Kijk Jane Scoort

Download Kijk Jane Scoort PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Kijk Jane Scoort book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Kijk Jane Scoort not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Kijk Jane Scoort


Kijk Jane Scoort
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Kijk Jane Scoort PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Kijk Jane Scoort


Kijk Jane Scoort
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Rachel Gibson
language : nl
Publisher: Karakter
Release Date : 2013-03-22

Kijk Jane Scoort written by Rachel Gibson and has been published by Karakter this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2013-03-22 with Fiction categories.


Jane leeft een spannend single leven in de grote stad. Overdag is ze journaliste en is haar voornaamste taak het verslaan van het nieuws rondom het Chinooks ijshockeyteam, waarbij haar speciale aandacht uitgaat naar sexy goalie Luc Martineau. 's Nachts schrijft ze sexy en spannende verhalen voor Honey Pie, de column waar iedere man over praat... Luc heeft een hekel aan alles wat met journalistiek, en journalisten in het bijzonder, te maken heeft. Hij wil met rust gelaten worden zodat hij het beste uit zijn ijshockeycarrière kan halen. Totdat hij opgescheept komt te zitten met Jane, een nieuwsgierige en bijdehante journaliste die in zijn verleden graaft en in de weg loopt, maar toch ook wel behoorlijk wat pluspunten heeft...

Kijk Jane Scoort


Kijk Jane Scoort
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Rachel Gibson
language : nl
Publisher:
Release Date : 2013

Kijk Jane Scoort written by Rachel Gibson and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2013 with Dutch language materials categories.


Wanneer een journaliste met een saai leven voor een klus meereist met het lokale hockeyteam, moet ze alles uit de kast halen om de mannen aan het praten te krijgen.

De Man Van Mijn Dromen


De Man Van Mijn Dromen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Rachel Gibson
language : nl
Publisher: Karakter
Release Date : 2011-11-15

De Man Van Mijn Dromen written by Rachel Gibson and has been published by Karakter this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2011-11-15 with Fiction categories.


Autumn Haven was van plan om in Las Vegas een gokje te wagen, een show te bezoeken en zich te vermaken. Wat niet op het programma stond was een huwelijk en al helemaal niet met een foute, zelfingenomen vent als Sam LeClaire. Wat begint als een droomromance in Las Vegas eindigt helaas al snel in een flits-scheiding. Om het drama helemaal compleet te maken ontdekt Autumn als ze thuiskomt dat ze ook nog zwanger is... Twee jaar later heeft Autumn haar leven weer op de rit en heeft ze een succesvol bedrijf als weddingplanner opgericht. Sam is slechts een vage herinnering uit het verleden. Totdat ze hem tegen het goddelijke lijf loopt op dé bruiloft van het jaar. 'Vermakelijk, sexy, grappig en snel' - Bol.com over Zwijgen is zilver... 'Rachel Gibson doet weer waar zij goed in is: chicklit met een romantisch, grappig en zeker ook sensueel randje' - Lifestylelog.nl over Ware liefde en andere rampen

Zwijgen Is Zilver


Zwijgen Is Zilver
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Rachel Gibson
language : nl
Publisher: Karakter
Release Date : 2011-07-07

Zwijgen Is Zilver written by Rachel Gibson and has been published by Karakter this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2011-07-07 with Fiction categories.


Chelsea wordt aangenomen als personal assistent voor de zwaar geblesseerde en even eigenwijze ijshockeyspeler Mark Bressler. Wat hij niet weet, en zij niet wil vertellen, is dat haar een riante bonus in het vooruitzicht is gesteld als ze de periode waarvoor ze is aangenomen ook volmaakt. Mark doet echter zijn uiterste best om Chelsea het leven zuur te maken, want met haar sexy voorkomen maakt ze meer in hem los dan hij wil toegeven Rachel Gibson schrijft chicklits zoals wij het willen zien: humor, romantiek, steamy seks en, als toetje, échte liefde. Smullen! Lifestylelog.nl De spanning blijft tot het einde en de realistische stijl zorgt voor een moderne roman. NBD over Verslingerd aan jou Het ideale zwijmelboek! Hitkrant over Ware liefde en andere rampen Gibsons personages zijn prettig gestoord én herkenbaar. Haar intelligente, vlijmscherpe dialogen maken elke pagina spannend én vermakelijk. Publishers Weekly Rachel Gibson is momenteel dé chicklitauteur van de Verenigde Staten. Elk nieuw boek staat meteen op nummer 1 in de bestsellerlijsten.

