Godin Bij Vergissing

Download Godin Bij Vergissing PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Godin Bij Vergissing book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Godin Bij Vergissing not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Godin Bij Vergissing


Godin Bij Vergissing
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Godin Bij Vergissing PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Partholon Trilogie


Partholon Trilogie
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : P.C. Cast
language : nl
Publisher: Harlequin Holland
Release Date : 2014-01-21

Partholon Trilogie written by P.C. Cast and has been published by Harlequin Holland this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2014-01-21 with Fiction categories.


(1) GODIN BIJ VERGISSING - Al heeft Shannon Parker als lerares Engels voor heel wat hete vuren gestaan, zelfs voor haar is het wat bizar om wakker te worden in een andere wereld. Een mythische wereld zonder autos, computers of opstandige pubers, waarin ze van identiteit heeft geruild met ene Rhiannon incarnatie van de godin Epona. Dat Rhiannon goede redenen had om met haar van wereld te wisselen beseft Shannon niet lang daarna, wanneer ze ontdekt dat haar nieuwe wereld, het rijk Partholon, door een leger bloeddorstige gevleugelde monsters wordt bedreigd. Terwijl deze Fomorianen gruwelijk huishouden in Partholon, trekt Shannon ten strijde. Zal het haar lukken te overleven en een manier te vinden om naar huis terug te keren? (2) GODIN UIT VRIJE WIL - Het was even wennen, maar het bevalt Shannon Parker eerlijk gezegd prima in Partholon. Het leven als de incarnatie van de godin Epona is... nou ja, goddelijk! Ze begrijpt dan ook niet waarom haar de laatste tijd zon onbestemd gevoel bekruipt, alsof er gevaar dreigt, alsof er in de schaduwen iets op haar loert. Een onzinnige angst, want ze is hier volkomen veilig. Net als het haar lukt weer te ontspannen, gebeurt het. Ze wordt door een onstuitbare kracht uit het veilige Partholon weggezogen en teruggeworpen in haar oude wereld. Als ze uit alle macht probeert terug te keren blijkt dat het duistere kwaad dat ze dacht te hebben verslagen de duivelse Nuada uit de dood is herrezen. Hij zweert dat hij Shannons dierbaren zal vernietigen, en ze ontdekt dat hij hierbij wordt geholpen door een oude bekende: Rhianna... Shannon heeft geen andere keus dan de strijd aangaan met Nuada een strijd die bij voorbaat verloren lijkt. Kan het haar toch lukken het kwaad te verslaan? En zal ze ooit terugkeren naar Partholon? (3) GODIN VAN NATURE - Zij, de incarnatie van een godin? No way! Morrigan mag dan altijd hebben geweten dat ze anders was dan haar oppervlakkige vriendinnen, maar zoiets bizars heeft ze nog nooit gehoord. En dat wil wat zeggen, na alle absurde verhalen die haar grootouders haar hebben verteld over Partholon, de mythische wereld van haar moeder, Rhiannon. Toch blijkt er geen woord van gelogen, wanneer Morrigan zich na een ijzingwekkende ervaring ineens in diezelfde parallelle wereld bevindt. In deze wereld zijn haar krachten als uitverkorene van de godin groter dan ze ooit voor mogelijk heeft gehouden. Maar helemaal zonder twijfel is Morrigan niet. Want wie zegt haar dat de stem die ze steeds in haar hoofd hoort die van haar godin is, en niet van de duistere god Pryderi? Ze was er immers al vroeg voor gewaarschuwd dat hij haar in zijn macht wilde hebben. Als dat zo is, lukt het haar dan de verleiding van het kwaad te weerstaan en te kiezen voor het goede? Zelfs als dat betekent dat ze alles wat haar lief is zal verliezen? Deze boeken zijn ook los verkrijgbaar.

Godin Bij Vergissing


Godin Bij Vergissing
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : P.C. Cast
language : nl
Publisher: Harlequin Verzamelbundel
Release Date : 2013-01-22

Godin Bij Vergissing written by P.C. Cast and has been published by Harlequin Verzamelbundel this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2013-01-22 with Fiction categories.


