Noem Me Bij Jouw Naam

Download Noem Me Bij Jouw Naam PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Noem Me Bij Jouw Naam book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Noem Me Bij Jouw Naam not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Noem Me Bij Jouw Naam


Noem Me Bij Jouw Naam
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Noem Me Bij Jouw Naam PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Noem Me Bij Jouw Naam


Noem Me Bij Jouw Naam
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Andre Aciman
language : nl
Publisher: Ambo|Anthos
Release Date : 2018-12-24

Noem Me Bij Jouw Naam written by Andre Aciman and has been published by Ambo|Anthos this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-12-24 with Fiction categories.


Noem me bij jouw naam is het verhaal van een gepassioneerde vriendschap tussen Elio, een muzikale en erudiete jongen, en de Amerikaanse intellectueel Oliver, die als zomergast bij Elio’s ouders aan de Italiaanse kust verblijft. Aanvankelijk veinzen ze onverschilligheid jegens elkaar, maar wat er werkelijk sluimert is onweerstaanbare aantrekkingskracht. Het aftasten begint. Vanuit het diepst van hun wezen bloeit iets op dat hen voor het leven zal tekenen. Want wat zij ontdekken is volledige herkenning en overgave. Zelden heeft een auteur de psychologische manoeuvres van aantrekkingskracht scherpzinniger weten te vangen dan André Aciman in deze roman: een onbeschroomde, onsentimentele en hartverscheurende ode aan de passie.

Noem Me Bij Jouw Naam Druk 8


Noem Me Bij Jouw Naam Druk 8
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : André Aciman
language : nl
Publisher:
Release Date : 2013-10-10

Noem Me Bij Jouw Naam Druk 8 written by André Aciman and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2013-10-10 with categories.


Als een 17-jarige Italiaanse jongen verliefd wordt op een zeven jaar oudere Amerikaanse wetenschapper die bij zijn ouders een studiezomer doorbrengt, raakt hij erg in verwarring.

Vind Me


Vind Me
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Andre Aciman
language : nl
Publisher: Ambo|Anthos
Release Date : 2019-10-25

Vind Me written by Andre Aciman and has been published by Ambo|Anthos this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-10-25 with Fiction categories.


André Acimans Vind me, het langverwachte vervolg op zijn bestseller Noem me bij jouw naam, keert hij terug naar zijn hoofdpersonen, 15 jaar na die allesbepalende zomer. Vind me van André Aciman is het langverwachte vervolg op zijn bestseller Noem me bij jouw naam. In Vind me keert André Aciman terug naar de hoofdpersonen van zijn wereldwijde bestseller, vijftien jaar na die allesbepalende zomer. Elio's vader Samuel – gescheiden – is op weg naar Rome om een bezoek te brengen aan zijn zoon, die pianist geworden is. In de trein raakt hij in gesprek met Miranda, een jonge fotograaf. Het is een ontmoeting die zijn leven voorgoed zal veranderen. Elio verhuist kort daarop naar Parijs, waar ook hij een intense relatie krijgt, terwijl Oliver – inmiddels professor in de Verenigde Staten en vader van twee volwassen zoons – overweegt terug te keren naar Italië. Naar degene van wie hij nooit afscheid heeft kunnen nemen. André Aciman schrijft in Vind me opnieuw op meesterlijke wijze over gevoel, emotionele nuances en verlangen. Vind me voert de lezer terug naar de magie van een van de bekendste hedendaagse romances en toont de kracht van ware liefde.

Noem Me Bij Jouw Naam


Noem Me Bij Jouw Naam
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : André Aciman
language : nl
Publisher:
Release Date : 2007

Noem Me Bij Jouw Naam written by André Aciman and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2007 with categories.


Als een 17-jarige Italiaanse jongen verliefd wordt op een zeven jaar oudere Amerikaanse wetenschapper die bij zijn ouders een studiezomer doorbrengt, raakt hij erg in verwarring.

Zwemmen In Het Donker


Zwemmen In Het Donker
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Tomasz Jedrowski
language : nl
Publisher: J.M. Meulenhoff
Release Date : 2021-03-03

Zwemmen In Het Donker written by Tomasz Jedrowski and has been published by J.M. Meulenhoff this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-03-03 with Fiction categories.


