Mijn Hart En Andere Zwarte Gaten

Download Mijn Hart En Andere Zwarte Gaten PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Mijn Hart En Andere Zwarte Gaten book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Mijn Hart En Andere Zwarte Gaten not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Mijn Hart En Andere Zwarte Gaten


Mijn Hart En Andere Zwarte Gaten
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Mijn Hart En Andere Zwarte Gaten PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Mijn Hart En Andere Zwarte Gaten


Mijn Hart En Andere Zwarte Gaten
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Jasmine Warga
language : nl
Publisher: Karakter
Release Date : 2015-12-11

Mijn Hart En Andere Zwarte Gaten written by Jasmine Warga and has been published by Karakter this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-12-11 with Fiction categories.


‘Woorden kunnen mensen raken op een manier die niet te voorzien is... Ik zou alle tieners aan willen raden dit boek te lezen.’ – The Guardian 'Een dapper en boeiend debuut dat een belangrijk onderwerp aankaart door middel van humor, emotie en levensechte tienerstemmen.’ – Daily Mail De zestienjarige nerd Aysel is geobsedeerd door het plannen van haar eigen dood. Met klasgenoten die continu over haar roddelen, een moeder die haar nauwelijks kan aankijken, en een vader die met een gewelddadig misdrijf hun dorp opschrikt, ziet Aysel redenen genoeg om haar leven te beëindigen. Maar ze weet niet zeker of ze het alleen durft. Als ze op een website het forum Zelfmoordpartners ontdekt, denkt ze de oplossing te hebben gevonden. Ze vindt er Roman, een jongen die achtervolgd wordt door een familietragedie. Hoewel Aysel en Roman niets met elkaar gemeen hebben, beginnen ze deel uit te maken van elkaars leven. Naarmate hun plan voor zelfmoord vorm krijgt, begint Aysel zich af te vragen of ze er wel mee door wil gaan. Ze zal uiteindelijk moeten kiezen: een einde aan haar leven maken of Roman ervan proberen te overtuigen om samen door te leven. ‘Eerlijk en hartgrondig... iedere tiener die zich ooit een buitenstaander heeft gevoeld zal zich kunnen vereenzelvigen met de personages Aysel en Roman.’ – Kirkus Reviews ‘Dit boek bespreekt serieuze onderwerpen op een intelligente en grappige manier. Erg zorgvuldig gepresenteerd.’ – School Library Journal

Het Schaduwjaar


Het Schaduwjaar
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Kim Liggett
language : nl
Publisher: Van Goor
Release Date : 2019-09-17

Het Schaduwjaar written by Kim Liggett and has been published by Van Goor this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-09-17 with Young Adult Fiction categories.


Een beklemmende, duistere, angstaanjagende roman en een absolute pageturner. De verfilming van Genadejaar is in de maak, met Elizabeth Banks (Pitch Perfect, Charlie's Angels remake en The Hunger Games) als regisseur. Niemand praat over het genadejaar. Het is verboden. Meisjes krijgen hun hele leven te horen dat ze de kracht hebben om mannen te verleiden en andere vrouwen gek te maken van jaloezie. Men gelooft dat de huid van jonge vrouwen een krachtig extract afstoot. Daarom worden ze voordat ze zestien jaar worden verbannen naar de wildernis, zodat ze gezuiverd en klaar voor het huwelijk kunnen terugkeren. Maar niet iedereen zal het overleven. Tierney James droomt van een beter leven: een samenleving die geen vrienden en vrouwen tegen elkaar opzet. Maar als haar eigen genadejaar dichterbij komt, realiseert ze zich al snel dat de extreme leefomstandigheden daar niet haar grootste probleem zullen zijn. Het zijn ook niet de stropers die zich in het bos schuilhouden; mannen die wachten op hun kans om een van de meisjes te vermoorden en zo hun fortuin te maken op de zwarte markt. De grootste bedreiging voor de genadejaarmeisjes zijn ze zelf. 'Liggetts bloedstollende boek toont op schitterende wijze de hoge kosten van een vrouwonvriendelijke wereld die de macht van vrouwen ontkent en doet dit met een hart-in-je-keelverhaal. Ik kon niet stoppen met lezen.' Libba Bray, auteur van The Diviners 'Genadejaar is een opmerkelijk en actueel verhaal over de banden tussen vrouwen, en de moed die nodig is om een samenleving te trotseren die uit is op de vernietiging van vrouwelijke kracht. Iedereen zou dit boek moeten lezen.' Sabaa Tahir, auteur van Vuur en As 'Genadejaar is een boek voor elke vrouw die ooit het gevoel heeft gehad dat niemand haar hoorde. Een boek voor iedereen die zich ooit klein of minder heeft gevoeld. […] Slim, lyrisch en zo belangrijk. Ik wil dat iedereen dit boek leest!' Jasmine Warga, auteur van Mijn hart en andere zwarte gaten

De Sleutel Tot Mijn Hart


De Sleutel Tot Mijn Hart
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Lizzie van den Ham
language : nl
Publisher: Dutch Venture Publishing
Release Date :

De Sleutel Tot Mijn Hart written by Lizzie van den Ham and has been published by Dutch Venture Publishing this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on with Fiction categories.


