De Zon En De Maan En De Rolling Stones

Download De Zon En De Maan En De Rolling Stones PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get De Zon En De Maan En De Rolling Stones book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content De Zon En De Maan En De Rolling Stones not Found or Blank , you must refresh this page manually.

De Zon En De Maan En De Rolling Stones


De Zon En De Maan En De Rolling Stones
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download De Zon En De Maan En De Rolling Stones PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.De Zon En De Maan En De Rolling Stones


De Zon En De Maan En De Rolling Stones
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Rich Cohen
language : nl
Publisher: Spectrum
Release Date : 2017-04-27

De Zon En De Maan En De Rolling Stones written by Rich Cohen and has been published by Spectrum this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-04-27 with Biography & Autobiography categories.


Rich Cohen ging in de jaren negentig als jonge verslaggever voor muziekblad Rolling Stone mee op tournee met de Rolling Stones. Hij viel als een blok voor hun humor en camaraderie, het onderlinge geplaag, het harde leven. En dat is zo gebleven. Voor Cohen zijn de Rolling Stones de grootste rock-'n-roll band aller tijden. Het verhaal begint bij het prille begin, als Mick en Keith elkaar in 1962 ontmoeten op een perron, en volgt de band langs de vele hoogte- en dieptepunten. Cohen staat stil bij de momenten die niet alleen aantonen dat de Stones getalenteerde muzikanten en de meest innovatieve songwriters van hun generatie zijn, maar ook de iconen van onze moderne cultuur. Want uiteindelijk, na de drugs, de vriendinnen, de ruzies en de eindeloze reünies, is er de muziek. Na De zon en de maan en de Rolling Stones wil je alle oude nummers opnieuw beluisteren, én de obscure pareltjes die je nog nooit hebt gehoord. De muziek zal, samen met Cohens frisse en energieke benadering van de band, voor eens en voor altijd duidelijk maken waarom de Stones er altijd toe blijven doen. Rich Cohen is journalist en schrijft onder meer voor Vanity Fair, The New Yorker en Rolling Stone. Daarnaast publiceerde hij tien boeken, waaronder Tough Jews en Sweet and Low. Ook schreef hij het script voor de HBO-serie Vinyl. Cohen ontving meerdere prijzen voor zijn werk.

Beatles Of Stones


Beatles Of Stones
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : John McMillian
language : nl
Publisher: Boekerij
Release Date : 2013-11-28

Beatles Of Stones written by John McMillian and has been published by Boekerij this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2013-11-28 with Music categories.


In Beatles of Stones ontrafelt schrijver John McMillian de epische strijd tussen de twee allergrootste bands van de wereld. De Stones waren de bad boys, maar hadden een goede achtergrond. De Beatles hadden een knuffelbaar imago, maar groeiden op in achterstandswijken. En zelf ontkenden ze in eerste instantie elke rivaliteit. John McMillian legt als enige de nadruk op de onderlinge relatie tussen de twee bands. Hij gebruikt daarbij niet alleen zijn interviews met de nog levende bandleden, hun vrienden en collega’s, maar ook tienerbladen, fanzines en Engelse en Amerikaanse underground kranten, die een uniek en nog niet eerder beschreven beeld schetsen van de interactie tussen de jongeren en hun favoriete band. Bovendien heeft McMillian bij hoge uitzondering toegang gekregen tot twee privécollecties die een schat aan informatie over de jaren zestig en zeventig verschaften.

Robin Williams


Robin Williams
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Emily Herbert
language : nl
Publisher: Kosmos Uitgevers
Release Date : 2014-12-17

Robin Williams written by Emily Herbert and has been published by Kosmos Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2014-12-17 with Biography & Autobiography categories.


Op 11 augustus 2014 werd bekend dat Robin Williams, geliefd acteur, dood was gevonden in zijn huis in Californië. Al snel werd duidelijk dat hij vermoedelijk zelfmoord had gepleegd. Wereldwijd werd er geschokt gereageerd: hoe kan het dat zo n getalenteerd man, rijk en met een fijne relatie, besluit uit het leven te stappen? Was het zijn depressie, de diagnose Parkinson, het floppen van zijn laatste televisieserie, of toch iets anders? Deze biografie formuleert het antwoord op die vraag, en beschrijft daarnaast het leven van een boeiende en grappige man met vele filmgezichten.

