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : John Grisham
language : nl
Publisher: A.W. Bruna Uitgevers
Release Date : 2018-10-31

De Belofte written by John Grisham and has been published by A.W. Bruna Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-10-31 with Juvenile Fiction categories.


Het eerste deel in de Kid Lawyer-serie Een perfecte moord Een getuige die anoniem wil blijven Slechts één persoon die de waarheid weet En hij is pas dertien jaar oud Het stadje Strattenburg kent veel advocaten en Theo Boon ziet zichzelf als een van hen, hoewel hij pas dertien jaar oud is. Hij kent iedere rechter, politieman en griffier, en is thuis in de wereld van wetten, regelgeving en rechtspraak. Theo droomt dan ook van een glanzende carrière als advocaat en successen in de rechtbank, alleen had hij nooit gedacht dat hij nu al midden in de meest sensationele rechtszaak van de afgelopen jaren zou komen. Het is een gruwelijke moordzaak die heel Strattenburg in spanning houdt en het ziet ernaar uit dat de verdachte zal worden vrijgesproken. Wanneer Theo bij toeval in contact komt met iemand die het proces geheel op zijn kop kan zetten, is hij plotseling de enige die kan voorkomen dat een koelbloedige moordenaar op vrije voeten komt...

De Belofte


De Belofte
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Damon Galgut
language : nl
Publisher: Singel Uitgeverijen
Release Date : 2021-06-01

De Belofte written by Damon Galgut and has been published by Singel Uitgeverijen this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-06-01 with Fiction categories.


Een meesterlijke familiegeschiedenis tegen de achtergrond van het veranderende Zuid-Afrika Kort voor haar overlijden dwingt Amor Swarts moeder haar man een belofte af. Het jonge meisje is daarvan een stille getuige: hun zwarte hulp, Salomé, zal haar eigen huis krijgen, als dank voor jarenlange trouwe dienst. Amors vader heeft echter zijn eigen prioriteiten en de belofte wordt niet ingelost. Na zijn dood ontstaan nieuwe kansen, maar Amors broer en zus gaan hun eigen weg en blijven zich verzetten: Anton is lafhartig en maakt geen keuzes, Astrid is gefocust op haar eigen gewin. Amor blijft achter met een sluimerend schuldgevoel. Kan zij nog iets uitrichten of is het daarvoor te laat?

De Belofte Van De Zee


De Belofte Van De Zee
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Francesco Zingoni
language : nl
Publisher: Karakter
Release Date : 2014-06-27

De Belofte Van De Zee written by Francesco Zingoni and has been published by Karakter this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2014-06-27 with Fiction categories.


Sensitieve roman over een zoektocht naar liefde en identiteit Op het strand van een Polynesisch eiland spoelt een man aan. Hij lijdt aan geheugenverlies en weet niet wie hij is of hoe hij daar terecht is gekomen. Hij wordt opgevangen door de lokale bevolking, maar voelt zich ontheemd. Dan verschijnt er in zijn droom een beeldschone vrouw, een vreemde die hem laat lachen. Die lach wordt zijn houvast en hij besluit de vrouw te zoeken. Maar waar moet hij in hemelsnaam beginnen? Als hij op het strand een halfvergane dichtbundel vindt met een gedicht van Dylan Thomas, raakt hij ervan overtuigd dat in Wales de antwoorden liggen. En zo begint een avontuurlijke zoektocht naar zijn afkomst en naar zijn herinneringen, en vooral naar de vrouw waar hij steeds zo intens van droomt. De belofte van de zee is spannend, mythisch en exotisch en ideaal voor liefhebbers van Paulo Coelho en Santa Montefiore `Een profetisch en adembenemend debuut La Sicilia `Een grote metafoor voor de odyssee van het leven Il Tempo

De Belofte Druk 1


De Belofte Druk 1
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Pieter Hilhorst
language : nl
Publisher:
Release Date : 2015-11-05

De Belofte Druk 1 written by Pieter Hilhorst and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-11-05 with categories.
De Belofte


De Belofte
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Nadine Ahr
language : nl
Publisher: Singel Uitgeverijen
Release Date : 2014-02-25

De Belofte written by Nadine Ahr and has been published by Singel Uitgeverijen this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2014-02-25 with Fiction categories.


Ze waren verliefd maar konden niet samen verder. Ria, weduwe, en Edwin, gescheiden, komen elkaar een half leven later opnieuw tegen en besluiten nooit meer uit elkaar te gaan. Ze brengen vele gelukkige jaren met elkaar door, tot Ria tekenen van dementie begint te vertonen. Ze lijdt onder hallucinaties, herkent Edwin niet meer en begint te schreeuwen als ze hem ziet. Hij blijft zich over haar ontfermen, maar haar toestand verslechtert zo dat hij het uiteindelijk niet meer kan opbrengen haar te verzorgen. Op zeer aangrijpende wijze vertelt hun kleindochter over haar oma, die de greep op de werkelijkheid langzaam kwijtraakt, en haar opa, die de liefde van zijn leven een tweede keer verliest, ditmaal aan een ziekte die de herinnering aan hun grote geluk definitief vernietigt.