Micaden S Madness

Download Micaden S Madness PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Micaden S Madness book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Micaden S Madness not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Micaden S Madness


Micaden S Madness
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Micaden S Madness PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Micaden S Madness


Micaden S Madness
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : V. F. Mason
language : en
Publisher:
Release Date : 2019-01-08

Micaden S Madness written by V. F. Mason and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-01-08 with categories.


If madness has a name...it's hers. She is an artist seeking solace. He is a serial killer seeking vengeance.She doesn't remember.He remembers it all.She is broken.He is obsessed.She wants truth.He wants revenge.One of them is guilty.One of them is innocent.Both of them want to win.And for that one of them has to die.Warning: Dark Romance18+ due to sexual content, profanity, abuse, graphic violence, and adult subject matter.

Rebel


Rebel
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Rebecca Yarros
language : nl
Publisher: Z&K
Release Date : 2018-12-07

Rebel written by Rebecca Yarros and has been published by Z&K this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-12-07 with Fiction categories.


‘Rebel’ is het laatste deel in de Renegades-serie van Rebecca Yarros. Dit boek gaat over een vrouwelijk lid van het stuntteam, namelijk Penna Carstairs, oftewel Rebel. En Rebel is behoorlijk badass. Ze is ‘sexiest female athlete of the year’ en in de wereld van extreme sports is er niemand die haar gek maakt. Maar in een bar in Las Vegas ontmoet ze Cruz, en die dringt wel door haar barrière heen. Ze brengen een geweldige nacht met elkaar door. Daarna wil ze niets meer van hem weten. Zo makkelijk komt ze echter niet van hem af, want ineens blijkt hij haar docent te zijn. Dit meeslepende laatste deel in de Renegades-serie van new adult-auteur Rebecca Yarros volgt op ‘Wilder’ en ‘Nova’.

Luca


Luca
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Soraya Naomi
language : nl
Publisher: Dutch Venture Publishing
Release Date : 2019-02-23

Luca written by Soraya Naomi and has been published by Dutch Venture Publishing this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-02-23 with Fiction categories.


Zijn verraad heeft haar vertrouwen onherstelbaar beschadigd. Luca had alles over voor Fallon, maar als onderbaas van het Chicago Syndicate is hij verantwoordelijk voor een groot deel van deze maffia-organisatie. Fallon is een zwakke schakel die hij zich niet langer kan veroorloven. Nu Fallons oude, vertrouwde leven steeds verder uit elkaar valt, heeft ze Luca harder nodig dan ooit. Maar kan ze voorbij de leugens en het bedrog kijken? Liefde verbindt hen waar geheimen hen uit elkaar hebben gedreven. Zelfs na alles wat er gebeurd is, heeft Fallon nog steeds Luca’s hart in haar handen. Zijn leven is echter in handen van het Syndicaat. Hoe kan Luca een leven opbouwen met de vrouw van wie hij houdt en tegelijkertijd trouw blijven aan een organisatie die boven elke wet staat? Het is een keuze die voor hem onmogelijk is – tot omstandigheden hem dwingen te kiezen en het voor Luca een zaak van leven of dood wordt.

Dominic


Dominic
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : natasha knight
language : nl
Publisher: SVM Publishing
Release Date :

Dominic written by natasha knight and has been published by SVM Publishing this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on with Fiction categories.


Gia Ik ben de dochter van een simpele soldaat. De zus van een verrader. Monsters maken al zolang ik me kan herinneren, deel uit van mijn leven. Maar die ochtend, wanneer ik wakker word in die kille, verlaten hut met Dominic Bennedetti, weet ik dat dat het moment is waarop ik oog in oog sta met het grootste monster. Hij nam me mee om me te breken. Maar zo gemakkelijk breek ik niet. Het moment waarop hij het teken op mijn huid ziet waarmee ze me hebben gebrandmerkt, verandert alles. Ik heb nooit in sprookjes geloofd. Nooit geloofd in happy end, zeker niet voor mensen zoals wij. Liefde bloeit vaak op in het licht, maar Dominic en ik? Wij behoren tot het duister. Dominic Ik ben de jongste zoon van een maffiakoning. Degene die niets te verliezen heeft. Ik verliet mijn familie, keerde mijn imperium de rug toe en werd wat ik voorbestemd was te worden. Een monster. Dat alles verandert de dag waarop ik voor Gia sta, zij trillend van angst in een hoekje in een vervallen hut in het bos. Tot ik het brandmerk op haar huid zie. Op dat moment begrijp ik precies wat mijn vader me altijd zei: Hou je vrienden dichtbij, maar je vijanden nog dichterbij. Mijn vijanden hebben hun hand overspeeld. Het is de hoogste tijd om terug te keren naar mijn familie. De hoogste tijd om te innen wat mij verschuldigd is. En het is absoluut de hoogste tijd om degenen die me hebben verraden, te straffen. Lezersreview Goodreads - ‘De auteur heeft zichzelf overtroffen met deze spannende, dark romance’ ‘Wauw. Gewoon, wauw! Ik ben stapelverliefd op dit boek. Dominic heeft mijn hart gestolen’

Lange Tropische Nacht


Lange Tropische Nacht
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Abby Green
language : nl
Publisher: Harlequin Bouquet
Release Date : 2011-10-11

Lange Tropische Nacht written by Abby Green and has been published by Harlequin Bouquet this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2011-10-11 with Fiction categories.


Waarom uitgerekend híj? Dat vraagt Kate zich wanhopig af wanneer ze Tiarnan Quinn weer ontmoet. Want hoewel deze casanova haar tien jaar eerder, op haar achttiende, ruw afwees, blijkt ze nog steeds naar hem te verlangen. Blijkbaar laat ze Tiarnan nu niet langer onberoerd, want hij nodigt haar uit met hem mee te reizen naar Martinique. Kate weet dat meer dan een avontuurtje er niet in zit, maar ze gaat toch, omdat ze vreest dat ze hem anders nooit zal kunnen vergeten. En stiekem hoopt ze dat hij haar toch ook tot zijn hart zal toelaten, in plaats van alleen tot zijn bed...

Skull King De Koning


Skull King De Koning
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Penelope Sky
language : nl
Publisher: Penelope Sky
Release Date : 2020-02-27

Skull King De Koning written by Penelope Sky and has been published by Penelope Sky this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-02-27 with Fiction categories.


Mijn echtgenoot is wreed, meedogenloos en verachtelijk. Ik haat hem met elke vezel van mijn wezen. De enige reden dat ik hem niet heb vermoord of heb geprobeerd om bij hem weg te gaan, is vanwege de belofte die ik heb gedaan. Ik heb mezelf verkocht aan hem om iemand te redden van wie ik hield ... en dit is de prijs die ik daarvoor moet betalen. Ik zat alleen in een bar toen een buitengewoon knappe man binnen kwam lopen. Hij had opvallend blauwe ogen, hoge jukbeenderen en een gespierd lichaam dat gemaakt was om te vechten. Hij was mooi. Ik kon mijn ogen niet van hem afhouden. Toen hij een drankje voor me bestelde, wees ik dat niet af. Ik was al heel lang niet meer seksueel aan mijn trekken gekomen, en ik wilde een echte man voor de nacht. Mijn man had veel verhoudingen, dus waarom zou ik dat niet ook kunnen doen? De eigenaardige ring aan zijn rechterhand viel me op, een diamant die in de vorm van een schedel was geslepen. Had ik toen maar geweten wat dat betekende, dan had ik geweten wie deze man was. De leider van de Skull Kings, hun koning. Een man die nog wreder en meedogenlozer was dan mijn eigen man.

De Bankier


De Bankier
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Penelope Sky
language : nl
Publisher: Penelope Sky
Release Date : 2019-12-12

De Bankier written by Penelope Sky and has been published by Penelope Sky this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-12-12 with Fiction categories.


Ze hebben mijn vader gevangengenomen. Hierna zullen ze mij gevangen nemen, behalve als ik inga op hun eisen. De machtigste man van Italië neerschieten. Cato Marino. De man wordt overal begeleid door zijn beveiligingsteam. Zijn fort in Toscane is ondoordringbaar. Hij is de meest paranoïde man van het land. En het was onmogelijk dat ik hem in mijn eentje zou kunnen uitschakelen. Als ik mijn vader wil redden, heb ik maar één optie. Ervoor zorgen dat ik in Cato's bed kom ... en daar te blijven. **Dit verhaal gaat niet over de Barsetti’s, maar speelt zich wel af in hetzelfde universum. Er zijn gastoptredens van Crow Barsetti en Bones jr.**