Een Van Ons Liegt

Download Een Van Ons Liegt PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Een Van Ons Liegt book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Een Van Ons Liegt not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Een Van Ons Liegt


Een Van Ons Liegt
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Een Van Ons Liegt PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Een Van Ons Liegt


Een Van Ons Liegt
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Karen M. McManus
language : nl
Publisher: Van Goor
Release Date : 2017-05-31

Een Van Ons Liegt written by Karen M. McManus and has been published by Van Goor this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-05-31 with Juvenile Fiction categories.


Vier studenten, vier geheimen, één moord De zeventienjarige Simon Kelleher heeft Bayview Highs beruchte roddel-app ontwikkeld. Hij kondigt groots aan dat hij sappige nieuwe verhalen over vier populaire medescholieren gaat onthullen. Maar dan sterft hij onverwacht voor hun neus. Bronwyn, Cooper, Addy en Nate - het brein, de atleet, de prinses en de crimineel van de school - zijn het onderwerp van Simons roddels en veranderen in verdachten zodra bekend wordt dat zijn dood geen ongeluk was. Wie is er te vertrouwen? Wie van hen is schuldig? Ieder van hen heeft iets te verberen. Ieder van hen zou het gedaan kunnen hebben, om te voorkomen dat de roddels op de app onthuld zouden worden. En een van hen liegt.

Eerlijk Duurt Het Langst


Eerlijk Duurt Het Langst
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Karen McManus
language : nl
Publisher: Van Goor
Release Date : 2020-02-04

Eerlijk Duurt Het Langst written by Karen McManus and has been published by Van Goor this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-02-04 with Young Adult Fiction categories.


Terug naar Bayview High met succesauteur Karen McManus Mis jij About That ook zo? Ik wel. Laten we een nieuw spel spelen. Stuur mij je keuze: Truth or Dare. Eerlijk duurt het langst neemt de lezer mee terug naar Bayview High, een jaar na de dood van Simon Kelleher, de oprichter van de roddelapp About That. Tot nu toe heeft niemand de honger naar roddels zo goed kunnen stillen als hij dat kon, maar dat verandert wanneer iemand op school begint met een spelletje Truth or Dare. De leerlingen ontvangen een bericht van een anonieme afzender, en ze móéten kiezen. Als je kiest voor de waarheid wordt je diepste geheim onthuld; een opdracht kan gevaarlijk en zelfs dodelijk zijn. Simon mag dan gestorven zijn, iemand houdt zijn naam in ere – en gaat daarvoor over lijken. In Eerlijk duurt het langst komen fans van Een van ons liegt erachter hoe het nu met de Vier van Bayview gaat en ontmoeten ze nieuwe personages die ervoor zullen zorgen dat ze het boek niet meer kunnen wegleggen. Over Een van ons liegt: 'Een van ons liegt weet de aandacht van de lezer tot de laatste pagina vast te houden. Ik kan niet wachten om meer van deze schrijver te lezen.' Chicklit.nl 'Dit is geen gewone whodunit… verrassend en relevant.' USA Today 'Onverwachte wendingen, een razend tempo en intrigerende personages zorgen samen voor een spannende thriller, die je in een ruk uit zult lezen.' The Guardian

Jij Wordt Nog Eens Mijn Dood


Jij Wordt Nog Eens Mijn Dood
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Karen M. McManus
language : nl
Publisher: Van Goor
Release Date : 2021-11-30

Jij Wordt Nog Eens Mijn Dood written by Karen M. McManus and has been published by Van Goor this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-11-30 with Young Adult Fiction categories.


Een epische spijbeldag van drie oude vrienden eindigt fataal Ivy, Mateo en Cal waren ooit dikke vrienden. Nu zitten ze alleen nog op dezelfde school en hebben ze alle drie een verschrikkelijke dag… Ivy verloor een studentenraadsverkiezing, Mateo probeert school met twee drukke banen te combineren en Cal heeft alweer een blauwtje gelopen. Dus wanneer ze elkaar op de campus tegenkomen, besluiten ze om samen te spijbelen. Ze gaan met zijn drieën de stad in, net zoals vroeger. Behalve dat ze elkaar nog amper wat te zeggen hebben, totdat ze een andere student zien spijbelen en hem volgen naar de plaats delict van zijn eigen moord. Hun dag verandert van saai in dodelijk. En het wordt nog erger als blijkt dat ze allemaal een connectie met de dode student hebben. En ze verbergen allemaal iets. Was hun toevallige hereniging misschien toch niet zo toevallig? 'Een van ons liegt weet de aandacht van de lezer tot de laatste pagina vast te houden. Ik kan niet wachten op meer van deze schrijver te lezen.'Chicklit.nl over Een van ons liegt Lees ook de andere thrillers van Karen McManus: Een van ons liegt Twee kunnen een geheim bewaren als er een dood is Eerlijk duurt het langst Familie liegt nooit

Familie Liegt Nooit


Familie Liegt Nooit
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Karen McManus
language : nl
Publisher: Van Goor
Release Date : 2020-12-01

Familie Liegt Nooit written by Karen McManus and has been published by Van Goor this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-12-01 with Fiction categories.


