Het Tweede Machinetijdperk

Download Het Tweede Machinetijdperk PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Het Tweede Machinetijdperk book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Het Tweede Machinetijdperk not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Het Tweede Machinetijdperk


Het Tweede Machinetijdperk
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Het Tweede Machinetijdperk PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Het Tweede Machinetijdperk


Het Tweede Machinetijdperk
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Erik Brynjolfsson
language : nl
Publisher: Lannoo Meulenhoff - Belgium
Release Date : 2014-10-08

Het Tweede Machinetijdperk written by Erik Brynjolfsson and has been published by Lannoo Meulenhoff - Belgium this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2014-10-08 with Technology & Engineering categories.


Internationale bestseller over de impact van technologie op ons leven: Google Glasses, zelfrijdende auto's, computers die het menselijk brein vervangen... De digitalisering heeft ons leven drastisch veranderd, en we staan nog maar aan het begin van deze revolutie. 'Vanaf nu wordt de verandering pas echt duizelingwekkend', aldus Erik Brynjolfsson en Andrew McAfee, beiden verbonden aan het prestigieuze MIT. 'En het is aanpassen of verliezen.' Miljoenen mensen dreigen hun baan te verliezen, precaire machtsevenwichten verschuiven en de sociale ongelijkheid groeit. Dit tweede tijdperk der machines kan echter ook zorgen voor meer welvaart. Maar dan moeten we nu de juiste keuzes maken.

De Robot De Baas


De Robot De Baas
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : André Knottnerus
language : nl
Publisher:
Release Date : 2016

De Robot De Baas written by André Knottnerus and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016 with categories.


Dagelijks lezen en horen we dat 'de robots' eraan komen. En omdat robotica steeds sneller en slimmer wordt, vrezen velen dat er heel veel banen op het spel staan. Is dat waarschijnlijk? 0In dit boek gaan technologiedeskundigen, economen en andere wetenschappers in op de vraag wat de betekenis van robotisering en digitalisering zal zijn voor de toekomst van werk. Er verdwijnen banen, er komen nieuwe banen bij en de aard van veel werk verandert. Maar robotisering blijkt meer voeten in de aarde te hebben dan vaak wordt verondersteld. 0De overheid, maar bijvoorbeeld ook wetenschappers, werkgevers en werknemers en hun organisaties, kunnen bovendien invloed uitoefenen op de manier waarop technologie wordt ontwikkeld en toegepast. Het is mogelijk de robot de baas te blijven met een 'inclusieve robotagenda' die zich richt op het bevorderen van complementariteit tussen mens en machine, met aandacht voor co-creatie, scholing, de kwaliteit van werk en nieuwe verdelingsvraagstukken.

De Robot De Baas


De Robot De Baas
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Robertus Cornelis Pius Maria Went
language : nl
Publisher:
Release Date : 2015

De Robot De Baas written by Robertus Cornelis Pius Maria Went and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015 with categories.


Dagelijks lezen en horen we dat 'de robots' eraan komen. En omdat robotica steeds sneller en slimmer wordt, vrezen velen dat er heel veel banen op het spel staan. Is dat waarschijnlijk? In dit boek gaan technologiedeskundigen, economen en andere wetenschappers in op de vraag wat de betekenis van robotisering en digitalisering zal zijn voor de toekomst van werk. Er verdwijnen banen, er komen nieuwe banen bij en de aard van veel werk verandert. Maar robotisering blijkt meer voeten in de aarde te hebben dan vaak wordt verondersteld. De overheid, maar bijvoorbeeld ook wetenschappers, werkgevers en werknemers en hun organisaties, kunnen bovendien invloed uitoefenen op de manier waarop technologie wordt ontwikkeld en toegepast. Het is mogelijk de robot de baas te blijven met een 'inclusieve robotagenda' die zich richt op het bevorderen van complementariteit tussen mens en machine, met aandacht voor co-creatie, scholing, de kwaliteit van werk en nieuwe verdelingsvraagstukken.

Het Tweede Machinetijdperk Druk 1


Het Tweede Machinetijdperk Druk 1
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Erik Brynjolfsson
language : nl
Publisher:
Release Date : 2014-09-16

Het Tweede Machinetijdperk Druk 1 written by Erik Brynjolfsson and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2014-09-16 with categories.


