Het Meisje Van Toen

Download Het Meisje Van Toen PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Het Meisje Van Toen book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Het Meisje Van Toen not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Het Meisje Van Toen


Het Meisje Van Toen
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Het Meisje Van Toen PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Het Meisje Van Toen


Het Meisje Van Toen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Edward Hendriks
language : nl
Publisher: Edward Hendriks
Release Date : 2019-01-31

Het Meisje Van Toen written by Edward Hendriks and has been published by Edward Hendriks this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-01-31 with Fiction categories.


Sommige meisjes uit je verleden kun je maar beter nooit meer zien. "Thuis zat mijn Brenda, acht maanden zwanger, en op de barkruk naast me zat Lieve, roodharig met sproeten, en vanaf het eerste moment dat mijn ogen de groene van haar vonden, wist ik dat ik de fout van mijn leven zou begaan. Ze was betoverend. Ik gebruik het woord niet vaak, maar zij was het in de ware zin des woords. ‘Hou m’n kruk vrij,’ zei ze op een gegeven moment, analoog aan Hazes en zijn stompzinnige lied. Die komt dus nooit meer terug, dacht ik. Maar dit verhaal ging niet als in de teksten van de volkszanger. Ze was echt alleen even naar de wc geweest en een paar minuten later was Lieve - want zo noemde ze zich - er weer. Ze vroeg me of ik haar naar huis wilde brengen. Ik kon nauwelijks geloven dat het echt gebeurde. Ze was te jong, ik te oud en vooral te getrouwd. En bovendien zou ik binnen een paar weken vader worden. Natuurlijk had ik haar moeten bedanken voor haar gezelschap en aan moeten bieden een taxi voor haar te bellen. Drie kussen op de wang en dat was dan dat. Zo had het moeten gaan. Maar zo ging het niet." Twintig jaar geleden bedroog Paul Meertens de vrouw met wie hij pas getrouwd was. Nu, terwijl hij een goede baan bij een IT-bedrijf heeft, staat hij oog in oog met zijn onenightstand van toen, Lieve Breevoort. Ze solliciteert naar de functie van managementassistente. Paul is van slag, maar herpakt zich. Hij besluit een afwijzingsbrief te sturen en het hele voorval zo snel mogelijk te vergeten. Maar zo makkelijk laat Lieve zich deze keer echter niet aan de kant schuiven. Weldra ziet hij haar terug als danslerares van zijn jongste dochter, als de nieuwe squashpartner van zijn vrouw en als de invalster op school. Hij begint haar werkelijk overal te zien. Wordt hij gek? Nee, het is erger dan dat. Ze is uit op wraak en ze heeft verdomd lang de tijd gehad om die voor te bereiden… Een snoeiharde wraakthriller van Apple Books Bestselling Author Edward Hendriks. Lees ook mijn gratis e-books.

Dat Meisje Van Toen


Dat Meisje Van Toen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author :
language : nl
Publisher:
Release Date :

Dat Meisje Van Toen written by and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on with categories.
Gezworen Vrienden


Gezworen Vrienden
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Edward Hendriks
language : nl
Publisher: De Fontein Romans & Spanning
Release Date : 2014-04-08

Gezworen Vrienden written by Edward Hendriks and has been published by De Fontein Romans & Spanning this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2014-04-08 with Fiction categories.


1988. Vier scoutingvrienden beloven elkaar hun eeuwige trouw met hun bloed. Als een van hen in de problemen komt, zullen de anderen voor hem zijn. Dan gebeurt er tijdens een zomerkamp een gruwelijk ongeluk. 2013. Eén van de vrienden, Sander Thijssen, heeft een goede baan als chief financial officer van een kleine bank op overnamepad. Als hij op het punt staat de belangrijkste zakelijke beslissing van zijn leven te nemen, krijgt hij een verontrustend telefoontje. Hij ziet zich genoodzaakt de confrontatie met het verleden aan te gaan. Staan zijn vrienden van toen nog steeds voor hem klaar? Was het ongeluk van 25 jaar terug wel een ongeluk? En hoe ver gaat Sander om zijn carrière, zijn gezin en zijn eigen leven te redden? Gezworen vrienden is een thriller die zich grotendeels afspeelt in de Veluwse bossen. Iedereen die ooit bij de scouting heeft gezeten en iedereen die heeft genoten van `Tour of Duty zal zich kunnen herkennen in dit boek. Al was het maar om de onvergetelijke muziek van The Rolling Stones, The Birds en The Animals. Edward Hendriks (1975) is geboren in Velp en woont daar nu ook met vrouw en dochters. Hij heeft bijna 25 jaar bij Scouting gezeten. In de tijd dat `Tour of Duty werd uitgezonden werden er tenminste tijdens één zomerkamp boobytraps gemaakt. Eén van de leiders trapte in zo n valkuil. Gelukkig zonder de dramatische gevolgen zoals die in `Gezworen vrienden . Edward werkt nu als freelance copywriter. `Bloedgeld (2012) was zijn debuut.

Het Meisje Dat Van Is Won


Het Meisje Dat Van Is Won
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Farida Khalaf
language : nl
Publisher: HarperCollins
Release Date : 2016-03-29

Het Meisje Dat Van Is Won written by Farida Khalaf and has been published by HarperCollins this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-03-29 with Biography & Autobiography categories.


