Voorbij Het Narcisme

Download Voorbij Het Narcisme PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Voorbij Het Narcisme book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Voorbij Het Narcisme not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Voorbij Het Narcisme


Voorbij Het Narcisme
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Voorbij Het Narcisme PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Voorbij Het Narcisme


Voorbij Het Narcisme
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Mjon van Oers
language : nl
Publisher: AnkhHermes, Uitgeverij
Release Date : 2016-04-12

Voorbij Het Narcisme written by Mjon van Oers and has been published by AnkhHermes, Uitgeverij this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-04-12 with Psychology categories.


Voorbij het narcisme in je relaties, familie en werk van Mjon van Oers laat op een heldere manier zien hoe narcisme invloed kan hebben op alle facetten van het leven én wat je kunt doen om jezelf te beschermen. Van een narcistische ouder tot leidinggevende, van een narcistische partner tot de CEO: narcisme komt overal voor. Voorbij het narcisme is vanuit het hart geschreven voor iedereen die met dit complexe fenomeen te maken heeft. Bij een narcist denken veel mensen aan iemand met teveel eigenliefde. Maar eigenliefde komt in vele gradaties. Een gezonde dosis is goed om te kunnen functioneren in onze complexe maatschappij. Bij een narcist gaat het echter om een diepgaand patroon van grootsheid, behoefte aan bewondering en gebrek aan empathie. De vraag is: hoe kun je een narcist doorgronden als een persoon met een gestoorde persoonlijkheid en jezelf beschermen? Je kunt niet in iemands hoofd kijken om te zien of diegene misschien grootheidswaanzin heeft, of denkt bijzondere rechten te hebben. Daar komt bij dat narcisten soms ook hele leuke, spannende en charmante mensen zijn. Daarom is het belangrijk om signalen van een narcistische stoornis te leren herkennen en leert hoe je je ertegen kunt wapenen. Voorbij het narcisme is een zeer compleet boek vol voorbeelden, bewijzen, ervaringsverhalen, tips en technieken.

Het Gaslighteffect


Het Gaslighteffect
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Robin Stern
language : nl
Publisher: AnkhHermes, Uitgeverij
Release Date : 2018-11-27

Het Gaslighteffect written by Robin Stern and has been published by AnkhHermes, Uitgeverij this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-11-27 with Family & Relationships categories.


Het gaslighteffect, verborgen narcisme van Robin Stern is een belangrijk boek. Het behandelt het fenomeen gaslighting: een vorm van narcistische, mentale mishandeling, waarbij de misbruiker bewust onjuiste informatie doorgeeft met als doel het slachtoffer aan zichzelf en het gezond verstand te laten twijfelen. Dat gaat van subtiel ('Nee, je hebt niet tegen mij gezegd dat we een afspraak hadden met vrienden'/ 'Je hebt je sleutels daar niet neergelegd') tot ernstig ('Wat ben je toch ongelofelijk dom' / 'Nee, je hebt geen medicijnen nodig'). De termen mindfucking en brainwashing zijn ook op dit fenomeen van toepassing. Slachtoffers van gaslighting hebben zelf niet door dat ze langzaam gek gemaakt worden, en gaan ernstig aan zichzelf twijfelen. Ook hulpverleners en artsen kunnen bijvoorbeeld slachtoffer zijn van gaslighting, omdat de narcist die dit toepast zo goed is in liegen en bedriegen dat niemand doorheeft wat er werkelijk gebeurt. Over gaslighting is op internet al veel te vinden, maar hier wordt vooral het fenomeen beschreven. Robin Stern geeft in dit boek ook concrete oplossingen over hoe je los kunt komen van een narcist die gaslighting toepast. Een waardevol boek voor iedereen die met narcisme / gaslighting te maken heeft.

Narcistisch Misbruik In De Liefde


Narcistisch Misbruik In De Liefde
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Mjon van Oers
language : nl
Publisher: AnkhHermes, Uitgeverij
Release Date : 2019-02-26

Narcistisch Misbruik In De Liefde written by Mjon van Oers and has been published by AnkhHermes, Uitgeverij this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-02-26 with Family & Relationships categories.


Narcistisch misbruik in de liefde, 50 vragen en antwoorden is het tweede boek van Mjon van Oers. Na haar succesvolle debuut (Voorbij het narcisme) kreeg zij nog steeds heel veel vragen. Kennis is macht, vindt Mjon. Hoe meer je over narcisme en narcistisch misbruik weet, des te beter kun je je wapenen tegen de narcist en des te beter ben je in staat om je uiteindelijk los te weken uit de giftige relatie. De 50 vragen en antwoorden in dit boek gaan onder andere in op kenmerken van narcisme, de gedragingen van een narcist, de bijdrage van jouw eigen gedrag en wat je kunt doen om je eigen leven weer terug te krijgen. Dit boek is geschikt voor iedereen die verwikkeld is (geweest) in een narcistische relatie, maar ook voor mensen die narcisme meemaken in hun omgeving en er meer over willen begrijpen.

