De Rfp Voor It Outsourcing Management Guide

Download De Rfp Voor It Outsourcing Management Guide PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get De Rfp Voor It Outsourcing Management Guide book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content De Rfp Voor It Outsourcing Management Guide not Found or Blank , you must refresh this page manually.

De Rfp Voor It Outsourcing Management Guide


De Rfp Voor It Outsourcing Management Guide
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download De Rfp Voor It Outsourcing Management Guide PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.De Rfp Voor It Outsourcing Management Guide


De Rfp Voor It Outsourcing Management Guide
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Gerard Wijers
language : nl
Publisher: Van Haren
Release Date : 2006-10-26

De Rfp Voor It Outsourcing Management Guide written by Gerard Wijers and has been published by Van Haren this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2006-10-26 with Education categories.


IT-outsourcing heeft zich ontwikkeld tot een volwaardige strategische bedrijfsoptie. Een belangrijke keuze hierbij is die van de leverancier. In de voorbereiding op IToutsourcing staat de Request for Proposal (RfP of offerteaanvraag) centraal.Dit boek, De RfP voor IT-outsourcing, biedt best practices voor het opstellen van een RfP. De auteurs Gerard Wijers en Denis Verhoef hebben hiervoor geput uit de Information Services Procurement Library (ISPL), de Application Services Library (ASL) en de IT Infrastructure Library (ITIL).Het boek is verrijkt met een realistische casus: de totstandkoming van een RfP voor het fictieve bedrijf BioFruit.Deze uitgave is een gezamenlijk initiatief van de Information Services Procurement Group (ISPG) en itSMF Nederland. Om de woorden best practice recht te doen, verwerkten de auteurs commentaar van de ISPG, een comité van aanbeveling en een groot aantal leden van itSMF Nederland.Uit het Woord vooraf, door Arend Vleming, Executive Vice President ABN AMRO: Ik heb dit boek met veel plezier gelezen en veel herkend. Vooral hoofdstuk 7, over de transitie-eisen, sprak mij erg aan als voormalig transitiemanager voor het EDS-contract. Dit is een cruciale activiteit die een specifieke aanpak vereist. De in dit hoofdstuk voorgestelde basisaanpak geeft een goed beeld van alle kwesties en risico s.

It Outsourcing Een Introductie


It Outsourcing Een Introductie
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : G. Delen
language : nl
Publisher: Van Haren
Release Date : 2008-01-28

It Outsourcing Een Introductie written by G. Delen and has been published by Van Haren this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2008-01-28 with Education categories.


Note: This book is available in several languages: Dutch, English.Een handzame introductie in de wereld van IT (out)sourcing, met lijst van begrippen en definities, opgesteld door Platform Outsourcing Nederland.

Outsourcing Van It


Outsourcing Van It
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Various
language : nl
Publisher: Van Haren
Release Date : 2006-09-15

Outsourcing Van It written by Various and has been published by Van Haren this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2006-09-15 with Education categories.


Een handzame gids in de wereld van IT (out)sourcing, met lijst van begrippen en definities, opgesteld door Platform Outsourcing Nederland.

Frameworks Voor It Management


Frameworks Voor It Management
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Axel Kolthof
language : nl
Publisher: Van Haren
Release Date : 2007-10-26

Frameworks Voor It Management written by Axel Kolthof and has been published by Van Haren this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2007-10-26 with Education categories.


Dit boek behandelt alle belangrijke frameworks en standaarden die van belang zijn voor IT managers. Ondanks het pocket-formaat bestrijkt deze titel een groot aantal onderwerpen

A4 Projectmanagement Afronden


A4 Projectmanagement Afronden
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Rene Hombergen
language : nl
Publisher: Van Haren
Release Date : 2008-04-30

A4 Projectmanagement Afronden written by Rene Hombergen and has been published by Van Haren this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2008-04-30 with Education categories.


In het deel Afronden wordt de vierde en laatste fase van de methode A4 Projectmanagement beschreven. Afronden gaat om de vraag: hoe breng je het project netjes tot een einde? In Afronden worden de volgende activiteiten verricht: draag het projectresultaat over; stel een dechargedocument op; voer een evaluatie uit; specificeer de financiën, en organiseer een afsluitende bijeenkomst.

Dsdm Een Introductie


Dsdm Een Introductie
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Louk Peters
language : nl
Publisher: Van Haren
Release Date : 2008-06-30

Dsdm Een Introductie written by Louk Peters and has been published by Van Haren this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2008-06-30 with Education categories.


Dit boek is geschreven naar aanleiding van een duidelijke vraag uit de Nederlandse markt om meer en laagdrempelige informatie te verstrekken op het gebied van de DSDM methodiek. DSDM (Dynamic Systems Development Methodology) is een projectmanagementmethode die midden jaren 90 is ontstaan in de UK als het professionele antwoord en alternatief op de toen veel gebruikte ‘watervalmethodes’ zoals de System Development Methodology (SDM). DSDM is daarmee ook koploper geworden in een nieuwe denkwijze die we nu kennen als Agile . Het feit dat DSDM is ontstaan als alternatief voor de oude bekende waterval methode geeft direct ook de structuur aan waarop de methodiek gebaseerd is. De methode is namelijk in eerste instantie geschreven op de doelgroep van ervaren systeemontwikkelaars en veronderstelt de watervalcomponenten als bekend. Dit bracht met zich mee dat DSDM moeilijk te gebruiken was voor een nieuwe generatie ontwikkelaars, onbekend met watervalmethodieken. En mede daardoor is voor deze nieuwe generatie de officiële DSDM manual moeilijk te doorgronden. In dit boek is de vertaalslag gemaakt van theorie naar praktijk. Niet alleen wordt de theorie verwoord in begrijpbare componenten, en bovendien wordt het geheel zeer tastbaar gemaakt aan de hand van een case waarin alle stadia van het ontwikkelingsproject worden beschreven. Hierdoor wordt het boek aangenaam om te lezen en ondersteunt het de lezer op zeer effectieve wijze bij het doorgronden van de DSDM-methodiek. Bovendien biedt dit boek een goede basis om Atern te leren kennen, de opvolger van DSDM. Veel elementen uit DSDM 4.2 komen terug in Atern, maar Atern biedt daarnaast ook vele nieuwe inzichten. Bij dit boek is separaat (gratis, via internet) verkrijgbaar: Klik op de knop Training Material bij het boek op onze website.

Participeren In Projecten


Participeren In Projecten
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Jos Gielkens
language : nl
Publisher: Van Haren
Release Date : 2006-11-15

Participeren In Projecten written by Jos Gielkens and has been published by Van Haren this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2006-11-15 with Education categories.


Het boek Participeren in projecten is gebaseerd op de inhoud van de I-Tracks module Project Participation Foundation (PPF). Deze module komt zowel voor in de Academy Track als in de Shorttrack Projectmanagement. De module die is bedoeld voor personen die deelnemen aan projecten en meer kennis willen opdoen over projectmatig werken. Deze module is verder te gebruiken als opstap naar vervolgopleidingen zoals PRINCE2 Foundation en Practitioner en de module IT Project Management Advanced (ITPMA). De doelgroep van deze opleidingen zijn personen die nu of in de toekomst als projectleider in (ICT-) projecten willen gaan participeren. Bij het boek is een docentenhandleiding verkrijgbaar (als pdf via deze website beschikbaar).