De Moordopdracht

Download De Moordopdracht PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get De Moordopdracht book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content De Moordopdracht not Found or Blank , you must refresh this page manually.

De Moordopdracht


De Moordopdracht
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download De Moordopdracht PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.De Moordopdracht


De Moordopdracht
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : James Dashner
language : nl
Publisher: Singel Uitgeverijen
Release Date : 2015-06-16

De Moordopdracht written by James Dashner and has been published by Singel Uitgeverijen this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-06-16 with Young Adult Fiction categories.


Vóór het bestaan van WICKED, voordat de Laar was gebouwd en voordat Thomas in het labyrint terechtkwam, werd de aarde geteisterd door zonnevlammen. Mark en Trina wisten die te overleven. Dat bleek een peulenschil bij wat nog zou volgen. Een onheilspellend virus raast over de aardbol. Het muteert en het ziet ernaar uit dat de mensheid volledig zal worden weggevaagd. Mark en Trina zijn er echter van overtuigd dat er een mogelijkheid moet bestaan om niet ten onder te gaan. Ze zijn vastbesloten om te overleven. Maar in deze bijna vergane wereld heeft alles zijn prijs, en ben je voor sommigen dood meer waard dan levend.

De Labyrintrenner Files


De Labyrintrenner Files
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : James Dashner
language : nl
Publisher: Singel Uitgeverijen
Release Date : 2015-07-10

De Labyrintrenner Files written by James Dashner and has been published by Singel Uitgeverijen this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-07-10 with Young Adult Fiction categories.


In De labyrintrenner-files vind je allerlei extra informatie over WICKED, de Laarders en de Vuring. Lees meer over het eerste gesprek van Thomas met Teresa, wat Minho heeft doorgemaakt in Fase III, het verleden van Wok, en meer. Voor echte fans van De labyrintrenner.

Grijs Gebied


Grijs Gebied
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Marion Pauw
language : nl
Publisher: Ambo|Anthos
Release Date : 2018-09-25

Grijs Gebied written by Marion Pauw and has been published by Ambo|Anthos this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-09-25 with Fiction categories.


Naomi fietst in het nachtelijke Amsterdam van haar werk naar huis, wanneer ze onder een viaduct vanachter wordt vastgegrepen. De dader, een man met ijzingwekkend lichte ogen, randt haar op een verschrikkelijke en gewelddadige manier aan. Er is één getuige: een man, die vanaf zijn balkon toekijkt. Waarom grijpt hij niet in? Grijs gebied vertelt niet alleen over de jacht naar de dader van een gruwelijk misdrijf, het is ook een zoektocht naar de drijfveren van de mens; dader, slachtoffer of getuige

Reboot


Reboot
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Amy Tintera
language : nl
Publisher: Van Goor
Release Date : 2016-06-15

Reboot written by Amy Tintera and has been published by Van Goor this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-06-15 with Juvenile Fiction categories.


De zeventienjarige Wren Connolly werd vijf jaar geleden neergeschoten. Na 178 minuten kwam ze weer tot leven – als Reboot. Reboots zijn ongekend sterk, snel en onkwetsbaar, maar hoe langer ze dood zijn geweest hoe minder menselijk ze terugkeren. Wren is met haar 178 minuten de dodelijkste Reboot die er is. Callum Tweeëntwintig daarentegen is nog praktisch menselijk. Wren moet hem opleiden tot soldaat, maar Callum is langzaam, stelt te veel vragen en heeft altijd een glimlach op zijn gezicht. De training verloopt moeizaam, maar Callum maakt iets in haar los. Als ze in zijn buurt is, voelt ze zich menselijker dan ooit. Wren heeft nog nooit een bevel genegeerd, maar wanneer ze het bevel krijgt om Callum te elimineren besluit ze alles op alles te zetten om hem te redden. Lissa Price, auteur van Starters - Een bottenbrekende heldin vecht voor haar leven, haar liefde en voor wat er nog over is van haar mensel?kheid in deze frisse k?k op een wereld waarin alles mis is gegaan. Veronica Rossi, auteur van Een wereld zonder hemel - Vol vaart en aangr?pend… Ik heb dit boek verslonden!

De Moordkamer


De Moordkamer
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Jeffery Deaver
language : nl
Publisher: Boekerij
Release Date : 2013-05-30

De Moordkamer written by Jeffery Deaver and has been published by Boekerij this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2013-05-30 with Fiction categories.