Beschrijving van het leven van mensen in het digitale tijdperken en strategieën voor het succesvol combineren van digitale technieken met menselijk vernuft.

Robot Aan Het Stuur


Robot Aan Het Stuur
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Jochanan Eynickel
language : nl
Publisher: Lannoo Meulenhoff - Belgium
Release Date : 2017-01-25

Robot Aan Het Stuur written by Jochanan Eynickel and has been published by Lannoo Meulenhoff - Belgium this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-01-25 with Business & Economics categories.


Nemen robots de wereld over? Big data, slimme software, zelfrijdende wagens... De doorbraak van slimme technologie verandert onze leefwereld drastisch en beïnvloedt zelfs onze manier van denken. Maar ons gebruik van technologie is niet neutraal. Meer dan ooit moeten we nadenken over hoe we met de morele kanten van techniek willen omgaan. Robot aan het stuur analyseert de verwevenheid tussen techniek en ethiek en draagt bouwstenen aan voor waardengedreven innovatie. Het boek toont aan dat we het potentieel van artificiële intelligentie en slimme robots alleen kunnen benutten door het beste van de mens en de technologie te verenigen.

Denk Als Een Rebel


Denk Als Een Rebel
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Matthew Syed
language : nl
Publisher: Luitingh Sijthoff
Release Date : 2020-07-17

Denk Als Een Rebel written by Matthew Syed and has been published by Luitingh Sijthoff this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-07-17 with Business & Economics categories.


Winnaar Management Book of the Year 2020, UK. Denk als een rebel biedt stof tot nadenken voor iedereen die anders en slimmer wil werken. Volgens de Britse bestsellerauteur Matthew Syed zijn veel vraagstukken te complex geworden om slechts door één persoon te worden opgelost. Of het nu gaat om problemen op ons werk of om de grote uitdagingen die ons als maatschappij bezighouden, zoals obesitas, terrorisme en klimaatsverandering. Daarom pleit hij voor teams van mensen met verschillende mindsets: uitblinkers, buitenstaanders én rebellen. Samen boeken zij de beste resultaten en vinden ze de slimme en innovatieve antwoorden waar de huidige tijd om vraagt. In zijn inspirerende boek verweeft Syed de allernieuwste inzichten uit de psychologie, economie en antropologie met boeiende voorbeelden uit de praktijk. Van de catastrofale blinde vlek bij de CIA vóór de aanslagen van 9/11 tot de vernieuwende ideeën waarmee het Britse wielrennen Tour de France-winnaars wist te kweken en waarom managers liever klonen aannemen dan dwarsdenkers. Matthew Syed is columnist van The Times en auteur van diverse bestsellers. Hij schrijft over de wetenschap van succes en de juiste mindset in een snel veranderende wereld. Syed is een invloedrijk spreker en adviseert grote bedrijven als Vodafone, Manchester United, Oxford University en McKinsey.

Verlichting Nu


Verlichting Nu
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Steven Pinker
language : nl
Publisher: Atlas Contact
Release Date : 2018-10-11

Verlichting Nu written by Steven Pinker and has been published by Atlas Contact this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-10-11 with Philosophy categories.


Experimenteel psycholoog Steven Pinker verdedigt in zijn boek ‘Verlichting nu’ vurig de waarden van de Verlichting. Met behulp van de wetenschap en het humanisme zullen we de problemen die we hebben als mensheid oplossen en verder gaan op het pad van de vooruitgang. Wie de krant erop naslaat, is geneigd te denken dat de wereld gedoemd is ten onder te gaan, of dat de periode van vooruitgang voorgoed voorbij is Steven Pinker laat zich echter niet gek maken en kijkt naar de feiten. En die zijn hoopvol. We worden gezonder, rijker, leven meer in vrede, en zijn zelfs steeds gelukkiger. En dat is niet alleen zo in het rijke Westen, maar overal ter wereld. De oorzaak? Het vertrouwen in wetenschap en redelijk denken dat sinds de Verlichting steeds wijder is verspreid. Wat wel waar is: die Verlichting staat onder druk. Er is scepsis tegen wetenschap, en demagogen proberen het vertrouwen in redelijk denken te ondermijnen.