Bekentenissen Van Een Hersenchirurg

Download Bekentenissen Van Een Hersenchirurg PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Bekentenissen Van Een Hersenchirurg book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Bekentenissen Van Een Hersenchirurg not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Bekentenissen Van Een Hersenchirurg


Bekentenissen Van Een Hersenchirurg
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Bekentenissen Van Een Hersenchirurg PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Bekentenissen Van Een Hersenchirurg


Bekentenissen Van Een Hersenchirurg
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Henry Marsh
language : nl
Publisher: Nieuw Amsterdam
Release Date : 2017-07-15

Bekentenissen Van Een Hersenchirurg written by Henry Marsh and has been published by Nieuw Amsterdam this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-07-15 with Biography & Autobiography categories.


Bekentenissen van een hersenchirurg is een adembenemend eerlijk boek, waarin Henry Marsh terugblikt op onmogelijke dilemma’s en life changing beslissingen. Hij beleefde tijdens zijn lange loopbaan als hersenchirurg zowel opwindende hoogtepunten als verwoestende tegenslagen, maar zijn liefde voor de neurochirurgie bleef al die tijd onwankelbaar. Het vooruitzicht van zijn pensionering zette hem aan het denken: wat heeft hij eigenlijk geleerd over het leven door veertig jaar lang menselijke hersenen te behandelen? Marsh vertelt openhartig hoe hij het hoofd biedt aan de overweldigende last van de verantwoordelijkheid die soms op hem drukt wanneer hij tracht menselijk lijden te verlichten. Herinneringen ophalend onderzoekt hij de moeilijkheden van een vak dat meer gaat over kansen dan zekerheden, en overdenkt hij de gevolgen van beslissingen die vaak in een fractie van een seconde genomen moeten worden.

Bekentenissen Van Een Hersenchirurg


Bekentenissen Van Een Hersenchirurg
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Henry Marsh
language : nl
Publisher:
Release Date : 2017-06-23

Bekentenissen Van Een Hersenchirurg written by Henry Marsh and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-06-23 with Biography & Autobiography categories.
Allereerst Niet Schaden


Allereerst Niet Schaden
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Henry Marsh
language : nl
Publisher: Nieuw Amsterdam
Release Date : 2014-07-12

Allereerst Niet Schaden written by Henry Marsh and has been published by Nieuw Amsterdam this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2014-07-12 with Health & Fitness categories.


Henry Marsh, een van de meest vooraanstaande Britse neurochirurgen, laat zien wat het betekent om voor God te spelen in kwesties van leven of dood. Hij gunt ons een zeldzame blik op het intense drama van de operatiekamer, de complexiteit van de hersenen en het botte instrument dat het mes van de chirurg daarbij vergeleken is. Dit boek gaat over de pijnlijke dilemmas rond elke hersenoperatie voor de patiënt, de familie en de chirurg. Allereerst niet schaden is ook een persoonlijk verslag van een ontdekkingstocht naar de feilbaarheid van de arts, de grenzen van de geneeskunde en de universele behoefte aan hoop als we geconfronteerd worden met de moeilijkste besluiten in het leven. 'Elegant, delicaat, gevaarlijk en vol diepe betekenis.' The Sunday Times 'Veel van de verhalen zijn ontroerend. In de kern is dit is een boek over wijsheid en ervaring.' The Daily Telegraph 'Uitstekend... enorm meeslepend.' The Spectator '[Marsh] krijgt je op het puntje van je stoel... Artsen praten zelden zo eerlijk en vrij met ons als Marsh.' Daily Mail 'Marsh biedt ons een gedenkschrift van verrassende openhartigheid en eerlijkheid.' Mail on Sunday 'Het is de ontwapenende openhartigheid van Marsh die het boek zon boeiende leeservaring maakt... fascinerend.' The Guardian 'Allereerst niet schaden is in veel opzichten een verscheurend document: in grote lijnen bevat het niet alleen verhalen van triomf of vaardigheid en expertise van de auteur, maar vooral de emotionele en psychologische tol die het eist als er iets vreselijk mis gaat.' New Statesman

Levens Redden


Levens Redden
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Stephen Westaby
language : nl
Publisher: Nieuw Amsterdam
Release Date : 2018-01-10

Levens Redden written by Stephen Westaby and has been published by Nieuw Amsterdam this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-01-10 with Health & Fitness categories.