Op de Bahama's wordt de Amerikaanse Robert Moreno geliquideerd door een scherpschutter. Het blijkt geen afrekening in het criminele circuit, maar een zorgvuldig geplande operatie van de Amerikaanse regering omdat Moreno een terroristische aanslag aan het voorbereiden zou zijn. Al snel wordt duidelijk dat de regering op basis van foutieve informatie heeft gehandeld: Moreno had geen terreurdaad gepland, maar een vreedzame protestactie tegen een Amerikaanse oliemaatschappij. Lincoln Rhyme en Amelia Sachs worden bij de zaak betrokken. Terwijl Sachs Moreno's gangen in New York nagaat, reist Rhyme af naar de plaats delict in Nassau. Als een meedogenloze man systematisch alle mogelijke bewijslast begint te elimineren - waaronder de getuigen - verandert hun onderzoek al gauw in een ijzingwekkend kat-en-muisspel met een koelbloedige moordenaar. Vooral wanneer de scherpschutter Rhyme in het vizier krijgt...

Deals En Dodenlijstjes


Deals En Dodenlijstjes
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Marian Husken
language : nl
Publisher: Uitgeverij Balans
Release Date : 2018-01-03

Deals En Dodenlijstjes written by Marian Husken and has been published by Uitgeverij Balans this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-01-03 with True Crime categories.


Getuigen zijn onmisbaar in het strafrecht. Als de zussen Sonja en Astrid Holleeder hun mond hadden gehouden, stond hun broer Willem niet terecht voor moord. En de ontboezemingen van de kroongetuigen Peter La Serpe en Fred Ros vormen het hart van het grootste Nederlandse liquidatieproces ooit. Maar hoe krijgt justitie de 'collega's' en familieleden van notoire criminelen of toevallige toeschouwers van een misdrijf zo ver om hun verhaal te doen? Het Team Criminele Inlichtingen - de 'Sectie Stiekem' van de politie - speelt een belangrijke rol bij het 'hengelen' naar getuigen. Wie informatie heeft over een misdaad, kan bij hen anoniem zijn kennis spuien. Ook zoeken de 'politiespionnen' zelf actief contact met criminelen van wie ze weten dat zij gevaar lopen of zelfs op een dodenlijst staan. In ruil voor hun belastende kennis biedt justitie hun bescherming. Soms leidt dat voor getuigen tot een volledig nieuw leven buiten Nederland. Maar hoe eerlijk opereert de overheid? Is de 'waarheid' te koop in ruil voor een luxeleven op een palmenstrand? En hoe solide zijn die toezeggingen? In Deals en dodenlijstjes duikt Marian Husken in de schimmige wereld van getuigenbescherming. 'Dit verraad wordt mij nooit vergeven.'

Maskerade


Maskerade
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Tess Franke
language : nl
Publisher: Lindhardt og Ringhof
Release Date : 2021-05-19

Maskerade written by Tess Franke and has been published by Lindhardt og Ringhof this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-05-19 with Fiction categories.


De nieuwe rechtszaak van advocate Femke Wolzak komt nu wel erg dichtbij... Ze woont tijdelijk bij een van haar vrienden buiten Amsterdam om even tot rust te komen. Maar die rust wordt abrupt verstoord wanneer haar vriend Ben slachtoffer wordt van een gewelddadige schietpartij. De verdachte van de schietpartij wordt door niemand minder dan Femke zelf bijgestaan in de rechtszaak. Kan ze haar eigen gevoel opzij zetten en met haar gebruikelijke rechtvaardigheidsgevoel de belangen van haar cliënt vertegenwoordigen? ‘Maskerade’ is het vierde deel in de Femke Wolzak-reeks dat je niet onberoerd zal laten! Gert Jan de Vries (1963) schreef onder het pseudoniem Tess Franke de spannende thrillerreeks over advocate Femke Wolzak. In 2006 begon hij voor het eerst thrillers te schrijven met zijn debuut ‘De inwijding’ waarna ‘De beproeving’, ‘De bezieling’, ‘Maskerade’ en ‘In haar eer’ volgden. Naast thrillerauteur is De Vries ook schrijver van ‘Gedroomd wielrennen’ over Leontien van Moorsel en werkte hij samen met Ilja Leonard Pfeijffer aan ‘De canon van de Europese poëzie’. Door zijn veelzijdig talent heeft De Vries de gave om iedere keer, ongeacht het genre, een meesterwerk te creëren.