De Dingen Die Je Alleen Ziet Als Je Er De Tijd Voor Neemt

Download De Dingen Die Je Alleen Ziet Als Je Er De Tijd Voor Neemt PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get De Dingen Die Je Alleen Ziet Als Je Er De Tijd Voor Neemt book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content De Dingen Die Je Alleen Ziet Als Je Er De Tijd Voor Neemt not Found or Blank , you must refresh this page manually.

De Dingen Die Je Alleen Ziet Als Je Er De Tijd Voor Neemt


De Dingen Die Je Alleen Ziet Als Je Er De Tijd Voor Neemt
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download De Dingen Die Je Alleen Ziet Als Je Er De Tijd Voor Neemt PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.De Dingen Die Je Alleen Ziet Als Je Er De Tijd Voor Neemt


De Dingen Die Je Alleen Ziet Als Je Er De Tijd Voor Neemt
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Haemin Sunim
language : nl
Publisher: Boekerij
Release Date : 2017-06-09

De Dingen Die Je Alleen Ziet Als Je Er De Tijd Voor Neemt written by Haemin Sunim and has been published by Boekerij this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-06-09 with Body, Mind & Spirit categories.


Koreaanse megabestseller over spirituele wijsheid en het belang om rust te vinden in een drukke wereld van een van de invloedrijkste boeddhistische leermeesters van dit moment Rust vinden in een drukke wereld De Koreaanse boeddhistische monnik Sunim geeft les over verschillende levenskwesties, van liefde en vriendschap tot werk, levensdoelen en spiritualiteit. Zijn inzichten en adviezen helpen om in het moderne, drukke leven te zoeken naar rustpunten. Zo legt hij bijvoorbeeld uit hoe je mindful kunt omgaan met negatieve emoties als woede en jaloezie. Haemin Sunim laat het belang zien van sterke relaties met anderen en benadrukt dat je vergevingsgezind en mild moet zijn tegenover jezelf. De prachtige, kleurrijke illustraties fungeren als kalmerende visuele pauzes die ons aansporen rustig aan te doen. Want als jij rustig bent, zal de wereld ook rustig worden. De pers over Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt ‘Dit handboek voor mindfulness en kalmte, een bestseller in Korea, staat vol wijze adviezen over reflectie en hoe het rustiger aan te doen in het leven.’ Elle.com ‘Sunims woorden zijn diepgaand én herkenbaar, eenvoudig én verfijnd, en elk hoofdstuk voelt meer aan als een gesprek met een lieve, bedachtzame vriend dan als het lezen van weer een boek over mindfulness. Perfect voor lezers die op zoek zijn naar een onderbreking van hun drukke leven. Sunims filosofie roept een kalme zekerheid op, die doet denken aan Libanees-Amerikaanse dichter Kahlil Gibran.’ Publishers Weekly ‘Oude boeddhistische filosofie voor de moderne tijd. Diepgaande maar begrijpelijke wijsheden over omgaan met de dagelijkse sleur – en over in het oog houden wat er nu echt toe doet. Leg dit boek op je nachtkastje om je hoofd leeg te maken voor het slapengaan.’ Real Simple

Dingen Die Je Alleen Ziet Als Je Er De Tijd Voor Neemt


Dingen Die Je Alleen Ziet Als Je Er De Tijd Voor Neemt
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Haemin Sunim
language : nl
Publisher:
Release Date : 2017-06-09

Dingen Die Je Alleen Ziet Als Je Er De Tijd Voor Neemt written by Haemin Sunim and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-06-09 with Body, Mind & Spirit categories.


Inspirerende levenslessen van een zenmonnik over hoe om te gaan met de uitdagingen in het leven.

Houden Van Dingen Die Niet Perfect Zijn


Houden Van Dingen Die Niet Perfect Zijn
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Haemin Sunim
language : nl
Publisher: Boekerij
Release Date : 2019-01-08

Houden Van Dingen Die Niet Perfect Zijn written by Haemin Sunim and has been published by Boekerij this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-01-08 with Body, Mind & Spirit categories.


