Een Dodelijke Opleiding

Download Een Dodelijke Opleiding PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Een Dodelijke Opleiding book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Een Dodelijke Opleiding not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Een Dodelijke Opleiding


Een Dodelijke Opleiding
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Een Dodelijke Opleiding PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Een Dodelijke Opleiding


Een Dodelijke Opleiding
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Naomi Novik
language : nl
Publisher: Luitingh Sijthoff Fantasy
Release Date : 2020-11-10

Een Dodelijke Opleiding written by Naomi Novik and has been published by Luitingh Sijthoff Fantasy this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-11-10 with Fiction categories.


In dit eerste deel van de nieuwe Scholomance-trilogie van Ontworteld-auteur Naomi Novik, maken we kennis met El, en de magische school die je maar op twee manieren kunt verlaten: dood of met diploma. Ik besloot dat Orion Lake moest sterven nadat hij mijn leven voor de tweede keer redde. Iedereen houdt van hem, behalve ik. Wat mij betreft houdt hij zijn opzichtige magische kunstjes voor hemzelf. Ik heb geen hulp nodig om deze school te overleven. Vergeet al die dodelijke monsters en vervloekte artefacten, ik ben waarschijnlijk het gevaarlijkste wezen dat hier rondloopt. Geef me een minuutje en ik breek hele bergketens af, vermoord miljoenen mensen. Ik zou mezelf zonder tegenspraak kunnen uitroepen tot de Koningin der Duisternis. Tenminste, dat is wat iedereen van mij verwacht. De meeste studenten hier zouden juichen als Orion mij ombrengt, net als een van de vele andere duistere wezens die uit de afvoer omhoogkruipen. Soms denk ik dat ze gewoon willen dat ik in de kwaadaardige heks verander waarvoor ze mij houden. De school zelf wil dat zeker. Maar ze krijgen niet wat ze willen. Zeker Orion Lake niet. Ik mag dan niet zijn droomvoorbeeld zijn van een held, maar ik ga deze plek levend verlaten, en ik ga geen duizenden mensen afslachten om dat doel te bereiken. Hoewel ik toch serieus overweeg om er tenminste één te vermoorden.

De Laatste Leerling


De Laatste Leerling
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Naomi Novik
language : nl
Publisher: Luitingh Sijthoff Fantasy
Release Date : 2021-11-16

De Laatste Leerling written by Naomi Novik and has been published by Luitingh Sijthoff Fantasy this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-11-16 with Fiction categories.


De Laatste Leerling is het superspannende vervolg op Een dodelijke opleiding van Naomi Novik. Het verhaal over een duistere tovenares wier lot het is om de regels van magie te herschrijven. De Laatste Leerling is het tweede deel in de Scholomance-trilogie van Ontworteld-auteur Naomi Novik. El is terug en de spanning stijgt. Het examenjaar is aangebroken, en de Scholomance wordt steeds gevaarlijker. Sinds El afgelopen jaar een paar bondgenoten heeft gekregen, lijkt het wel alsof de school het op haar gemunt heeft – men is vastberaden om haar te vermoorden vóór het eindexamen. En al zou ze dit jaar overleven, dan zou er een wonder moeten gebeuren wil ze levend de school verlaten. Toch is El vastbesloten haar vrienden de examenzaal uit te helpen – al is dat het laatste wat ze doet... ‘Een must-read... Novik geeft een verfrissende, volwassen draai aan de magische kostschool... Lezers zullen genieten van El en Orions relatie, de fantastisch gedetailleerde wereld, het slimme magische systeem en de vanzelfsprekende diversiteit aan leerlingen.’ Publishers Weekly

De Eed Van De Heks


De Eed Van De Heks
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Terry Goodkind
language : nl
Publisher: Luitingh Sijthoff Fantasy
Release Date : 2021-05-18

De Eed Van De Heks written by Terry Goodkind and has been published by Luitingh Sijthoff Fantasy this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-05-18 with Fiction categories.


Richard en Kahlan, uit De Wetten van de Magie, moeten met zeven kompanen diep in de krochten van het Volkspaleis op zoek naar een tovenaar. De Eed van de Heks is het vierde verhaal in de novellenreeks De Kinderen van D’Hara van De Wetten van de Magie-auteur Terry Goodkind. De Eed van de Heks is de vierde aflevering in Terry Goodkinds nieuwe reeks De Kinderen van D’Hara. Een verhaal over een wereld die geconfronteerd wordt met een apocalyptische nachtmerrie. Negen kompanen – Richard, Kahlan, de heks Shale en zes Mord-sith, Rikka, Vale, Vassia, Nyda, Berdine en Vika – jagen op een tovenaar die zich diep in de onder water gelopen krochten van het Volkspaleis heeft verstopt. Het zal al hun kunde eisen om hem te vinden, maar zou een van hen de daadwerkelijke kracht van de eed van de heks begrijpen?

Terroristenjager


Terroristenjager
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Lionel D.
language : nl
Publisher: Lannoo Meulenhoff - Belgium
Release Date : 2021-03-09

Terroristenjager written by Lionel D. and has been published by Lannoo Meulenhoff - Belgium this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-03-09 with Biography & Autobiography categories.


