De Magische Fabriek Oliver Blue En De School Voor Zieners Boek 1

Download De Magische Fabriek Oliver Blue En De School Voor Zieners Boek 1 PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get De Magische Fabriek Oliver Blue En De School Voor Zieners Boek 1 book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content De Magische Fabriek Oliver Blue En De School Voor Zieners Boek 1 not Found or Blank , you must refresh this page manually.

De Magische Fabriek Oliver Blue En De School Voor Zieners Boek 1


De Magische Fabriek Oliver Blue En De School Voor Zieners Boek 1
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download De Magische Fabriek Oliver Blue En De School Voor Zieners Boek 1 PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.De Magische Fabriek Oliver Blue En De School Voor Zieners Boek 1


De Magische Fabriek Oliver Blue En De School Voor Zieners Boek 1
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Morgan Rice
language : nl
Publisher: Morgan Rice
Release Date : 2019-12-06

De Magische Fabriek Oliver Blue En De School Voor Zieners Boek 1 written by Morgan Rice and has been published by Morgan Rice this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-12-06 with Juvenile Fiction categories.


“Een machtig begin van een serie die strijdlustige protagonisten combineert met uitdagende omstandigheden. Dit zal niet alleen jongvolwassenen aanspreken, maar ook volwassen fantasy-fans die op zoek zijn naar epische verhalen, gevoed door sterke vriendschappen en tegenstanders.” – Midwest Book Review (Diane Donovan) (over Een Troon voor Zusters) “De verbeeldingskracht van Morgan Rice kent geen grenzen!” – Books and Movie Reviews (over Een Troon voor Zusters) De #1 bestverkopende fantasy-auteur Morgan Rice komt met een nieuwe serie voor jonge tieners – én volwassenen! Fans van Harry Potter en Percy Jackson: zoek niet verder! DE MAGISCHE FABRIEK: OLIVER BLUE EN DE SCHOOL VOOR ZIENERS (BOEK 1) vertelt het verhaal van de 11-jarige Oliver Blue, een jongen die ongeliefd is bij zijn hatelijke familie. Oliver weet dat hij anders is en voelt dat hij krachten bezit die anderen niet hebben. Geobsedeerd door uitvindingen is Oliver vastberaden om aan zijn afschuwelijke leven te ontsnappen en iets belangrijks na te laten in de wereld. Wanneer Oliver voor de zoveelste keer moet verhuizen wordt hij in een nieuwe klas geplaatst, een die nog erger is dan de vorige. Hij wordt gepest en buitengesloten en ziet geen uitweg. Maar wanneer hij op een verlaten fabriek stuit, vraagt hij zich af of zijn dromen misschien toch nog uit zullen komen. Wie is de mysterieuze oude uitvinder die zich in de fabriek heeft verborgen? Wat is zijn geheime uitvinding? En zal Oliver echt terug in de tijd reizen, naar een magische school in 1944 waar kinderen net zulke krachten hebben als hij? DE MAGISCHE FABRIEK is een hartverwarmende fantasy, het eerste boek in een meeslepende nieuwe serie vol magie, liefde, humor, verdriet, tragedie, lotsbestemmingen en een aantal schokkende wendingen. Oliver Blue zal je hart veroveren en het zal lastig worden om je boek neer te leggen. Boek 2 in de serie (DE BOL VAN KANDRA) en Boek 3 (DE OBSIDIANS) zijn nu ook beschikbaar! “Dit is het begin van iets wonderbaarlijks.” – San Francisco Book Review (over Een Zoektocht van Helden)

De Bol Van Kandra Oliver Blue En De School Voor Zieners Boek 2


De Bol Van Kandra Oliver Blue En De School Voor Zieners Boek 2
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Morgan Rice
language : nl
Publisher: Morgan Rice
Release Date : 2019-12-06

De Bol Van Kandra Oliver Blue En De School Voor Zieners Boek 2 written by Morgan Rice and has been published by Morgan Rice this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-12-06 with Juvenile Fiction categories.


“Een krachtig begin van een serie die een combinatie van pittige protagonisten en uitdagende omstandigheden belooft, niet alleen voor tieners maar ook voor volwassen fantasy fans die op zoek zijn naar epische verhalen, gevoed door krachtige vriendschappen en vijanden.” --Midwest Book Review (Diane Donovan) (over Een Troon voor Zusters) “De verbeelding van Morgan Rice kent geen grenzen!” --Books and Movie Reviews (over Een Troon voor Zusters) Van #1 bestverkopende fantasy auteur Morgan Rice komt een nieuwe serie voor jonge tieners (en ouder)! Fans van Harry Potter en Percy Jackson – zoek niet verder! In DE BOL VAN KANDRA: OLIVER BLUE EN DE SCHOOL VOOR ZIENERS (BOEK TWEE), is de elfjarige Oliver Blue terug in het heden en moet hij zijn best doen om Armando te redden voordat zijn voorbestemde sterfmoment aanbreekt. Maar wanneer Oliver erachter komt dat de heilige Bol van Kandra is gestolen, weet hij dat het aan hem is – en alleen aan hem – om de school te redden. De enige manier om dat te doen is door terug in de tijd te reizen, naar Engeland in 1690. Daar moet hij een heel belangrijk persoon zien te redden: Sir Isaac Newton. De Obsidian School heeft zelf ook krachtige Zieners. Zij zien Oliver het liefst verdwijnen. Wanneer ze Chris, Olivers pestkop van een broer, inschakelen en transformeren, zou dat weleens kunnen uitlopen op een gevecht tot de dood. DE BOL VAN KANDRA is boek #2 in een meeslepende nieuwe serie vol magie, liefde, humor, liefdesverdriet, tragedie, lotsbestemming en een verzameling schokkende verrassingen. Je zult verliefd worden op Oliver Blue en het zal lastig worden om het boek ’s avonds neer te leggen. Boek #3 in de serie (DE OBSIDIANS) is nu ook beschikbaar! “Dit is het begin van iets opmerkelijks.” --San Francisco Book Review (over Een Zoektocht van Helden) Eveneens beschikbaar zijn de andere fantasy series van Morgan Rice, inclusief EEN ZOEKTOCHT VAN HELDEN (BOEK #1 IN DE TOVENAARSRING), met meer dan 1,300 vijfsterren recensies!

