De Wilde Gave

Download De Wilde Gave PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get De Wilde Gave book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content De Wilde Gave not Found or Blank , you must refresh this page manually.

De Wilde Gave


De Wilde Gave
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download De Wilde Gave PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.De Wilde Gave


De Wilde Gave
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Ursula le Guin
language : nl
Publisher: Overamstel Uitgevers
Release Date : 2009-09-01

De Wilde Gave written by Ursula le Guin and has been published by Overamstel Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2009-09-01 with Fiction categories.


Deze door PEN/USA bekroonde roman bewijst nogmaals Le Guins meesterschap. Ze schrijft over universele vragen: Welke gaven heb ik? Wat ben ik verplicht aan familietradities? Kan ik mijn eigen pad kiezen? Een opwindend, ontroerend verhaal dat prachtig poëtisch tot leven komt. De bewoners van de Oplanden zijn als hun land: fel, trots en hard. Ze zijn arm, maar hun gaven zijn kostbaar. Sommigen kunnen met één blik, gebaar of woord dieren roepen, vuur maken of land verplaatsen. Anderen kunnen ledematen verwringen, een geest onderwerpen, een slopende ziekte geven. Twee jeugdvrienden besluiten hun gave niet te gebruiken. Het meisje Gry wil geen dieren naar de slacht roepen. Orrec draagt een blinddoek om te voorkomen dat zijn ogen en zijn woede doden. Maar kun je je eigen weg gaan als je gave bepaalt wie je bent? Ursula Le Guin (1929) is een van de grootste sf- en fantasy-auteurs. Haar Aardzee-cyclus en romans als De linkerhand van het duister zijn klassiekers. Onder haar bekroningen bevinden zich de National Book Award en de Pushcart Prize. In 2000 verleende de Library of Congress haar de Living Legends Award.

De Wilde Gave Druk 1


De Wilde Gave Druk 1
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Ursula Kroeber Le Guin
language : nl
Publisher:
Release Date : 2009-03

De Wilde Gave Druk 1 written by Ursula Kroeber Le Guin and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2009-03 with categories.


De leden van de clans uit de Oplanden beschikken over angstaanjagende paranormale krachten. Gry en Orrec besluiten hun gaven echter niet te gebruiken, waarmee ze zich tegen hun eigen clan keren. Vanaf ca. 14 jaar.

De Gave Van Een Kind


De Gave Van Een Kind
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Sarah Loudin-Thomas
language : nl
Publisher: Voorhoeve
Release Date : 2018-01-31

De Gave Van Een Kind written by Sarah Loudin-Thomas and has been published by Voorhoeve this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-01-31 with Fiction categories.


‘De gave van een kind’ van Sarah Loudin Thomas: een ontroerende roman over een bijzondere, hechte familie in de jaren zeventig van de vorige eeuw. De jonge Henry voelt zich gebroken na een familietragedie. Hij trekt in bij zijn grootmoeder en daar ontmoet hij de lieve, maar ietwat vreemde Mayfair, die een unieke gave heeft, en haar zus Margaret, die hem mateloos irriteert. Ondanks hun verschillen geven beide zussen Henry weer nieuwe moed voor de toekomst. ‘De gave van een kind’ is het vervolg op ‘Wachten op een wonder’, maar is ook te lezen als op zichzelf staande roman. Sarah Loudin Thomas laat haar lezers buiten de hokjes denken. – Nederlands Dagblad over ‘Wachten op een wonder’

Delia S Gave


Delia S Gave
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Virginia Andrews
language : nl
Publisher: De Fontein Romans & Spanning
Release Date : 2020-05-15

Delia S Gave written by Virginia Andrews and has been published by De Fontein Romans & Spanning this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-05-15 with Fiction categories.


Je kunt nog zo rijk zijn, het helpt niet tegen liefdesverdriet: Delia Yebarra weet dat als geen ander nadat een tragisch bootongeluk een einde maakte aan haar sprookjesachtige leven met haar geliefde. ‘Delia’s gave’ is het derde en laatste deel van de Delia-serie van bestsellerauteur Virginia Andrews. Je kunt nog zo rijk zijn, het helpt niet tegen liefdesverdriet: Delia Yebarra weet dat als geen ander. Nadat een tragisch bootongeluk een einde maakte aan haar sprookjesachtige romance met Adan, de zoon van een welgestelde politicus, voelt ze zich verloren. Wanneer ze ontdekt dat ze Adans kind draagt, heeft ze de belangstelling van diens vader. Hij gaf haar steeds de schuld van het ongeluk maar richt zich nu op de aanstaande baby. Delia denkt dat hij haar heeft vergeven, maar al snel blijkt dat hij van plan is haar aan de kant te schuiven en het kind zelf op te voeden. Zijn mensen houden haar voortdurend in de gaten en Delia wordt continu gemanipuleerd. Zodra Adan Junior geboren is, beseft Delia dat ze niet alleen vecht voor zichzelf, maar voor alles waarin ze gelooft. Zal zij de onschuld van haar jeugd kunnen hervinden en een zonnige toekomst met haar gezin tegemoet kunnen gaan? ‘Delia’s gave’ is het derde en laatste deel van de Delia-serie. Dit boek wordt voorafgegaan door ‘Delia’s vlucht’ en ‘Delia’s geluk’.