Wat als je stagebegeleider je net de beste kus uit je hele leven heeft gegeven, maar beweert dat het nooit meer voor mag komen..? Marna dacht dat haar grootste wens uitkwam toen Jeff haar kuste, maar helaas denkt de knappe brugassistent daar anders over. Waarom snapt ze niet, want het vuurwerk dat tussen hen aanwezig is, is niet mis te verstaan. Maar een aantal gevaarlijke situaties waarin ze vervolgens belanden, drukt hen met hun neus op de feiten: het leven is kostbaar. En sommige dingen kun je beter niet uitstellen. Het tweede en laatste deel in de serie ‘In het spoor van de sterren’. Dit nieuwe verhaal van Lizzie van den Ham speelt zich af in dezelfde wereld als de Sterrenlicht-serie, de Tussen de sterren-serie en de Luna-serie.

Jouw Perfecte Jaar


Jouw Perfecte Jaar
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Charlotte Lucas
language : nl
Publisher: Harlequin
Release Date : 2018-10-23

Jouw Perfecte Jaar written by Charlotte Lucas and has been published by Harlequin this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-10-23 with Fiction categories.


Je kunt niet meer dagen aan je leven toevoegen - maar wel meer leven aan je dagen. Chinees gezegde Hannah is dolgelukkig met haar vriend, Simon. Zijn huwelijksaanzoek laat vast niet lang meer op zich wachten! Dan vertelt hij dat hij niet lang meer te leven heeft, en haar dromen vallen in één klap in duigen. Toch probeert ze er nog het beste van te maken en geeft hem een agenda cadeau, volgekrabbeld met fijne afspraken. Maar de dag erna is Simon verdwenen - en de agenda ook. Jonathan houdt niet van verrassingen. Wanneer hij op nieuwjaarsmorgen een tas aan zijn fietsstuur vindt met daarin een agenda, wil hij daar het liefst meteen weer vanaf. Toch is er iets wat hem eraan fascineert: bij elke dag van het nieuwe jaar staat een afspraak genoteerd. Hij neemt een voor zijn doen gewaagde beslissing: hij gooit zijn strakke schema overboord en besluit de eigenaar van de agenda te gaan zoeken, door zélf elke afspraak af te lopen.

De Reis Naar Mijn Hart


De Reis Naar Mijn Hart
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Lizzie van den Ham
language : nl
Publisher: Dutch Venture Publishing
Release Date : 2018

De Reis Naar Mijn Hart written by Lizzie van den Ham and has been published by Dutch Venture Publishing this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018 with Fiction categories.


Wat nu als je stagebegeleider de arrogantste klootzak en tegelijkertijd het lekkerste ding van al het personeel is..? Marna’s grootste droom komt uit als haar oom, kapitein Steve Hamilton, haar uitnodigt voor een testvlucht met het nieuwe ruimteschip de Falcon-3. Die droom verandert al snel in een nachtmerrie als ze op drift raken en door een zwart gat miljoenen kilometers van de Aarde belanden. Het uitstapje van een middag is plots in een missie van twee jaar veranderd. Marna gaat direct als stagiair aan de slag op de Falcon-3 en mag van haar oom op de brug van het schip werken, maar daar botst ze continu met Jeff Landon, een hoog opgeleide piloot die vindt dat ze daar niets te zoeken heeft. Na een woordenwisseling biedt Jeff haar aan om haar onder zijn hoede te nemen en haar stagebegeleider te worden. Dat is nog niet zo eenvoudig, omdat de spanning tussen Marna en Jeff steeds meer lijkt te groeien. Jeff is het echter niet gewend om zich open te stellen voor anderen. De langste reis voor Marna blijkt niet de weg naar de Aarde te zijn, maar naar Jeffs hart... Dit nieuwe verhaal van Lizzie van den Ham speelt zich af in dezelfde wereld als de Sterrenlicht-serie, de Tussen de sterren-serie en de Luna-serie.

Ik Wil Ook Zo N Man


Ik Wil Ook Zo N Man
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Ellen Berg
language : nl
Publisher: Karakter
Release Date : 2018-04-05

Ik Wil Ook Zo N Man written by Ellen Berg and has been published by Karakter this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-04-05 with Fiction categories.


Charlotte heeft een geweldige baan als arts, woont in een groot appartement en heeft veel vrienden. Het enige dat nog ontbreekt is een man. Wanneer Charlotte verliefd wordt op de loodgieter kunnen de verschillen tussen hen niet groter zijn. Kan hun liefde standhouden?

Dik In Mijn Hoofd


Dik In Mijn Hoofd
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Victoria Farkas
language : nl
Publisher: Overamstel Uitgevers
Release Date : 2009-08-15

Dik In Mijn Hoofd written by Victoria Farkas and has been published by Overamstel Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2009-08-15 with Juvenile Fiction categories.


Roos is veertien. Ze voelt zich onzeker over zichzelf, over haar lichaam en over haar verliefdheid op een populaire jongen van school. Wanneer er een nieuw meisje in de klas komt, wordt Roos nog onzekerder. Dan begint ook de chaos in haar hooft. Ze begrijpt steeds minder van zichzelf, trekt zich meer en meer terug en maakt met iedereen ruzie. Ze vindt zichzelf dik, veel te dik en besluit drastisch te gaan lijnen. Eerst door niet meer te snoepen, dan door minder te eten en ten slotte door over te geven, laxeermiddelen te gebruiken en fanatiek te gaan sporten. Eindelijk heeft Roos het gevoel dat ze haar leven weer onder controle heeft. Op shool haalt ze alleen nog maar goede cijfers. Ze voelt zich gesteund door pro-ana sites op internet, die haar enige echte contact met de buitenwereld vormen. Roos wordt dunner en dunner, maar ze heeft niet door dat haar leven in gevaar komt. Ik heb Dik in mijn hoofd in een adem uitgelezen. Het verhaal heeft me geraakt, omdat het herkenbaar en soms ook confronterend is. Liselotte (27), die zelf anorexia heeft gehad.