Eet Om Ziekte Te Verslaan

Download Eet Om Ziekte Te Verslaan PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Eet Om Ziekte Te Verslaan book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Eet Om Ziekte Te Verslaan not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Eet Om Ziekte Te Verslaan


Eet Om Ziekte Te Verslaan
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Eet Om Ziekte Te Verslaan PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Eet Om Ziekte Te Verslaan


Eet Om Ziekte Te Verslaan
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : William Li
language : nl
Publisher: Kosmos Uitgevers
Release Date : 2019-11-19

Eet Om Ziekte Te Verslaan written by William Li and has been published by Kosmos Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-11-19 with Cooking categories.


In 'Eet om ziekte te verslaan' legt William Li uit hoe je lichaam dankzij je eetgedrag in staat is zichzelf te genezen van allerlei ziekten. Li baseert zich op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en schrijft zowel informatief als praktisch. Li behandelt de wetenschap van genezing en preventie en geeft strategieën waarbij eten je gezondheid actief stimuleert. We hebben de kracht van ons lichaam om onze gezondheid te transformeren en te herstellen al te lang onderschat. Eet je een weg naar een betere gezondheid. De methode is heel eenvoudig: kies 5 voedingsmiddelen (uit een lijst van 200), en eet ze 5 keer per dag om je 5 afweersystemen te versterken. Je hoeft dus niet op dieet, je neemt gewoon de gezonde voedingsmiddelen die je toch al lekker vindt bewust op in je maaltijden. Het zijn ingrediënten als pruimen, kaneel, zuurdesembrood, rode wijn, bier, zwarte bonen, olijfolie en kazen als Camembert en Cheddar. Baanbrekend arts en wetenschapper dr. William Li bewijst in 'Eet om ziekte te verslaan' dat meer dan 200 gezondheidsbevorderende voedingsmiddelen o.a. kanker kunnen vertragen, het risico op dementie kunnen verminderen en ook tientallen andere ziekten kunnen tegengaan. 'Eet om ziekte te verslaan' is een levensveranderend handboek met details over deze genezende voedingsmiddelen en de vijf afweersystemen van het lichaam: - angiogenese - regeneratie - microbioten - DNA-bescherming - immuunsysteem. William Li is een wereldberoemd arts en wetenschapper, met als specialisatie angiogenese (een van de vijf afweersystemen). Hij heeft belangrijke bijdragen geleverd aan het onderzoek naar meer dan 70 ziekten. Zijn TED Talk is meer dan 11 miljoen keer bekeken.

Eet Om Ziekte Te Verslaan


Eet Om Ziekte Te Verslaan
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : William W. Li
language : nl
Publisher:
Release Date : 2019

Eet Om Ziekte Te Verslaan written by William W. Li and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019 with categories.


Pleidooi voor gezonde voeding voor het voorkomen en genezen van ziekte, gebaseerd op een door deze arts en wetenschapper ontwikkeld 5 x 5 x 5-model.

De Gezondheidsrevolutie


De Gezondheidsrevolutie
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Maria Borelius
language : nl
Publisher: Spectrum
Release Date : 2019-10-07

De Gezondheidsrevolutie written by Maria Borelius and has been published by Spectrum this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-10-07 with Cooking categories.


Het bestverkochte gezondheidsboek in Zweden – inclusief recepten en praktische tips. Genomineerd voor de Publishing Award 2018 Maria Borelius merkte dat haar gezondheid achteruit ging. Ze had last van haar rug, was humeurig en haar energie leek te zijn verdwenen. Met een achtergrond als wetenschapsjournalist besloot ze te onderzoeken wat er te doen was om weer haar oude, energieke zelf te worden. Ze sprak met specialisten over de hele wereld, onderzocht de feiten over veroudering en gezondheid vanuit verschillende medische disciplines en bracht deze puzzelstukjes bij elkaar. Wat was het geheim? Het woord waar experts steeds over begonnen, was 'ontsteking'. De sleutel ligt in het nemen van eenvoudige stappen om dit effect in het lichaam te verminderen. Zo ontstond het ontstekingsremmende vijfstappenplan, dat Maria het 'Geluk-programma' noemt. Door anders te eten maar ook door haar manier van leven aan te passen, veranderde Maria’s gezondheid, gemoedstoestand en figuur. In dit boek deelt ze haar zoektocht en geeft ze je de antwoorden om ook je gelukkige, relaxte zelf te herontdekken. 'Er is een gezondheidsrevolutie gaande. We gaan anders denken over voeding, lichaamsbeweging, rust en kalmte, gezondheid en verwondering – en dat biedt ons nieuwe handvatten om lichter en tegelijk krachtiger te leven. Dit is mijn verhaal. Ik deel het met je in de hoop dat je er inspiratie in vindt op je eigen reis naar empowerment.' Maria Borelius (1960) is een Zweedse wetenschapsjournalist, auteur en redacteur. Ze produceerde diverse tv-programma's over populaire wetenschap en werd in 2006 Minister van Handel in Zweden. Maria is getrouwd, heeft vier kinderen en woont tegenwoordig in het Verenigd Koninkrijk. Ze werd genomineerd voor de Publishing Award 2018 en verkocht in Zweden meer dan 75.000 exemplaren van De gezondheidsrevolutie.

Je Levensstijl Als Medicijn


Je Levensstijl Als Medicijn
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Reginald Deschepper
language : nl
Publisher: Lannoo Meulenhoff - Belgium
Release Date : 2019-11-12

Je Levensstijl Als Medicijn written by Reginald Deschepper and has been published by Lannoo Meulenhoff - Belgium this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-11-12 with Health & Fitness categories.


