Een Regenboog Ontrafelen

Download Een Regenboog Ontrafelen PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Een Regenboog Ontrafelen book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Een Regenboog Ontrafelen not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Een Regenboog Ontrafelen


Een Regenboog Ontrafelen
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Een Regenboog Ontrafelen PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Een Regenboog Ontrafelen


Een Regenboog Ontrafelen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Richard Dawkins
language : nl
Publisher:
Release Date : 1999

Een Regenboog Ontrafelen written by Richard Dawkins and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 1999 with categories.


Polemiek tegen goedgelovige pseudowetenschap en lofzang op de wetenschap, waar de werkelijke wonderen te vinden zijn.

Een Regenboog Ontrafelen


Een Regenboog Ontrafelen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Richard Dawkins
language : nl
Publisher: Atlas Contact
Release Date : 2009-10-31

Een Regenboog Ontrafelen written by Richard Dawkins and has been published by Atlas Contact this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2009-10-31 with Fiction categories.


Met zijn boek God als misvatting rekende Richard Dawkins af met het geloof als middel om de werkelijkheid te begrijpen. Maar God is niet de enige bedreiging van de wetenschap en van het gezonde verstand. Ook de belangstelling voor astrologie, homeopathie en andere pseudowetenschappen blijft Richard Dawkins een doorn in het oog. Waarom wil de mens zo graag bedrogen worden door sprookjes en mythen? De vraag stellen is hem beantwoorden: de mens wil graag verleid worden door mooie verhalen. Er is geen enkele reden om daarvoor het terrein van de wetenschap te verlaten want Een regenboog ontrafelen is precies dát: een mooi verhaal. De verklaringen die de wetenschap heeft te bieden, bevatten juist vaak de meeste schoonheid. Er schuilt poëzie in de formule, en gelukkig hebben we Richard Dawkins om dat te laten zien.'

Ontrafelen


Ontrafelen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Jenny Downham
language : nl
Publisher: Atlas Contact
Release Date : 2015-11-02

Ontrafelen written by Jenny Downham and has been published by Atlas Contact this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-11-02 with Fiction categories.


VOOR FANS VAN JOHN GREEN – VAN ALLE LEEFTIJDEN Drie vrouwen, drie geheimen, één adembenemend verhaal De zeventienjarige Katie is verliefd op iemand van wie ze de identiteit niet kan prijsgeven. Haar moeder Caroline is overspannen en oververmoeid. En dan duikt Katies flamboyante grootmoeder Mary plotseling weer op in hun leven na een jarenlange afwezigheid – met alzheimer in een gevorderd stadium. Mary heeft alleen nog flarden van herinneringen aan een intens verleden vol vreugde en verdriet. Ergens in dat verleden ligt een familiegeheim dat te maken heeft met Katies moeder, en alleen Katie kan Mary helpen om dit op te diepen. Maar kan Mary haar kleindochter misschien ook helpen?

Het Beste Van Christopher Hitchens


Het Beste Van Christopher Hitchens
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Christopher Hitchens
language : nl
Publisher: J.M. Meulenhoff
Release Date : 2012-11-12

Het Beste Van Christopher Hitchens written by Christopher Hitchens and has been published by J.M. Meulenhoff this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2012-11-12 with Literary Criticism categories.


Bijna vier decennia lang heeft Christopher Hitchens in uitdagend proza laten zien wat er gebeurt als we onze principes, onze redelijkheid, tolerantie en ons scepticisme te grabbel gooien. Onbarmhartig en zonder angst toont hij bedrog, stelt hij onrechtvaardigheid aan de kaak en ontmaskerthij hypocresie.Het beste van Christopher Hitchens is een onmisbare sleutel tot het begrijpen van de gepassioneerde en sceptische geest van een van de meest verbluffende schrijvers. Hitchens wordt door velen geroemd vanwege zijn heldere stijl, die het resultaat is van zijn systematische en onbevooroordeelde manier van denken. De lezer kan zijn verstand scherpen aan deze soms controversiële stukken.

God Als Misvatting


God Als Misvatting
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Richard Dawkins
language : nl
Publisher: Nieuw Amsterdam
Release Date : 2013-03-19

God Als Misvatting written by Richard Dawkins and has been published by Nieuw Amsterdam this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2013-03-19 with Science categories.


