Stad Der Nevelen

Download Stad Der Nevelen PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Stad Der Nevelen book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Stad Der Nevelen not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Stad Der Nevelen


Stad Der Nevelen
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Stad Der Nevelen PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Stad Der Nevelen


Stad Der Nevelen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Carlos Ruiz Zafón
language : nl
Publisher: Signatuur
Release Date : 2021-06-15

Stad Der Nevelen written by Carlos Ruiz Zafón and has been published by Signatuur this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-06-15 with Fiction categories.


Postume afsluiting van Zafóns levenswerk en een uitbreiding op het universum van 'Het Kerkhof der Vergeten Boeken'. Na de voltooiing van zijn levenswerk, het vierluik ‘Het Kerkhof der Vergeten Boeken’, wilde Carlos Ruiz Zafón die wereld afsluiten met een verhalenbundel. Voor hem was dit werk zijn blijk van waardering voor zijn lezers. Nu wordt het vanwege het postume karakter ook een eerbetoon aan de auteur zelf. Stad der nevelen is een uitbreiding van de literaire wereld uit ‘Het Kerkhof der Vergeten Boeken’. De personages, de geschiedenis van de mythische bibliotheek en de sfeer worden er verder in uitgediept. Vervloekte schrijvers, visionaire architecten, verborgen identiteiten en spookachtige gebouwen zullen ons opnieuw naar het zafóniaans universum brengen: een fascinerende plek, gehuld in duisternis en nevel.

Brandoffer


Brandoffer
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : M.W. Craven
language : nl
Publisher: Luitingh Sijthoff
Release Date : 2021-06-15

Brandoffer written by M.W. Craven and has been published by Luitingh Sijthoff this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-06-15 with Fiction categories.


Met Brandoffer, de bloedspannende prequel op Zwarte Zomer, heeft M.W. Craven de Gold Dagger Award gewonnen. Een seriemoordenaar verbrandt mensen levend. Zijn volgende doelwit: Washington Poe. Detective Washington Poe krijgt een moeilijke zaak toegewezen in M.W. Cravens Brandoffer – de zenuwslopende prequel op Zwarte Zomer. In het Engelse Lake District blijkt een seriemoordenaar mensen levend te verbranden in de prehistorische steencirkels. Hij laat geen sporen na en de politie heeft geen enkele aanwijzing. Dan ontdekt men dat er in de verkoolde overblijfselen van het derde slachtoffer een naam staat gekerfd: Washington Poe. Tegen wil en dank wordt Poe, een afgedankte detective, gekoppeld aan een briljante maar sociaal onhandige partner: Tilly Bradshaw. Samen ontdekken ze een spoor dat alleen voor Poe’s ogen bestemd is. Naarmate het aantal slachtoffers toeneemt, leert Poe dat er ergere dingen zijn dan levend verbrand worden... ‘Het Britse antwoord op Michael Connelly’s Harry Bosch.’ Matt Hilton

Aquitani


Aquitani
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Eva García Sáenz de Urturi
language : nl
Publisher: A.W. Bruna Uitgevers
Release Date : 2021-06-22

Aquitani written by Eva García Sáenz de Urturi and has been published by A.W. Bruna Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-06-22 with Fiction categories.


De ontdekking van deze roman is toch wel het personage van Eleonora, die moediger is dan menig man in haar tijd.’ - El Correo over Aquitanië, land van water 1137. De hertog van Aquitanië – de meest welvarende regio van Frankrijk – wordt dood aangetroffen in Compostella. Het lijkt op een complot en zijn dochter Eleonora zint op wraak. Daarom trouwt zij met de zoon van degene die volgens haar de moordenaar van haar vader is: Lodewijk VI, koning van Frankrijk. Maar de koning sterft tijdens de bruiloft van zijn zoon onder gelijke verdachte omstandigheden. Eleonora en Lodewijk VII zullen samen moeten uitvinden wie hem, als onervaren koning, op de troon wil hebben. Tientallen jaren voor de dood van de hertog van Aquitanië wordt een onbekende jongen door zijn vijf moeders achtergelaten in een bos. Misschien is hij een monster, of misschien een heilige... maar de kleine jongen overleeft en zal uiteindelijk een van de meest uitzonderlijke mannen van middeleeuws Europa worden. Deze roman overspant een eeuw vol wraak, bedrog en strijd, en beschrijft op overweldigende wijze het mysterie rond de drie personen die het begin vormen van wat later Europa zal worden genoemd. ‘Als het schrijven van een roman is als het bouwen van een kerk, dan heeft Garcia een kathedraal gebouwd. Een fantastisch, perfect gecomponeerd middeleeuws kunstwerk. Het is de roman waarvan ik zou willen dat ik hem had geschreven.’ – Juan Eslava Galán

Het Middernachtspaleis


Het Middernachtspaleis
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Carlos Ruiz Zafon
language : nl
Publisher: Signatuur
Release Date : 2011-06-08

Het Middernachtspaleis written by Carlos Ruiz Zafon and has been published by Signatuur this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2011-06-08 with Juvenile Fiction categories.


Bloedbanden zijn sterker dan de dood ... Calcutta 1932: Ben en zijn vrienden van het geheime Chowbar Genootschap zijn net zestien geworden. Het is tijd om het weeshuis, waarin ze zijn opgegroeid, te verlaten. Bij het afscheidsfeest verschijnt plotseling een oude vrouw met een jong meisje, Sheere, waar Ben meteen door gefascineerd is. Wie is zij? Als Ben en Sheere ontdekken wat hen met elkaar verbindt, worden ze al omringd door gevaar, een gevaar dat hen diep de onderwereld van Calcutta intrekt. Een schaduw uit het verleden staat hen naar het leven en die schaduw is al veel dichterbij dan ze vermoeden ... Opnieuw een huiveringwekkend verhaal uit de pen van Carlos Ruiz Zafón. Met deze ademloze jacht door Calcutta heeft de auteur zichzelf overtroffen.

