The Original Heartbreakers 3 In 1

Download The Original Heartbreakers 3 In 1 PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get The Original Heartbreakers 3 In 1 book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content The Original Heartbreakers 3 In 1 not Found or Blank , you must refresh this page manually.

The Original Heartbreakers 3 In 1


The Original Heartbreakers 3 In 1
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download The Original Heartbreakers 3 In 1 PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.The Original Heartbreakers 3 In 1


The Original Heartbreakers 3 In 1
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Gena Showalter
language : nl
Publisher: Harlequin
Release Date : 2016-10-18

The Original Heartbreakers 3 In 1 written by Gena Showalter and has been published by Harlequin this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-10-18 with Fiction categories.


Moeders, hou uw dochters binnen... Want één ding staat vast: de drie nieuwste inwoners van Strawberry Valley gaan voor heel wat problemen zorgen! (1) Flirt vol gevaar - Nu hij net vrij is, heeft bad boy Jase Hollister maar één doel: uit de problemen blijven. En Strawberry Valley lijkt hem een prima plek om een rustig, fijn leven op te bouwen. Toch is hij niet bepaald een brave burger - en al helemaal niet wanneer hij in de buurt is van de temperamentvolle schoonheid Brook Lynn. Serveerster Brook Lynn Dillon staat ook wel bekend als Miss Verantwoordelijk. Niet dat dat haar nu zoveel heeft opgeleverd: ze is blut, single, en ze heeft al veel te lang geen pleziertje meer beleefd. Totdat ze Jase ontmoet. Hij is ruig en adembenemend sexy, en er valt niet te ontkomen aan de vonken die tussen hen overspringen. Toch durft ze haar hart niet aan hem te geven... want is hij niet veel te gevaarlijk voor haar? (2) Hartstocht op herhaling - Beck Ockley is genadeloos in de bestuurskamer... en in de slaapkamer. Betekenisloze seks helpt hem om de demonen uit zijn verleden op afstand te houden, en hij is vastbesloten om nooit vaker dan één keer met dezelfde vrouw het bed te delen. Maar wanneer hij de beeldschone Harlow in zijn huis aantreft, begint zijn voornemen te wankelen. Harlow Glass is de meest gehate persoon van Strawberry Valley. Bovendien is ze blut, werkloos en dakloos. Wanhopig verschaft ze zich toegang tot Becks woning... en ze wordt door hem betrapt. Ze schrikt zich rot - niet zozeer door zijn vroege thuiskomst, maar vooral door de zinderende aantrekkingskracht tussen hen. Ze is echter niet van plan een van zijn vele veroveringen te worden. Maar hoelang kan ze weerstand bieden aan deze onmogelijk sexy man? (3) Voor altijd feest - West mag nu succesvol en steenrijk zijn dankzij zijn computergames, maar dat is wel eens anders geweest. Hij heeft moeten knokken om de top te bereiken. En om daar te blijven, leeft hij volgens een strak regime. Een van zijn regels: nooit langer dan twee maanden een romantische relatie aangaan. Maar met de mooie flirterige Jessie Kay hoeft hij zich daar geen zorgen over te maken; zij is vast wel in voor een paar weken lol! Jessie Kay heeft haar feestverleden achter zich gelaten. Vanaf nu wil ze alleen nog maar langdurige, betekenisvolle relaties. En dus moet ze ver uit de buurt blijven van West met zijn relatiefobie! Toch wordt ze steeds als een magneet naar hem toe getrokken. Zal ze hem kunnen verleiden om een uitzondering te maken op zijn regeltjes? Deze boeken zijn ook los verkrijgbaar.

Rodeo En Robijnen 3 In 1


Rodeo En Robijnen 3 In 1
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Catherine Mann
language : nl
Publisher: Harlequin
Release Date : 2016-12-13

Rodeo En Robijnen 3 In 1 written by Catherine Mann and has been published by Harlequin this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-12-13 with Fiction categories.


