Haar Grootste Verlangen

Download Haar Grootste Verlangen PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Haar Grootste Verlangen book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Haar Grootste Verlangen not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Haar Grootste Verlangen


Haar Grootste Verlangen
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Haar Grootste Verlangen PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Haar Grootste Verlangen


Haar Grootste Verlangen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Sherryl Woods
language : nl
Publisher: HarperCollins
Release Date : 2022-02-01

Haar Grootste Verlangen written by Sherryl Woods and has been published by HarperCollins this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2022-02-01 with Fiction categories.


Sherryl Woods’ populaire Sweet Magnolias-serie nu verfilmd voor Netflix! Helen Decatur heeft heel wat bereikt als echtscheidingsadvocate. Maar wat ze nu boven aan haar wensenlijstje heeft staan is van een heel andere aard: het moederschap. Niet het minst omdat de gelukkige vader vooralsnog onbekend is! Helen is er echter het type niet naar om rustig af te wachten. Dus neemt ze zich voor de knappe - en overtuigd kinderloze - Erik Whitney te verleiden. Dat hij geen idee heeft wat ze werkelijk van plan is, daar denkt ze later wel over na. Alleen wordt het wel heel erg ingewikkeld wanneer ze verliefd op hem wordt...

Sweet Magnolias 3 In 1


Sweet Magnolias 3 In 1
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Sherryl Woods
language : nl
Publisher: Harlequin
Release Date : 2016-08-16

Sweet Magnolias 3 In 1 written by Sherryl Woods and has been published by Harlequin this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-08-16 with Fiction categories.


(1) DE MOOISTE OVERWINNING - Nooit had Maddie kunnen denken dat haar huwelijk na twintig jaar stuk zou lopen - omdat haar ex zo nodig zijn jonge assistente zwanger moest maken! Gedesillusioneerd blijft ze achter met haar drie kinderen. Hoe moet ze nu aan geld komen? In al die jaren dat ze de ideale huisvrouw was, heeft ze nu niet bepaald veel werkervaring opgebouwd. Maar dan komen haar twee beste vriendinnen met een oplossing: waarom openen ze niet samen een sportschool? Terwijl Maddies zelfvertrouwen zich gaandeweg herstelt, blijkt ook nog dat Cal, de aantrekkelijke honkbalcoach van haar oudste zoon, een oogje op haar heeft. Het is een geweldige man, maar hij is wel tien jaar jonger dan zij. De gemoederen lopen hoog op in het stadje Serenity als de twee regelmatig met elkaar worden gezien. Maar na alles wat ze heeft doorstaan, laat Maddie zich deze kans op nieuw geluk toch niet ontnemen? (2) DE BESTE KEUZE - Dana Sue kan zich er niet toe zetten om te gaan sporten. En dat terwijl ze hoognodig wat pondjes kwijt moet raken, vindt ze zelf. Niet alleen komt ze in haar restaurant in Serenity dagelijks in de verleiding zich te goed te doen aan allerlei heerlijkheden, na het stuklopen van haar huwelijk met Ron - die ze ondanks alles nog niet is vergeten - heeft ze zich bovendien met eten getroost. Wat niet opgaat voor Annie, haar dochter. Zíj is sinds het vertrek van haar vader juist een stuk minder gaan eten... Hoe heeft hij zo stom kunnen zijn? Ron vindt het vreselijk dat hij Dana Sue zoveel verdriet heeft gedaan. Omdat hij bovendien zijn dochter mist - helemaal nu het niet goed met haar gaat - besluit hij terug te keren naar Serenity. Om Annie bij te staan... en wellicht Dana Sue weer voor zich te winnen? (3) HAAR GROOTSTE VERLANGEN - Helen Decatur stelt het liefst duidelijke doelen. Dat is ook hoe ze haar rechtenstudie heeft voltooid, haar eigen kantoor heeft geopend en het heeft geschopt tot een zeer succesvolle echtscheidingsadvocaat. Maar het behalen van deze doelen was een makkie vergeleken met de uitdaging die ze nu boven aan haar lijstje heeft staan: het moederschap. Niet het minst omdat de gelukkige vader vooralsnog onbekend is! Helen is er echter het type niet naar om rustig af te wachten. Dus neemt ze zich voor de knappe - en overtuigd kinderloze - Erik Whitney te verleiden. Dat hij geen idee heeft wat ze werkelijk van plan is, daar denkt ze later wel over na. Alleen wordt het wel heel erg ingewikkeld wanneer ze verliefd op hem wordt... Deze boeken zijn afzonderlijk te lezen en zijn ook los verkrijgbaar.

Nog N Kans


Nog N Kans
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Charlotte Lamb
language : nl
Publisher:
Release Date : 1987

Nog N Kans written by Charlotte Lamb and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 1987 with categories.
Onstuitbaar Verlangen


Onstuitbaar Verlangen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Maggie Cox
language : nl
Publisher: Harlequin
Release Date : 2016-07-12

Onstuitbaar Verlangen written by Maggie Cox and has been published by Harlequin this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-07-12 with Fiction categories.


Zondig en sexy Wie zonder zonde is... Deel 4 Op een dag stapt een man het antiekwinkeltje van Rose binnen, en meteen weet ze wat voor vlees ze in de kuip heeft: zeer aantrekkelijk, schatrijk, ongelooflijk arrogant en gevaarlijk verleidelijk. Iemand bij wie ze ver uit de buurt moet blijven! Miljardair Gene Bonnaire is gewend dat hij altijd zijn zin krijgt, en hij heeft nu zijn zinnen gezet op deze winkel en... op de sexy eigenaresse. Hij weet dat hij het pand wel in handen zal krijgen, maar zal hem ook lukken de beeldschone Rose te veroveren?

