De Lange Weg Naar Genade

Download De Lange Weg Naar Genade PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get De Lange Weg Naar Genade book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content De Lange Weg Naar Genade not Found or Blank , you must refresh this page manually.

De Lange Weg Naar Genade


De Lange Weg Naar Genade
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download De Lange Weg Naar Genade PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.De Lange Weg Naar Genade


De Lange Weg Naar Genade
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : David Baldacci
language : nl
Publisher: A.W. Bruna Uitgevers
Release Date : 2018-11-13

De Lange Weg Naar Genade written by David Baldacci and has been published by A.W. Bruna Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-11-13 with Fiction categories.


Special agent Atlee Pine is gestationeerd in het westelijk deel van de Verenigde Staten, waar de bevolking op zichzelf is, de overheid gewantrouwd wordt en de natuur geen genade kent. Op vijfjarige leeftijd werd haar tweelingzusje ontvoerd door een seriemoordenaar en vanaf het moment dat ze oud genoeg was om bij de FBI te gaan, heeft Atlee haar leven gewijd aan het opsporen van degenen die anderen kwaad willen doen. En ze is goed. Heel goed. Ze zou een van de beste profilers van de FBI kunnen zijn, als ze niet de voorkeur gaf aan het bestrijden van criminaliteit in de outback van Amerika boven carrière maken in de slangenkuil van Washington D.C. Een eenzaam bestaan, maar daar heeft ze vrede mee. Wanneer het verminkte karkas van een muilezel wordt gevonden in de Grand Canyon wordt Atlees hulp ingeroepen. De berijder wordt vermist en hij blijkt niet de enige persoon te zijn die recentelijk is verdwenen. Atlee komt tegenover een gruwelijk monster te staan, maar moet ook de confrontatie aan met een nachtmerrie uit haar verleden.

De Lange Weg Naar Huis


De Lange Weg Naar Huis
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Joanne Bischof
language : nl
Publisher: KokBoekencentrum Fictie
Release Date : 2019-10-25

De Lange Weg Naar Huis written by Joanne Bischof and has been published by KokBoekencentrum Fictie this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-10-25 with Fiction categories.


In ‘De lange weg naar huis’ van Joanne Bischof keert Haakon Norgaard na vier jaar terug naar degene die hij zo gekwetst heeft. Vier jaar eerder vluchtte Haakon naar zee, nadat hij het vertrouwen had beschaamd van de vrouw naar wiens waardering hij juist het meest verlangde. Intussen heeft hij opnieuw de liefde leren kennen. Maar wat er jaren eerder is gebeurd, blijft aan hem knagen. Met lood in zijn schoenen keert hij terug naar huis, om te ontdekken dat zijn dove broer Thor hem nu harder nodig heeft dan ooit. ‘De lange weg naar huis’ is het los te lezen vervolg op ‘De zoete geur van appelcider’.

De Voltooiing


De Voltooiing
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : David Baldacci
language : nl
Publisher: A.W. Bruna Uitgevers
Release Date : 2015-07-07

De Voltooiing written by David Baldacci and has been published by A.W. Bruna Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-07-07 with Fiction categories.


De revolutie begint bij haar De wereld waarin Vega Jane leeft, is heel duidelijk: iedereen heeft zijn eigen taak, iedereen kent zijn plek, iedereen gehoorzaamt. En niemand heeft ooit hun wereld verlaten, totdat Quentin Hermes spoorloos verdwijnt. Wanneer Vega erachter komt dat haar mentor een kaart voor haar heeft achtergelaten, beseft ze dat er een veel groter geheim schuilgaat achter zijn verdwijning dan iedereen beweert. Een geheim dat angstvallig verborgen wordt gehouden door de machthebbers. Met gevaar voor eigen leven gaat Vega op zoek naar de waarheid. Over de wereld waarin ze leeft, over haar familie en over zichzelf...

Daglicht


Daglicht
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : David Baldacci
language : nl
Publisher: A.W. Bruna Uitgevers
Release Date : 2020-11-17

Daglicht written by David Baldacci and has been published by A.W. Bruna Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-11-17 with Fiction categories.


Atlee Pine uit De lange weg naar genade en Eén minuut voor middernacht is terug! Al van jongs af aan leeft FBI-agent Atlee Pine in onzekerheid over wat er precies is gebeurd met haar tweelingzus Mercy. Het meisje werd op zesjarige leeftijd ontvoerd en is nooit meer teruggevonden. De politie stond destijds voor een raadsel en ook Atlees eigen onderzoek levert lange tijd niets op, totdat ze de identiteit van Mercy’s ontvoerder weet te achterhalen: Ito Vincenzo. Maar juist dan krijgt ze van haar leidinggevenden te horen dat ze haar zoektocht moet afronden, omdat het haar eigenlijke werk in de weg zit. In een race tegen de klok reist Atlee af naar Trenton, New Jersey, de plek waar Vincenzo voor het laatst is gezien. Daar kruist haar pad dat van special agent John Puller, die met zijn eigen onderzoek naar drugssmokkel op een legerbasis bezig is. Tot hun beider verbazing blijkt er een connectie te zijn tussen de twee zaken. Wanneer Atlee en Puller hun krachten bundelen, stuiten ze op een complot dat de democratie in het hart zal treffen. Om eens en voor altijd duidelijkheid te krijgen over Mercy’s lot, moet Atlee een web van leugens en bedrog ontrafelen. Maar de waarheid die ze hoopt te vinden, zou weleens hard kunnen aankomen...

