Keverjongen

Download Keverjongen PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Keverjongen book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Keverjongen not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Keverjongen


Keverjongen
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Keverjongen PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Keverjongen Druk 1


Keverjongen Druk 1
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : M.G. Leonard
language : nl
Publisher:
Release Date : 2016-03-02

Keverjongen Druk 1 written by M.G. Leonard and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-03-02 with categories.
Keverjongen


Keverjongen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : M.G. Leonard
language : nl
Publisher: Querido Kinderboek
Release Date : 2016-03-02

Keverjongen written by M.G. Leonard and has been published by Querido Kinderboek this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-03-02 with Juvenile Fiction categories.


De vader van Darkus is spoorloos verdwenen. Hij is voor het laatst gezien in een afgesloten zaal van het natuurhistorisch museum waar hij werkt. De politie staat voor een raadsel en weet niet waar ze hem moeten zoeken. Darkus gaat zelf op onderzoek uit en ontdekt dat zijn vader een gevaarlijke tegenstander had. Een vijand waar Darkus in z’n eentje nooit tegen op kan. Maar onverwacht krijgt hij hulp, eerst van een enorme kever, en dan van honderden andere insecten die vliegend, kruipend, prikkend en bijtend op spectaculaire manier de strijd aangaan. Keverjongen is het eerste deel van een spannende serie vol humor, echte vriendschap en superslimme insecten. Voor de fans van Roald Dahl en heel veel andere lezers.

Keverjongen


Keverjongen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Maya Gabrielle Leonard
language : nl
Publisher:
Release Date : 2018

Keverjongen written by Maya Gabrielle Leonard and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018 with categories.


De vader van Darkus (13) is spoorloos verdwenen. Darkus vermoedt dat zijn vader ontvoerd is en gaat op onderzoek uit. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek: Baxter, een grote zwarte neushoornkever, blijkt meer te weten. Vanaf ca. 10 jaar.

Met Huid En Haar


Met Huid En Haar
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Barbara de Beaufort
language : nl
Publisher: Uitgeverij kleine Uil
Release Date : 2019-09-13

Met Huid En Haar written by Barbara de Beaufort and has been published by Uitgeverij kleine Uil this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-09-13 with Nature categories.


Aaldrik Pot en Barbara de Beaufort, auteurs van De onsterfelijke nachtegalen, bleven elkaar ook na het verschijnen van dit natuurdagboek brieven schrijven, vol van een groeiend verlangen om nog vaker en intenser buiten te zijn. Dit blijkt echter niet eenvoudig, zeker wanneer het dagelijks brood vooral binnen moet worden verdiend. Valt er nog te ontsnappen aan het binnenzit-leven vol volwassen verantwoordelijkheden? In die zin geeft Minne, de kleinzoon van Barbara, het goede voorbeeld. Minne woont in de stad, maar is een buitenkind. Vol overgave stort hij zich op de aarde, bekijkt alles met aandacht en verwondering. De zintuigelijke manier waarop hij de natuur beleeft is bijna jaloersmakend. Hij ervaart de natuur met huid en haar. Is dit misschien wat we eigenlijk willen? En is die overgave nog haalbaar? Met huid en haar gaat over de frustratie als alweer een prachtige dag achter de dichte ramen voorbij glijdt. Over het geluk van zitten in het hoge gras, een raaf boven je hoofd zien vliegen, een haas waarmee je plotseling oog in oog staat. Een brievenboek over opgaan in de natuur, al is het maar voor even.

Keverhelden


Keverhelden
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : M.G. Leonard
language : nl
Publisher: Singel Uitgeverijen
Release Date : 2018-10-10

Keverhelden written by M.G. Leonard and has been published by Singel Uitgeverijen this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-10-10 with Young Adult Fiction categories.


Keverkoningin Lucretia Cutter houdt zich diep in de regenwouden van de Amazone verborgen en dreigt haar leger van gemuteerde reuzenkevers op de wereld los te laten. Wil ze oorlogen ontketenen? Wil ze de mensheid uitroeien? Darkus en zijn vrienden moeten haar vinden voor het te laat is. Als ze Lucretia’s laboratorium binnendringen om Darkus’ vader te bevrijden, doen ze een schokkende ontdekking. Lucretia is zichzelf aan het klonen! Dit is het derde (en laatste) deel van deze succesvolle serie voor jongens én meisjes. Ook deze keer weer vol humor, echte vriendschap en superslimme insecten!

Spinder


Spinder
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Simon van der Geest
language : nl
Publisher: Querido Kinderboek
Release Date : 2012-05-31

Spinder written by Simon van der Geest and has been published by Querido Kinderboek this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2012-05-31 with Juvenile Fiction categories.


Mijn broer is te ver gegaan. Hij maakt alles kapot. Dit is wat ik ga doen: ik ga het geheim vertellen. Aan jou. Dit is het schrift van Hidde. Hij heeft een insectenverzameling in de kelder en nu wil zijn broer die kelder inpikken. En dus is het oorlog. Hidde maakt geen enkele kans, maar hij heeft één wapen: het geheim dat de broers al een paar jaar bewaren. Een verschrikkelijk geheim.

Gevangen Op Het Kasteel


Gevangen Op Het Kasteel
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Martine Letterie
language : nl
Publisher: WPG Kindermedia
Release Date : 2012-06-14

Gevangen Op Het Kasteel written by Martine Letterie and has been published by WPG Kindermedia this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2012-06-14 with Juvenile Fiction categories.


In de bloedhete zomer van 1711 reist Marie met haar vader naar een rijk kasteel met een schitterende tuin. Een tam aapje wordt meteen haar vriendje en 's avonds is er groot feest. Maar de volgende ochtend is het kasteel in rep en roer. De vader van Marie, zelf penningmaker, wordt verdacht en opgesloten. Papa is onschuldig, denkt Marie, maar ze zal het moeten bewijzen watn niemand gelooft haar. Een eindeloze zoektocht volgt. Tot ze wordt gesnapt in de kamer van de kasteelheer...