Dit Doet Even Pijn

Download Dit Doet Even Pijn PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Dit Doet Even Pijn book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Dit Doet Even Pijn not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Dit Doet Even Pijn


Dit Doet Even Pijn
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Dit Doet Even Pijn PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Dit Doet Even Pijn


Dit Doet Even Pijn
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Adam Kay
language : nl
Publisher: Prometheus
Release Date : 2018-05-16

Dit Doet Even Pijn written by Adam Kay and has been published by Prometheus this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-05-16 with Humor categories.


Zeg je vrienden en familie maar vaarwel. Bereid je voor op een werkweek van 97 uur, beslissingen over leven en dood, een constante vloed aan lichaamssappen en een budget dat eerder gepast lijkt voor een turfsteker. Welkom in het leven van een arts in opleiding. Tijdens de helse dagen en slapeloze nachten hield cabaretier en voormalig arts in opleiding Adam Kay jarenlang in het geheim een dagboek bij. Zijn verslagen van de frontlinies van het ziekenhuis zijn samengebracht in dit afwisselend hilarische, afschuwelijke en ontroerende boek. Dit doet even pijn vertelt je alles wat je wilt weten over het werk op een ziekenboeg - plus een aantal dingen die je liever níet had willen weten. Mogelijke bijwerkingen: spontane lachstuipen en opwellende tranen. Adam Kay (1980) werkte jarenlang als arts in opleiding, maar is tegenwoordig een succesvol cabaretier en scriptschrijver. Zijn debuut Dit doet even pijn werd direct een bestseller in Groot-Brittannië en is inmiddels in vijftien landen vertaald.

Doet Sneeuw Pijn


Doet Sneeuw Pijn
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Carolien Spaans
language : nl
Publisher: Overamstel Uitgevers
Release Date : 2018-08-17

Doet Sneeuw Pijn written by Carolien Spaans and has been published by Overamstel Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-08-17 with Fiction categories.


Eindelijk hebben ze elkaar gevonden, Carolien en Jean Michel. Ze beginnen een leven samen, wat niet altijd even makkelijk is. Ze krijgen een prachtige zoon. Dan gaat Jean zoals elk jaar skiën met zijn vrienden en dit keer komt hij niet meer terug. Na de begrafenis rest er een levensgroot gat dat opnieuw gevuld moet worden. Maar hoe? Doet sneeuw pijn is een boek over de liefde tussen twee gewone mensen, een ondenkbaar verlies en de onwaarschijnlijke kracht om opnieuw te beginnen.

De Co Assistent


De Co Assistent
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Anne Hermans
language : nl
Publisher: Podium b.v. Uitgeverij
Release Date : 2009-10-31

De Co Assistent written by Anne Hermans and has been published by Podium b.v. Uitgeverij this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2009-10-31 with Fiction categories.


Na vier jaar universiteit kan Elin Dekkers niet wachten om als co-assistent aan de slag te gaan. Tijdens haar co-schappen staat ze in de operatiekamer met botte chirurgen, runt ze de poli met een opmerkzame internist en loopt ze mee met een nuchtere huisarts. Elin ontdekt dat de medische praktijk weerbarstiger is dan de Eed van Hippocrates en genuanceerder dan haar studieboeken: wat doe je wanneer je belang als arts loodrecht op dat van de pati staat? Als je ongeschikt blijkt voor het vak van je dromen? En als liefde en ambitie onverenigbaar lijken? Anne Hermans (1978) studeerde geneeskunde in Amsterdam. Voor deze roman putte ze uit haar eigen ervaringen als co-assistent, waarover ze eerder schreef in haar NRC-column Dokter Hermans.. Momenteel specialiseert ze zich als tropenarts. Een ontluisterende kijk in de medische wereld. Sinds ik Anne Hermans lees durf ik niet meer ziek te worden. Youp vant Hek

Die Ene Pati Nt


Die Ene Pati Nt
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Ellen de Visser
language : nl
Publisher: Ambo|Anthos
Release Date : 2019-02-19

Die Ene Pati Nt written by Ellen de Visser and has been published by Ambo|Anthos this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-02-19 with Fiction categories.


