Mijn Bodyguard

Download Mijn Bodyguard PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Mijn Bodyguard book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Mijn Bodyguard not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Mijn Bodyguard


Mijn Bodyguard
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Mijn Bodyguard PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Mijn Bodyguard


Mijn Bodyguard
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Jodi Ellen Malpas
language : nl
Publisher: Karakter
Release Date : 2016-10-03

Mijn Bodyguard written by Jodi Ellen Malpas and has been published by Karakter this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-10-03 with Fiction categories.


Voormalig scherpschutter Jake Sharp krijgt een nieuwe baan: hij wordt de bodyguard van de knappe, eigenwijze miljonairsdochter Camille. Zijn taak? Haar beschermen tegen haar drugsverslaafde ex. Maar als Camille en Jake gevoelens voor elkaar krijgen, komen de verhoudingen op scherp te staan. Kan Jake nog wel tot het uiterste gaan om Camille te beschermen? Of moet Jake Camilles veiligheid verkiezen boven hun liefde?

Huurmoord


Huurmoord
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Chris Bradford
language : nl
Publisher: Van Goor
Release Date : 2017-11-07

Huurmoord written by Chris Bradford and has been published by Van Goor this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-11-07 with Juvenile Fiction categories.


Huurmoord van Chris Bradford Meeslepend tot de laatste bladzijde Bodyguard Connor Reeves krijgt zijn gevaarlijkste opdracht tot nu toe. In een land dat geregeerd wordt door criminelen, moet hij Feliks beschermen, de enige zoon van de Russische miljardair en politicus Viktor Malkov. Viktor wil zich inzetten voor het welzijn van alle inwoners van Rusland, maar de maffia heeft andere plannen en er staat een prijs op het hoofd van de miljardair. Feliks is zijn vaders enige zwakke plek, en Connor moet samen met zijn rivaal Jason een schild vormen tegen chantage, moord en ontvoering. Dit is de eerste missie waarbij Connor en Jason samen moeten werken. En met een sluipmoordenaar op vrije voeten, kan het ook meteen hun laatste zijn… 'Bradford heeft Jack Bauer, James Bond en Alex Rider weten te combineren in deze action packed thriller.' Goodreads.com Van Chris Bradford verscheen: De Bodyguard-serie Gijzeling Losgeld Hinderlaag Doelwit Huurmoord De Jonge Samoerai-serie De weg van de krijger De weg van het zwaard De weg van de draak De ring van aarde De ring van water De ring van vuur De ring van wind De ring van de hemel

Tot De Dood Ons Scheidt Bodyguard Van De Maand Deel 3 Sluipend Gevaar 2 In 1


Tot De Dood Ons Scheidt Bodyguard Van De Maand Deel 3 Sluipend Gevaar 2 In 1
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Lena Diaz
language : nl
Publisher: Harlequin
Release Date : 2016-04-26

Tot De Dood Ons Scheidt Bodyguard Van De Maand Deel 3 Sluipend Gevaar 2 In 1 written by Lena Diaz and has been published by Harlequin this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-04-26 with Fiction categories.


(1) Tot de dood ons scheidt... - Wanneer Caroline Ashton eindelijk de moed heeft weg te gaan bij haar gewelddadige echtgenoot, is ze zo bang, dat ze besluit Luke Dawson, een bodyguard, in te huren. De steenrijke Richard is immers tot alles in staat. Luke neemt haar mee naar een safehouse, waar ze bijna over het lichaam van haar man struikelt. Hij is dood – vermoord. Nu slaat de angst helemaal toe. Hoe wist Richard waar ze heen zou gaan en wie heeft hem gedood? Luke lijkt de enige die ze nog kan vertrouwen... (2) SLUIPEND GEVAAR - Na een bijna fataal afgelopen uitzending naar Afghanistan vindt Abby Stewart troost in de natuur. Tijdens een wandeltocht door het Gunnison National Park in Colorado stuit ze op het dode lichaam van een Mexicaan. Ze zoekt hulp bij de Rocky Mountain Rangers, waar Michael Dance de leiding over het onderzoek krijgt. Michael vreest dat Abby misschien onbewust getuige is geweest van iets wat haar in gevaar kan brengen en wil haar dicht in zijn buurt houden. Of komt dat doordat hij haar al eens eerder het leven heeft gered en haar daarna nooit meer is vergeten? Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

Mijn Verlangen


Mijn Verlangen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Jodi Ellen Malpas
language : nl
Publisher: Karakter
Release Date : 2017-11-24

Mijn Verlangen written by Jodi Ellen Malpas and has been published by Karakter this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-11-24 with Fiction categories.


Annie is nooit echt verliefd geweest. Door haar drukke baan heeft ze ook geen tijd om te daten. Maar als ze tijdens het uitgaan de mysterieuze Jack ontmoet, voelt ze hun onweerstaanbare aantrekkingskracht. En als ze kort daarna samen moeten werken, lijkt het lot een spelletje met ze te spelen. Kunnen ze werk en privé wel gescheiden houden? Of is het allemaal niet zo toevallig?

