Mijn Leven Undercover

Download Mijn Leven Undercover PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Mijn Leven Undercover book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Mijn Leven Undercover not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Mijn Leven Undercover


Mijn Leven Undercover
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Mijn Leven Undercover PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Mijn Leven Undercover


Mijn Leven Undercover
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Amaryllis Fox
language : nl
Publisher:
Release Date : 2019

Mijn Leven Undercover written by Amaryllis Fox and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019 with categories.
Mijn Leven Undercover


Mijn Leven Undercover
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Amaryllis Fox
language : nl
Publisher: Ambo|Anthos
Release Date : 2019-11-07

Mijn Leven Undercover written by Amaryllis Fox and has been published by Ambo|Anthos this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-11-07 with Biography & Autobiography categories.


Mijn leven undercover vertelt het waargebeurde verhaal van Amaryllis Fox – een jonge vrouw met de gevaarlijkste baan binnen de CIA – en biedt een inkijk in een wereld die we slechts kennen van tv-series. Voor de fans van series als Homeland. Amaryllis Fox zat in haar laatste jaar internationaal recht aan de universiteit van Oxford toen haar mentor Daniel Pearl gevangen werd genomen en werd onthoofd. Voor haar was dit de aanleiding om zich te specialiseren in terrorismebestrijding. Ze ontwikkelde een algoritme dat terroristische aanslagen met grote precisie zou kunnen voorspellen. Een jaar later klopte de CIA bij haar aan. Haar ster rees snel en op haar tweeëntwintigste werd Amaryllis gerekruteerd voor het elitekorps. Ze werd klaargestoomd op ‘The Farm’, waar ze onder andere getraind werd in het ondergaan van martelingen, vuurwapengebruik en de beste manieren om zelfmoord te plegen in gevangenschap. Daarna werd ze uitgezonden als spion ‘under non-official cover’ – de gewildste maar ook gevaarlijkste baan binnen de CIA. Als kunsthandelaar infiltreerde Amaryllis Fox in terroristische netwerken in het Midden-Oosten en Azië, tot die ene ontmoeting, die alles veranderde.

Dubbel Leven


Dubbel Leven
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Axel de Vos
language : nl
Publisher: Ambo|Anthos
Release Date : 2017-01-26

Dubbel Leven written by Axel de Vos and has been published by Ambo|Anthos this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-01-26 with Fiction categories.


'Fascinerend. Echt super spannend.' - RTL Boulevard 'Zeer uniek. Bij mijn weten is het nog nooit eerder voorgekomen dat [een undercover-agent] in een boek zo openhartig over zijn werk heeft verteld.' - John van den Heuvel Hij onderhandelde met mensensmokkelaars en vrouwenhandelaren, was erbij toen er voor miljoenen euro's aan drugs werd overgedragen en werkte met de grootste criminelen van Nederland en ver daarbuiten. In Dubbel leven kijkt voormalig rechercheur Axel de Vos terug op de jaren waarin hij door de politie als infiltrant werd ingezet bij grootschalige criminele operaties. Aan de hand van tien cases vertelt Axel de Vos over zijn leven als undercoveragent. Hoe wordt een operatie voorbereid? Wat doet het met je als je, al is het tijdelijk, je leven opgeeft om in dienst te staan van een fictief iemand? Wat gebeurt er als je in dat andere leven verdwijnt? Als je, zoals ze dat bij de politie zelf noemen, een 'legende' bent geworden? Dubbel leven is het bloedstollende levensverhaal van een undercoveragent. Het biedt bovendien een fascinerende blik achter de schermen van de Nederlandse en de internationale onderwereld.

De Kooi


De Kooi
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Marcel van de Ven
language : nl
Publisher: Ambo|Anthos
Release Date : 2020-08-26

De Kooi written by Marcel van de Ven and has been published by Ambo|Anthos this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-08-26 with True Crime categories.


In De kooi vertelt undercoveragent Marcel van de Ven zijn verhaal. In 2003 zette de Nederlandse politie een eenheid op die zo geheim was dat zelfs binnen het korps bijna niemand ervan wist. In De kooi vertelt undercoveragent Marcel van de Ven zijn verhaal. ‘Zes jaar lang heb ik me beziggehouden met zaken van leven of dood. Liquidaties, drugshandel, terrorisme, gijzelingen en ontvoeringen, moorden die onoplosbaar leken: ik heb het allemaal gezien.’ In 2003 zette de Nederlandse politie een eenheid op die zo geheim was dat zelfs binnen het korps bijna niemand ervan wist. Vier mensen werden getraind om – gewapend met de nieuwste technieken en stalen zenuwen – de zwaarste criminaliteit te bestrijden. Vanuit De kooi, hun streng beveiligde basis, leverden ze een unieke bijdrage aan de strijd tegen onder meer moordenaars, terroristen, drugshandelaren, overvallers en ontvoerders. In een tijd waarin de criminaliteit drastisch veranderde en verhardde, stonden ze dag en nacht paraat, 365 dagen per jaar. Het vaak levensgevaarlijke en in het diepste geheim uitgevoerde werk bepaalde hun hele bestaan. Ze déden dit werk niet, ze wáren het. Nog nooit trad iemand van dit team naar buiten. Tot nu. In De kooi kijkt Marcel van de Ven, een van die vier pioniers, terug op de vele bloedstollend spannende acties die hij met zijn collega’s uitvoerde en de grote gevolgen ervan, zowel op het gebied van de opsporing als voor zijn eigen leven.