Ware Liefde En Andere Rampen


Ware Liefde En Andere Rampen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Rachel Gibson
language : nl
Publisher: Karakter
Release Date : 2012-07-03

Ware Liefde En Andere Rampen written by Rachel Gibson and has been published by Karakter this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2012-07-03 with Fiction categories.


Faith Duffy heeft haar lesje in de liefde wel geleerd. Als ze trouwt met een rijke, maar oudere man kiest ze voor de zekerheid die hij haar kan bieden. Zij geeft hem in ruil trouw en loyaliteit, maar haar hart kan ze hem niet geven. Als haar man plotseling overlijdt, eft Faith niet alleen zijn fortuin, maar ook een hoop ellende en een rampzalig professioneel ijshockeyteam, inclusief eigenwijze aanvoerder. Ty Savage is aangetrokken als aanvoerder om het team weer succesvol te maken, maar zijn belangrijkste doel is het behalen van het landskampioenschap, zodat hij zijn lange carrière succesvol kan afsluiten. Het laatste wat hij daarbij kan gebruiken is een sexy golddigger, die niks van ijshockey afweet, maar wel zijn nieuw baas wordt... Als Faith en Ty de noodzaak tot samenwerken iets té letterlijk nemen, wordt de situatie wel heel erg ingewikkeld...

Verslingerd Aan Jou


Verslingerd Aan Jou
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Rachel Gibson
language : nl
Publisher: Karakter
Release Date : 2012-10-03

Verslingerd Aan Jou written by Rachel Gibson and has been published by Karakter this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2012-10-03 with Fiction categories.


Maddie Dupree is niet teruggekeerd naar Truly, Idaho om een echtgenoot, een minnaar of iets daar tussenin te vinden. Maddie is teruggekomen om de waarheid te vinden en wil eindelijk eens duidelijkheid over de duistere geheimen uit het verleden van het stadje. Haar geheimen... De antwoorden op haar vragen liggen in het dorpscafé van de familie Hennessy, waar zich ooit een ramp voltrok. Maddie is vastbesloten zich door niets of niemand in de weg te laten staan. En al helemáál niet door Mick Hennessy met zijn ravenzwarte haar en hemelsblauwe ogen. Iedereen in Truly weet dat de Hennessy-mannen even onbetrouwbaar als onweerstaanbaar zijn, en Mick is daarop geen uitzondering. Zijn vader was een rokkenjager en een hartenbreker die veel ellende veroorzaakte en zelfs twee gezinnen verwoestte. Tot nu toe heeft Mick zich in toom weten te houden, maar zodra hij Maddie in het vizier krijgt, met haar weelderige figuur en haar verleidelijke lippen, raakt hij onmiddellijk verslingerd aan haar. Maddie bewaart haar geheim zorgvuldig, maar als Mick ontdekt wat de ware reden van haar terugkeer is, breekt de hel in Truly los.

Gezocht Redder In Nood


Gezocht Redder In Nood
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Rachel Gibson
language : nl
Publisher: Karakter
Release Date : 2012-11-15

Gezocht Redder In Nood written by Rachel Gibson and has been published by Karakter this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2012-11-15 with Fiction categories.


Ze is 33, singel, en gepropt in een zuurstokroze bruidsmeisjesjurk. Haar vrienden willen niets liever dan haar koppelen aan de eerste de beste vent met een dertien-in-een-dozijn-leventje... Wie-o-wie wordt Sadies redder in nood? Iedereen in Lovett, Texas, weet dat Sadie liever het stadje verlaat dan dat ze er aankomt. Nu is ze terug met een knappe, gespierde vreemdeling aan haar arm, maar volgens Sadie is een vreemde nog altijd beter dan de losers met wie ze eerder uitging... Vince Haven heeft zijn spieren te danken aan uren keiharde training voor zijn werk als Navy SEAL. Het plan is om een bliksembezoek te brengen aan zijn tante, maar voordat hij zijn biezen weer kan pakken, doet zijn tante hem een aanbod dat hij niet af kan slaan. Misschien is het toch niet zo'n slecht idee om een tijdje in Lovett te blijven... En misschien is hij wel de redder naar wie Sadie zo naar smacht!