Welke van de drie kleinkinderen zal het juwelenimperium erven - en wie vindt de ware liefde? (1) COWBOY VAN HAAR HART - Om het miljoenenbedrijf van zijn familie te erven, moet de genadeloze cowboy/zakenman Stone McNair bewijzen dat hij ook een hart heeft. Hoe? Door een goed onderkomen te zoeken voor de honden van zijn stervende grootmoeder. Zijn reisgenote is dierenartsassistente Johanna Fletcher, zijn ex-verloofde. Stone voelt zich opnieuw enorm tot haar aangetrokken. Johanna is echter niet van plan hem zomaar te vergeven voor het feit dat hij haar hart brak... (2) LIEFDE OP DE RANCH - Cowboys sexy? Alleenstaand moeder Nina Lowery is er niet van overtuigd. Totdat ze haar autistische zoontje naar een paardenkamp brengt en de rijke rancher Alex McNair ontmoet. Tot haar verrassing is hij meteen vol aandacht voor haar, en ze laat zich met liefde door hem verleiden. Maar dan komt ze erachter dat ze niet toevallig op de ranch is beland - en dat ze onderdeel is van zijn plan om een erfenis te bemachtigen... (3) SCHITTEREND ALS DIAMANT - Sieradenontwerpster Amie McNair heeft alles over voor haar doodzieke grootmoeder, dus belooft ze haar met Preston Armstrong, de nieuwe CEO van het familiebedrijf, op zakenreis te gaan. Wat haar oma echter niet weet, is dat Amie hem al eens eerder heeft ontmoet - met een onverwachte verrassing als gevolg... Deze boeken zijn ook los verkrijgbaar.

Dol Op De Baby 3 In 1


Dol Op De Baby 3 In 1
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Katherine Garbera
language : nl
Publisher: Harlequin
Release Date : 2016-10-18

Dol Op De Baby 3 In 1 written by Katherine Garbera and has been published by Harlequin this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-10-18 with Fiction categories.


Knappe, steenrijke mannen en een lief klein baby'tje... onmogelijk te weerstaan! (1) MILJOENEN VOOR EEN BABY - Leanne Banks Een machtig multimiljonair als Max laat zich niet de wet voorschrijven, en al helemaal niet door een zwangere vrouw - ook al ziet Lilli eruit als een engel. Wat zij ook mag beweren, hij heeft het recht om het ongeboren kind van zijn overleden broer een goede toekomst te geven. Maar zij houdt vol dat haar kind niet te koop is. Dus moet hij meer trucs uit de kast halen, en hij gaat tot het uiterste... (2) TWEELING AAN BOORD - Catherine Mann Alexa is vastbesloten een succes te maken van haar schoonmaakbedrijf voor vliegtuigen. Als ze op een dag het vliegtuig van biljonair Seth aan het schoonmaken is, treft ze tot haar verbazing twee baby's aan. Zíjn baby's. Hij vraagt haar als oppas, en ze gaat akkoord. De zorg voor de aandoenlijke tweeling gaat haar gemakkelijk af, maar met hun knappe vader heeft ze het moeilijker... (3) BABY DE BAAS - Katerine Garbera Supersexy en verleidelijk, maar blind voor ware liefde. Zo is de steenrijke erfgenaam Donovan volgens Cassidy. Voor een topfunctie in het familiebedrijf gaat hij over lijken, en de enige liefde die hij volgens haar kent is die voor geld en macht. Dus eigenlijk verbaast het haar niet dat hij haar in de steek heeft gelaten. Wat wel een verrassing is, is dat ze zwanger is... Deze verhalen zijn eerder verschenen als Intiem 1795, 2006 & 1813.

Hartstocht Op Herhaling


Hartstocht Op Herhaling
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Gena Showalter
language : nl
Publisher: Harlequin
Release Date : 2016-09-20

Hartstocht Op Herhaling written by Gena Showalter and has been published by Harlequin this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-09-20 with Fiction categories.


