Misschien Moet Je Eens Met Iemand Praten

Download Misschien Moet Je Eens Met Iemand Praten PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Misschien Moet Je Eens Met Iemand Praten book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Misschien Moet Je Eens Met Iemand Praten not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Misschien Moet Je Eens Met Iemand Praten


Misschien Moet Je Eens Met Iemand Praten
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Misschien Moet Je Eens Met Iemand Praten PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Misschien Moet Je Eens Met Iemand Praten


Misschien Moet Je Eens Met Iemand Praten
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Lori Gottlieb
language : nl
Publisher: Singel Uitgeverijen
Release Date : 2019-05-29

Misschien Moet Je Eens Met Iemand Praten written by Lori Gottlieb and has been published by Singel Uitgeverijen this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-05-29 with Psychology categories.


Eén op de drie Nederlanders zit wel eens op de bank bij een psycholoog – en sommige van deze patiënten zijn zélf therapeut, zoals Lori Gottlieb. In Misschien moet je eens met iemand praten? beschrijft ze sessies in haar spreekkamer met uiteenlopende patiënten als een pasgetrouwd stel dat moet omgaan met een dodelijke ziekte, een man met zelfmoordneigingen en een vrouw die telkens relaties begint met verkeerde mannen – maar ook de therapie die ze zelf volgt. Want naast psycholoog is Gottlieb allereerst mens, die worstelt met relatieproblemen en het opvoeden van haar zoon. Met humor, wijsheid en empathie gaat ze in op essentiële levensvragen over verlangens en behoeften, leegtes en betekenis, schuldgevoelens en opluchting, eenzaamheid en liefde. ‘Ik werd meteen verliefd op dit boek. Gottlieb neemt ons mee naar het hart van haar therapeutische sessies met patiënten, én die van haarzelf. Als je ook maar een beetje geïnteresseerd bent in het therapeutische proces, of in het mens-zijn, móet je dit boek lezen. Het is wijs, warm, slim en grappig.’ – Susan Cain ‘Lori Gottlieb neemt ons mee in de intiemste confrontaties en laat ons achter met een verrassend frisse blik op onszelf, de ander, en de menselijke aard. Het boek is grappig, hoopgevend, wijs en fascinerend – en dat alles tegelijkertijd.’ – Arianna Huffingto

Wat Rood Was


Wat Rood Was
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Rosie Price
language : nl
Publisher: Prometheus
Release Date : 2019-05-15

Wat Rood Was written by Rosie Price and has been published by Prometheus this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-05-15 with Fiction categories.


Een van dé debuten van 2019 volgens The Observer De vriendschap tussen Max Rippon en Kate Quaile is op het eerste gezicht een onwaarschijnlijke. Max is sociaal en populair, mede door zijn familienaam. Kate, daarentegen, is introvert en minder welgesteld: ze werd opgevoed door een alleenstaande moeder die haar heil zoekt in aardewerk. Als de twee elkaar ontmoeten op de universiteit en ontdekken dat ze uit dezelfde buurt komen, ontstaat desondanks een gemoedelijke, ongecompliceerde vriendschap. Maar als ze, na hun afstuderen, tijdens een feest bij Max' familie het begin van een nieuwe fase inluiden, wordt Kate het slachtoffer van een incident dat de loop van haar leven voorgoed zal veranderen. Want wat doe je als je verkracht wordt door een familielid van je beste vriend? Wat betekent dat voor de vriendschap en voor je eigen gevoel van veiligheid? Wat rood was is een overrompelende roman over trauma's, herinneringen en de grenzen van vriendschap. Op een ontstellend indringende manier raakt Price aan thema's als privilege, seksueel misbruik en disfunctionele families. Rosie Price bewijst met dit debuut, waarin ze zware thema's niet schuwt, dat zij een ongekend nieuw literair talent is. Rosie Price (1993) groeide op in Gloucestershire. Na haar studie Engels aan de universiteit van Cambridge werkte ze drie jaar bij een literair agentschap, totdat ze zich besloot te gaan richten op haar eigen schrijfwerk. Ze woont in Londen. 'Indrukwekkend, actueel en prachtig geschreven.' The Independent Book Reviews 'Wat rood was is een intrigerende mix: deels zedenkomedie, deels drama dat inslaat als een bom.' The Observer 'Verpletterend en verfijnd. Een onvergetelijk boek.' Elle

Steenhouwer


Steenhouwer
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Camilla Läckberg
language : nl
Publisher: Ambo|Anthos
Release Date : 2010-10-11

Steenhouwer written by Camilla Läckberg and has been published by Ambo|Anthos this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2010-10-11 with Fiction categories.


