De Ijzerkoning

Download De Ijzerkoning PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get De Ijzerkoning book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content De Ijzerkoning not Found or Blank , you must refresh this page manually.

De Ijzerkoning


De Ijzerkoning
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download De Ijzerkoning PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.De Ijzerkoning De Ijzerprinses


De Ijzerkoning De Ijzerprinses
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Julie Kagawa
language : nl
Publisher: HarperCollins Young Adult
Release Date : 2015-09-29

De Ijzerkoning De Ijzerprinses written by Julie Kagawa and has been published by HarperCollins Young Adult this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-09-29 with Juvenile Fiction categories.


In de Iron Fey-saga komt Meghan, een heel gewoon zestienjarig meisje, erachter dat ze de dochter is van een elfenkoning. Ze komt terecht in een onbekende, zeer gevaarlijke wereld waar ze al haar pas ontdekte magische krachten nodig zal hebben om te overleven. (1) DE IJZERKONING Meghan gelooft er niets van wanneer ze te horen krijgt dat ze de dochter is van een elfenkoning. Maar dan wordt haar broertje ontvoerd door gevaarlijke wezens, die haar zo het magische rijk Nimmernimmer proberen binnen te lokken... (2) DE IJZERPRINSES Door een belofte die Meghan heeft gedaan aan de knappe prins Ash wordt ze overgeleverd aan de grillen van de valse koningin Mab. Voor haar rijk dreigt een oorlog na de verdwijning van de machtige Scepter van de Seizoenen. Meghan is de enige die weet wat er met de scepter is gebeurd, maar niemand wil haar geloven...

The Iron Fey


The Iron Fey
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Julie Kagawa
language : nl
Publisher: HarperCollins
Release Date : 2021-02-24

The Iron Fey written by Julie Kagawa and has been published by HarperCollins this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-02-24 with Young Adult Fiction categories.


(1) DE IJZERKONING Treed binnen in de magische wereld van The Iron Fey Sinds de mysterieuze verdwijning van haar vader toen ze zes was, heeft Meghan Chase altijd het gevoel gehad dat er iets niet klopte in haar leven. Maar dat ze de dochter van een mythische elfenkoning is, en terecht zou komen in een fantastische, levensgevaarlijke wereld had ze nooit kunnen raden. En ze had al helemaal nooit verwacht dat ze verliefd zou worden op een prins, die helaas niks van haar wil weten… Hoe overleeft ze in deze onbekende wereld waar vrienden op één hand te tellen zijn? (2 DE IJZERPRINSES Vijandige fae, verraad en verboden liefde: welkom terug in de magische wereld van The Iron Fey. Meghan Chase moet haar belofte aan prins Ash nakomen en is nu de gevangene van de Winterkoningin. Dat Ash haar vervolgens in de steek laat, stelt haar diep teleur. Ondertussen dreigt er oorlog tussen het Zomerhof en het Winterhof, nadat de machtige Scepter van de Seizoenen verdwenen is. Meghan weet als enige dat de Scepter is gestolen door de IJzerfae, maar niemand gelooft haar. Kan zij, een halfbloed fae, Nimmernimmer van de ondergang redden? (3) DE IJZERKONINGIN Het is nu alles of niets! Welkom terug in de magische wereld van The Iron Fey. Meghan Chase dacht dat het eindelijk allemaal voorbij was, en dat zij en Ash eindelijk samen konden zijn na hun verbanning uit Nimmernimmer. Dan blijkt de koning van het IJzerrijk uit te zijn op haar magische krachten, die hem oppermachtig zullen maken. Meghan is de enige die hem kan tegenhouden. Maar dan moet ze wel eerst haar krachten onder controle krijgen. (4) DE IJZERPRINS Reis met Ash mee naar het einde van de wereld in The Iron Fey. Winterprins Ash zag liefde altijd als een zwakte. Tot hij Meghan Chase ontmoette. Nu is Meghan de IJzerkoningin, heerseres van een rijk waar Zomer- en Winterfae niet kunnen overleven. Om bij haar te kunnen zijn, moet hij het ultieme offer brengen en sterfelijk worden. Samen met Puck vertrekt hij naar het einde van de wereld, waar hij een aantal proeven moet afleggen om een ziel te krijgen. Maar de prijs is hoog, en de keuzes die hij moet maken zijn onmogelijk. Zal hij Meghan ooit nog terugzien? Deze boeken zijn ook los verkrijgbaar.