Richard Dawkins' God als misvatting is niet meer weg te denken uit het debat over geloof, godsdienst en het al of niet bestaan van God. Het boek heeft een onophoudelijke stroom van reacties losgemaakt, die nog eens onderstrepen hoe controversieel, actueel en urgent dit werk is. Het beleeft dan ook druk op druk en het verschijnt hier in een nieuwe editie, waarvoor de auteur een nieuw voorwoord heeft geschreven. Hij gaat daarin serieus in op de kritiek die tegen het boek is ingebracht. 'Het beste boek van 2006 [], dat mij het meeste leesplezier heeft bezorgd, is [God als misvatting ].' Max Pam 'Wie zich een paar uur wil ergeren, moet het zeker kopen.' Piet Hein Donner '[Dawkins] legt geduldig uit wat de vele misverstanden zijn rond het concept atheïsme.' Paul Cliteur 'Intussen, en het boek van Dawkins draagt daaraan bij, worden de laatste twijfels over het bestaan van God opgeruimd. Het einde van God, geloof en kerk is nabij.' Klaas Hendrikse, dominee en atheïst '[] ik vind het prijzenswaardig dat [Dawkins] zich opwerpt als bevrijder van een atheïstische minderheid en enpassant ook gelovigen dwingt bij de niet ongevaarlijke absurditeiten van hun godsdienst stil te staan.' Désanne van Brederode 'Alle gelovigen zouden dit boek moeten lezen, vooral de monotheïsten.' Herman Philipse '[Dawkins] nieuwste werk zal elke twijfelaar eerder nader tot God dan nader tot de wetenschap brengen.' Aart Brouwer '[]een bijzonder goed geschreven noodzakelijk boek []. Marnix Verplancke 'Interessant is dat Dawkins meent dat er een tegenwicht nodig is in het huidige tijdsgewricht.' Corine Voet '[Ik heb] geen enkele neiging om Dawkins ideeën [] af te wijzen. Ze wijzen nieuwe wegen en inspireren. Ook over religie [].' Jan Greven '[Dawkins] vertelt leuke anekdotes, bizarre weetjes, eigen ervaringen [] en zet de dingen regelmatig op zijn kop.' Marc Buelens 'Als atheïst op zoek naar argumenten voor een discussie met gelovigen? Geloofstwijfels? Lees Dawkins!' Quest 'Het is onwaarschijnlijk dat het atheïsme ooit een betere pleitbezorger zal krijgen dan Richard Dawkins.' Theodore Dalrymple Richard Dawkins (1941), de wereldberoemde, Britse evolutiebioloog, is de auteur van onder meer Onze zelfzuchtige genen en Het verhaal van onze voorouders. Een pelgrimstocht naar de oorsprong van het leven.

Per Ongeluk Expres


Per Ongeluk Expres
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Bianca Stigter
language : nl
Publisher: Atlas Contact
Release Date : 2013-04-29

Per Ongeluk Expres written by Bianca Stigter and has been published by Atlas Contact this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2013-04-29 with Literary Criticism categories.


Kunst was er eerder dan veel andere dingen, eerder dan het wiel, de veeteelt, het schrift. Kunst was er misschien zelfs al voordat de mens kunst begon te maken. Bianca Stigter vond kunst in musea en bioscopen, maar ook op websites en opgravingen, op schilderijen en beelden, maar ook in fossielen en stervende vissen, in nieuwe kerken en oude televisieseries, in sproeten en plastic. Stigter werd verrast door de beelden van Anish Kapoor, de gebouwen van Peter Zumthor, de schilderijen van Adriaan Coorte, de films van Ingrid Bergman, het niets van Yves Klein.

Grondleggers Van De Moderne Wereld


Grondleggers Van De Moderne Wereld
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Peter Watson
language : nl
Publisher: Spectrum
Release Date : 2013-03-13

Grondleggers Van De Moderne Wereld written by Peter Watson and has been published by Spectrum this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2013-03-13 with History categories.


Een ongewone geschiedenis van de twintigste eeuw. Adembenemend onderhoudend en eindeloos leerzaam. Grondleggers van de moderne wereld beschrijft op onconventionele, caleidoscopische wijze de geschiedenis van de mensen en de ideeën die de twintigste eeuw zo vernieuwend hebben gemaakt. Van Sigmund Freud tot Shere Hite, van E = mc2 tot Stephen Hawking en van penicilline tot aids.