De Laatste Zomer In De Stad

Download De Laatste Zomer In De Stad PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get De Laatste Zomer In De Stad book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content De Laatste Zomer In De Stad not Found or Blank , you must refresh this page manually.

De Laatste Zomer In De Stad


De Laatste Zomer In De Stad
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download De Laatste Zomer In De Stad PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.De Laatste Zomer In De Stad


De Laatste Zomer In De Stad
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Gianfranco Calligarich
language : nl
Publisher:
Release Date : 2020

De Laatste Zomer In De Stad written by Gianfranco Calligarich and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020 with categories.


Loser Leo Gazzara leeft in Rome op de 'kliekjes' van anderen: rotbaantjes, een geleend flatje, de afgedankte vriendinnen, maar dan wordt hij verliefd op de verknipte Arianna, waarmee zijn poging tot afzijdig blijven in gevaar komt.

De Laatste Zomer In De Stad


De Laatste Zomer In De Stad
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Gianfranco Calligarich
language : nl
Publisher: Wereldbibliotheek
Release Date : 2020-06-23

De Laatste Zomer In De Stad written by Gianfranco Calligarich and has been published by Wereldbibliotheek this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-06-23 with Fiction categories.


'Na bijna 50 jaar is dit boek, geheel terecht, herontdekt.' ***** de Volkskrant In de jaren zeventig is Rome een monumentale maar onverschillige stad. Bijna-dertiger Leo Gazzara is er naartoe verhuisd om het burgerlijke leventje dat hem in Milaan wacht te ontlopen. Hij gaat dan ook lukraak van het ene onbeduidende baantje naar het andere, naar bijeenkomsten en ontmoetingen waar menselijk contact vluchtig en gerafeld is. Het is zijn credo om nooit ergens bij betrokken te raken, zo veel mogelijk aan de zijlijn te blijven. Maar tijdens een avondje bij welgestelde vrienden thuis ontmoet hij de eigenaardige en onweerstaanbare Arianna, die even rusteloos is als hijzelf. Ze krijgen een stormachtige affaire. Het wordt zijn laatste zomer in de stad. 'De laatste zomer in de stad' verscheen in 1973 voor het eerst in Italië. Door het wrange tijdsbeeld en portret dat de auteur schetst van Rome, groeide het langzaam uit tot een cultroman. Veertig jaar later werd het herontdekt door het algemene Italiaanse publiek en omarmd.

Een Zomer In Veneti


Een Zomer In Veneti
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Wlodzimierz Odojewski
language : nl
Publisher: Singel Uitgeverijen
Release Date : 2019-04-16

Een Zomer In Veneti written by Wlodzimierz Odojewski and has been published by Singel Uitgeverijen this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-04-16 with Fiction categories.


Marek kan bijna niet wachten om op vakantie te gaan naar Venetië. Hoewel hij pas negen is, weet hij alles over de stad. Maar de zomer van 1939 heeft andere verrassingen voor hem in petto. Vanwege de dreigende oorlog moet hij in Polen blijven en wordt hij naar zijn tante Weronika op het platteland gestuurd. In haar landhuis ontdekt hij op een dag een plas water in de kelder, die snel groter wordt. Een heilzame bron! Zijn lievelingstante Barbara gaat meteen met dit idee aan de slag. Stoelen worden bruggen, de pingpongtafel wordt het San Marcoplein. En terwijl buiten uit de blauwe lucht de eerste bommen vallen, beleeft Marek onder de lampionnen in de verduisterde kelder een reis die het echte Venetië ver overtreft.

Wij Zijn Niet Als Hagedissen


Wij Zijn Niet Als Hagedissen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Erika Bianchi
language : nl
Publisher: Signatuur
Release Date : 2020-04-16

Wij Zijn Niet Als Hagedissen written by Erika Bianchi and has been published by Signatuur this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-04-16 with Fiction categories.


Een prachtige, tedere en soms rauwe roman over hoe de fouten van ouders op de schouders van kinderen vallen. De Bretonse kust, 1948. Het is eind juli, de Tour de France is in volle gang en de achttienjarige Zaro Checcacci, monteur van de Italiaanse ploeg, ontmoet de jonge Franse serveerster Lena. Negen maanden later wordt Isabelle geboren, maar Zaro wil niets van het kind weten. Tien jaar later besluit Lena dat het genoeg is en zoekt Zaro in Italië op. Die is inmiddels getrouwd en heeft een zoontje. Lena vestigt zich met Isabelle in het dorpje, maar als ze een nieuwe liefde ontmoet, laat ze haar dochter achter. Wanneer Isabelle zelf kinderen krijgt, blijkt haar jeugd ernstige sporen achter te hebben gelaten en lijkt de geschiedenis zich te herhalen. Of toch niet?

De Berenrug


De Berenrug
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Dimitri Bontenakel
language : nl
Publisher: Wereldbibliotheek
Release Date : 2020-07-02

De Berenrug written by Dimitri Bontenakel and has been published by Wereldbibliotheek this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-07-02 with Fiction categories.