In het Zweedse kustplaatsje Fjällbacka vindt een visser het levenloze lichaam van de zevenjarige Sara. Lijkschouwing wijst uit dat zij waarschijnlijk niet in zee is verdronken. Inspecteur Patrik Hedström leidt het politieonderzoek. Hij kent het meisje: zijn vrouw Erica en Sara's moeder Charlotte zijn vriendinnen. Tijdens het onderzoek komen mysterieuze zaken uit het verleden aan het licht. Maar hoe houden gebeurtenissen van tachtig jaar geleden verband met de dood van Sara? Opnieuw een ijzingwekkende thriller waarin een belangrijke rol is weggelegd voor inspecteur Patrick Hedström en zijn vrouw Erica Falck. Steenhouwer laat zien hoe moorden in het verleden lang en hevig doorwerken en tot nieuwe moorden leiden.

Stukjes Van Mezelf


Stukjes Van Mezelf
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Renée Watson
language : nl
Publisher: Singel Uitgeverijen
Release Date : 2019-03-12

Stukjes Van Mezelf written by Renée Watson and has been published by Singel Uitgeverijen this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-03-12 with Young Adult Fiction categories.


Jade weet dat als ze ooit succesvol wil worden, ze weg moet uit de buurt waar ze is opgegroeid. Haar moeder zegt dat ze iedere kans moet grijpen die ze krijgt. Ze heeft een beurs gekregen voor een witte privéschool en krijgt zelfs extra bijles op zaterdagen. Maar sommige kansen voelen eerder vernederend dan behulpzaam. Zoals een uitnodiging om zich bij Women to Women aan te sluiten, een mentorprogramma voor ‘risicovolle’ meisjes uit ‘risicovolle’ achterstandswijken. Maar Jade heeft helemaal geen hulp nodig. En dat haar mentor ook zwart is, betekent niet automatisch dat ze Jade begrijpt. Misschien kan Jade deze succesvolle vrouwen laten zien hoe de echte wereld werkt en hoe je daadwerkelijk een verschil maakt. Vriendschap, afkomst, privileges en identiteit – dit verhaal legt de uitdagingen die jonge vrouwen hebben op een overtuigende manier bloot.

De Romans En Novellen


De Romans En Novellen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Remco Campert
language : nl
Publisher:
Release Date : 2004

De Romans En Novellen written by Remco Campert and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2004 with categories.
Het Huis M


Het Huis M
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Atte Jongstra
language : nl
Publisher: Singel Uitgeverijen
Release Date : 2011-08-16

Het Huis M written by Atte Jongstra and has been published by Singel Uitgeverijen this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2011-08-16 with Fiction categories.


Je koopt nietsvermoedend een huis en het blijkt een gruwelijk toegetakeld vrouwenlijk te bevatten. De autoriteiten zien jou aan voor de dader, terwijl je op het tijdstip van de moord onmogelijk ter plaatse hebt kunnen zijn. Wat doe je? Murk van M., hoofdpersoon in de nieuwe roman van Atte Jongstra, ziet hierin aanleiding zijn bestaan op papier te zetten. Het resultaat is een lijvige roman, waarvan Murk zich afvraagt 'wat er nog allemaal achter hem ligt'. Het huis M. is een detective met een lijk en een groeiend aantal schuldigen. Het slachtoffer keert herhaaldelijk terug en verwart de gang van het politieonderzoek. De leider van dit onderzoek ontwikkelt bovendien een hechte vriendschap met de verdachte, maar blijkt in den beginne ook zelf geen schone handen te hebben. Jongstra's roman bevat vele detective-elementen die Het huis M. een adembenemende spanning verlenen, maar is daarnaast ook één grote voorbereiding voor een slotrede waarin Murk zich uiteindelijk denkt vrij te pleiten. Het boek is daardoor een duizelingwekkende optelsom van mogelijkheden en invalshoeken op de moord, het geheugen en het bestaan in het algemeen. Na Groente (1991) en Cicerone (1992) is Jongstra's nieuwe roman de derde stap in een nu al meeslepende prozacyclus, waarin de schrijver zich ontpopt als een buitengewoon geestige, kleurrijke en welsprekende geheugenkunstenaar.

Praten Met Je Tiener


Praten Met Je Tiener
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Peter Adriaenssens
language : nl
Publisher: Lannoo Meulenhoff - Belgium
Release Date : 2011-05-21

Praten Met Je Tiener written by Peter Adriaenssens and has been published by Lannoo Meulenhoff - Belgium this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2011-05-21 with Family & Relationships categories.


?Tieners communiceren veel met elkaar, maar niet altijd evenveel met ons, de volwassenen die hen begeleiden. Hoe kunnen we dan het beste omgaan met hen? De vraag 'waarom' tieners doen wat ze doen leidt vaak tot conflicten en nukkig gedrag. En tot standaardantwoorden als: 'Daarom!'. Dit originele communicatieboek volgt bewust een ander spoor. Het laat zien dat je meer succes boekt met een duidelijke, betrokken praatstijl. Wie daarbij gezonde grenzen durft te stellen en ondubbelzinnige verwachtingen durft te creëren, komt tot een betere sfeer thuis. De stap van discussiëren naar onderhandelen levert een duidelijke win-winsituatie op, en zorgt voor realistisch ouderschap.