Midzomernachthitte

Download Midzomernachthitte PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Midzomernachthitte book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Midzomernachthitte not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Midzomernachthitte


Midzomernachthitte
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Midzomernachthitte PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Midzomernachthitte


Midzomernachthitte
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Viveca Sten
language : nl
Publisher: Lindhardt og Ringhof
Release Date : 2020-09-03

Midzomernachthitte written by Viveca Sten and has been published by Lindhardt og Ringhof this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-09-03 with Fiction categories.


Deel 5 in De Sandhamn-reeks, de ijzersterke Zweedse thrillerserie met wereldwijd meer dan 5,5 miljoen verkochte exemplaren, bekend van de tv-serie. Het is de langste dag van het jaar en dat betekent het langste feest van het jaar op Sandhamn. Nora Linde viert voor het eerst midzomer met haar nieuwe liefde Jonas. Maar de volgende ochtend blijkt dat zijn dochter Wilma niet thuis is gekomen, en even later wordt er een lichaam op het strand gevonden – van een andere tiener. In een wirwar van elkaar tegensprekende verhalen probeert Nora Linde samen met rechercheur Thomas Andreasson de waarheid te vinden – maar dat is nog niet zo gemakkelijk als er drank en drugs in het spel zijn geweest, en haar prille geluk met Jonas ondertussen niet onbreekbaar blijkt te zijn. Viveca Sten gaf een glansrijke carrière als juriste op om zich op het schrijven te richten – en werd bestsellerauteur. Ze werd bekend met het bloedstollende Stille wateren, deel 1 in een reeks psychologische thrillers die zich afspelen op het Zweedse eilandje Sandhamn, waar Sten en haar familie al jarenlang hun zomers doorbrengen. De reeks De Sandhamn-moorden is geconcentreerd rond rechercheur Thomas Andreasson en advocate Nora Linde en heeft vele internationale prijzen gewonnen, waaronder de Franse Le Prix Polar voor beste vertaalde thriller. Wereldwijd zijn van de serie meer dan 5,5 miljoen exemplaren verkocht, en er werd een populaire tv-serie van gemaakt.

Hogere Kringen


Hogere Kringen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Viveca Sten
language : nl
Publisher: Lindhardt og Ringhof
Release Date : 2020-08-24

Hogere Kringen written by Viveca Sten and has been published by Lindhardt og Ringhof this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-08-24 with Fiction categories.


Deel 2 in De Sandhamn-reeks, de ijzersterke Zweedse thrillerserie met wereldwijd meer dan 5,5 miljoen verkochte exemplaren, bekend van de tv-serie. De jaarlijkse zeilwedstrijd van het eiland Gotland staat op het punt te beginnen als het lichaam van Oscar Juliander wordt aangetroffen, een gerenommeerde advocaat én vicepreseident van de Koninklijke Zweedse Zeilbond. Doodgeschoten op zijn eigen jacht. In hun zoektocht naar wat er gebeurd is krijgen rechercheur Thomas Andreasson en advocaat Nora Linde te maken met een elitaire wereld waar macht en reputatie belangrijker zijn dan de waarheid. Als er vervolgens nog een lid van de zeilbond wordt vermoord, wordt het een race tegen de klok. Zal de moordenaar gevonden worden voor er nog iemand uit hogere kringen de dood vindt? Viveca Sten gaf een glansrijke carrière als juriste op om zich op het schrijven te richten – en werd bestsellerauteur. Ze werd bekend met het bloedstollende Stille wateren, deel 1 in een reeks psychologische thrillers die zich afspelen op het Zweedse eilandje Sandhamn, waar Sten en haar familie al jarenlang hun zomers doorbrengen. De reeks De Sandhamn-moorden is geconcentreerd rond rechercheur Thomas Andreasson en advocate Nora Linde en heeft vele internationale prijzen gewonnen, waaronder de Franse Le Prix Polar voor beste vertaalde thriller. Wereldwijd zijn van de serie meer dan 5,5 miljoen exemplaren verkocht, en er werd een populaire tv-serie van gemaakt.