Breuk


Breuk
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Andrés Neuman
language : nl
Publisher: Spectrum
Release Date : 2021-06-23

Breuk written by Andrés Neuman and has been published by Spectrum this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-06-23 with Fiction categories.


Een roman over een overlevende van de atoombom en kintsugi voor een mensenleven 'De meest urgente roman van deze tijd' Theo Hakkert Meneer Yoshie Watanabe, een overlevende van de atoombom, is altijd een voortvluchtige geweest van zijn eigen herinneringen. Jarenlang is hij de wereld rondgereisd en bouwde hij een bestaan op in verschillende talen. Wanneer hij op zijn oude dag, terug in Japan, wordt opgeschrikt door een aardbeving en de daaropvolgende kernramp van Fukushima wordt hij opnieuw geconfronteerd met het collectieve geheugen van een gebroken land. Terwijl het verleden zich lijkt te herhalen maakt Watanabe zich op voor een confronterende zoektocht naar de betekenis van overleving en trauma. Ondertussen vertellen vier vrouwen – uit Parijs, New York, Buenos Aires en Madrid – ieder hun eigen verhaal over hun intieme relatie met meneer Watanabe aan een raadselachtige Argentijnse journalist. Hun diep doorvoelde herinneringen vormen samen een levensverhaal dat talen, culturen en grenzen overschrijdt en dat is getekend door de breuklijnen van het verleden. Tegen een achtergrond van de huidige klimaatproblemen vertelt Andrés Neuman in Breuk een onvergetelijk verhaal over de veerkracht van de mens en de schoonheid die kan ontstaan uit gebroken dingen. De pers over Breuk: 'Rond het leven van de onvergetelijke verzamelaar van banjo's, Yoshie Watanabe, die zowel Hiroshima als Fukushima overleefde, schreef Andrés Neuman met Breuk de meeste urgente roman van deze tijd.' Theo Hakkert 'Ik vind het echt een waanzinnig boek. [...] Het is heel vlot geschreven en elke keer denk je: wauw! Je kunt hier een heel citatenboek uithalen.' Lidewijde Paris 'Het karakter van Watanabe wordt goed uitgediept. [...] Tegelijk laat Breuk ook de veerkracht van de mens zien.' Nederlands Dagblad 'De beste roman van de Argentijnse schrijver tot nu toe. […] Breuk is verreweg Andrés Neumans meest succesvolle experiment.' The Guardian 'Breuk vraagt hoe we, als individuen en als gemeenschappen, kunnen leven in de schaduw van een catastrofe. Meer dan eens doen Neumans beschrijvingen van de nasleep van 1945 en 2011 denken aan de lege, spookachtige ruimtes van 2020.' The Wall Street Journal

Van Vrouwen En Zout


Van Vrouwen En Zout
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Gabriela García
language : nl
Publisher: Signatuur
Release Date : 2021-10-13

Van Vrouwen En Zout written by Gabriela García and has been published by Signatuur this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-10-13 with Fiction categories.


Bijzondere roman over vijf generaties Latijns-Amerikaanse vrouwen die ervoor kiezen hun waarheid te vertellen. Cuba, 1866: María Isabel werkt als enige vrouw in een sigarenfabriek, als de oorlog steeds dichterbij komt. Cuba, 1959: Dolores' man trekt de bergen in om de oproep tot revolutie van Fidel Castro te beantwoorden. Om te overleven moet Dolores een daad van geweld plegen, ook al maakt ze daarmee de wereld van haar dochter Carmen kapot. Miami, 2016: Carmen is geschokt wanneer haar dochter Jeanette aankondigt dat ze naar Cuba wil reizen om haar grootmoeder Dolores te ontmoeten. In Cuba ligt een geheim verborgen dat Jeanette met haar verleden en met al deze onverschrokken vrouwen zal verbinden. Van vrouwen en zout is een beklemmende roman over de keuzes van moeders en de volharding van vrouwen. Vrouwen die ervoor kiezen hun waarheid te vertellen, in weerwil van degenen die hun het zwijgen willen opleggen.

Septemberlichten


Septemberlichten
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Carlos Ruiz Zafón
language : nl
Publisher: Signatuur
Release Date : 2012-05-15

Septemberlichten written by Carlos Ruiz Zafón and has been published by Signatuur this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2012-05-15 with Juvenile Fiction categories.


Zafón vertelt met veel kleur en intensiteit, en zo levendig dat zijn personages naast ons lijken te staan. Radio Bremen Na de dood van hun echtgenoot en vader, verhuizen Simone Sauvelle en haar kinderen Irene en Dorian van Parijs naar de Normandische kust. Speelgoedfabrikant Lazarus Jann heeft Simone aangenomen als hoofd in de huishouding en bibliothecaresse op zijn landgoed Cravenmoore. Irene ontmoet de zwijgzame tiener Ismaël en de twee worden verliefd. Na de plotselinge dood van hulpje in de huishouding en onverbeterlijke kletsmajoor Hannah, gaan de twee op onderzoek uit. Stukje bij beetje komen ze erachter dat de speelgoedfabrikant een duister geheim bewaart. In Septemberlichten strijden Irene en Ismaël in het grootste avontuur van hun leven om hun liefde voor elkaar, want wat men het Kwaad beloofd heeft, dat komt het halen. De pers over Het Middernachtspaleis: `Razend spannend, zoals we van Zafón gewend zijn. Elsevier `Sprookjesachtig, mysterieus en duister. esta `Leest als een trein. Metro