Zo Denkt Steve

Download Zo Denkt Steve PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Zo Denkt Steve book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Zo Denkt Steve not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Zo Denkt Steve


Zo Denkt Steve
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Zo Denkt Steve PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Zo Denkt Steve Druk 3


Zo Denkt Steve Druk 3
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Leander Kahney
language : nl
Publisher:
Release Date : 2011-05

Zo Denkt Steve Druk 3 written by Leander Kahney and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2011-05 with categories.
Zo Denkt Steve


Zo Denkt Steve
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Leander Kahney
language : nl
Publisher:
Release Date : 2010

Zo Denkt Steve written by Leander Kahney and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2010 with categories.


Leven en filosofie van Steve Jobs, een van de grondleggers van Apple.

Zo Denkt Steve


Zo Denkt Steve
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Leander Kahney
language : nl
Publisher: Lev.
Release Date : 2009-10-28

Zo Denkt Steve written by Leander Kahney and has been published by Lev. this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2009-10-28 with Business & Economics categories.


Het is moeilijk te geloven dat één man verantwoordelijk is voor een revolutie in de computerindustrie in de jaren zeventig en tachtig (met de Apple II en de Mac), in animatiefilms in de jaren negentig (met Pixar), en in digitale muziek begin deze eeuw (met de iPod en iTunes). Het is dan ook niet verwonderlijk dat sommige mensen Steve Jobs vereren als een god. Aan de andere kant zijn er de legendarische verhalen over zijn grootste woedeaanvallen en slechte gedrag. Zo denkt Steve doorbreekt deze persoonlijkheidscultus rond Steve Jobs en onthult het geheim van zijn ongelooflijke succes. Kahney laat zien welke principes Jobs hanteert als hij fantastische nieuwe producten introduceert, een fanatieke klantenkring opbouwt en leiding geeft aan een aantal van de krachtigste merken ter wereld. Dit unieke boek is onmisbaar voor iedereen die geïnteresseerd is in gedreven leiderschap en de kracht van innovatie.

Steve Jobs De Biografie


Steve Jobs De Biografie
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Walter Isaacson
language : nl
Publisher: Spectrum
Release Date : 2013-06-12

Steve Jobs De Biografie written by Walter Isaacson and has been published by Spectrum this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2013-06-12 with Biography & Autobiography categories.


Lekker lezen ondanks dyslexie Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt. De enige geautoriseerde en volledige biografie van Steve Jobs Walter Isaacson heeft de afgelopen drie jaar exclusieve en unieke gesprekken voerde met Jobs, zijn familie en vrienden. Isaacson kreeg zo een beeld van de mens Steve Jobs. Maar Isaacson heeft ook gesproken met collega's bij Apple en met zijn concurrenten, om een beeld van de zakenman te krijgen. Wie is de man die de wereld aan zijn voeten kreeg met Apple? Walter Isaacson is de voorzitter van het Aspen Institute. In het verleden was hij onder meer hoofdredacteur van Time Magazine en CEO van CNN. Hij schreef eerder gezaghebbende biografieën van Benjamin Franklin, Henry Kissinger en Albert Einstein.

Masterclass Steve Jobs


Masterclass Steve Jobs
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Carmine Gallo
language : nl
Publisher: Business Contact
Release Date : 2012-06-18

Masterclass Steve Jobs written by Carmine Gallo and has been published by Business Contact this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2012-06-18 with Business & Economics categories.


Steve Jobs was een visionaire en legendarische ondernemer. Zijn slogan 'Think different' is meer dan een marketingkreet, het is een manier van leven en werken. Maar je hoeft niet bij Apple te werken om van zijn voorbeeld te kunnen leren! De innovatieve aanpak van Jobs en Apple kan voor iedereen werken. In dit boek, een bestseller in de VS, onthult Carmine Gallo de zeven succesvolle principes die Steve Jobs toepaste in zijn eigen leven en werk. Gallo baseerde zich daarvoor op honderden interviews met Apple-medewerkers en op eigen onderzoek. Met dit boek leer je anders kijken naar je eigen verhaal, je visie - en ook naar je carrière, je klanten en je merk.