De Ijzerkoning


De Ijzerkoning
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Julie Kagawa
language : nl
Publisher: HarperCollins
Release Date : 2021-03-03

De Ijzerkoning written by Julie Kagawa and has been published by HarperCollins this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-03-03 with Fiction categories.


Treed binnen in de magische wereld van The Iron Fey Sinds de mysterieuze verdwijning van haar vader toen ze zes was, heeft Meghan Chase altijd het gevoel gehad dat er iets niet klopte in haar leven. Maar dat ze de dochter van een mythische elfenkoning is, en terecht zou komen in een fantastische, levensgevaarlijke wereld had ze nooit kunnen raden. En ze had al helemaal nooit verwacht dat ze verliefd zou worden op een prins, die helaas niks van haar wil weten… Hoe overleeft ze in deze onbekende wereld waar vrienden op één hand te tellen zijn?

The Iron Fey


The Iron Fey
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Julie Kagawa
language : nl
Publisher: HarperCollins Young Adult
Release Date : 2015-09-29

The Iron Fey written by Julie Kagawa and has been published by HarperCollins Young Adult this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-09-29 with Juvenile Fiction categories.


De 16-jarige Meghan Chase ontdekt dat ze de dochter is van een elfenkoning, en wat haar dan allemaal overkomt... (1) De IJzerkoning - Mijn naam is Meghan Chase. Net als mijn broertje zie ik ineens overal vreemde monsters, in het bos bij de bushalte lijkt zich iets engs schuil te houden en op school staat er plotseling op een computerscherm: Meghan Chase, we komen je halen... Wat ik ook had verwacht, in ieder geval nóóit dat ik te horen krijg dat ik de dochter van een elfenkoning ben, en ook niet dat ik opeens naar een beangstigend bizarre wereld moet afreizen om mijn broertje te redden. Een wereld waarin machtige wezens schijnen te denken dat ik een belangrijke rol zal spelen in hun strijd tegen een duister kwaad. (2) DE IJzerprinses - Mijn naam is Meghan Chase. Ik ben mijn belofte aan Ash, de Winterprins, nagekomen en ben meegegaan naar het Winterhof. Hoe lang ik daar nu al zit? Geen idee. De tijd verloopt hier anders dan in de gewone wereld, en ik ben overgeleverd aan de grillen van de kille koningin Mab. Ondertussen dreigt er oorlog tussen het Zomerhof en het Winterhof na de verdwijning van de machtige Scepter van de Seizoenen. Ik ben de enige die weet dat de scepter is gestolen door de IJzerfae, maar niemand wil me geloven. Sterker nog, alleen Ash en ik hebben de IJzerfae ooit in levenden lijve gezien, dus hij is ook de enige die me zou kunnen helpen. (3) DE IJZERKONINGIN - Mijn naam is Meghan Chase. Ik dacht dat het voorbij was. Dat Ash en ik eindelijk samen konden zijn nu we allebei verbannen zijn uit Nimmernimmer. We hebben een hoge prijs moeten betalen, maar het was het waard. Alleen, is het wel echt voorbij? Hoef ik geen moeilijke keuzes meer te maken? Geen offers meer te brengen voor de mensen van wie ik hou? Nou, niet dus! De valse koning van het IJzerrijk zit achter me aan. Hij is uit op mijn magische krachten. Krachten die ík niet begrijp of kan beheersen, maar die hém oppermachtig zullen maken. (4) DE IJZERPRINS - Mijn naam, mijn ware naam, is Ashallayn'darkmyr Tallyn. Ik ben de enig overgebleven zoon van Mab, koningin van het Winterhof. En wat haar betreft, ben ik dood. Als Winterprins zag ik liefde altijd als een zwakte. Maar toen kwam Meghan, half meisje half fae, en dat veranderde alles. Ik werd verliefd op haar en beloofde dat ik haar ridder zou zijn. Nu is Meghan de IJzerkoningin, heerseres van een rijk waar Zomer- en Winterfae niet kunnen overleven. Om bij haar te kunnen zijn, zal ik sterfelijk moeten worden. Daarom ben ik samen met Puck onderweg naar het Eind van de Wereld waar ik proeven moet afleggen om mijn ziel te verdienen. Maar de prijs is hoog, en de keuzes die ik moet maken zijn onmogelijk. Deze boeken zijn ook los verkrijgbaar.

