De Godfather

Download De Godfather PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get De Godfather book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content De Godfather not Found or Blank , you must refresh this page manually.

De Godfather


De Godfather
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download De Godfather PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.De Wraak Van De Godfather Druk 1


De Wraak Van De Godfather Druk 1
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Mark Winegardner
language : nl
Publisher:
Release Date : 2007

De Wraak Van De Godfather Druk 1 written by Mark Winegardner and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2007 with categories.


Maffiabaas Michael Corleone wordt geconfronteerd met het hoofd van een rivaliserende maffiafamilie, een bijna ongrijpbare tegenstander.

De Godfather


De Godfather
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Mario Puzo
language : nl
Publisher: Karakter
Release Date : 2012-10-25

De Godfather written by Mario Puzo and has been published by Karakter this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2012-10-25 with Fiction categories.


De Godfather draait om Don Vito Corleone, de man die sinds de boeken van Mario Puzo en de beroemde Godfather films symbool staat voor de Italiaanse maffia. In De Godfather probeert Don Vito wanhopig de georganiseerde misdaad onder zijn gezag te krijgen- Zijn gezin raakt echter gevaarlijk verwikkeld in de situatie De Godfather is een kristalheldere tragedie van de Siciliaanse maffia. Een geniale klassieker waarvan wereldwijd al ruim 16 miljoen zijn verkocht

De Laatste Godfather


De Laatste Godfather
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Reg MacKay
language : nl
Publisher: Overamstel Uitgevers
Release Date : 2010-08-15

De Laatste Godfather written by Reg MacKay and has been published by Overamstel Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2010-08-15 with Biography & Autobiography categories.


Schitterend boek over Arthur Thompson, Glasgows meest roemruchte godfather en zijn weg naar de top van de misdaad Hoe wordt een jochie dat in een gezagsgetrouw nest opgroeit de meest gevreesde maffiafiguur van Glasgow? In de grimmige wijk Springburn waar hij in 1931 werd geboren keek Arthur Thompson om zich heen en zag het alcoholisme, het huiselijk geweld, de ziekte, de ellende. Dat nooit. De laatste godfather verhaalt over de man die niet terugschrok voor de grootste gruweldaden, daarvan schatrijk werd maar zijn leven lang op de kleintjes lette. Die loyaal was aan de Ierse protestanten maar flink aan ze verdiende met aftandse wapens. Die niet zoals zijn collega-boeven in de jaren zeventig neerstreek op de Costa Brava maar liever met zijn vrouw Rita in zijn rijtjeshuis bleef wonen. Die inlichtingendienst MI5 van informatie voorzag maar tegelijk een loer wilde draaien. Misdaadauteur Reg McKay beschrijft niet alleen zijn leven maar geeft ook een prachtig en humoristich inkijkje in de misdaadwereld in Schotland en Londen in de vorige eeuw. Indrukwekkend, soms gruwelijk, vaak komisch en altijd boeiend.

James Brown


James Brown
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : James McBride
language : nl
Publisher: Karakter
Release Date : 2016-06-22

James Brown written by James McBride and has been published by Karakter this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-06-22 with categories.


James Brown is misschien wel de meest iconische figuur in de funk- en soulmuziek en tegelijkertijd is hij mysterieus, omstreden en onbegrepen. Bekroond schrijver en biograaf James McBride ging op zoek naar de man achter de muzikale mythe, de ware James Brown. McBride bezocht en interviewde mensen die dicht bij Brown stonden, zoals Pee Wee Ellis, zijn saxofonist, en zijn trouwe vriend dominee Sharpton. Zo schetst hij een nieuw, persoonlijk en intiem portret. Hij focust op de persoonlijke en sociale kant van het getroebleerde en gecompliceerde soulgenie tegen de achtergrond van de onrustige Amerikaanse maatschappij: de spanningen tussen Noord en Zuid, zwart en wit, rijk en arm. James Brown is een fascinerend en ongekend portret van Soul Brother No. 1 en zijn onschatbare betekenis voor de Amerikaanse cultuur. Laat je meenemen naar vergeten hoeken van Browns nooit eerder onthulde geschiedenis.

De Terugkeer Van De Godfather


De Terugkeer Van De Godfather
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author :
language : nl
Publisher:
Release Date : 2004*

De Terugkeer Van De Godfather written by and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2004* with categories.
De Kouwe Ouwe


De Kouwe Ouwe
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Martijn Haas
language : nl
Publisher: Overamstel Uitgevers
Release Date : 2017-01-12

De Kouwe Ouwe written by Martijn Haas and has been published by Overamstel Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-01-12 with True Crime categories.


Stanley Hillis, alias 'De Kouwe Ouwe', werd in 2011 geliquideerd. Hij was een van de meest gevreesde Nederlandse gangsters. Begonnen als kruimeldief en bankrover in de jaren zeventig maakt hij, veelal opererend op de achtergrond, vanaf de jaren tachtig carrière in de georganiseerde misdaad. Hij groeit uit tot een ware godfather, geroemd en gevreesd om zijn eigengereidheid, intelligentie en brute machtsvertoon. Maar wie was die vriendelijk ogende man eigenlijk en waarom weten we zo weinig van hem? Hoe machtig was hij? Was hij daadwerkelijk de baas van Willem Holleeder? En waarom moest hij dood? In De Kouwe Ouwe gaan Martijn Haas en Vico Olling op zoek naar de sporen van Stanley Hillis. Aan de hand van uitgebreide research en talloze interviews laten ze de opkomst en ondergang zien van de capo di tutti capien de machtige groep die hij om zich heen had verzameld, en schetsen daarmee tevens veertig jaar Nederlandse misdaadgeschiedenis.

De Immigrante


De Immigrante
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Mario Puzo
language : nl
Publisher: Karakter
Release Date : 2015-02-26

De Immigrante written by Mario Puzo and has been published by Karakter this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-02-26 with Fiction categories.


New York, 1928. Lucia Santa maakt samen met honderdduizend andere Italianen de oversteek naar het land van grenzeloze mogelijkheden: Amerika. Ver van haar Italiaanse plattelandsdorp vecht de moedige Mama Lucia in de grauwe achterbuurten van New York verbeten voor het geluk van haar kinderen. In haar eentje probeert ze haar kinderen een Italiaanse opvoeding te geven en hun leven dragelijk te maken, maar dat valt niet mee. De Grote Depressie ligt op de loer en ondertussen hebben de opgroeiende kinderen hun eigen ambities die haaks staan op de principes van la mama. Kan Lucia haar gezin redden of staat ze machteloos tegenover de verleidingen van het moderne Amerika? De immigrante is een scherpzinnige roman over de kracht van moederliefde en het vermogen van een gezin om zich waar dan ook thuis te voelen.