‘Als we aardiger worden voor onszelf, kunnen we aardiger worden voor de wereld.’ Haemin Sunim De inzichten en adviezen van de Koreaanse boeddhistische monnik Haemin Sunim uit de bestseller Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt gingen over rust. In dit nieuwe boek heeft Sunim het over liefde, compassie en vergeving. Hij benadrukt dat niemand perfect is, maar dat het juist daarom belangrijk is om liefdevol en mild te zijn voor jezelf en anderen. Want als je vriendelijker bent naar jezelf, kun je ook vriendelijker zijn naar de wereld en krijg je zelfvertrouwen om je bezig te houden met dat wat je echt gelukkig maakt. Sunim geeft inzicht in verschillende levenskwesties, van liefde en vriendschap tot werk, levensdoelen en spiritualiteit. Met veel prachtige, kleurrijke illustraties zal Houden van dingen die niet perfect zijn zowel je ogen als je hart aanspreken. Het biedt troost, aanmoediging en wijsheid en helpt je jezelf, je leven en iedereen daarin lief te hebben. De pers overDingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt ‘De boeddhistische monnik Sunim geeft les over liefde en vriendschap, werk en spiritualiteit.’ Trouw ‘Haemin Sunim wil mensen inspireren om kalmte te vinden. Want: “De wereld beweegt snel, maar dat betekent niet dat wij dat ook moeten doen.”’ Happinez ‘Een bijzonder boek waar je over blijft nadenken, waar je echt wat van leert en wat je ook nog eens kunt toepassen in het dagelijks leven. Een heerlijk positief boek.’ Vrouw & Visie

Wat Ik Zeker Weet


Wat Ik Zeker Weet
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Oprah Winfrey
language : nl
Publisher: Lev.
Release Date : 2014-10-21

Wat Ik Zeker Weet written by Oprah Winfrey and has been published by Lev. this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2014-10-21 with Biography & Autobiography categories.


De vraag ‘Wat weet je zeker?’ van filmrecensent Gene Siskel inspireerde Oprah Winfrey tot haar column 'Wat ik zeker weet' in O, The Oprah Magazine. De vraag bood haar een manier om de balans van haar leven op te maken. Sindsdien schreef Oprah de afgelopen veertien jaar elke maand een column. Deze juweeltjes zijn nu samengebracht in Wat ik zeker weet, een prachtig boek vol inzichten en inspirerende wijsheden. Gerangschikt naar onderwerp – vreugde, veerkracht, verbondenheid, dankbaarheid, mogelijkheid, eerbied, helderheid en macht – geven de teksten ons een zeldzaam, krachtig en intiem inkijkje in het hart en de geest van een van de bijzonderste vrouwen ter wereld.

Dogfulness


Dogfulness
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Paolo Valentino
language : nl
Publisher: Boekerij
Release Date : 2019-09-13

Dogfulness written by Paolo Valentino and has been published by Boekerij this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-09-13 with Humor categories.


Word in dertig dagen net zo gelukkig en stressvrij als een hond! Rust, mindfulness en het ideale cadeau in één Wij honden zijn uitermate goed in plezier maken. We geven onvoorwaardelijke liefde, tonen affectie en dankbaarheid en we hebben ontzettend veel lol in het leven. Ons motto is daarom: ‘levensvreugde, altijd!’ In ons vrolijke boekje vind je dan ook 48 lessen dogfulness om jezelf te bevrijden van stress, te leren genieten van elk moment en kortom: de vreugde van het leven te herontdekken! We onthullen in dit boek al onze geheimen, maar de belangrijkste hondenwijsheden ken je natuurlijk al: spelen & delen. Omdat spelen het beste medicijn is en omdat geluk alleen maar groter wordt wanneer we het delen. Doe zoals wij en je leven zal zich vullen met vreugde. We zijn misschien niet de slimste dieren, maar absoluut de gelukkigste! De pers over Dogfulness ‘Lessen over vreugde? Dat zijn dogfulness-lessen; hoe honden ons leren leven met speelsheid, vrijheid en vindingrijkheid.’ Il Populista ‘Een kostbaar boekje om op je nachtkastje te leggen, om te lezen en van te genieten.’ Satisfaction.se ‘Een juweeltje.’ Libero

Ikigai


Ikigai
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Héctor García
language : nl
Publisher: Boekerij
Release Date : 2016-11-03

Ikigai written by Héctor García and has been published by Boekerij this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-11-03 with Psychology categories.