The Original Heartbreakers Moeders, hou uw dochters binnen... Want één ding staat vast: de drie nieuwste inwoners van Strawberry Valley gaan voor heel wat problemen zorgen! Deel 2 Beck Ockley is genadeloos in de bestuurskamer... en in de slaapkamer. Betekenisloze seks helpt hem om de demonen uit zijn verleden op afstand te houden, en hij is vastbesloten om nooit vaker dan één keer met dezelfde vrouw het bed te delen. Maar wanneer hij de beeldschone Harlow in zijn huis aantreft, begint zijn voornemen te wankelen. Harlow Glass is de meest gehate persoon van Strawberry Valley. Bovendien is ze blut, werkloos en dakloos. Wanhopig verschaft ze zich toegang tot Becks woning... en ze wordt door hem betrapt. Ze schrikt zich rot - niet zozeer door zijn vroege thuiskomst, maar vooral door de zinderende aantrekkingskracht tussen hen. Ze is echter niet van plan een van zijn vele veroveringen te worden. Maar hoelang kan ze weerstand bieden aan deze onmogelijk sexy man?

Voor Altijd Feest


Voor Altijd Feest
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Gena Showalter
language : nl
Publisher: Harlequin
Release Date : 2016-10-18

Voor Altijd Feest written by Gena Showalter and has been published by Harlequin this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-10-18 with Fiction categories.


The Original Heartbreakers Moeders, hou uw dochters binnen... Want één ding staat vast: de drie nieuwste inwoners van Strawberry Valley gaan voor heel wat problemen zorgen! Deel 3 West mag nu succesvol en steenrijk zijn dankzij zijn computergames, maar dat is wel eens anders geweest. Hij heeft moeten knokken om de top te bereiken. En om daar te blijven, leeft hij volgens een strak regime. Een van zijn regels: nooit langer dan twee maanden een romantische relatie aangaan. Maar met de mooie flirterige Jessie Kay hoeft hij zich daar geen zorgen over te maken; zij is vast wel in voor een paar weken lol! Jessie Kay heeft haar feestverleden achter zich gelaten. Vanaf nu wil ze alleen nog maar langdurige, betekenisvolle relaties. En dus moet ze ver uit de buurt blijven van West met zijn relatiefobie! Toch wordt ze steeds als een magneet naar hem toe getrokken. Zal ze hem kunnen verleiden om een uitzondering te maken op zijn regeltjes?

Flirt Vol Gevaar


Flirt Vol Gevaar
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Showalter Gena
language : nl
Publisher: Harlequin
Release Date : 2016-08-23

Flirt Vol Gevaar written by Showalter Gena and has been published by Harlequin this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-08-23 with Fiction categories.


The Original Heartbreakers Moeders, hou uw dochters binnen... Want één ding staat vast: de drie nieuwste inwoners van Strawberry Valley gaan voor heel wat problemen zorgen! Deel 1 Nu hij net vrij is, heeft bad boy Jase Hollister maar één doel: uit de problemen blijven. En Strawberry Valley lijkt hem een prima plek om een rustig, fijn leven op te bouwen. Toch is hij niet bepaald een brave burger - en al helemaal niet wanneer hij in de buurt is van de temperamentvolle schoonheid Brook Lynn. Serveerster Brook Lynn Dillon staat ook wel bekend als Miss Verantwoordelijk. Niet dat dat haar nu zoveel heeft opgeleverd: ze is blut, single, en ze heeft al veel te lang geen pleziertje meer beleefd. Totdat ze Jase ontmoet. Hij is ruig en adembenemend sexy, en er valt niet te ontkomen aan de vonken die tussen hen overspringen. Toch durft ze haar hart niet aan hem te geven... want is hij niet veel te gevaarlijk voor haar?

Bijna Niet Te Weerstaan


Bijna Niet Te Weerstaan
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Gena Showalter
language : nl
Publisher: Harlequin
Release Date : 2019-02-19

Bijna Niet Te Weerstaan written by Gena Showalter and has been published by Harlequin this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-02-19 with Fiction categories.


The Original Heartbreakers Dames, u bent gewaarschuwd... Want de nieuwe hartenbrekers in Strawberry Valley zijn niet te houden! Deel 4 Mannen zijn onbetrouwbaar, dat heeft Ryanne Wade al vroeg ontdekt. Dus laat ze niemand dichtbij komen, en al helemaal niet de klanten in haar kroeg. Voormalig commando Jude Laurent heeft echter iets wat haar enorm aantrekt. Helaas staat zij in zijn ogen voor alles wat slecht is. Nadat een dronken bestuurder jaren eerder een abrupt einde maakte aan zijn gezinsgeluk, is hij fel tegen alcohol - en zíj serveert drank aan potentiële weggebruikers!