The Obesity Code Torrent

Download The Obesity Code Torrent PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get The Obesity Code Torrent book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content The Obesity Code Torrent not Found or Blank , you must refresh this page manually.

The Obesity Code Torrent


The Obesity Code Torrent
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 47,7 Mb
Total Download : 525

Download The Obesity Code Torrent PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.De Dr Ludidi Vastenmethode


De Dr Ludidi Vastenmethode
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 41,8 Mb
Total Download : 634

Author : Samefko Ludidi
language : nl
Publisher: Spectrum
Release Date : 2019-04-01De Dr Ludidi Vastenmethode written by Samefko Ludidi and has been published by Spectrum this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-04-01 with Cooking categories.


Intermittent fasting: val af, reset je lijf en krijg grip op je gezondheid. Hoewel vasten in eerste instantie streng klinkt, blijkt niets minder waar. Dr. Ludidi ontwikkelde een methode om intermittent fasting (onderbroken vasten) voor iedereen toegankelijk te maken. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven of je sportprestaties wilt verbeteren: onderbroken vasten kan in alle soorten en maten. De dr. Ludidi Vastenmethode laat zien dat het eigenlijk heel makkelijk is. Ook laat de jonge doctor zien hoe ons huidige eetpatroon tot stand is gekomen en waarom we het vaak lastig vinden om een gezonde leefstijl vol te houden. Hij helpt je beter te begrijpen hoe je lichaam werkt en reageert op eten en waarom je bepaalde keuzes maakt. Met onderbroken vasten krijg je grip op je gezondheid en het mooie is dat er maar weinig regels zijn. Dat het ook nog lekker kan zijn bewijzen de recepten uit het boek, die dr. Ludidi samen met chef-kok Frank van Thiel ontwikkelde. Ook jij kan het! Dr. Samefko Ludidi (1985) is voedingswetenschapper en promoveerde aan de Universiteit van Maastricht op het prikkelbare darmsyndroom. Als gezondheidsexpert vertaalt hij wetenschap naar praktijk. Hij adviseert ziekenhuizen, zorgorganisaties en profitorganisaties, is universitair gastdocent en coacht cliënten met een complexe leefstijl. Ludidi werkt samen met o.a. Women's Health die hem uitriep tot 'Clever Cookie', Men's Health en verschijnt regelmatig in de media. Momenteel werkt hij aan zijn concept Moser Gym, een plek om te sporten met sociale interactie

Hero


Hero
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 51,5 Mb
Total Download : 295

Author : Rhonda Byrne
language : nl
Publisher: Kosmos Uitgevers
Release Date : 2015-11-27Hero written by Rhonda Byrne and has been published by Kosmos Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-11-27 with Body, Mind & Spirit categories.


Met Hero laat bestsellerauteur Rhonda Byrne aan de hand van de levens van 12 zeer succesvolle mensen zien dat iedereen in het leven alles heeft meegekregen om je dromen waar te maken. Jij ook! Waar je ook staat in het leven en hoe je ook bent, het is nooit te laat om van je leven een succes te maken. Als je dat doet, zal je ontdekken wie je bent en waarom je hier bent! In dit boek komen succesvolle zakenmensen en sporters, mannen en vrouwen aan bod. Zij kregen het succes niet cadeau, maar wisten hun innerlijke talenten te gelde te maken door geloof in eigen kunnen en zonder vrees de wereld tegemoet te treden. Rhonda Byrne, die wereldberoemd werd met The Secret, vertelt ook haar eigen verhaal.

Freakonomics


Freakonomics
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 49,5 Mb
Total Download : 904

Author : Steven D. Levitt
language : nl
Publisher: Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Release Date : 2011-06-14Freakonomics written by Steven D. Levitt and has been published by Bezige Bij b.v., Uitgeverij De this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2011-06-14 with Business & Economics categories.


`Als Indiana Jones econoom zou zijn, zou hij Steven Levitt heten. Freakonomics leest als een detective. Wall Street Journal Wat is gevaarlijker: een pistool of een zwembad? Wat hebben sumoworstelaars en schoolmeesters gemeen? En waarom wonen drugsdealers bij hun moeder? Het zijn vragen die je niet gauw van een econoom zou verwachten. Maar Steven Levitt is geen typische econoom. In Freakonomics onderzoekt hij met co-auteur Stephen Dubner de verborgen kant van de dingen om ons heen. De geheimen van de Klu Klux Klan, bijvoorbeeld. Of de waarheid over vastgoedmakelaars. En, stelt hij, heeft het dalen van de misdaadcijfers in plaats van met een goed draaiende economie niet eigenlijk alles te maken met de legalisering van abortus? Freakonomics is het leukste en verhelderendste boek over economie dat je je kunt voorstellen. Een mix van essentiële feiten en een meeslepende vertelling, die onze blik op de moderne wereld voorgoed verandert en verscherpt. `Een fascinerend en belangrijk boek, leesbaar, compact en barstensvol informatie over de wereld om ons heen. Wie dit boek over de raadsels van het alledaagse leven heeft gelezen moet wel concluderen: economie is belangrijk, interessant en erg leuk. de Volkskrant `Levitt stelt ongewone vragen en geeft provocatieve antwoorden. Slim, precies en tot in detail. New York Times

De Zeven Zussen


De Zeven Zussen
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 52,6 Mb
Total Download : 531

Author : Lucinda Riley
language : nl
Publisher: Karakter
Release Date : 2017-09-25De Zeven Zussen written by Lucinda Riley and has been published by Karakter this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-09-25 with Fiction categories.


Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Maia's verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de glamour van de jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen? De zeven zussen is het eerste deel uit een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

Lokale Anesthesie In De Tandheelkunde


Lokale Anesthesie In De Tandheelkunde
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 49,9 Mb
Total Download : 784

Author : J.A. Baart
language : nl
Publisher: Bohn Stafleu van Loghum
Release Date : 2013-08-17Lokale Anesthesie In De Tandheelkunde written by J.A. Baart and has been published by Bohn Stafleu van Loghum this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2013-08-17 with Medical categories.


Lokale anesthesie in de tandheelkunde is een leesbaar praktijkboek met kwalitatief hoogwaardige anatomische tekeningen en foto's in kleur. Het is een onmisbaar naslagwerk voor tandartsen, mondzorgkundigen en degenen die hiervoor studeren. Het boek geeft veel praktische informatie over de wijze waarop anesthesie kan worden toegediend en over de intraorale gebieden die bij toepassing van de verschillende methoden zijn verdoofd. De betekenis van deze handeling kan nauwelijks worden onderschat. Enerzijds zorgt lokale anesthesie ervoor dat de patiënt comfortabel en pijnvrij een tandheelkundige behandeling kan ondergaan, anderzijds stelt het de tandarts in staat deze behandeling rustig en geconcentreerd uit te voeren. Grondige kennis van de anatomie, de farmacologie en de wijze waarop de verdoving moet worden toegediend bij volwassenen en kinderen, is daarvoor onmisbaar. Ook dient men te beschikken over kennis van de lokale en systemische complicaties en het gebruik van lokale verdoving bij medisch gecompromitteerde patiënten. Aan deze tweede, geheel herziene, druk is een nieuw hoofdstuk over computergestuurde anesthesie toegevoegd. Daarnaast is op verschillende plaatsen nadrukkelijk aandacht besteed aan aspecten van veiligheid, milieu en steriliteit en komen ook nieuwe anesthesietechnieken aan de orde.Aan deze tweede, geheel herziene, druk is een nieuw hoofdstuk over computergestuurde anesthesie toegevoegd. Daarnaast is op verschillende plaatsen nadrukkelijk aandacht besteed aan aspecten van veiligheid, milieu en steriliteit en komen ook nieuwe anesthesietechnieken aan de orde.

Kanker Is Geen Ziekte


Kanker Is Geen Ziekte
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 48,6 Mb
Total Download : 319

Author : Andreas Moritz
language : nl
Publisher: AnkhHermes, Uitgeverij
Release Date : 2011-07-30Kanker Is Geen Ziekte written by Andreas Moritz and has been published by AnkhHermes, Uitgeverij this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2011-07-30 with Health & Fitness categories.


Volgens Andreas Moritz is kanker één van de laatste redmiddelen van je lichaam. Kanker ontstaat als gevolg van eerdere gezondheidsproblemen die niet opgelost zijn en het is het ultieme wapen tegen levensbedreigende crises. Het opruimen van deze problemen is absoluut noodzakelijk om uiteindelijk de genezing van lichaam, geest en ziel mogelijk te maken. De traditionele aanpak van kanker bestaat nog steeds uit het vernietigen van de kankercellen, het operatief verwijderen van de cellen, of deze door middel van bestraling te verbranden; iets wat slechts in zeven procent van de gevallen succes heeft. In dit boek wordt duidelijk gemaakt, hoe het komt dat de klassieke behandelmethodes dodelijk kunnen zijn, wat de werkelijke oorzaken van kanker zijn, en hoe je zelfgenezing kunt bevorderen. Een radicale en vernieuwende benadering van kanker.

Ash


Ash
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 50,9 Mb
Total Download : 249

Author : James Rayburn
language : en
Publisher: Blackstone Publishing
Release Date : 2019-11-05Ash written by James Rayburn and has been published by Blackstone Publishing this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-11-05 with Fiction categories.


Agents of the state murdered his wife and took his son. Now they’re coming for Danny Ash. Framed as a terrorist, the mild-mannered stay-at-home dad, desperate to find his child, has to evade both law enforcement and killers in the pay of shadowy vulture capitalist Victor Fabian, whose influence reaches deep into the White House. Fabian, battling political enemies and the creeping dementia that has him in its grip, is determined to silence Ash who has linked him to his wife’s murder. As he tracks his son through an American heartland scarred by poverty and opioid addiction, Ash has to confront a dark secret from his past even as he fights to save the boy’s life.