Intrige, bedrog en lang verborgen familiegeheimen Jonah, Milly en Aubrey Story zijn neef en nichten, maar ze kennen elkaar amper en ze hebben zelfs hun oma nog nooit ontmoet. Deze rijke vrouw leeft een teruggetrokken bestaan en onterfde hun ouders voordat ze werden geboren. Dus wanneer ze alle drie een brief ontvangen waarin ze worden uitgenodigd om in de zomer op haar resort op een klein eiland te komen werken, zijn ze verrast… en nieuwsgierig. Hun ouders zijn het over één ding eens: niet gaan is geen optie. Dit zou de kans kunnen zijn om weer bij hun grootmoeder in de gunst te komen. Maar wanneer ze op het eiland aankomen, wordt meteen duidelijk dat zij andere plannen met hen heeft. En langzaam maar zeker begint het drietal te beseffen hoe mysterieus – en duister – het verleden van hun familie is. De hele Story-familie heeft geheimen. Wat hen jaren geleden uit elkaar heeft gedreven is nog niet voorbij – en deze zomer zullen Jonah, Milly en Aubrey de gruwelijke waarheid ontdekken. Lees ook de andere boeken van Karen McManus! Een van ons liegt Twee kunnen een geheim bewaren Eerlijk duurt het langst

Nergens Veilig


Nergens Veilig
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Karen Rose
language : nl
Publisher: De Fontein Romans & Spanning
Release Date : 2019-10-01

Nergens Veilig written by Karen Rose and has been published by De Fontein Romans & Spanning this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-10-01 with Fiction categories.


Iemand bedreigt de patiënten van psychiater Tess Ciccotelli, dwingt hen tot zelfdoding en zorgt dat het lijkt of Tess schuld heeft. Dan richt het gevaar zich op Tess zelf. Kan zij dat lot ontlopen? Angst beheerst het leven van psychiater Tess Ciccotelli. Iemand bedreigt haar patiënten, dwingt hen tot zelfdoding en zorgt dat het lijkt of Tess daaraan schuld heeft. Tess kan de volledige waarheid niet vertellen, daarmee zou ze haar beroepsgeheim schenden. Ook niet wanneer rechercheur Aidan Reagan haar vraagt om een lijst potentiële slachtoffers. En zelfs niet wanneer zij zelf in gevaar blijkt te zijn. Maar hoe lang houdt Tess dat vol? En tot welke prijs? Karen Rose schrijft thrillers die wereldwijde bestsellers zijn. Haar boeken werden meermaals bekroond. Karen Rose woont en werkt in Florida.

Twee Kunnen Een Geheim Bewaren


Twee Kunnen Een Geheim Bewaren
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Karen McManus
language : nl
Publisher: Van Goor
Release Date : 2019-02-13

Twee Kunnen Een Geheim Bewaren written by Karen McManus and has been published by Van Goor this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-02-13 with Juvenile Fiction categories.


Geheimen, jaloezie, roddels en moord Ellery en haar tweelingbroer Ezra moeten noodgedwongen verhuizen naar de geboorteplaats van hun moeder. Lang geleden is hun tante Sarah daar verdwenen – een zaak die nooit is opgelost en waar in de familie nooit over gesproken wordt. Algauw ontdekt Ellery dat er pas nog een meisje is verdwenen. Net als Sarah was dit meisje homecoming queen op school, en niet lang daarna worden ook de meisjes die dit jaar genomineerd zijn bedreigd. Ellery is een van de kandidaten en besluit zelf op onderzoek uit te gaan. Ze wordt daarbij geholpen door Malcolm, een jongen van school die ze stiekem wel leuk vindt, maar die ook meer lijkt te weten dan hij doet voorkomen. Langzaam maar zeker komt Ellery dichter bij de waarheid. Maar dan vindt er nog een verdwijning plaats en deze keer wel heel dichtbij… Lees ook Een van ons liegt!

Showstealer


Showstealer
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Hayley Barker
language : nl
Publisher: de Fontein Jeugd
Release Date : 2018-12-11

Showstealer written by Hayley Barker and has been published by de Fontein Jeugd this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-12-11 with Young Adult Fiction categories.


Showstealer van Hayley Barker is deel 2 in een spannend YA-tweeluik voor fans van De Hongerspelen. Superspannende young adult voor 15 jaar en ouder. Hoshiko en Ben zijn op de vlucht sinds ze het Circus van Silvio Sabatini tot de grond toe hebben afgebrand tijdens de explosieve finale van Showstopper. De moeder van Ben is echter vastbesloten hen op te sporen en wraak te nemen. Ben wordt in het nauw gedreven en er zit voor hem niets anders op dan zich op te offeren om zo Hoshiko te redden. Opeens is hij zelf de sterattractie in de dodelijkste show aller tijden.