In Die ene patiënt tekende Ellen de Visser hartverwarmende arts-patiëntverhalen op. Nu aangevuld met het verhaal van Anthony Fauci, de belangrijkste adviseur van president Trump in de coronacrisis. Nu aangevuld met een nieuw verhaal van Anthony Fauci, de belangrijkste adviseur van president Trump bij de strijd tegen de coronapandemie. In Die ene patiënt vertellen zorgverleners over de patiënt die hun leven voor altijd veranderde. Van chirurg tot psychiater en van ouderenverpleegkundige tot seksuoloog; de verhalen die in deze bundel door Ellen de Visser zijn samengebracht vormen een unieke inkijk in de ziel en de gedachtewereld van onze hulpverleners. Ze laten zien hoe leed, pijn, verdriet en vreugde bij elke verpleegkundige of arts hun sporen nalaten. 'Prachtig, hartverscheurend en wijs. Dosering eenmaal daags.' - Matthijs van Nieuwkerk 'Een prachtig boek.' - Adriaan van Dis

Als Leven Pijn Doet


Als Leven Pijn Doet
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : René Diekstra
language : nl
Publisher: Karakter
Release Date : 2011-10-26

Als Leven Pijn Doet written by René Diekstra and has been published by Karakter this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2011-10-26 with Psychology categories.


ALS LEVEN PIJN DOET Weerbaar en waardig omgaan met de verliezen in je leven. Het leven is een spel van tegenstellingen dat je alleen kunt spelen als je bereid bent mee te gaan met de golfslag van winst en verlies. Gelukkig en ongelukkig zijn, het hoort bij het leven. Psycholoog René Diekstra is de aangewezen deskundige die ons daarover op een inlevende en verhelderende manier inzicht kan verschaffen. Een greep uit de inhoud: o Wat een mens goed moet kunnen: liefhebben, werken en tegen zijn verlies kunnen. o Hoe meer je de vrijheid van de ander respecteert, hoe groter de plaats die je in diens leven kunt innemen. o Wie zijn verlies neemt, neemt zijn vrijheid. o Vertel me het verhaal van je ouders en ik zal je het verhaal over jezelf vertellen.

Slotcouplet


Slotcouplet
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Sander de Hosson
language : nl
Publisher: Singel Uitgeverijen
Release Date : 2018-03-20

Slotcouplet written by Sander de Hosson and has been published by Singel Uitgeverijen this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-03-20 with Medical categories.


Ontroerende ode aan de zorg Geneeskunde is soms genezen, vaak verlichten, altijd troosten. Longarts Sander de Hosson laat zien hoe deze eeuwenoude uitspraak nog altijd geldt. Hij behandelt patiënten met een ongeneeslijke ziekte, bij wie de laatste levensfase is aangebroken. Samen met een team van zorgverleners streeft hij naar de beste kwaliteit van leven en sterven voor de patiënt. De Hosson vertelt openhartig wat hij denkt en voelt, hoe hij handelt bij vaak ingewikkelde ziektegeschiedenissen en hoe hij worstelt met de vraag die veel dokters hebben: waar ligt de grens van geneeskunde? Moet wel alles wat kan? Slotcouplet biedt een unieke blik op een wereld vol dilemma’s, verdriet, compassie, liefde, écht contact en troost.

Voorbij De Angst


Voorbij De Angst
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Sharon Vleugel-Ruissen
language : nl
Publisher: Gompel&Svacina
Release Date :

Voorbij De Angst written by Sharon Vleugel-Ruissen and has been published by Gompel&Svacina this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on with Medical categories.


Dit boek biedt (para)medici inzichten en handvatten die gericht zijn op het reduceren van angst bij kinderen. Voor vele kinderen is bijvoorbeeld het ziekenhuis of de dokterspraktijk een onbekende plek. Ze hebben er geen goed beeld van. Op deze plaatsen worden vaak ook ‘vervelende’ (para)medische handelingen uitgevoerd. In combinatie met de grote fantasie van kinderen kan dit leiden tot angst, die een medische handeling kan hinderen. Door de focus te verleggen naar andere aspecten wordt deze angst veel beter hanteerbaar. Angst, pijn en stress staan niet los van elkaar. Een angstig kind ervaart meer pijn en de stress loopt snel op. Vanwege de grote samenhang tussen angst, pijn en stress wordt de overkoepelende term distress gebruikt. En die moet worden verminderd en het liefst helemaal worden weggenomen. Het boek is verdeeld in een theoretisch gedeelte en een praktijkgedeelte met voorbeelden, gebaseerd op ervaren casussen.