Ketters Van Duin


Ketters Van Duin
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Frank Herbert
language : nl
Publisher: Singel Uitgeverijen
Release Date : 2019-03-19

Ketters Van Duin written by Frank Herbert and has been published by Singel Uitgeverijen this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-03-19 with Fiction categories.


Het Rijk is in verval geraakt. De grote Verstrooiing zag miljoenen mensen de afbrokkelende beschaving verlaten en zich buiten het bereik van de bekende ruimte verspreiden. De planeet Arrakis – nu Rakis geheten – is teruggekeerd naar zijn woestijnklimaat en zijn grote zandwormen sterven. In hun streven naar macht keren de Verlorenen terug naar huis. Terwijl de verschillende fracties strijden om controle over de overblijfselen van het Rijk, raakt men in de woestijn van Rakis in de ban van een jong meisje genaamd Sheeana. De Bene Gesserit staan voor een ingrijpende keuze: moeten ze breken met hun eeuwenoude tradities en de mensheid richting een nieuwe toekomst sturen waarin ze niet meer met uitsterven bedreigd worden? Ketters van Duin is het vijfde deel in de zesdelige serie herziene vertalingen van de legendarische sciencefictionklassiekers van Frank Herbert, in een prachtige nieuwe uitvoering.

De Gave


De Gave
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Randall Wallace
language : nl
Publisher: KokBoekencentrum Fictie
Release Date : 2012-03-28

De Gave written by Randall Wallace and has been published by KokBoekencentrum Fictie this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2012-03-28 with Fiction categories.


Om haar leven te redden, moet hij op zijn gave durven vertrouwen... Andrew Jones is een chirurg met een uitzonderlijke gave: hij kan als geen ander precisiewerk verrichten. Maar sinds hij het leven van zijn geliefde niet kon redden, heeft hij geen operatie meer uitgevoerd. Lara Blair werkt voor een bedrijf dat instrumenten voor de medische wereld ontwikkelt. Ze werkt aan een apparaat dat de handen van een chirurg moet vervangen tijdens een hersenoperatie. Ze heeft de beste chirurgen gevraagd het apparaat te testen maar allen faalden. Zou Jones het willen?

De Gave Van Katsa


De Gave Van Katsa
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : K. Cashore
language : nl
Publisher: Overamstel Uitgevers
Release Date : 2009-09-01

De Gave Van Katsa written by K. Cashore and has been published by Overamstel Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2009-09-01 with Juvenile Fiction categories.


Katsa is sinds haar achtste in staat om een volwassen man met haar blote handen te doden ¿ ze is een Begaafde, een van de weinige mensen die geboren zijn met een bijzondere gave. Dat iemand een gave heeft, openbaart zich op zijn of haar twaalfde, als de Begaafde twee verschillende kleuren ogen krijgt. Als nichtje van de koning zou Katsa normaal gesproken een leven vol luxe en privileges leiden, maar net als de andere Begaafden is ze verplicht haar gave in dienst van de koning te stellen. Voor hem moet ze het vuile werk opknappen: afrekenen met zijn vijanden of ongehoorzame burgers. Inmiddels is ze achttien en kan ze zich geen ander leven voorstellen. Maar alles wordt toch anders. Katsa had nooit verwacht dat ze verliefd zou worden op de knappe prins Po. Ze had nooit verwacht de ware aard van haar gave te ontdekken, of het verschrikkelijke geheim dat ver weg verborgen is¿ Een geheim dat alle zeven koninkrijken kan vernietigen. Kristin Cashore woont in Florida, de Verenigde Staten. Ze studeerde Engels en Jeugdliteratuur. Ze heeft allerlei banen gehad, o.a. bij een hondenuitlaatservice, in een snoepfabriek en als redactie-assistent. Ze werkte ook als freelance schrijver. De gave van Katsa is haar eerste boek.