Al heeft Shannon Parker als lerares Engels voor heel wat hete vuren gestaan, zelfs voor haar is het wat bizar om eerst op mysterieuze wijze te worden aangetrokken door een Keltische pot, dan met haar auto in een heftige storm verzeild te raken en door haar spiegelbeeld een vuurbal in gelokt te worden, om uiteindelijk geradbraakt wakker te worden in een andere wereld. Een mythische wereld zonder auto's, computers of opstandige pubers, waarin ze van identiteit heeft geruild met ene Rhiannon incarnatie van de godin Epona die op het punt staat in het huwelijk te treden met... een centaur. Shannon mag dan altijd een paardenmeisje zijn geweest en, toegegeven, de centaur in kwestie is een zeer aantrekkelijk exemplaar, maar wat moet een simpel meisje uit Oklahoma nu met een half paard als echtgenoot? Dat Rhiannon meer goede redenen had om met haar van wereld te wisselen beseft Shannon niet lang daarna, wanneer ze ontdekt dat haar nieuwe wereld, het rijk Partholon, door een leger bloeddorstige gevleugelde monsters wordt bedreigd. Terwijl deze Fomorianen gruwelijk huishouden in Partholon, trekt Shannon samen met haar centaur met wie ze het inmiddels méér dan goed kan vinden ten strijde. Zal het haar lukken te overleven en een manier te vinden om naar huis terug te keren?

Godin Bij Vergissing


Godin Bij Vergissing
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Phyllis Christine Cast
language : nl
Publisher:
Release Date : 2016-05-17

Godin Bij Vergissing written by Phyllis Christine Cast and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-05-17 with categories.
Godin Uit Vrije Wil


Godin Uit Vrije Wil
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : P.C. Cast
language : nl
Publisher: HarperCollins Holland
Release Date : 2013-08-06

Godin Uit Vrije Wil written by P.C. Cast and has been published by HarperCollins Holland this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2013-08-06 with Fiction categories.


Het was even wennen, maar het bevalt Shannon Parker eerlijk gezegd prima in Partholon. Het leven als de incarnatie van de godin Epona is... nou ja, goddelijk! Ze wordt bediend door ijverige dienstmaagden, en haar huwelijk met ClanFintan mag gerust ideaal genoemd worden wie had ooit gedacht dat getrouwd zijn met een centaur zo romantisch zou zijn. Ze begrijpt dan ook niet waarom haar de laatste tijd zon onbestemd gevoel bekruipt, alsof er gevaar dreigt, alsof er in de schaduwen iets op haar loert. Een onzinnige angst, want ze is hier volkomen veilig. Ze wordt vereerd, en er is een heel leger krijgers om haar te beschermen. Net als het haar lukt weer te ontspannen, gebeurt het. Ze wordt door een onstuitbare kracht uit het veilige Partholon weggezogen en teruggeworpen in haar oude wereld. Als ze uit alle macht probeert terug te keren naar ClanFintan, blijkt dat het duistere kwaad dat ze dacht te hebben verslagen de duivelse Nuada uit de dood is herrezen. Hij zweert dat hij Shannons dierbaren zal vernietigen, en ze ontdekt dat hij hierbij wordt geholpen door een oude bekende: Rhianna... Shannon heeft geen andere keus dan de strijd aangaan met Nuada een strijd die bij voorbaat verloren lijkt. Kan het haar toch lukken het kwaad te verslaan? En zal ze ooit terugkeren naar Partholon en naar ClanFintan, de liefde van haar leven?

In De Luwte


In De Luwte
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Robyn Carr
language : nl
Publisher: Harlequin
Release Date : 2013-01-22

In De Luwte written by Robyn Carr and has been published by Harlequin this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2013-01-22 with Fiction categories.