"Dit boek ontroert en roept naast woede om al het onrecht, bovenal bewondering voor haar strijdlust op!' Opzij Verkocht. Het duurde even voordat ik het besefte. Ik was verkocht als een dier op de veemarkt. De mannen die me hadden ontvoerd en gevangengehouden, hadden me nu verpatst. Voor geld hadden ze me aan andere mannen doorgegeven, die met me konden doen wat ze wilden. Ze beschouwden me als hun bezit, hun 'slavin'. Farida Khalaf is achttien als haar bergdorp in Noord-Irak wordt overvallen door IS-terroristen. Ze vermoorden alle mannen en nemen de vrouwen als gevangenen mee. Samen met haar nichtje Evin wordt Farida op een slavinnenmarkt in Raqqa als koopwaar aangeboden. Ze verzet zich op alle mogelijke manieren maar wordt uiteindelijk verkocht, mishandeld, half doodgeslagen en... van haar eer beroofd; het ergste wat haar kon overkomen. Farida wordt diverse keren doorverkocht, en elke keer wordt de hel die haar leven is nog erger. Meer dood dan levend komt ze terecht in een afgelegen IS-containerkamp, waar ze op wonderbaarlijke wijze wordt herenigd met haar nichtje Evin. Hierdoor hervindt Farida haar levensmoed en beraamt ze zorgvuldig een zeer gevaarlijk ontsnappingsplan... 'Zelden is verkrachting zo openlijk bedreven als onder de Islamitische Staat.' - NRC Handelsblad 'Islamitische Staat verkocht yezidi-vrouwen al voor 800 dollar.' - Amnesty International

De Heks Van De Bergweg


De Heks Van De Bergweg
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Edward Hendriks
language : nl
Publisher: Edward Hendriks
Release Date : 2019-10-31

De Heks Van De Bergweg written by Edward Hendriks and has been published by Edward Hendriks this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-10-31 with Young Adult Fiction categories.


Tijdens de laatste dagen op de basisschool moeten ze de strijd met hun grootste angsten aangaan. Het zijn die lange, laatste schooldagen van het jaar en het is bloedheet. Ook zijn het de laatste momenten dat de vriendengroep van Kasper, Dennis, Rik en Ellie - beter bekend als de Nerds - bij elkaar zal zijn. Na de zomervakantie gaan ze allemaal naar een andere school. Als de vier vrienden hun gezamenlijke schooltijd willen afsluiten met een spetterend watergevecht op het kerkhof bij Kasper in de straat, duiken de twee grootste pestkoppen van de buurt op. Ze sluiten de Nerds op in het kerkhof. Gelukkig weet Kasper een geheime route onder de heg door en dwars door de moestuin van de oude mevrouw Witteveen. Samen met de overbuurjongen beramen ze een plan waarmee ze voor eens en voor altijd met hun plaaggeesten af kunnen rekenen. Het lijkt een goed plan. Maar ze hebben buiten de kwade krachten van het heksenkerkhof gerekend, dat vroeger op de plek van de moestuin lag… Een razendspannende jeugdthriller voor de leeftijdscategorie van 10-13 jaar met de thema's vriendschap, liefde en angst voor het onbekende. Dit is een boek van Apple Books Bestselling Author Edward Hendriks. Lees ook mijn gratis e-books.

Het Meisje Op De Weg


Het Meisje Op De Weg
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Michael Berg
language : nl
Publisher: Overamstel Uitgevers
Release Date : 2015-10-15

Het Meisje Op De Weg written by Michael Berg and has been published by Overamstel Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-10-15 with Fiction categories.


Psychologe Anne Givernaud woont samen met haar nieuwe vriend Guido op een afgelegen plek in Zuidwest-Frankrijk. Op een avond ligt er voor hun huis een onbekend meisje op de weg. Ze bieden haar een bed aan voor de nacht. De volgende dag is de woonkamer een ravage en zijn Guido en het meisje verdwenen. Wanneer de politie Guido verdenkt van moord, beseft Anne pas hoe weinig ze over haar nieuwe vriend weet.

Het Vorige Meisje


Het Vorige Meisje
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : J.P. Delaney
language : nl
Publisher: Cargo
Release Date : 2017-08-22

Het Vorige Meisje written by J.P. Delaney and has been published by Cargo this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-08-22 with Fiction categories.


Na een verschrikkelijke gebeurtenis is Jane toe aan een nieuwe start, in een nieuwe woning. Een lange zoektocht leidt haar naar een huis in Folgate Street. Ze wordt verliefd op het bijzondere gebouw en is zeer gecharmeerd van de beroemde architect, waardoor ze een aantal vreemde regels op de koop toe neemt: er mogen geen boeken, geen foto's en geen persoonlijke eigendommen worden meegenomen. Dan hoort Jane van de onverwachte dood van de vorige huurster, Emma, die verrassend veel op haar leek. Terwijl ze de waarheid probeert te achterhalen, volgt ze onbewust dezelfde bewegingen, neemt ze dezelfde beslissingen, ervaart ze dezelfde angst als het vorige meisje...