België 15 januari 2015. In Verviers vallen leden van de Speciale Eenheden binnen in een rijtjeshuis waar drie IS-terroristen broeden op een aanslag. Het vuurgevecht komt een week na de dodelijke aanslag op de redactie van Charlie Hebdo en is het begin van een terreurgolf in België en Frankrijk. In de frontlinie staat hoofdinspecteur Lionel D. van het Speciaal Interventie Eskadron (SIE). Voor het eerst getuigt een lid van het eliteteam van de federale politie over zijn leven en werk. De loodzware opleiding, de inzet op leven en dood, de dagelijkse strijd tegen gangsters en geweldenaars. Hoe zijn gezin hem overeind houdt en hij tijdens de slopende oorlog tegen de terreur opnieuw vader wordt. En hoe de jacht op Abdeslam hem en zijn collega's voorgoed verandert. 'In Verviers begon een oorlog tegen een nieuwe vijand. Die was niet onder de indruk van onze flitsgranaten en machinegeweren.'

Uit Bloed En As


Uit Bloed En As
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Jennifer L. Armentrout
language : nl
Publisher: Z&K
Release Date : 2021-09-07

Uit Bloed En As written by Jennifer L. Armentrout and has been published by Z&K this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-09-07 with Fiction categories.


'Uit bloed en as' van bestsellerauteur Jennifer L. Armentrout is het eerste deel van de bekroonde Blood and Ash-hitserie. 'Uit bloed en as' van Jennifer L. Armentrout gaat over Poppy, die nooit zeggenschap heeft gehad over haar eigen leven. Als Maiden leeft ze alleen: ze wordt nooit aangeraakt, nooit naar haar omgekeken en nooit met haar gesproken. De hele toekomst van het rijk rust op haar schouders, want ze moet tijdens haar Ascension waardig worden bevonden door de goden. Hoe kan ze ooit aan die verwachtingen voldoen? Dan ontmoet ze Hawke, een bewaker die ervoor moet zorgen dat Poppy haar Ascenion zal volbrengen, én iemand die haar hoofd en hart totaal op hol brengt. 'Uit bloed en as' is het eerste deel van de bloedstollende nieuwe Blood and Ash-serie van Armentrout. Armentrout won met dit boek de Goodreads Choice Award Best Romance 2020.

De Laatste Magi R


De Laatste Magi R
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Lisa Maxwell
language : nl
Publisher: Boekerij
Release Date : 2018-03-26

De Laatste Magi R written by Lisa Maxwell and has been published by Boekerij this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-03-26 with Fiction categories.


In New York is magie allesbehalve uitgestorven. De Mageus – de laatsten die nog magische krachten hebben – leven in de schaduwen en verbergen wie ze zijn. Maar als ze Manhattan binnentreden, verliezen ze hun krachten en worden ze voor altijd gevangen gehouden op het eiland. Soms verliezen ze hun leven... Esta is een getalenteerde dief, opgeleid om magische kunstvoorwerpen te stelen van de sinistere Orde. Met haar aangeboren talent om de tijd te manipuleren, kan Esta deze kostbare voorwerpen laten verdwijnen voordat de Orde zelfs maar beseft dat ze er is. Haar training bereidde haar voor op het ultieme doel: terugreizen in de tijd om een eeuwenoud boek te stelen dat de geheimen van de Orde bevat, voordat het vernietigd wordt en de Mageus een hopeloze toekomst tegemoet gaan. De pers over De laatste magiër ‘Spannend, uitdagend, romantisch en buitengewoon origineel.’ **** Hebban.nl ‘Een boek vol magie, illusie, intriges, complotten, plottwists... voor elk wat wils! Werkelijk niets is wat het lijkt en de cliffhanger is er een waar je u tegen zegt.’ **** Thrillersandmore.com ‘De laatste magiër is een mix van historische fictie, romantiek, fantasy en magie. Het verhaal heeft een uitstekend plot met veel actie, en een slimme en pittige vrouwelijke hoofdpersoon van wie alle lezers zullen gaan houden.’ Booklist

Nacht Van De Draak


Nacht Van De Draak
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Julie Kagawa
language : nl
Publisher: HarperCollins
Release Date : 2020-04-07

Nacht Van De Draak written by Julie Kagawa and has been published by HarperCollins this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-04-07 with Young Adult Fiction categories.


Boze krachten hebben het lot van de wereld in handen...Eens in de duizend jaar, wanneer een nieuw tijdperk aanbreekt, krijgt degene die op dat moment eigenaar is van een geheimzinnige perkamentrol een geweldige kans. Hij of zij kan de grote Kami-draak aanroepen en een wens doen. Dat moment is bijna daar, en boze krachten zijn eropuit om de rol in handen te krijgen.Yumeko heeft het laatste stuk van de drakenrol opgegeven om haar vrienden te redden. Nu moeten zij en haar reisgenoten zo snel mogelijk naar de woeste kust van Iwagoto om de Meester der Demonen tegen te houden, voordat hij de kans krijgt de grote Kami-draak aan te roepen. Want hij zal een wens doen die de hele wereld in het verderf zal storten...Het wordt een race tegen de klok in het adembenemend spannende slot van de Schaduw van de vos-serie.