Een heerlijk verhaal uit de wereldwijde hitserie Virgin River! Nu ook te zien op Netflix. Conner Danson vindt het maar niets dat hij voor zijn eigen veiligheid in Virgin River moet onderduiken... tot hij Leslie Petruso ontmoet! Conner Danson heeft een goedlopende zaak, en hij vult zijn dagen dan ook met werken. Tot zijn leven een abrupte wending neemt. Als hij op een avond de vuilnis buitenzet, is hij getuige van een brute moord. En meer dan dat, hij herkent de moordenaar. Niet lang nadat hij daarover een verklaring heeft afgelegd, wordt zijn ijzerwinkel in brand gestoken en volgen er serieuze bedreigingen. Hij kan maar één ding doen: onderduiken. Waar kan dat beter dan in Virgin River? Ook Leslie Petruso heeft zo haar redenen om naar Virgin River uit te wijken als ze nog één keer haar ex met zijn nieuwe vrouw tegenkomt, gaat ze gillen! Gelukkig kan ze aan de slag bij het bouwbedrijf van Paul Haggerty, waar ook net een nieuwe timmerman is begonnen: Conner Danson. Hij is in alles de tegenpool van haar ex, en ze valt als een blok voor hem. Samen genieten ze van de liefde en van Virgin River, maar hun prille geluk wordt overschaduwd wanneer Conner moet getuigen en zijn leven mogelijk in gevaar is...

Huis Aan Het Water


Huis Aan Het Water
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Sheryl Woods
language : nl
Publisher: Harlequin Holland
Release Date : 2013-01-22

Huis Aan Het Water written by Sheryl Woods and has been published by Harlequin Holland this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2013-01-22 with Fiction categories.


Een Chesapeake Shores-verhaal: Als je Heather Donovan een jaar geleden had verteld dat ze ooit een alleenstaand moeder zou zijn, had ze je uitgelachen. Connor O'Brien is immers de liefde van haar leven, en bovendien hebben ze een zoontje op wie ze allebei dol zijn. Maar gaandeweg drijft Connors weigering om te trouwen hen steeds meer uit elkaar, en uiteindelijk besluit ze de knoop door te hakken en haar eigen weg te gaan. Dus vertrekt ze naar Chesapeake Shores, waar de familie O'Brien al staat te popelen om de kleine Mick overdag op te vangen, zodat ze zelf een oude droom het openen van een quiltwinkel kan realiseren. Door de scheiding van zijn ouders hád Connor al geen hoge pet op van het huwelijk, en als veelgevraagd echtscheidingsadvocaat is hij er nog meer van overtuigd geraakt dat het alleen maar tot ellende leidt. Waarom kan Heather nou niet geloven dat Mick en zij echt álles voor hem betekenen? Dan krijgt Heather een zwaar auto-ongeluk, waardoor hij geconfronteerd wordt met het afschuwelijke vooruitzicht van een leven zonder haar. Misschien is het tijd om zijn ideeën over familie en liefde grondig te herzien...

De Weg Vooruit


De Weg Vooruit
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Robyn Carr
language : nl
Publisher: Harlequin
Release Date : 2013-03-05

De Weg Vooruit written by Robyn Carr and has been published by Harlequin this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2013-03-05 with Fiction categories.


Een heerlijk verhaal uit de wereldwijde hitserie Virgin River! Nu ook te zien op Netflix. Wat Katie Malone betreft, is het tijd voor een frisse start. Na een akelige periode, waarin zij en haar twee zoontjes gevaar liepen door de rechtszaak van haar broer, is het niet langer nodig om teruggetrokken te leven in Vermont. Ze kunnen terug naar Californië! En dus pakken zij en haar jongens hun spullen en vertrekken ze richting Virgin River. Uiteindelijk verloopt hun reis niet zonder problemen, want ze komt midden in de bergen, en natuurlijk in de stromende regen met een platte band stil te staan. Gelukkig arriveert er hulp in de vorm van een groepje bikers. Wanneer een van hen zijn helm afzet en ze in een paar prachtige helblauwe ogen kijkt, is ze even verward. Is dat niet Dylan Childress, een acteur die vooral bekendstaat als Hollywoods bad boy? Hij ziet er lekker uit, maar hij lijkt haar totaal ongeschikt voor de nieuwe start die ze in gedachten heeft. Dylan is onder de indruk van Katie. Toch weet hij meteen dat hij nooit iets met haar zal beginnen. Ze heeft twee zoontjes, en een gezin is nu eenmaal niet aan hem besteed, dat zit niet in zijn DNA. Nee, hij zal Virgin River verlaten zoals hij gekomen is als vrijgezel!