Jony Ive


Jony Ive
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Leander Kahney
language : nl
Publisher: Lev.
Release Date : 2013-12-17

Jony Ive written by Leander Kahney and has been published by Lev. this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2013-12-17 with Business & Economics categories.


‘Anders zijn is erg makkelijk, beter zijn is een stuk lastiger.’ – Jony Ive In 1996 keerde Steve Jobs terug naar Apple, waar hij op een avond een jonge, sjofele Britse ontwerper ontdekte, die zat te zwoegen op honderden schetsen en prototypes. Jobs realiseerde zich dat hij een talent had gevonden die de lange periode van achteruitgang van het bedrijf weleens zou kunnen keren. Die ontwerper was Jony Ive. Jony Ives samenwerking met Jobs zou leiden tot een aantal van ’s werelds meest iconische producten en technologieën, waaronder de iMac, iPod, iPad en de iPhone. Zijn ontwerpen hebben van Apple niet alleen een zeer succesvol bedrijf gemaakt, ze hebben hele industrieën veranderd, een vaste fanbase gecreëerd en wereldwijd een sterk merk neergezet. Ive is een wereldleider geworden op het gebied van technologische innovatie, won talloze awards en werd zelfs geridderd voor zijn bijdrage aan ‘vormgeving en het ondernemerschap’. Ondanks deze triomfen is er weinig bekend over de verlegen en vriendelijke man aan wie Jobs refereerde als zijn ‘spirituele partner’ bij Apple. Jony Ive: het genie achter de producten van Apple vertelt het ware verhaal van Apple’s senior vicepresident Industrial Design. Het laat zien hoe Jony Ive van een Engelse Art Student met dyslexie de man werd wiens creaties een revolutie teweeg hebben gebracht in de manier waarop we werken, spelen en communiceren. Gebaseerd op interviews met Ives voormalige collega’s en Leander Kahneys kennis over de wereld van Apple, geeft dit boek een beeld van de man en zijn methodes.

Hoe Steve Jobs En Apple De Wereld Veranderden


Hoe Steve Jobs En Apple De Wereld Veranderden
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Richard Borgman
language : nl
Publisher: Overamstel Uitgevers
Release Date : 2011-11-16

Hoe Steve Jobs En Apple De Wereld Veranderden written by Richard Borgman and has been published by Overamstel Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2011-11-16 with Biography & Autobiography categories.


De iPod, iPhone, iPad en MacBook. Allemaal apparaten waar de gemiddelde designliefhebber en computerenthousiasteling om staat te springen. En allemaal komen ze uit de koker van computergigant Apple. Als Steve Jobs een fictief personage in een boek was geweest, zouden critici zijn levensverhaal terzijde schuiven als zeer onwaarschijnlijk. Geadopteerd; een schoolverlater; oprichter van een succesvol computerbedrijf; ongewassen en op blote voeten een bedrijf runnen; op je dertigste multimiljonair zijn; uit je eigen bedrijf worden gewipt; medeverantwoordelijk zijn voor de eerste computeranimatiefilm; een nieuw bedrijf oprichten dat voor 400 miljoen dollar wordt overgenomen; als een messias terugkomen bij je oude bedrijf; het complete medialandschap herdefiniëren met iPod, iPhone en iTunes; de computer sexy maken én kanker overleven: het is moeilijk te geloven dat het over één en dezelfde persoon gaat. Wie zo¿n avontuur van zijn leven maakt, kan zich niet onttrekken aan de aandacht van gewone stervelingen. Jobs wordt geliefd en gehaat, gewaardeerd en uitgelachen, gehoord en genegeerd. Fans noemen hem standvastig, en critici noemen hem koppig. Grote bedrijven in nood vragen zich dikwijls af: Wat zou Steve doen?