Krachtig, universeel vraagstuk: geef je je principes op voor de liefde of niet? Voor de lezers van Benedict Wells, Noem me bij jouw naam van André Aciman, en Hanya Yanagihara’s Een klein leven. Polen, 1980. De angstige, gedesillusioneerde Ludwik Gowacki, die binnenkort afstudeert aan de universiteit, is samen met de rest van zijn klas naar een landbouwkamp gestuurd. Hier ontmoet hij Janusz. Samen brengen ze een droomachtige zomer door met zwemmen in afgelegen meren, het lezen van verboden boeken en verliefd worden. Maar als de zomer voorbij is, gaan de twee noodgedwongen terug naar Warschau, naar de harde realiteit van het leven onder de communistische partij. Verbannen uit het paradijs moeten Ludwik en Janusz beslissen hoe ze zullen overleven, en door hun verschillende keuzes worden ze uit elkaar gedreven. Zwemmen in het donker is een onvergetelijke roman over jeugd, liefde en verlies – en de offers die we brengen om een zinvol leven te leiden. In de pers ‘Meesterlijk.’ Trouw ‘Als lezer blijf je geroerd en stil achter.’ Zin ‘Een aangrijpende en ongebruikelijke romance, met een politieke ondertoon. Jedrowski schrijft elegant en zet het gevoelsleven van de twee geliefden af tegen de grimmig repressieve machinerie van de Poolse Verenigde Arbeiderspartij.’ The Guardian ‘Indrukwekkend en aangrijpend, een groot literair talent aan het werk.’ Sebastian Barry ‘Stel je voor dat Call Me By Your Name zich in het communistische Polen zou afspelen en je krijgt een idee over Jedrowski’s ontroerende debuut over een verterende liefdesaffaire te midden van een land dat uit elkaar wordt gerukt.’ O, The Oprah Magazine ‘Elegant, meeslepend en vol melancholische schoonheid. Deze nieuwe moderne klassieker hoort in het rijtje van Alan Hollinghurst en Edmund White.’ Evening Standard

Uit Egypte


Uit Egypte
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Andre Aciman
language : nl
Publisher: Ambo|Anthos
Release Date : 2020-07-16

Uit Egypte written by Andre Aciman and has been published by Ambo|Anthos this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-07-16 with Fiction categories.


Uit Egypte van André Aciman vertelt het verhaal van Acimans Joodse familieleden en hoe zij hem vormden. Van de auteur van Noem me bij jouw naam. Uit Egypte van André Aciman is het bejubelde debuut van de auteur van Noem me bij jouw naam. Deze rijkgeschakeerde memoires vertellen het verhaal van Acimans flamboyante, Joodse familie – vanaf het moment dat de eerste familieleden begin twintigste eeuw aankomen in kosmopolitisch Alexandrië tot hun gedwongen exodus drie generaties later. In de hem zo typerende elegante stijl laat Aciman de lezer kennismaken met de bonte schare excentriekelingen die hem vormde – oom Vili: allesdurver, soldaat, verkoper en spion; zijn twee grootmoeders: de Prinses en de Heilige, die roddelden in een mengeling van zes talen die alleen zij begrepen; en tante Flora: de Duitse vluchteling die haar hele leven verkondigde dat elke Jood minstens tweemaal alles kwijtraakt. En in de tussentijd leert de lezer een jongen kennen die, ondanks zijn verlangen naar een grotere wereld, Egypte nooit wil verlaten. 'Aciman is een groot verteller en de verwanten die hij als archeologische kunstschatten in een Italiaans-Byzantijns decor tot leven wekt, zijn onvergetelijk.’ – Trouw ‘Een driedubbele prachtroman, die mede dankzij de uitstekende vertaling in één ruk is uit te lezen.’ – NRC Handelsblad ‘Aciman is een meesterverteller. Ik heb Uit Egypte met een brok in mijn keel achter elkaar verslonden.’ – Boris Dittrich

Witte Nachten


Witte Nachten
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : André Aciman
language : nl
Publisher: Ambo|Anthos
Release Date : 2010-10-11

Witte Nachten written by André Aciman and has been published by Ambo|Anthos this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2010-10-11 with Fiction categories.


Witte nachten is een onvergetelijke verkenning van de magische sferen waarin hartstocht, angst en het verlangen om liefde te tonen en om liefde te vragen ons leven voorgoed kunnen veranderen. Een man van eind twintig gaat op kerstavond naar een groot feest in Manhattan. Een intrigerende vrouw stelt zich aan hem voor met de woorden: Ik ben Clara In de zeven dagen die volgen, ontmoeten ze elkaar elke avond in dezelfde bioscoop. De man is diep onder de indruk van haar, maar waagt het niet als eerste een stap verder te gaan. De spanning tussen de twee loopt steeds verder op, en wordt gevoed door twijfel, hoop en wantrouwen. Ze komen nader tot elkaar maar drijven tegelijkertijd steeds verder van elkaar af. Op oudejaarsavond culmineert alles in een magische finale met de belofte van een nieuw begin. Aciman schreef een indringend en romantisch verhaal tegen de achtergrond van een sprookjesachtig winters decor wederom een briljante roman van een volleerd stilist