De Infiltrant

Download De Infiltrant PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get De Infiltrant book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content De Infiltrant not Found or Blank , you must refresh this page manually.

De Infiltrant


De Infiltrant
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download De Infiltrant PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.De Infiltrant


De Infiltrant
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Alex Berenson
language : nl
Publisher: Karakter
Release Date : 2017-04-25

De Infiltrant written by Alex Berenson and has been published by Karakter this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-04-25 with Fiction categories.


Angstaanjagend actuele spionage thriller over de reële dreiging van jihadisme. Winnaar van de Edgar Allan Poe Award! Spionage thriller voor de fans van David Baldacci en John Grisham. De ergste nachtmerrie van de directeur van de CIA lijkt werkelijkheid te worden: een topspion doet het ondenkbare en stuurt berichten door aan IS om hen te waarschuwen voor geplande operaties. Het achterhalen van de identiteit van deze mol zonder hem te alarmeren, zal buitengewoon moeilijk worden. Om deze verrader binnen de eigen gelederen uit te schakelen, zal topspion John Wells in een rol moeten kruipen waarvan hij hoopte dat hij die voor altijd achter zich had gelaten. Hij heeft geen andere keus dan zijn vorige gefabriceerde identiteit van Al Qaida-jihadist weer aan te nemen en zich tussen de meest wantrouwende en gewelddadige mensen ter wereld te begeven.

De Infiltrant


De Infiltrant
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Robert Mazur
language : nl
Publisher: Karakter
Release Date : 2015-08-21

De Infiltrant written by Robert Mazur and has been published by Karakter this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-08-21 with True Crime categories.


Robert Mazur leidde jarenlang een dubbelleven: ambtenaar voor zijn vrienden, Bob Musella’ voor de onderwereld. In opdracht van de Amerikaanse overheid zette hij zijn leven op het spel om de hoofdrol in een van de grootste undercoveroperaties aller tijden te spelen. Met de meest beruchte Colombiaanse drugscriminelen feestte Mazur in hotelsuites van duizenden euro’s per nacht. Maar zij wisten niet dat onder Mazurs Armani-pak de recorders zoemden waarmee hij het bewijs voor hun misdaden verzamelde. Zo ontmaskerde hij zeven gerespecteerde private banken als financieel beheerders van corrupte wereldleiders. Meer dan tachtig mannen en vrouwen uit de Colombiaanse maffia en corrupte bankierswereld werden opgepakt en veroordeeld. De infiltrant is het bloedstollende verhaal vol gewaagde leugens en gevaarlijke ontsnappingen. Meeslepend en waargebeurd.

De Infiltrant


De Infiltrant
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : D. Lehane
language : nl
Publisher: Overamstel Uitgevers
Release Date : 2009-10-28

De Infiltrant written by D. Lehane and has been published by Overamstel Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2009-10-28 with Fiction categories.


Met De infiltrant voegt Dennis Lehane een nieuw hoogtepunt toe aan zijn toch al indrukwekkende oeuvre. Zijn nieuwe boek is een prachtige thriller, gesitueerd tegen het einde van de Eerste Wereldoorlog een spectaculair epos dat de politieke onrust van een natie beschrijft die heen en weer geslingerd wordt tussen een chaotisch verleden en een onvoorspelbare toekomst. Het is het verhaal van Danny, politieman en de rechtschapen zoon van een inspecteur van politie, wiens leven totaal verandert in één fataal jaar dat wordt gekenmerkt door anarchistische aanslagen, een politiestaking en het vertrek van de gevierde honkballer Babe Ruth naar de New York Yankees. Centraal staan twee families één blank, één zwart die in het Boston van 1918 worden meegevoerd door de maalstroom van de geschiedenis. Terwijl de personages van Lehane in een turbulente wereld proberen een nieuw leven op te bouwen, gaan ze gezamenlijk de confrontatie aan met de opstekende storm van verandering.

De Infiltrant


De Infiltrant
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Rien van de Roest
language : nl
Publisher: Boekenbent
Release Date : 2006

De Infiltrant written by Rien van de Roest and has been published by Boekenbent this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2006 with categories.
De Infiltrant


De Infiltrant
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Helen Giltrow
language : nl
Publisher: Boekerij
Release Date : 2015-08-03

De Infiltrant written by Helen Giltrow and has been published by Boekerij this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-08-03 with Fiction categories.


Een opwindend, actueel en meedogenloos snel thrillerdebuut over een Londense socialite met een geheim crimineel verleden en de hitman die haar nodig heeft voor één laatste, onmogelijke opdracht. Charlotte Alton is een elegante, succesvolle zakenvrouw. Niemand weet dat ze ooit als de computerhacker Karla in valse identiteiten en geheime informatie handelde. Bíjna niemand; de voormalige special forces-sluipschutter Simon Johanssen heeft haar gezicht gezien. En alleen Karla kan Simon een experimentele nieuwe gevangenis binnenkrijgen, om iemand uit te schakelen die daar officieel niet is. Een onmogelijke opgave. Een zelfmoordmissie. En waarschijnlijk een val.

De Infiltrant


De Infiltrant
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Brian Haig
language : nl
Publisher:
Release Date : 2005

De Infiltrant written by Brian Haig and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2005 with categories.


Het vooronderzoek van de verdediger in een spionagezaak levert een schuldige op door wie de Amerikaans-Russische betrekkingen gevaar lopen.

De Infiltrant


De Infiltrant
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Brian Haig
language : nl
Publisher:
Release Date : 2003

De Infiltrant written by Brian Haig and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2003 with categories.


Het vooronderzoek van de verdediger in een spionagezaak levert een schuldige op door wie de Amerikaans-Russische betrekkingen gevaar lopen.