Waar kom jij ’s ochtends je bed voor uit? Ontdek de geheimen van het Japanse eiland Okinawa, waar het grootste aantal gezonde honderdjarigen ter wereld woont Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een ikigai, een reden van bestaan. Het is één van de geheimen van een lang, tevreden en gezond leven, zoals de inwoners van Okinawa het leiden. Op dit Japanse eiland wonen meer gezonde en actieve honderdjarigen dan waar ook ter wereld. Sommige mensen hebben hun ikigai al gevonden, maar velen zijn er nog steeds naar op zoek. De auteurs vertrokken naar Okinawa en interviewden honderden inwoners om te ontdekken wat volgens hen het geheim is voor een optimistisch en gezond leven. Zo is een populaire Japanse uitspraak Hara hachi bu, wat betekent ‘eet tot je voor tachtig procent vol zit’, dat is veel gezonder voor je lichaam. Ook hebben ze een moai, een groep mensen met dezelfde interesses die altijd voor je klaarstaan. En wat ze aanraden: ga nooit met pensioen, maar blijf altijd een doel hebben waarvoor je je bed uit komt. García en Miralles kregen inzicht in wat de Japanners eten, hoe ze bewegen, werken en omgaan met anderen. En hoe het vinden van je ikigai betekenis geeft aan je leven en je laat zien hoe je honderd jaar in topvorm kunt leven. Dit boek helpt je om je eigen ikigai te vinden en vertelt over de Japanse filosofie die zorgt voor een gezond lichaam, geest en ziel. De pers over ikigai ‘We vinden ons ikigai door ons te concentreren op wat belangrijk is, in plaats van op wat dringend is. Door voortdurend in de gaten te houden wat goed voelt, zijn we in staat te ontdekken waar onze passie ligt.’ Mundo Urano ‘Er is geen haast, geen tijdslimiet, er zijn geen voorwaarden of verwachtingen, alles zal zich ontvouwen op het moment dat we goed kijken en luisteren naar wat er al in ons is.’ Elephant Journal

Leven Met Wind Mee


Leven Met Wind Mee
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Jelle Hermus
language : nl
Publisher: Kosmos Uitgevers
Release Date : 2019-06-11

Leven Met Wind Mee written by Jelle Hermus and has been published by Kosmos Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-06-11 with Body, Mind & Spirit categories.


‘Dramaloosheid’ – zo noemt Jelle het. Een leuk en moeiteloos leven met minder tegenwind en veel minder ellende. In ‘Leven met wind mee’ laat Jelle Hermus zien hoe je de kwaliteit van je leven drastisch verbetert met één simpele gewoonte die alles verandert. Na zijn succesvolle debuut ‘Steeds leuker’ gaat Jelle Hermus in dit praktische boek een stap verder en een laag dieper. Leer over scheten, meditatie en de kracht van innerlijke rust. En laat je meenemen op reis langs een simpeler leven vol kalmte, compassie en dolle pret. Want het leven hoeft niet zo moeilijk te zijn. En zodra je leert om je eigen drama te verminderen, kun je zomaar met een wezenloze glimlach op je snoet over straat lopen. Best fijn. Jelle Hermus is oprichter van het succesvolle platform soChicken.nl, waar jaarlijks meer dan 9 miljoen mensen broeden op een leuker leven. Het is zijn missie om onze samenleving liefdevoller te maken. Zijn eerste boek, Steeds leuker, werd verkozen tot Beste Spirituele Boek 2018: ‘Jelle Hermus heeft een nieuwe manier en een nieuwe taal. Het leukere leven dat hij in het vooruitzicht stelt, is heel goed bereikbaar.’