In Zijn Eigen Woorden


In Zijn Eigen Woorden
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Jimi Hendrix
language : nl
Publisher: Luitingh Sijthoff
Release Date : 2014-04-07

In Zijn Eigen Woorden written by Jimi Hendrix and has been published by Luitingh Sijthoff this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2014-04-07 with Biography & Autobiography categories.


Jimi Hendrix, In zijn eigen woorden Met een voorwoord van Eric Corton Het persoonlijke verhaal van het oorspronkelijkste gitaartalent van de twintigste eeuw. Jimi Hendrix (1942-1970) maakte furore als de flamboyantste gitarist van de jaren zestig. Onder meer door zijn inventieve gebruik van ongewone en open akkoorden, feedback, distortion en het wahwah-pedaal bracht hij een revolutie in het gitaarspelen teweeg. In zijn songteksten, onder meer Purple Haze en The Wind Cries Mary, uitte hij zich als een poëtische mysticus met een spirituele inslag. Voor elke rock- en popfan, voor elke muzikant, van amateur tot professional, is de naam Jimi Hendrix magisch-legendarisch. De afgelopen twee decennia verzamelden producer Alan Douglas, een goede vriend van Hendrix, en documentairemaker Peter Neal vrijwel alles wat van de rocklegende Hendrix beschikbaar is aan interviews, persoonlijke aantekeningen, gesproken tekst, uit film, radio en documentaire, en plaatsten dit alles in chronologische volgorde. Het resultaat is een uniek journalistiek project dat leest als een gesproken biografie. De bevlogenheid spat van de paginas. Hendrix spreekt over zijn jeugd, zijn muzikale invloeden, zijn gitaren, zijn drugsgebruik en over zijn persoonlijke leven in het algemeen, van zijn jeugd tot enkele dagen voor zijn dood in 1970. `Een aangrijpend, in de eerste persoon verteld levensverhaal.' Sunday Times `Opzienbarend.' Wall Street Journal

Meester Pluim En Het Praatpoeder


Meester Pluim En Het Praatpoeder
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Marc De Bel
language : nl
Publisher:
Release Date : 2008

Meester Pluim En Het Praatpoeder written by Marc De Bel and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2008 with categories.


Meester Pluim neemt afscheid van school. Toch blijven enkele kinderen contact met hem houden en zo komen ze achter het geheim van het praatpoeder. Vanaf ca. 10 jaar.

Talking About My Generation


Talking About My Generation
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Tom Steenbergen
language : nl
Publisher:
Release Date : 2017-01-15

Talking About My Generation written by Tom Steenbergen and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-01-15 with categories.
Logeren Bij Lou


Logeren Bij Lou
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Peter van Bruggen
language : nl
Publisher: Karakter
Release Date : 2014-11-14

Logeren Bij Lou written by Peter van Bruggen and has been published by Karakter this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2014-11-14 with Biography & Autobiography categories.


'New Journalism kreeg in de jaren 70 bij niemand zo geslaagd vorm als bij Peter van Bruggen. Zijn ontmoetingen spatten van het papier.' - Leon Verdonschot Als muziekjournalist Peter van Bruggen een liedje hoort als In the Flesh van Blondie, dan denkt hij met warme gevoelens terug aan de keer dat zangeres Debby Harry hem bloot in bed te woord stond. Als hij de mondharmonica hoort op Love me do van The Beatles, dan denkt hij vooral terug aan de dag dat hij bij muziekhandel Bergmann in Arnhem dat instrument is gaan betalen, omdat John Lennon het er ooit in een baldadige bui gestolen had. Met Roger Hodgson van Supertramp stond hij macrobiotisch in pannetjes te roeren, en toen Roger daarna het podium op moest zei hij over zijn schouder tegen Peter: 'Het is genoeg geweest. Ik hou ermee op!' Enkele weken daarna stapte hij inderdaad uit Supertramp. Roger and out. The Long Way Home! Nee... als radiomaker Peter van Bruggen een plaatje draaide in het Weeshuis van de Hits of de Breakfast Club, dan dat hij vaan aan heel andere dingen dan de meeste mensen. Waar hij zoal aan dacht, dat is te lezen in Logeren bij Lou, een boek met 21 intieme ontmoetingen met popsterren die we allemaal kennen, of dachten te kennen. Blondie, Van Morrison, The Beatles, Elton John, Abba, de Seks Pistols, Fleetwood Mac en Lou Reed, sommige dingen wisten ze niet eens van zichzelf,toen ze een interview deden met Peter van Bruggen.