Peaky Blinders


Peaky Blinders
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Carl Chinn
language : nl
Publisher: Kosmos Uitgevers
Release Date : 2020-06-03

Peaky Blinders written by Carl Chinn and has been published by Kosmos Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-06-03 with History categories.


Lees in dit boek van Carl Chinn alles over de Peaky Blinders, de criminele bende uit Birmingham die bekend werd door de tv-serie. De Peaky Blinders, bekend vanwege de populaire tv-serie, vormden een criminele bende uit Birmingham die actief was kort na de Eerste Wereldoorlog. Sociaal historicus Carl Chinn heeft decennialang onderzoek gedaan naar deze bende, van wie één lid zijn eigen overgrootvader was. Deze aangrijpende 'Sunday Times Bestseller' voegt een opmerkelijk aantal originele bronnen samen, waaronder tot nu toe onbekende afbeeldingen van de historische Peaky Blinders en interviews met familieleden van de gangsters uit de jaren twintig van de vorige eeuw.

Een Waarschuwing


Een Waarschuwing
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Anoniem
language : nl
Publisher: Ambo|Anthos
Release Date : 2019-11-26

Een Waarschuwing written by Anoniem and has been published by Ambo|Anthos this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-11-26 with Biography & Autobiography categories.


Een waarschuwing (de Nederlandse vertaling van A Warning) laat de lezer aanschuiven aan de vergadertafel van Trump. Geschreven door een anoniem en prominent staflid van het Witte Huis. Een waarschuwing biedt een kijkje achter de schermen van Trumps regering en zorgde al voor verschijning voor veel opschudding in de Verenigde Staten. De anonieme klokkenluider publiceerde eerder in The New York Times het beruchte artikel ‘I Am Part of the Resistance Inside the Trump Administration’ dat de VS op hun grondvesten deed schudden.

Niet Te Breken


Niet Te Breken
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Sander Aarts
language : nl
Publisher: Boekerij
Release Date : 2019-06-06

Niet Te Breken written by Sander Aarts and has been published by Boekerij this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-06-06 with Biography & Autobiography categories.


‘Met een voor ons ongekende openhartigheid beschrijft Sander veel prachtige, maar ook veel rauwe momenten van het leven in onze eenheid.’ Special Forces Voor de fans van American Sniper en Seal Team Six De best getrainde militair van Nederland vertelt wat hij heeft meegemaakt én wat hij daarvan heeft geleerd en helpt je zo met jouw persoonlijke ontwikkeling Hij had de mooiste baan, de ultieme jongensdroom: teamleider bij de Special Forces. Vechten, schieten, duiken, uit vliegtuigen springen, uit onderzeeboten ontsnappen. Een James Bond-film maar dan echt. Na een succesvolle carrière van zestien jaar vertelt Sander Aarts, de best getrainde militair van Nederland, wat hij allemaal heeft meegemaakt én wat hij daarvan heeft geleerd. Sander is het levende bewijs dat je met de juiste mentaliteit alles kunt bereiken en in Niet te breken deelt hij de inzichten die hij heeft opgedaan onder de meest extreme omstandigheden. Zo kun je lezen over bizarre belevenissen die je normaal alleen in films ziet en krijg je tegelijkertijd waardevolle, toepasbare lessen voor het dagelijks leven. Of het nu gaat om handelen in stressvolle situaties of hoe je beter kunt reageren op angst, dit boek inspireert je om je prestaties te verbeteren, op ieder gebied. Over Sander Aarts ‘Sander Aarts, u bent mij er eentje. Wanneer ik u ondernemend noem, druk ik me erg voorzichtig uit. Wanneer ik u een pionier noem, zit ik al dichter in de buurt.’ Ank Bijleveld-Schouten, Minister van Defensie ‘Dit boek geeft een beeld van hoe een “gewone” Hollandse jongen door hard werken en ontberingen uitgroeit tot de elite van de Nederlandse Special Forces. Waarbij hij zich bewuster wordt van de mens in en achter de operator door zijn bijzondere ervaringen.’ Rob Severs, Korps Mariniers ‘Een must read voor iedereen die inzicht wil hebben in de Special Forces-wereld en de wijze lessen die je mee kunt nemen in je dagelijkse routine.’ John de Ruiter, Korps Mariniers