Wreed Spel


Wreed Spel
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Angela Marsons
language : nl
Publisher: Boekerij
Release Date : 2021-06-22

Wreed Spel written by Angela Marsons and has been published by Boekerij this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-06-22 with Fiction categories.


‘Deze thriller is goed voor een doorwaakte nacht en heeft een detective naar je hart. Graag meer Kim Stone!’ Libelle Voor de fans van M.J. Arlidge, Robert Bryndza en Val McDermid ‘Je voelt zijn huid weer tegen de jouwe, maar deze keer is het op jouw voorwaarden. Je ziet bloed vloeien en je weet dat hij geen macht meer over je heeft. Je neemt de controle terug, je lot weer in eigen handen, je licht! Het mes stoot met gemak in zijn buik en doorkruist vlees, spieren en pulserende organen. ‘Geef het me, smeerlap. Geef hem me nou gewoon maar terug.’' Niet lang nadat hij zijn gevangenisstraf heeft uitgezeten, wordt een veroordeelde verkrachter vermoord en verminkt aangetroffen. Het blijft niet bij één lijk. Als er meer slachtoffers worden gevonden die op dezelfde gruwelijke wijze zijn omgebracht, vermoedt detective Kim Stone dat er een kwaadaardig genie bezig is. Het lijkt een pervers experiment waarbij slachtoffers van misdrijven worden aangemoedigd om de rollen om te draaien. Kim zal diep moeten graven om de waarheid boven tafel te krijgen, met het risico dat de genadeloze dader zijn aandacht verlegt naar Kim zelf. In de pers ‘Een ontroerend, bloedstollend en meeslepend verhaal. Stille schreeuw is een must voor iedere thrillerliefhebber.’ NBD Biblion. ‘Stille schreeuw introduceert detective Kim Stone met een ijzingwekkende eerste zaak.’ Hebban.nl 'Net als bij Bryndza en Arlidge verlang je direct naar het volgende deel. Ik voeg Marsons zeker toe aan mijn favorietenlijst!’ Thrillersandmore.com ‘Eindelijk kunnen we hier ook genieten van Angela Marsons.’ De Telegraaf, VROUW Glossy

Stille Wateren


Stille Wateren
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Viveca Sten
language : nl
Publisher: Singel Uitgeverijen
Release Date : 2011-08-18

Stille Wateren written by Viveca Sten and has been published by Singel Uitgeverijen this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2011-08-18 with Fiction categories.


Buiten het seizoen is het rustig op Sandhamm, het idyllisch vakantie-eilandje vlak voor de kust van Stockholm. Eigenlijk wonen er maar zo n 120 mensen, maar als de midzomernacht dichterbij komt, loopt het vol met duizenden vakantiegangers en zeilers, die maar één ding willen: in alle rust genieten van de zon en de zee. Maar op een hete ochtend in juli spoelt het lijk van een man aan, verwikkeld in een vissersnet. Een week later wordt er op het eiland een vermoorde vrouw gevonden. Aanwijzingen zijn er bijna niet. De spanning bij de bevolking wordt opgevoerd. Is er een verband tussen de twee slachtoffers? Zal er nog een moord gepleegd worden? Welke geheimen liggen er verborgen op dit kleine eiland?

Vannacht Ben Je Dood


Vannacht Ben Je Dood
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Viveca Sten
language : nl
Publisher: Lindhardt og Ringhof
Release Date : 2020-11-04

Vannacht Ben Je Dood written by Viveca Sten and has been published by Lindhardt og Ringhof this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-11-04 with Fiction categories.


