Durf Te Leiden

Download Durf Te Leiden PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Durf Te Leiden book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Durf Te Leiden not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Durf Te Leiden


Durf Te Leiden
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Durf Te Leiden PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Durf Te Leiden


Durf Te Leiden
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Brené Brown
language : nl
Publisher: Lev.
Release Date : 2019-02-12

Durf Te Leiden written by Brené Brown and has been published by Lev. this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-02-12 with Business & Economics categories.


Brené Brown heeft de afgelopen twintig jaar onderzoek gedaan naar de emoties en ervaringen die betekenis geven aan ons leven, en werkte de afgelopen zeven jaar nauw samen met leiders en cultuurveranderaars over de hele wereld. Ze ontdekte dat allerlei bedrijfstakken, van kleine start-ups tot Fortune 50-bedrijven, met dezelfde vraag worstelen: ‘Hoe ontwikkelen we moediger leiders en hoe verankeren we moed en durf in onze bedrijfscultuur?’ In dit nieuwe boek combineert Brené haar onderzoeksresultaten met persoonlijke verhalen en voorbeelden om deze vraag te beantwoorden. Durf te leiden gaat over echt leiderschap: vanuit het hart en vol moed.

Durf Te Leiden


Durf Te Leiden
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Brené C. Brown
language : nl
Publisher:
Release Date : 2019-02-25

Durf Te Leiden written by Brené C. Brown and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-02-25 with Business & Economics categories.
Verlangen Naar Verbinding


Verlangen Naar Verbinding
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Brené Brown
language : nl
Publisher: Lev.
Release Date : 2018-02-14

Verlangen Naar Verbinding written by Brené Brown and has been published by Lev. this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-02-14 with Psychology categories.


Brené Brown heeft wereldwijd een gesprek op gang gebracht over de onderwerpen die zin geven aan ons leven: moed, kwetsbaarheid, liefde, verbinding, schaamte en empathie. In haar nieuwe boek herdefinieert Brené Brown wat het betekent om er werkelijk bij te horen in een tijd van toenemende polarisatie: het vereist dat we volledig in onszelf geloven en alleen durven te staan wanneer dat nodig is. Met haar kenmerkende mix van onderzoek, verhalen en eerlijkheid duikt Brené in dit belangrijke onderwerp en geeft ze ons de moed die we nodig hebben om de weg naar onszelf en elkaar terug te vinden.

Gelukkig Ben Ik Niet De Enige


Gelukkig Ben Ik Niet De Enige
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Brené Brown
language : nl
Publisher: Lev.
Release Date : 2014-04-30

Gelukkig Ben Ik Niet De Enige written by Brené Brown and has been published by Lev. this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2014-04-30 with Psychology categories.


De zoektocht naar perfectie is vermoeiend en meedogenloos. We worden constant opgejaagd door sociale verwachtingen die ons leren dat imperfect zijn synoniem is aan niet goed genoeg zijn. Overal wordt ons verteld wie, wat en hoe we moeten zijn. Hierdoor laten we niet zien waar we mee worstelen en beschermen we onszelf tegen schaamte, oordelen, kritiek en verwijten door te doen alsof we het allemaal perfect voor elkaar hebben. Op basis van haar jarenlange onderzoek en honderden interviews komt Brené Brown in Gelukkig ben ik niet de enige met een belangrijke waarheid: we zijn juist met elkaar verbonden door onze onvolmaaktheden. Kwetsbaarheid is geen zwakte, maar een reminder om ons hart en verstand open te houden voor de realiteit dat we allemaal in hetzelfde schuitje zitten.

Dienend Leidinggeven


Dienend Leidinggeven
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Roeland Broeckaert
language : nl
Publisher: Lannoo Meulenhoff - Belgium
Release Date : 2016-10-29

Dienend Leidinggeven written by Roeland Broeckaert and has been published by Lannoo Meulenhoff - Belgium this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-10-29 with Business & Economics categories.


Concrete methode om de beste professionele omgeving te creëren Een goede voetballer is niet automatisch de beste trainer. Waarom zou een gedreven professional dan automatisch een effectieve leidinggevende zijn? Als leidinggevende jongleer je op dagelijkse basis met uitdagingen. Wat verdient je aandacht, en wat niet? Je wilt wel delegeren, maar je kunt sommige taken moeilijk loslaten. Je ziet de verschillen tussen je medewerkers, maar je wilt ook iedereen gelijk behandelen. Of wat met het aannemen van nieuwe werknemers? Hoe ga je daar het beste mee om? Dienend leidinggeven biedt een heldere en werkbare methode om mee aan de slag te gaan, met het natuurlijke leiderschap binnen de wolvenroedel als inspiratiebron. Geen hoogdravende modellen, maar bruikbare guidelines die hard zijn voor resultaten, maar zacht voor mensen. 'De leider van de toekomst is in de eerste plaats trouw aan de missie van de organisatie. De eigen agenda is daaraan ondergeschikt. Met Dienend leidinggeven reikt Roeland Broeckaert daartoe een duidelijk en bruikbaar model aan.' - Wouter Torfs, CEO Schoenen Torfs 'Dienend leidinggeven schetst een helder model en is doorspekt met sprekende voorbeelden. De auteur heeft een onmiskenbare voeling met de praktijk.' - Frank Van Massenhove, voorzitter Belgische Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid 'Onze participatiesamenleving, waarin we de slag maken van 'zorgen voor' naar 'zorgen dat', kan niet zonder dienend leiderschap. Dit boek biedt daar fantastische praktische handvatten voor aan.' - Dirk-Jan de Bruijn, directeur De Innovatiecentrale

De 13 Geboden


De 13 Geboden
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Amy Morin
language : nl
Publisher: Karakter
Release Date : 2015-05-27

De 13 Geboden written by Amy Morin and has been published by Karakter this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-05-27 with Body, Mind & Spirit categories.


Voor lezers van Stephen Covey en Brené Brown De 13 geboden gaat over mentale kracht. Mentaal sterke mensen vermijden negatief gedrag, zoals zelfmedelijden, jaloezie of spijt hebben van genomen keuzes. In plaats daarvan richten ze zich op het positieve en halen het beste uit zichzelf en hun omgeving. In De 13 geboden geeft Amy Morin praktische richtlijnen om haar lezers te helpen de 13 grootste valkuilen te herkennen. De combinatie van aansprekende voorbeelden en de nieuwste psychologische inzichten, biedt strategieën voor het voorkomen van destructieve gedachten, negatief gedrag en neerslachtige emoties voor iedereen, zodat de weg naar geluk en succes vrij is en je op een positieve manier werkt aan de kansen die er zijn. Morin leert je jezelf te wapenen tegen emotionele tegenslagen en om te gaan met de onvermijdelijke ontberingen van het leven. Ze deelt hoe ze in de periode nadat ze op haar 26e weduwe werd de mentale kracht vond om verder te gaan en het leven te omarmen. Mentale kracht gaat niet over stoer zijn; het gaat over de kunst om de uitdagingen van het leven aan te kunnen. Amy Morin is psychotherapeut. Ze signaleerde dat mensen maatschappelijk succesvol zijn, ondanks enorme uitdagingen en tegenslagen die zij op hun pad tegenkomen. Die veerkracht en haar persoonlijke ervaringen inspireerden haar de webpost 13 things mentaly strong people don’t do te posten. Een artikel dat viral ging en werd opgepikt door de Forbes website waar het ruim tien miljoen mensen bereikte: een record. Zie ook https://www.youtube.com/watch?v=swWHH392CDM & https://www.youtube.com/watch?v=7hGKb5Busjk

De Essentie Van Vrouwelijk Leiderschap


De Essentie Van Vrouwelijk Leiderschap
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Karin Jironet
language : nl
Publisher: Business Contact
Release Date : 2010-10-04

De Essentie Van Vrouwelijk Leiderschap written by Karin Jironet and has been published by Business Contact this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2010-10-04 with Business & Economics categories.


Wat is vrouwelijk leiderschap precies? Wat kunnen we doen om het meer in de praktijk te brengen? Er zijn nog weinig vrouwen die topposities vervullen maar degenen die dat doen lijken op een nieuwe, positieve manier invloed uit te oefenen. Karin Jironet pleit ervoor dat leiders de spanning tussen hun persoonlijke ambities enerzijds, en de verwachtingen van hun omgeving anderzijds, ac¬tief oplossen. Die spanning uit zich bijvoorbeeld in de wens om eerlijk voor twijfel uit te komen, op een niveau in de organisatie waar juist daadkracht en overwicht vereist zijn. Aan de hand van de ontwikkelingsreis die Dante beschrijft in zijn Goddelijke komedie verklaart Jironet de psychologie achter deze spanningen. Zij maakt ons bewust van patronen die het dagelijks functioneren en de omgang met mannelijke en vrouwelijke collega's bemoeilijken. Dantes reis staat symbool voor een persoonlijke ontwikkeling die tot inte¬griteit en werkelijk authentiek leiderschap zal voeren leiderschap dat we vandaag de dag hard nodig hebben. Dr. Karin Jironet is psychologe en the¬ologe. Ze is als executive coach werk¬zaam bij De Baak vno-ncw op het gebied van leiderschapsontwikkeling. Jironet schreef eerder onder meer The Image of Spiritual Liberty, Sufi Mys¬ticism into the West, en, met David Vriesendorp, De rol van het geweten: Persoonlijke verhalen van leiders in het Nederlandse bedrijfsleven