Ten Prooi Aan Verlangen


Ten Prooi Aan Verlangen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Chantelle Shaw
language : nl
Publisher: Harlequin
Release Date : 2022-09-13

Ten Prooi Aan Verlangen written by Chantelle Shaw and has been published by Harlequin this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2022-09-13 with Fiction categories.


Een verlangen zo onstuitbaar, dat je er wel aan toe móét geven… In Vlammend verlangen wordt Isobel verscheurd door twijfel als Constantin De Severino wenst dat ze bij hem terugkomt. De tragische gebeurtenis die hen uiteendreef heeft de marchese immers kil en afstandelijk gemaakt. Toch doet ze wat hij vraagt, in de hoop dat hun liefde een nieuwe kans krijgt. Dan ontdekt ze de ware reden van zijn verzoek... In Versluierd verlangen sluit Robyn een deal met Clay Lincoln om haar bedrijf te redden. Ze stelt één voorwaarde: hij bemoeit zich niet met haar of met haar zaken. Als blijkt dat Clay grote moeite heeft zich hieraan te houden, is ze kwaad – op hem, maar vooral op zichzelf. Want waarom roept de tycoon zulke heftige gevoelens in haar op? In Onstuitbaar verlangen stapt op een dag een man het antiekwinkeltje van Rose binnen. Ze weet meteen wat voor vlees ze in de kuip heeft: knap, arrogant en gevaarlijk verleidelijk. Iemand bij wie ze ver uit de buurt moet blijven! Miljardair Gene Bonnaire laat zich echter niet zomaar wegjagen… Deze verhalen zijn eerder verschenen.

Zoet Verlangen


Zoet Verlangen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Kate Paris
language : nl
Publisher: Tinteling Romance
Release Date : 2017-06-01

Zoet Verlangen written by Kate Paris and has been published by Tinteling Romance this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-06-01 with Fiction categories.


'Ik ben op twee plaatsen tegelijk als ik me omdraai en struikel op hetzelfde moment het restaurant en mijn hotelkamer in. In die laatste gooi ik mijn koffer op het bed en kwak alles erin wat ik bij me heb. Iemand roept me, bonst op de deur. Ik schuif snel het veiligheidskettinkje ervoor en ga bovenop mijn koffer zitten in een poging hem dicht te krijgen. Ik kijk in de ogen van Alexander, maar zie die van Olivier. Ik stap langs hem heen en ren zo hard als ik kan het hotel in Aspen uit. In Hotel Ford houd ik nog steeds krampachtig de klink van de deur vast.' De dag waarop Ivy Jansen haar grootste ambitie waar zou maken, werd de dag waarop ze alles verloor. Haar toekomstdroom. Haar grote liefde. Haar zelfvertrouwen. Gebroken vlucht ze vanuit Amerika terug naar Nederland, waar ze veiligheid zoekt in de nachtclub van jeugdvriend Bernd. Haar collega’s ontdekken al snel dat ze een bijzondere gave heeft als het aankomt op het herkennen van wijn en verleiden haar tot het spel ‘The kiss of the bottle’. Ongewild trekt ze hierbij de aandacht van Alexander Ford, manager van het exclusieve Hotel Ford. Hij biedt Ivy een baan aan als sommelier in zijn restaurant en confronteert haar zo onbewust met een verleden dat ze zo krampachtig probeert te vergeten. Al snel gaat Ivy niet alleen helemaal op in haar nieuwe werk, maar ook in de relatie met Alexander, die haar precies lijkt te geven wat ze nodig heeft. ‘Zoet verlangen’ is het eerste deel uit de serie ‘Een ondertoon van liefde’. Deel twee heet 'Volle Overgave'.

Sexy Tycoons 3 In 1


Sexy Tycoons 3 In 1
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Sarah Morgan
language : nl
Publisher: Harlequin
Release Date : 2016-08-09

Sexy Tycoons 3 In 1 written by Sarah Morgan and has been published by Harlequin this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-08-09 with Fiction categories.


Ze zijn rijk, machtig, afstandelijk - en genadeloos aantrekkelijk... (1) VERSTRIKT IN VERLANGEN - Miljonair Rafael Cordeiro, die zijn buik vol heeft van alle golddiggers, leidt een teruggetrokken bestaan. Wanneer de beeldschone Sophie hem om een lening komt vragen, wijst hij haar dan ook resoluut af. Gelukkig is hij bestand tegen haar charmes. Maar als hij haar kust, blijkt oprechte hartstocht minder makkelijk te weren... (2) ONMOGELIJK VERLANGEN - Lizzie krijgt de keus: trouwen of betalen. De steenrijke Ilios Manos eist dat ze haar schuld inlost. Liefst door een huwelijk, want hij heeft een echtgenote nodig. Geld heeft Lizzie niet, dus ze móét wel met hem trouwen. Gelukkig is het een verstandshuwelijk, want... zou ze hem kunnen weerstaan als hij haar probeert te verleiden? (3) ONSTUIMIG VERLANGEN - De meedogenloze Jason Pollack doet er alles aan de mooie Leah toe te voegen aan zijn lijst vijandige overnames. Leah is echter niet onder de indruk. Goed, hij zwemt in het geld en laat haar zeker niet onberoerd - maar hij lijkt te veel op haar ex-geliefde. En in die val trapt ze niet nog een keer!