Deel 4 in De Sandhamn-reeks, de ijzersterke Zweedse thrillerserie met wereldwijd meer dan 5,5 miljoen verkochte exemplaren, bekend van de tv-serie. Net wanneer het stof in het leven van de pas gescheiden Nora Linde is gaan liggen, wordt ze door rechercheur Thomas Andreasson gevraagd om te helpen bij een zaak: de student Marcus Nielsen lijkt zelfmoord te hebben gepleegd, maar zijn moeder weet zeker dat het moord is. In zijn huis is bovendien onderzoeksmateriaal aangetroffen dat leidt naar een verdonkeremaande geschiedenis rondom de militaire legerplaats Korsö, op een klein eiland voor de kust van Sandhamn. Als er nog een lijk met Korsö in verband gebracht kan worden, rijst de vraag of daar in het verleden iets gebeurd is wat niet aan het licht mag komen. Nora Linde en Thomas Andreasson moeten haast maken in hun onderzoek, voor dit rookgordijn nog meer slachtoffers eist. Viveca Sten gaf een glansrijke carrière als juriste op om zich op het schrijven te richten – en werd bestsellerauteur. Ze werd bekend met het bloedstollende Stille wateren, deel 1 in een reeks psychologische thrillers die zich afspelen op het Zweedse eilandje Sandhamn, waar Sten en haar familie al jarenlang hun zomers doorbrengen. De reeks De Sandhamn-moorden is geconcentreerd rond rechercheur Thomas Andreasson en advocate Nora Linde en heeft vele internationale prijzen gewonnen, waaronder de Franse Le Prix Polar voor beste vertaalde thriller. Wereldwijd zijn van de serie meer dan 5,5 miljoen exemplaren verkocht, en er werd een populaire tv-serie van gemaakt.

Bloed Krijg Je Er Nooit Meer Uit


Bloed Krijg Je Er Nooit Meer Uit
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Philip Snijder
language : nl
Publisher: Atlas Contact
Release Date : 2016-08-25

Bloed Krijg Je Er Nooit Meer Uit written by Philip Snijder and has been published by Atlas Contact this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-08-25 with Fiction categories.


Een vijftigjarige man gaat op zoek naar zijn tien jaar jongere, enige zus. En dat terwijl hij toch weet waar zij zich bevindt: in het mortuarium van een ziekenhuis. De vorige avond is ze met spoed opgenomen. Tevergeefs. De dag na haar plotselinge dood doolt hij urenlang door haar huis, alleen, zoals hij dat tegelijkertijd doet in zijn herinneringen – aan haar, en aan zijn eigen zelfzuchtige afzijdigheid bij haar ondergang. Ondertussen staat zijn eerste boek op punt van uitkomen: een onthullende roman over zijn kindertijd en zijn familie in een achterbuurt. 'Bloed krijg je er nooit meer' uit prikkelt en schrijnt zoals het treurigstemmende leven van zijn zus schuurt, tot het ongemak oplost in een bevrijdende lach. Tijdelijk.

Boeman


Boeman
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Unni Lindell
language : nl
Publisher: Singel Uitgeverijen
Release Date : 2012-10-31

Boeman written by Unni Lindell and has been published by Singel Uitgeverijen this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2012-10-31 with Fiction categories.


Een vrouw krijgt de schrik van haar leven als ze iemand een kinderliedje hoort fluiten dat bange herinneringen bij haar oproept. Als ze twee dagen later op haar balkon staat, hoort ze achter zich opnieuw gefluit - maar voordat ze zich heeft kunnen omdraaien, wordt ze over de rand van het balkon geduwd en stort ze zes verdiepingen naar beneden, een wisse dood tegemoet. Een tienermeisje werkt op een camping en wordt 's nachts gewekt door een zacht maar doordringend fluiten. Zodra ze de slaap uit haar ogen gewreven heeft, ziet ze een man die haar strak blijft aankijken. Cato Isaksen en zijn team staan voor een raadsel. Ze ontdekken al snel dat de eigenaar van de camping in hetzelfde flatgebouw woont als de vermoorde vrouw. Maar ook deze keer zijn de dingen niet wat ze op het eerste gezicht lijken. Er komen steeds nieuwe feiten aan het licht die samen een angstaanjagend geheel blijken te vormen. Want wat hebben de vermoorde vrouwen gemeen? Hun lot is op onheilspellende wijze verweven.