De Ijzerkoningin


De Ijzerkoningin
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Julie Kagawa
language : nl
Publisher: HarperCollins
Release Date : 2021-03-03

De Ijzerkoningin written by Julie Kagawa and has been published by HarperCollins this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-03-03 with Fiction categories.


Het is nu alles of niets! Welkom terug in de magische wereld van The Iron Fey. Meghan Chase dacht dat het eindelijk allemaal voorbij was, en dat zij en Ash eindelijk samen konden zijn na hun verbanning uit Nimmernimmer. Dan blijkt de koning van het IJzerrijk uit te zijn op haar magische krachten, die hem oppermachtig zullen maken. Meghan is de enige die hem kan tegenhouden. Maar dan moet ze wel eerst haar krachten onder controle krijgen.

The Iron King


The Iron King
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Julie Kagawa
language : en
Publisher: HarperCollins Australia
Release Date : 2010-03-01

The Iron King written by Julie Kagawa and has been published by HarperCollins Australia this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2010-03-01 with Juvenile Fiction categories.


Meghan Chase has a secret destiny – one she could never have imagined My name is Meghan Chase. In less than twenty–four hours I'll be sixteen. Countless stories, songs and poems have been written about this wonderful age, when a girl finds true love and the stars shine for her and the handsome prince carries her off into the sunset. I don't think it will be that way for me. Something has always felt slightly off in Meghan's life, ever since her father disappeared before her eyes when she was six. She has never quite fit in at school or at home. When a dark stranger begins watching her from afar, and her prankster best friend becomes strangely protective of her, Meghan senses that everything she's known is about to change. But she could never have guessed the truth that she is the daughter of a mythical fairy king and is a pawn in a deadly war. Now Meghan will learn just how far she'll go to save someone she cares about, to stop a mysterious evil no fairy creature dare face and to find love with a young prince who might rather see her dead than let her touch his icy heart. “The Iron King is a must read!” New York Times bestselling author Gena Showalter

De Ijzerkoningin De Ijzerprins


De Ijzerkoningin De Ijzerprins
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Julie Kagawa
language : nl
Publisher: HarperCollins Young Adult
Release Date : 2015-09-29

De Ijzerkoningin De Ijzerprins written by Julie Kagawa and has been published by HarperCollins Young Adult this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-09-29 with Juvenile Fiction categories.


In de Iron Fey-saga komt Meghan, een heel gewoon zestienjarig meisje, erachter dat ze de dochter is van een elfenkoning. Ze komt terecht in een onbekende, zeer gevaarlijke wereld waar ze al haar pas ontdekte magische krachten nodig zal hebben om te overleven. (1) DE IJZERKONINGIN Nu Ash en zij allebei zijn verbannen uit Nimmernimmer, hoopt Meghan dat ze samen kunnen blijven. Maar het gevaar is nog niet geweken; de valse koning van het IJzerrijk zit achter haar aan. Hij is uit op haar magische krachten. Krachten die zíj niet begrijpt of kan beheersen, maar die hém oppermachtig zullen maken... (2) DE IJZERPRINS Meghan heeft haar bestemming gevonden als koningin van het IJzerrijk. Omdat Ash niet kan overleven in dit rijk heeft ze hem weggestuurd, hoeveel pijn dat ook doet. Ash heeft er echter alles voor over om bij haar te kunnen zijn, ook als hij daarvoor het grootste offer moet brengen...