We leven gemiddeld langer dan ooit tevoren, maar helaas zijn er ook steeds meer mensen chronisch ziek. Diabetes, hart- en vaatziekten, kanker, mentale problemen en andere stressgerelateerde aandoeningen bepalen in ons land het leven van vele honderdduizenden mensen. Gelukkig is er ook goed nieuws: onderzoek toont namelijk aan dat je zelf heel wat kunt doen om chronische ziektes te voorkomen, of - als je al chronisch ziek bent - je levenskwaliteit kunt verbeteren of de ziekte zelfs omkeren. Lifestyle Medicine is wereldwijd aan een opmars bezig. Het bekijkt gezondheid op de breedst mogelijk manier, en combineert de nieuwste wetenschappelijke inzichten gecombineerd met eeuwenoude traditionele wijsheden uit diverse culturen. Dit basisboek zet de zeven pijlers van een gezonde levensstijl op een rij: minder stress, meer bewegen, een gezonde voeding, sociale steun, voldoende slaap, een positieve mindset en een gezonde omgeving. Want als je op elk van deze zeven pijlers inzet, zul je langer, gezonder en vooral gelukkiger leven.

De Menselijke Beslisser


De Menselijke Beslisser
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Willem Laurens Tiemeijer
language : nl
Publisher: Amsterdam University Press
Release Date : 2009-12-25

De Menselijke Beslisser written by Willem Laurens Tiemeijer and has been published by Amsterdam University Press this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2009-12-25 with categories.


Hoe kiezen mensen uit de vele mogelijkheden waarvoor zij zich – iedere dag opnieuw – gesteld zien? In dit boek geven vooraanstaande Nederlandse wetenschappers uit diverse disciplines een helder overzicht van de meest recente kennis over menselijk keuzegedrag. Daarbij gaan zij uitgebreid in op de grote invloed van de omgeving en de rol van het onbewuste. Bovendien komen de nieuwste inzichten uit de neurobiologie aan bod. Dit boek is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met menselijk keuzegedrag en de vraag hoe dat kan worden beïnvloed. Hoe kunnen mensen bijvoorbeeld worden verleid tot een gezondere levensstijl? Tot energiebesparend gedrag? Tot een verstandige financiële planning? De wetenschappers in deze bundel bieden nieuwe en veelbelovende perspectieven voor antwoorden op dit soort vragen.

Het Brein In Je Buik


Het Brein In Je Buik
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Erica Sonnenburg
language : nl
Publisher: Spectrum
Release Date : 2015-06-19

Het Brein In Je Buik written by Erica Sonnenburg and has been published by Spectrum this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-06-19 with Health & Fitness categories.


De enorme invloed van je darmbacteriën op je gezondheid De bacteriën in je ingewanden bepalen mede hoe je oud wordt, hoe je hormoonhuishouding eraan toe is, hoe je huid eruit ziet en wat je gewicht is. Hoe vatbaar ben je voor allergieën, hoe gevoelig is je weerstand? In je buik wordt dus veel bepaald! De minuscule organismen die in de darmen leven, zijn altijd een onderbelicht deel van ons lichaam geweest. Maar recente studies tonen aan dat het uiterst belangrijk is om zorgvuldig om te gaan met deze bacteriën. Onze westerse leefstijl brengt onze darmbacteriën, en daarmee onze gezondheid, in gevaar. Door de juiste voeding en levensstijl breng je echter balans in je lichaam en ingewanden, zul je je energieker voelen en gezonder blijven. De auteurs Justin Sonnenburg en Erica Sonnenburg brengen deze wetenschappelijke informatie op een uiterst toegankelijke manier, gelardeerd met praktische tips. Justin behaalde zijn PhD in biomedische wetenschappen aan de universiteit van Californië. Na zijn studie specialiseerde hij zich in de werking van microben in de ingewanden. Hij heeft vele publicaties en bekroningen op zijn naam staan. Erica behaalde eveneens haar PhD in biomedische wetenschappen aan de universiteit van Californië. Vooraanstaande medische tijdschriften publiceerden haar artikelen. Tegenwoordig werkt zij als senior onderzoeker in de microbiologie en immunologie aan Stanford, waar zij zich vooral bezig houdt met de rol van voeding op de spijsverteringmicroben.

Eet Beter Voor Je Maag En Darmen Met Huisarts Tamara De Weijer


Eet Beter Voor Je Maag En Darmen Met Huisarts Tamara De Weijer
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Tamara de Weijer
language : nl
Publisher: Kosmos Uitgevers
Release Date : 2019-12-02

Eet Beter Voor Je Maag En Darmen Met Huisarts Tamara De Weijer written by Tamara de Weijer and has been published by Kosmos Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-12-02 with Cooking categories.


In Eet beter voor je maag en darmen met huisarts Tamara de Weijer leer je hoe je door een gezonde leefstijl je buikklachten kunt verminderen. Van een opgeblazen gevoel en buikpijn tot brandend maagzuur: 3,7 miljoen Nederlanders hebben chronische maag- en darmklachten. In dit boek leert huisarts Tamara de Weijer je hoe je door middel van gezonde voeding en haar heldere 10-wekenplan eindelijk een rustige buik kunt krijgen. Deze nieuwe Eet beter bevat o.a. heldere uitleg over FODMAP’s, pre- en probiotica en leefstijl- en voedingsadviezen voor mensen met PDS (prikkelbaredarmsyndroom) en IBD (chronische darmontsteking vanwege Colitis ulcerosa of de ziekte van Crohn). En natuurlijk weer heel veel makkelijke en lekkere recepten. - toegankelijk en informatief - lekkere, makkelijke en snelle recepten - handig 10-wekenplan - eenvoudig te volgen en lang vol te houden Het vervolg op de bestseller Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer!