De Jachtpartij

Download De Jachtpartij PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get De Jachtpartij book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content De Jachtpartij not Found or Blank , you must refresh this page manually.

De Jachtpartij


De Jachtpartij
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download De Jachtpartij PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.De Jachtpartij


De Jachtpartij
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Lucy Foley
language : nl
Publisher:
Release Date : 2019

De Jachtpartij written by Lucy Foley and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019 with categories.


Een groep dertigers viert de jaarwisseling op een jachtverblijf in de Schotse Highlands, waar zij al snel ingesneeuwd raken en een van hen dood wordt aangetroffen.

De Jachtpartij


De Jachtpartij
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Lucy Foley
language : nl
Publisher: Boekerij
Release Date : 2019-11-09

De Jachtpartij written by Lucy Foley and has been published by Boekerij this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-11-09 with Fiction categories.


‘Waanzinnig!’ A.J. Finn, bestsellerauteur van De vrouw in het raam Agatha Christie meets Ruth Ware in deze zenuwslopende thriller waarin je niemand kunt vertrouwen, voor de fans van Gillian Flynn en Paula Hawkins Oudejaarsavond. Een villa in de Schotse wildernis. Negen oude vrienden checken in, maar één van hen zal de nacht niet overleven Negen vrienden vieren oudejaarsavond in een idyllische villa in de Schotse Hooglanden. Het lijkt de perfecte plek om hun gehaaste Londense leven achter zich te laten en van elkaars gezelschap te genieten. Het ontbreekt de vrienden aan niets: ze hebben een prachtig uitzicht, een knappend haardvuur, een provisiekast vol eten en liters champagne. Maar wat ze ook hebben is geheimen voor elkaar, langgekoesterde jaloezie en bergen opgekropte woede. Terwijl de sneeuw buiten valt, wordt de spanning in de villa ondraaglijk. Als de lucht op nieuwjaarsdag opklaart is een van de gasten dood. En één van de anderen is de moordenaar. Maar wie? In de pers ‘Foley heeft oog voor detail en weet de spanning heel slim op te bouwen.’ The Guardian ‘Een spannend, perfect getimed moordmysterie.’ People ‘Foley weet hoe je een mysterie ontvouwt. Een heerlijk spannend verhaal voor een lange winteravond.’ Publishers Weekly ‘De epische, sfeervolle locatie en realis-tische personages maken dit tot een frisse, moderne versie van de klassieke whodunit.’ Grazia

Sk C 249 De Jachtpartij


Sk C 249 De Jachtpartij
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author :
language : nl
Publisher:
Release Date :

Sk C 249 De Jachtpartij written by and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on with categories.
De Ogen Van De Wolf


De Ogen Van De Wolf
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : W.M. Caers
language : nl
Publisher: W.M. Caers
Release Date : 2013-01-21

De Ogen Van De Wolf written by W.M. Caers and has been published by W.M. Caers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2013-01-21 with categories.
Thuis Op Dunleigh Hall


Thuis Op Dunleigh Hall
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Dineke Epping
language : nl
Publisher: Kok
Release Date : 2017-08-29

Thuis Op Dunleigh Hall written by Dineke Epping and has been published by Kok this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-08-29 with Fiction categories.


In het romantische en meeslepende ‘Thuis op Dunleigh Hall’ van Dineke Epping, ontvouwt een kil verstandshuwelijk zich tot een diepe liefde. Ierland, 1876. Wat doe je als de plaats die je thuis zou moeten zijn, als een zware last op je schouders rust? William Garney, 4e graaf van Rassmore, erfde van zijn vader het verwaarloosde landgoed Dunleigh en torenhoge schulden. Hij kan op geen enkele manier voldoen aan zijn verantwoordelijkheden. Totdat zijn buurman hem op een nieuw idee brengt... Als steenrijke Amerikaanse zou Caroline Milton graag gezien moeten zijn in de hoogste kringen van New York. Haar vader dankt zijn fortuin echter aan de aanleg van spoorwegen in de burgeroorlog. Nieuw geld, weinig aanzien. Carolines moeder weet raad: ze neemt Caroline mee naar Londen, waar de adel altijd op zoek is naar een fortuin om in hun noodlijdende landgoederen te steken. Stel je voor dat Caroline een heuse titel in de wacht sleept. Voor William is een verbintenis de beste oplossing voor zijn geldgebrek. Maar voor Caroline valt het niet mee de luxe en moderne gemakken van haar New Yorkse villa te verruilen voor een tochtig en kil landhuis in het woeste Ierland. En is hun huwelijk wel opgewassen tegen de dreiging van een opstand? Dineke Epping debuteerde met het veelgeprezen ‘Op de vleugels van de wind’, waarmee zij zich onder de grote namen in het genre van de historische roman, zoals Lynn Austin, wist te scharen.

De Jacht Op El Chapo


De Jacht Op El Chapo
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Cole Hogan
language : nl
Publisher: HarperCollins
Release Date : 2018-04-10

De Jacht Op El Chapo written by Cole Hogan and has been published by HarperCollins this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-04-10 with True Crime categories.


Het exclusieve verhaal van de undercoveragent die 's werelds meest gezochte drugsbaron oppakte Joaquín Guzmán Loera, beter bekend als El Chapo, maakte in de jaren tachtig carrière binnen het Sinaloa-kartel en groeide uit tot een van de rijkste, wreedste en machtigste drugsbaronnen van Mexico. Twee keer werd hij gearresteerd en twee keer lukte het hem te ontsnappen. Hij leek onaantastbaar, tot de Amerikaanse Drug Enforcement Agency zijn pijlen op hem richtte. Omdat het Sinaloa-kartel enorme partijen drugs de vs in smokkelde en daar verkocht, besloot de dea in het kartel te infiltreren. Undercoveragent Andrew Hogan, die de leiding over de operatie had, volgde zeven jaar lang met ijzeren volharding alle sporen die naar El Chapo leidden. Uiteindelijk met succes: de kartelleider werd opgepakt en in 2017 uitgeleverd aan de vs. De jacht op El Chapo is het exclusieve en schokkende verhaal over de ondergang van een van de grootste misdadigers ter wereld.

De Gastenlijst


De Gastenlijst
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Lucy Foley
language : nl
Publisher: Boekerij
Release Date : 2020-11-10

De Gastenlijst written by Lucy Foley and has been published by Boekerij this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-11-10 with Fiction categories.


De razend spannende opvolger van De jachtpartij, voor de fans van Agatha Christie, Ruth Ware en Liane Moriarty. ‘De gastenlijst zette me tot het einde toe op het verkeerde been. Een klassieke whodunit en briljante psychologische thriller in één.’ Kate Mosse Dertien gasten. Eén lijk. Jules en Will kunnen hun geluk niet op. Eindelijk is het zover: hun bruiloft op een schitterend eiland voor de Ierse kust. Terwijl de laatste voorbereidingen worden getroffen en de gasten langzaam binnendruppelen, nadert er een storm. Wanneer die in alle hevigheid losbarst, kan niemand nog van het eiland af. Oud zeer steekt de kop op, lang vergeten vetes worden uitgevochten en de stemming op het eiland wordt alsmaar grimmiger. Maar niemand kon vermoeden dat een van de aanwezigen in staat was tot moord. Iedereen heeft geheimen. Iedereen heeft een motief. Een van hen zal het eiland niet levend verlaten. Maar wie? In de pers ‘Ik had niet verwacht dat Foley een nóg beter boek zou schrijven dan De jachtpartij, maar zie hier! De gastenlijst is adembenemend.’ Alex Michaelides, bestsellerauteur van De stille patiënt ‘Een ijzersterke, meeslepende thriller die je in een ruk wilt uitlezen. Ik hoop dat Foley nog meer thrillers gaat schrijven die net zo goed zijn als De jachtpartij.’ Hebban.nl ‘Cluedo in boekvorm.’ LINDA. ‘Spannend en origineel.’ Trouw