Koude Magie

Download Koude Magie PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Koude Magie book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Koude Magie not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Koude Magie


Koude Magie
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Koude Magie PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Koude Magie Druk 1


Koude Magie Druk 1
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Katrina Elliott
language : nl
Publisher:
Release Date : 2011-07

Koude Magie Druk 1 written by Katrina Elliott and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2011-07 with categories.


Europa beleeft omstreeks 1800 een ijstijd en ondanks de industriële revolutie wordt de bevolking onderdrukt door 'koude magiërs'. De jonge Cat moet tegen haar zin met zo'n magiër trouwen. Vanaf ca. 15 jaar.

Koude Magie


Koude Magie
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Kate Elliott
language : nl
Publisher: Luitingh Sijthoff Fantasy
Release Date : 2011-07-20

Koude Magie written by Kate Elliott and has been published by Luitingh Sijthoff Fantasy this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2011-07-20 with Fiction categories.


We schrijven eind achttiende eeuw. Europa staat op de drempel van een industriële revolutie, de eerste luchtschepen varen net uit en het volk lijkt eindelijk in opstand te durven komen tegen de wrede, koude magiërs die het continent onder controle houden. Magiërs die de lucht om hen heen letterlijk bevriezen en de technologische vooruitgang van het gewone volk verafschuwen. Cat Barahal en haar nichtje Bee volgen op school lessen in nieuwe technologieën, maar hen wordt ook geleerd de koude magiërs te vrezen. Als op een dag zon koude magiër aanklopt bij het huis van haar oom en tante, waar Cat sinds de dood van haar ouders woont, verandert haar leven van de ene dag op de andere. Haar oom en tante worden gehouden aan een contract dat jaren geleden is afgesloten en Cat wordt zonder pardon aan de magiër uitgehuwelijkt. Wie kan zij nog vertrouwen nu zelfs haar familie haar in de steek laat... Het perfecte voorbeeld van een goed uitgedachte wereld en een belofte voor toekomstige titels. Rob H. Bedford, SFF World Kate Elliott is Amerikaanse. Ze woont en werkt momenteel in Hawaï, waar ze schrijft aan een nieuw boek in de wereld van Koude Magie.

Koud Vuur


Koud Vuur
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Kate Elliot
language : nl
Publisher: Luitingh Sijthoff Fantasy
Release Date : 2012-08-17

Koud Vuur written by Kate Elliot and has been published by Luitingh Sijthoff Fantasy this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2012-08-17 with Fiction categories.


Cat Barahal en haar nichtje Bee denken eindelijk een veilige plek te hebben gevonden om aan hun belagers te ontkomen, maar het tegenovergestelde is waar: zowel de koude magiërs als generaal Camjiata zijn ervan overtuigd dat de twee meisjes een grote rol zullen spelen tijdens de dreigende oorlog in Europa, en ze doen er alles aan om Cat en Bee te pakken te krijgen. Als de nacht van Allerzielen zich aandient en duistere krachten in de geestenwereld worden gewekt, gaat Cat op zoek naar bondgenoten om deze nieuwe dreigingen af te wenden. Wie kan ze nog vertrouwen? Zelfs Andevai, die zo verliefd is op Cat dat hij bereid is alles voor haar te doen, moet gehoorzamen aan het magiërshuis dat op Cat jaagt. De toekomst is onzeker, slechts één ding staat vast: in de nacht van Allerzielen wordt traditioneel de Wilde Jacht geopend, en die eist altijd bloed... mensenbloed!

Koud Vuur


Koud Vuur
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Katrina Elliott
language : nl
Publisher:
Release Date : 2012

Koud Vuur written by Katrina Elliott and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2012 with categories.


In haar pogingen om haar en Bee's lot en eigen hand te krijgen, belandt Cat op de Caraïbische eilanden. Daar is alles anders dan ze gewend is. Vervolg op 'Koude magie'. Vanaf ca. 15 jaar.

De Ijzerkoning De Ijzerprinses


De Ijzerkoning De Ijzerprinses
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Julie Kagawa
language : nl
Publisher: HarperCollins Young Adult
Release Date : 2015-09-29

De Ijzerkoning De Ijzerprinses written by Julie Kagawa and has been published by HarperCollins Young Adult this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-09-29 with Juvenile Fiction categories.