E N Minuut Voor Middernacht


E N Minuut Voor Middernacht
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : David Baldacci
language : nl
Publisher: A.W. Bruna Uitgevers
Release Date : 2019-11-19

E N Minuut Voor Middernacht written by David Baldacci and has been published by A.W. Bruna Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-11-19 with Fiction categories.


Op zoek naar de ontvoerder van haar zusje, komt FBI-agent Atlee Pine een seriemoordenaar op het spoor. FBI-agent Atlee Pines leven veranderde voorgoed toen op jonge leeftijd haar tweelingzus Mercy werd ontvoerd – en waarschijnlijk vermoord. Wanhopig zoekt ze sindsdien naar antwoorden die een einde moeten maken aan de kwellende onzekerheid, totdat op een dag alle opgekropte woede en frustratie een uitweg vinden. Ze kan zichzelf tijdens een arrestatie niet langer in de hand houden en mishandelt een verdachte. Gedwongen om tijdelijk een stap terug te doen, keert Atlee terug naar Andersonville, Georgia, het dorp waar ze is opgegroeid. Met behulp van haar assistent Carol hoopt ze erachter te komen wat er precies is gebeurd tijdens die traumatische nacht toen Mercy werd meegenomen. Maar vrijwel meteen na haar aankomst wordt het lichaam van een vermoorde vrouw gevonden, met een bruidssluier over haar gezicht gedrapeerd. Al snel volgt een tweede slachtoffer. Atlee is vastbesloten het onderzoek naar de ontvoering van Mercy voort te zetten, maar ze moet nu ook een seriemoordenaar zien te stoppen voordat er nog meer slachtoffers vallen. Ze komt er al snel achter dat in een kleine gemeenschap vol geheimen – die mogelijk te maken hebben met Mercy’s verdwijning – het verleden soms beter met rust gelaten kan worden...

Doodskleur


Doodskleur
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : David Baldacci
language : nl
Publisher: A.W. Bruna Uitgevers
Release Date : 2018-05-08

Doodskleur written by David Baldacci and has been published by A.W. Bruna Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-05-08 with Fiction categories.


Wanneer FBI-agent Amos Decker en journaliste Alex Jamison op bezoek gaan bij Jamisons zus in Baronville, een stadje in Pennsylvania dat betere tijden heeft gekend, raken ze op de eerste dag al betrokken bij een moordonderzoek. Die avond ziet Decker in het raam van een verderop gelegen huis een flikkerend licht, gevolgd door vlammen. Nieuwsgierig geworden gaat hij op onderzoek uit, maar wat hij ontdekt is veel meer dan een beginnende brand. In het huis bevinden zich twee doden. Het ene slachtoffer is opgehangen en op de vloer onder zijn lichaam bevindt zich een enorme plas bloed. De andere man draagt een politie-uniform en ligt met schuim rond zijn lippen in de kelder. Wie de twee doden zijn, weet niemand. Diezelfde avond nog krijgen Decker en Jamison te horen dat het niet om een opzichzelfstaand incident gaat. In de weken daarvoor zijn meerdere moorden gepleegd en de plaatselijke politie – die weinig mensen en middelen tot haar beschikking heeft – staat voor een raadsel. Wanneer Decker zijn hulp aanbiedt, wordt deze schoorvoetend geaccepteerd. Algauw blijkt echter dat hij niet de enige federale agent is die interesse in de zaak toont. Want de moorden in Baronville zouden weleens te maken kunnen hebben met een veel grotere dreiging op nationaal niveau.

In Genade


In Genade
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Rye Curtis
language : nl
Publisher: Ambo|Anthos
Release Date : 2020-09-10

In Genade written by Rye Curtis and has been published by Ambo|Anthos this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-09-10 with Fiction categories.


In In genade van Rye Curtis kruisen de levens van twee vrouwen, de bejaarde Cloris en park ranger Debra, op buitengewone wijze. Voor de fans van Annie Proulx, Denis Johnson en Gabriel Tallent. In de roman In genade van Rye Curtis kruisen de levens van twee vrouwen elkaar in een spectaculair verhaal over weerbaarheid en mededogen. De tweeënzeventigjarige Texaanse Cloris Waldrip blijft na een vliegtuigongeluk alleen achter in de meedogenloze wildernis van Montana. Zonder enige uitrusting, overgeleverd aan de elementen, met alleen haar gezonde verstand en vindingrijkheid om de weg naar de bewoonde wereld terug te vinden. Tegelijkertijd begint park ranger Debra Lewis, die haar eigen demonen te bestrijden heeft, een zoektocht naar de vermisten, al lijkt alle hoop verloren. Wanneer dagen weken worden en Cloris’ situatie steeds hachelijker wordt, krijgt ze hulp uit onverwachte hoek. Alle waarheden waarin ze vroeger geloofde zal ze hierdoor in twijfel moeten trekken. In genade is een spannende, moreel complexe roman over medemenselijkheid en de verrassende veerkracht van gewone mensen in buitengewone omstandigheden. In een krachtige en tegelijkertijd elegante stijl schetst de jonge Rye Curtis met In genade een inspirerend portret van twee onvergetelijke personages, die ons eraan herinneren dat overleven slechts het begin is. In genade van Rye Curtis is voor de fans van Annie Proulx, Denis Johnson en Gabriel Tallent. 'Zo verfrissend, zo vol bijzondere personages, dat dit de beste is die ik in lange tijd gelezen heb.’ – Roddy Doyle ‘Gevoelig en anders, maar bovenal pijnlijk menselijk. Dit boek zal ik nooit meer vergeten.’ – Jennifer Egan