In de operatiekamer is geen ruimte voor twijfel. Een mindere dag kan grote gevolgen hebben. Het leven van een patiënt ligt in handen van de chirurg. Stephen Westaby is een van de meest vooraanstaande hartspecialisten en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de moderne hartchirurgie. Honderden levens heeft hij gered gedurende zijn 35-jarige carrière. In zijn indrukwekkende verhalen laat hij de lezer getuige zijn van een reeks opmerkelijke gevallen, zoals een baby van zes maanden met een aantal hartaanvallen en een vrouw met het locked-in-syndroom. Dit indringende boek geeft een unieke inkijk in de vaak hoopgevende, soms tragische wereld van de hartchirurgie.

Wat Is Er Met De Dokter Gebeurd


Wat Is Er Met De Dokter Gebeurd
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Baziel van Engelen
language : nl
Publisher: Springer
Release Date : 2018-09-11

Wat Is Er Met De Dokter Gebeurd written by Baziel van Engelen and has been published by Springer this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-09-11 with Medical categories.


Dit boek laat zien hoe het beroep van arts razendsnel is veranderd en tegen welke obstakels de moderne dokter aanloopt. De ‘dokter’s journey’ in de afgelopen generatie lijkt een achtbaan met als voorlopig eindpunt de huidige medische arena. Daar vindt strijd plaats en niet alleen tegen de ziekte. Bij patiënten binden verwachtingen, idealen, hoop en geloof in technologische mogelijkheden de strijd aan met acceptatie en verdriet. Ziekte en beperkingen horen steeds minder thuis in een maakbare wereld vol vooruitstrevende hoogstandjes. Bij dokters strijdt liefde voor het vak met de dagelijkse invulling in het werk, met als gevolg een stijging van uitval door burn out. Economie en geneeskunde hebben een beknellend pact gesloten: zorg is ook ‘productie’, waarin zorgvuldigheid dreigt te worden vervangen door protocollen en beslisbomen die de maat aangeven en de toon bepalen. Maar waar draait het nu werkelijk om? Gaat het over de patiënt, over de ziekte, of staat het in stand houden van het systeem centraal? Wat is er gebeurd, wat vinden we ervan en is dit wat we willen? In Wat is er met de dokter gebeurd? geven ruim dertig auteurs vanuit verschillende invalshoeken hun ervaringen met en bespiegelingen op de zorg. Het is een uitnodiging met elkaar in gesprek te gaan over deze wezenlijke vragen.

Veranderen Doe Je Zo Druk 1


Veranderen Doe Je Zo Druk 1
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Alan Deutschman
language : nl
Publisher:
Release Date : 2007-07

Veranderen Doe Je Zo Druk 1 written by Alan Deutschman and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2007-07 with categories.


Tips en adviezen betreffende gedragsverandering, zowel in het privéleven als in bedrijven en organisaties.

My Way


My Way
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Monica Geuze
language : nl
Publisher: Kosmos Uitgevers
Release Date : 2017-05-09

My Way written by Monica Geuze and has been published by Kosmos Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-05-09 with Crafts & Hobbies categories.


My Way is het openhartige verhaal van vlogger Monica Geuze. Van fotoshoots tot dj-optredens, shopsessies en restaurantbezoekjes: Monica deelt bijna elke dag van haar leven op Youtube en Instagram. Ze heeft meer dan 300.000 abonnees. Ondanks het feit dat Monica een leven leidt waar veel meiden jaloers op zijn, wist zij een aantal jaren terug totaal niet wat ze wilde gaan doen. In dit boek vertelt Monica over haar weg naar succes, met alle hoogte- en dieptepunten, en geeft ze tips en nog meer inkijkjes in haar bijzondere leven.