In de Iron Fey-saga komt Meghan, een heel gewoon zestienjarig meisje, erachter dat ze de dochter is van een elfenkoning. Ze komt terecht in een onbekende, zeer gevaarlijke wereld waar ze al haar pas ontdekte magische krachten nodig zal hebben om te overleven. (1) DE IJZERKONING Meghan gelooft er niets van wanneer ze te horen krijgt dat ze de dochter is van een elfenkoning. Maar dan wordt haar broertje ontvoerd door gevaarlijke wezens, die haar zo het magische rijk Nimmernimmer proberen binnen te lokken... (2) DE IJZERPRINSES Door een belofte die Meghan heeft gedaan aan de knappe prins Ash wordt ze overgeleverd aan de grillen van de valse koningin Mab. Voor haar rijk dreigt een oorlog na de verdwijning van de machtige Scepter van de Seizoenen. Meghan is de enige die weet wat er met de scepter is gebeurd, maar niemand wil haar geloven...

The Iron Fey


The Iron Fey
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Julie Kagawa
language : nl
Publisher: HarperCollins
Release Date : 2021-02-24

The Iron Fey written by Julie Kagawa and has been published by HarperCollins this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-02-24 with Young Adult Fiction categories.


(1) DE IJZERKONING Treed binnen in de magische wereld van The Iron Fey Sinds de mysterieuze verdwijning van haar vader toen ze zes was, heeft Meghan Chase altijd het gevoel gehad dat er iets niet klopte in haar leven. Maar dat ze de dochter van een mythische elfenkoning is, en terecht zou komen in een fantastische, levensgevaarlijke wereld had ze nooit kunnen raden. En ze had al helemaal nooit verwacht dat ze verliefd zou worden op een prins, die helaas niks van haar wil weten… Hoe overleeft ze in deze onbekende wereld waar vrienden op één hand te tellen zijn? (2 DE IJZERPRINSES Vijandige fae, verraad en verboden liefde: welkom terug in de magische wereld van The Iron Fey. Meghan Chase moet haar belofte aan prins Ash nakomen en is nu de gevangene van de Winterkoningin. Dat Ash haar vervolgens in de steek laat, stelt haar diep teleur. Ondertussen dreigt er oorlog tussen het Zomerhof en het Winterhof, nadat de machtige Scepter van de Seizoenen verdwenen is. Meghan weet als enige dat de Scepter is gestolen door de IJzerfae, maar niemand gelooft haar. Kan zij, een halfbloed fae, Nimmernimmer van de ondergang redden? (3) DE IJZERKONINGIN Het is nu alles of niets! Welkom terug in de magische wereld van The Iron Fey. Meghan Chase dacht dat het eindelijk allemaal voorbij was, en dat zij en Ash eindelijk samen konden zijn na hun verbanning uit Nimmernimmer. Dan blijkt de koning van het IJzerrijk uit te zijn op haar magische krachten, die hem oppermachtig zullen maken. Meghan is de enige die hem kan tegenhouden. Maar dan moet ze wel eerst haar krachten onder controle krijgen. (4) DE IJZERPRINS Reis met Ash mee naar het einde van de wereld in The Iron Fey. Winterprins Ash zag liefde altijd als een zwakte. Tot hij Meghan Chase ontmoette. Nu is Meghan de IJzerkoningin, heerseres van een rijk waar Zomer- en Winterfae niet kunnen overleven. Om bij haar te kunnen zijn, moet hij het ultieme offer brengen en sterfelijk worden. Samen met Puck vertrekt hij naar het einde van de wereld, waar hij een aantal proeven moet afleggen om een ziel te krijgen. Maar de prijs is hoog, en de keuzes die hij moet maken zijn onmogelijk. Zal hij Meghan ooit nog terugzien? Deze boeken zijn ook los verkrijgbaar.

De Ijzerprinses


De Ijzerprinses
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Julie Kagawa
language : nl
Publisher: HarperCollins
Release Date : 2021-03-03

De Ijzerprinses written by Julie Kagawa and has been published by HarperCollins this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-03-03 with Fiction categories.


Vijandige fae, verraad en verboden liefde: welkom terug in de magische wereld van The Iron Fey. Meghan Chase moet haar belofte aan prins Ash nakomen en is nu de gevangene van de Winterkoningin. Dat Ash haar vervolgens in de steek laat, stelt haar diep teleur. Ondertussen dreigt er oorlog tussen het Zomerhof en het Winterhof, nadat de machtige Scepter van de Seizoenen verdwenen is. Meghan weet als enige dat de Scepter is gestolen door de IJzerfae, maar niemand gelooft haar. Kan zij, een halfbloed fae, Nimmernimmer van de ondergang redden?