Wat weegt zwaarder, het eigen geluk of de zorg voor anderen? Eind negentiende eeuw. Een natuurramp verwoest een afgelegen eiland diep in de Noord-Atlantische wateren. De bomen sterven af, oogsten mislukken, de vrouwen baren geen kinderen meer. In de steek gelaten door de rest van de wereld zijn de eilandbewoners op zichzelf aangewezen. De jonge Ellie voert haar eigen strijd. Haar stiefvader wil dat ze samen met hem de vuurtoren gaat bemannen terwijl de zoon van de eilanddokter haar als zijn toekomstige bruid ziet. Maar zij droomt zelf van een leven ver weg van het eiland. Twee schipbreukelingen zetten de verhoudingen tussen de eilanders op scherp. Hoeveel regels zal de pastoor nog uitvaardigen om de gemeenschap aan zich te binden? Wat bezielde de schoolmeester om zijn huis op klaarlichte dag in brand te steken? Waarom stortte een kind zich van het klif? Het versterkt Ellie's vastbeslotenheid aan het eiland te ontsnappen. Ze vindt een onverwachte bondgenoot. Maar wanneer haar droom werkelijkheid kan worden, moet ze een keuze maken.

Die Laatste Zomer


Die Laatste Zomer
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Tatiana de Rosnay
language : nl
Publisher: Ambo|Anthos
Release Date : 2009-10-31

Die Laatste Zomer written by Tatiana de Rosnay and has been published by Ambo|Anthos this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2009-10-31 with Fiction categories.


Hoe goed ken jij je moeder? Adembenemende roman over familiegeheimen. Antoine Rey heeft het perfecte cadeau voor de veertigste verjaardag van zijn zus bedacht: een lang weekend aan zee op het eiland Noirmoutier, waar hij en Mélanie in hun kinderjaren de vakanties doorbrachten. Hoewel ze fijne herinneringen hebben aan de eindeloze zomers, zijn beiden nooit meer teruggekeerd naar deze plek. Antoine bevindt zich in een moeilijke periode van zijn leven: zijn werk als architect biedt weinig uitdaging meer en hij is verlaten door zijn vrouw van wie hij nog steeds houdt. Noirmoutier brengt vergeten herinneringen aan hun vroeg gestorven moeder naar boven en Mélanie komt tot een schokkende ontdekking. Het familiegeheim dat zij hiermee ontrafelt maakt Antoine kwetsbaar en onzeker. Zijn zus vindt dat hij het verleden moet laten rusten, zijn vader zwijgt en zijn puberende kinderen vragen zijn aandacht voor heel andere zaken. Dan ontmoet hij Angèle, die nieuwe betekenis geeft aan de woorden leven, liefde en dood. 'Een fijnzinnig verhaal over een broer, een zus, een familiegeheim en een catharsis dat niemand onberoerd zal laten.' Susan Smit 'Gevoelig, prachtig en realistisch boek van de auteur van Haar naam was Sarah.' Esta 'Een gevoelige roman over leven liefde en dood.' Zomertip van Mieke van der Weij in Mieke's leesclub, NCRV Gids 'Sfeervolle roman voor iedereen die van Frankrijk, familiegeheimen en liefde houdt. Aanrader!' Viva '

De Kolibrie


De Kolibrie
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Sandro Veronesi
language : nl
Publisher: Prometheus
Release Date : 2020-02-26

De Kolibrie written by Sandro Veronesi and has been published by Prometheus this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-02-26 with Fiction categories.


Boek van het Jaar in Italië Corriere della Sera Al sinds zijn jeugd wordt Marco Carrera, die als kind een groeistoornis had, de kolibrie genoemd, naar een van de kleinste vogels ter wereld. Maar in zekere zin is Marco ook echt een kolibrie: hij lijdt een dramatisch bestaan, vol vreugdes, liefdes en de nodige pijn, maar hij blijft in evenwicht. Zijn hectische bewegingen stellen hem in staat de existentiële acrobatiek van het leven te doorstaan, net als de kolibrie, die twaalf tot tachtig vleugelslagen per minuut maakt, maar schijnbaar bewegingloos in de lucht blijft hangen. In De kolibrie volgen we ademloos de levensloop van Marco Carrera, een held van onze tijd zoals alleen Sandro Veronesi die uit zijn pen kan laten ontstaan. Het is een schitterende roman over pijn en de kwellende kracht van het leven, die door de belangrijkste krant van Italië, de Corriere della Sera, uitgeroepen werd tot Boek van het Jaar. Sandro Veronesi (1959) werd met romans als Kalme Chaos, XY en Zeldzame aarden wereldwijd een literaire publiekslieveling - en bestsellerauteur. Hij won in de loop der jaren verschillende grote prijzen, waaronder de Premio Strega, de Premio Campiello, de Prix Femina Étranger en de Premio Bagutta. 'Deze roman zou in de ruimte moeten worden gelanceerd om buitenaardse wezens te laten weten hoe we waren, hoe we zijn geweest, hoe we hadden willen zijn. Uit deze roman, vol toevalligheden en fatale en kwaadaardige botsingen, leer je de moeilijkste les van het leven: hoe je kunt sterven en toch kunt blijven leven.' Corriere della Sera 'Het is een krachtige roman die betovert en beweegt op voorouderlijke en onvoorspelbare levenskracht.' La Stampa 'Een krachtige roman.' Il Sole 24 Ore Over Kalme chaos: 'Meesterlijk, want scherpzinnig en onweerstaanbaar grappig door zijn feilloze gevoel voor schijnbaar onbenullige details, beschrijft Veronesi hoe Pietro de kalme chaos, dat wachten op de storm van verdriet die maar niet komt, ondergaat.' de Volkskrant