Narcisme


Narcisme
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Nelly De Keye
language : nl
Publisher:
Release Date : 2021

Narcisme written by Nelly De Keye and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021 with categories.


Beschrijving door een ervaringsdeskundige van de narcistische persoonlijkheidsstoornis en narcistisch gedrag, met tips en technieken om het te herkennen, ermee om te gaan of ervan los te komen.

Liefdesroep


Liefdesroep
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Hannah Cuppen
language : nl
Publisher: AnkhHermes, Uitgeverij
Release Date : 2017-01-11

Liefdesroep written by Hannah Cuppen and has been published by AnkhHermes, Uitgeverij this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-01-11 with Body, Mind & Spirit categories.


Liefdesroep is het (logische) vervolg op de bestseller Liefdesbang van Hannah Cuppen. In haar eerste boek Liefdesbang besprak Hannah Cuppen bindingsangst en verlatingsangst en wat je hieraan kunt doen. In haar tweede boek Liefdesroep pakt zij wederom een thema aan waar velen mee worstelen. Iedereen zoekt in zijn of haar leven naar invulling, vervulling en passie. Met of zonder een romantische relatie gaat het erom dat we vaak vergeten - of niet durven - om ons hart te volgen. Op haar eigen, aansprekende wijze roept Hannah Cuppen op, ze begeleidt, daagt uit en geeft praktische adviezen en voorbeelden om dit universele thema 'luisteren naar de roep van je hart' toegankelijk te maken. Als je voor jezelf en je passies durft te kiezen wordt je nu eenmaal een gelukkiger mens! 'Als je de moed hebt om te kiezen voor de roep van je hart vind je niet alleen belangrijke levenslessen maar ook je diepste vervulling. Dit boek nodigt je uit om jouw unieke liefdesroep te volgen als richtingwijzer naar een bezield en vervuld leven' - Hannah Cuppen

De Relatie Apk


De Relatie Apk
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Nynke Nijman
language : nl
Publisher: Lev.
Release Date : 2020-02-11

De Relatie Apk written by Nynke Nijman and has been published by Lev. this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-02-11 with Family & Relationships categories.


Relatietherapeut Nynke Nijman schreef dit boek voor iedereen met een relatie. Geef je relatie het onderhoud dat ze nodig heeft, met deze handige, bruikbare relatie-apk. Geef je relatie het onderhoud dat ze nodig heeft, met deze handige, bruikbare relatie-apk. In De relatie-apk helpt psycholoog/relatietherapeut drs. Nynke Nijman je het noodzakelijke onderhoud aan je relatie te plegen. De meeste mensen die zij in haar praktijk ziet, zijn ermee opgehouden om met elkaar in gesprek te gaan. In therapie gaan is dan voor veel mensen een laatste redmiddel. Nynke vindt dat we onze relatie moeten zien als iets wat continu onderhoud nodig heeft, zodat we veel relationele problemen voor kunnen blijven. Elk thema in een relatie – seks, communicatie, kinderen, schoonfamilie – komt aan bod en je krijgt concrete tips, praktijkvoorbeelden en vooral manieren mee om weer naar elkaar te leren luisteren, elkaar te begrijpen én elkaar lief te hebben.

Liefdesbang


Liefdesbang
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Hannah Cuppen
language : nl
Publisher: AnkhHermes, Uitgeverij
Release Date : 2018-09-29

Liefdesbang written by Hannah Cuppen and has been published by AnkhHermes, Uitgeverij this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-09-29 with Family & Relationships categories.


Liefdesbang van Hannah Cuppen laat zien hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander, hoe liefde zo een eerlijke kans krijgt, zonder verlatings- of bindingsangst. Wil je graag een relatie maar trekt de ander zich steeds terug? Heb je alles op orde maar gaat het steeds mis in de liefde? Of heb je de neiging de ander op afstand te houden als die voor jou wil gaan? Mis je in je relatie de intimiteit? In Liefdesbang legt Hannah Cuppen uit dat dit allemaal met verlatings- en bindingsangst te maken heeft. Nederland telt meer dan twee miljoen singles. Het blijkt niet eenvoudig de prins of prinses op het witte paard tegen te komen. En staat die opeens wél voor je deur, dan is het lastig de teugels uit handen te geven. Vervelende ervaringen of verlies hebben je misschien liefdesbang gemaakt. Hannah Cuppen, zelf ervaringsdeskundige, laat in Liefdesbang zien hoe je je hart weer kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander. Cuppen durfde zich kwetsbaar op te stellen en schreef dit boek vanuit haar jarenlange zelfonderzoek. Ook interviewde ze vele mensen over hun ervaringen met verlatings- en bindingsangst. Deze authentieke verhalen maken samen met de inzichten en tips van Cuppen Liefdesbang tot een oplossingsgericht boek, zodat de liefde weer een eerlijke kans krijgt. Liefdesbang, winnaar van Beste Spirituele Boek 2015, is verkrijgbaar in twee kleuren, in blauw en in roze, maar de inhoud van beide boeken is identiek!