Explosiegevaar


Explosiegevaar
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Andy McNab
language : nl
Publisher: A.W. Bruna Uitgevers
Release Date : 2016-08-09

Explosiegevaar written by Andy McNab and has been published by A.W. Bruna Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-08-09 with Fiction categories.


Op een afgelegen alpenpas wordt een dodelijke kogel afgevuurd door een sluipschutter, terwijl in het duistere hart van het Russische rijk een strijd op leven en dood woedt. Wat begon als een eenvoudige beveiligingsopdracht, loopt uit op de gevaarlijkste missie uit Nick Stones carrière. Met de politie uit drie verschillende landen op zijn hielen, opent hij de jacht op een groep mannen die voor niets terugdeinzen om hun belang veilig te stellen. Want terwijl de westerse wereld in de greep is van een ongrijpbare terrorist en het dodental oploopt, zint Nick Stone op wraak.

Topcollectie 37 6 In 1


Topcollectie 37 6 In 1
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Kate Hardy
language : nl
Publisher: Harlequin
Release Date : 2017-07-11

Topcollectie 37 6 In 1 written by Kate Hardy and has been published by Harlequin this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-07-11 with Fiction categories.


(1) ONSTUIMIG & HARTSTOCHTELIJK Stormachtige romances dwingen Isobel, Lily en Alicia tot lastige keuzes. Durven zij het roer om te gooien en hun hart te volgen? Isobel valt bijna van haar stoel als haar jeugdvriend Alex haar ten huwelijk vraagt. Voor een prestigieuze baan heeft hij een echtgenote nodig, en hij weet haar te overtuigen dat vriendschap een beter fundament is voor een huwelijk dan liefde. Isobel stemt in, zolang het maar tijdelijk is. Maar dan lijken héél andere zaken de overhand te nemen... Wanneer prins Karim zijn oog laat vallen op Lily, ogenschijnlijk een serveerster, lijkt een verzengende kus hem een goed begin van een kortstondige affaire. In werkelijkheid is Lily een succesvolle zakenvrouw die heeft geleerd zaken en privé strikt gescheiden te houden - en een sensuele sjeik is méér dan verboden terrein... Alicia's grote, oude huis is al eeuwenlang in de familie, maar ze zit tot haar nek in de schulden. Met pijn in het hart zet ze het huis te koop. Al snel komt de aantrekkelijke miljonair Jack eropaf. Alicia valt als een blok voor hem, tot hij over zijn plannen met het huis vertelt. Hoe kan ze nu kiezen tussen haar geliefde familiehuis en de man van haar dromen? (2) ZOMERS GELUK MET DE GRIEK Een staalblauwe hemel boven krijtwitte dorpjes, de Griekse zon op je huid, de armen van een donkere man om je heen... Hier smaakt de liefde naar honing! In ADEMBENEMEND KNAP vindt Kezia haar baan bij multimiljonair Leon Niarchou niet alleen zeer boeiend, ook van de snoepreisjes, exquise diners, en cruises op de Middellandse Zee geniet ze met volle teugen. Alleen wordt ze enorm afgeleid door haar onwaarschijnlijk knappe baas, die vastberaden is haar te veroveren... In GRIEKS HUWELIJK zoekt Demos Atrikes een vrouw voor een zakenhuwelijk, en de mooie én ongecompliceerde Althea lijkt hem de juiste kandidate. Zij is echter juist op zoek naar geborgenheid. In de hoop die bij Demos te vinden gaat ze in op zijn voorstel. Helaas blijkt al tijdens de huwelijksnacht hoezeer ze zich heeft vergist... In DE MACHT VAN EEN GRIEK leeft Andrea al jaren in armoede. Dan wordt ze plots ontboden door haar steenrijke grootvader, die haar als onderdeel van een zakendeal aan tycoon Nikos Vassilis heeft beloofd! Maar Andrea heeft een plan: al is Nikos nog zo charmant, bij de eerste de beste gelegenheid zal ze hem verlaten. Toch? Deze boeken zijn ook los verkrijgbaar.

Open


Open
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Andre Agassi
language : nl
Publisher: Spectrum
Release Date : 2017-06-21

Open written by Andre Agassi and has been published by Spectrum this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-06-21 with Biography & Autobiography categories.


In deze biografie onthult Andre Agassi enkele onthutsende feiten over zijn leven. Hij vertelt over hoe hij aan de top kwam, over de relatie met zijn vader, maar ook bijvoorbeeld over zijn verloren finale in 1990 van Roland Garos toen Agassi zich meer zorgen maakte over zijn toupet, waar nauwelijks iemand iets over wist, dan over zijn tegenstander. Andre Agassi is een van de meest geliefde en getalenteerde sportmensen ter wereld. Toch haatte hij tennis van jongs af aan. In de wieg kreeg hij al een racket in zijn handen. Als kind moest hij honderden ballen per dag slaan. Hij verafschuwde de constante druk om te presteren, terwijl hij tegelijkertijd zijn status als wonderkind probeerde in te lossen. In deze openhartige autobiografie vertelt Agassi zijn levensverhaal dat bepaald is door dit soort conflicten. Met dit boek probeert hij een verhaal te vertellen dat mensen inspireert.