Een Troon Voor Zusters Boeken 1 En 2


Een Troon Voor Zusters Boeken 1 En 2
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Morgan Rice
language : nl
Publisher: Morgan Rice
Release Date : 2020-05-07

Een Troon Voor Zusters Boeken 1 En 2 written by Morgan Rice and has been published by Morgan Rice this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-05-07 with Young Adult Fiction categories.


“Morgan Rice heeft een grenzeloze verbeelding. EEN TROON VOOR ZUSTERS, een serie die belooft net zo vermakelijk te zijn als de voorgaande series, vertelt het verhaal van twee zusjes (Sophia en Kate), wezen die moeten vechten om te overleven in de wrede en veeleisende wereld van een weeshuis. Een onmiddellijk succes. Ik kan niet wachten om aan het tweede en derde boek te beginnen!” --Books and Movie Reviews (Roberto Mattos) De eerste twee boeken van Morgan Rice’ nieuwe fantasy serie EEN TROON VOOR ZUSTERS (EEN TROON VOOR ZUSTERS en EEN HOF VOOR DIEVEN) zijn gebundeld. Je krijgt dus twee bestsellers in één bestand, een geweldige introductie tot de EEN TROON VOOR ZUSTERS serie. Meer dan 150.000 woorden om te lezen voor een ongelofelijk lage prijs—ook perfect om cadeau te geven! In EEN TROON VOOR ZUSTERS (Boek 1), willen de 17-jarige Sophia en haar jongere zusje, de 15-jarige Kate, wanhopig graag weg uit hun afschuwelijke weeshuis. Ze zijn wezen, ongewenst en ongeliefd, die ervan dromen om ergens anders op te groeien en een beter leven te vinden. Zelfs als dat betekent dat ze in de meedogenloze stad Ashton op straat moeten leven. Sophia en Kate, niet alleen zusjes maar ook elkaars beste vriendinnen, staan altijd voor elkaar klaar—maar ze willen heel verschillende dingen in het leven. Sophia, romantisch en elegant, droomt ervan om het koninklijk hof binnen te komen en verliefd te worden op een aristocraat. Kate, een vechter, droomt ervan om met draken te strijden en een goede zwaardvechter te worden. Ondanks hun verschillende dromen zijn ze verenigd door een geheime, paranormale kracht; ze kunnen elkaars gedachten lezen. Dat is hun enige redding in een wereld die vastberaden lijkt te zijn om hen ten onder te brengen. In EEN HOF VOOR DIEVEN (Een Troon voor Zusters—Boek 2), komt het leven van de 17-jarige Sophia op zijn kop te staan als ze uit de romantische wereld van de aristocratie wordt verbannen en wederom geconfronteerd wordt met de verschrikkingen van het weeshuis. Deze keer lijken de nonnen vastbesloten om haar te doden, al doet dat haar niet zoveel pijn als haar gebroken hart. Zal Sebastian beseffen dat hij een fout heeft gemaakt en haar komen halen? Haar jongere zusje, de 15-jarige Kate, begint haar training bij de heks en leert onder haar begeleiding de zwaardvechtkunst beheersen. Ze verkrijgt meer macht dan ze ooit voor mogelijk had gehouden—en is vastberaden om haar zus te redden. Ze komt terecht in een wereld van geweld en strijd, van de magie waar ze zo naar verlangd—dezelfde magie die haar einde zou kunnen betekenen. EEN TROON VOOR ZUSTERS is een verbluffende nieuwe fantasy serie vol liefde, hartzeer, tragedie, actie, avontuur, magie, tovenarij, draken, lotsbestemming en bloedstollende spanning. Dit spannende boek laat je kennismaken met personages waar je verliefd op zult worden en neemt je mee naar een wereld die je nooit meer zult vergeten. Boek #3 in EEN TROON VOOR ZUSTERS is binnenkort beschikbaar!

De Tovenaarsring Bundel Boeken 1 En 2


De Tovenaarsring Bundel Boeken 1 En 2
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Morgan Rice
language : nl
Publisher: Morgan Rice
Release Date : 2020-05-17

De Tovenaarsring Bundel Boeken 1 En 2 written by Morgan Rice and has been published by Morgan Rice this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-05-17 with Juvenile Fiction categories.


“DE TOVENAARSRING heeft alle ingrediënten voor direct succes: samenzweringen, intriges, mysterie, dappere ridders en opbloeiende relaties, compleet met gebroken harten, bedrog en verraad. Het verhaal zal je urenlang boeien en alle leeftijden aanspreken. Aanbevolen voor de permanente collectie van alle liefhebbers van fantasy.”--Books and Movie Reviews. Deze bundel bevat de eerste twee boeken van Morgan Rice’ #1 Bestverkopende fantasy serie DE TOVENAARSRING (EEN ZOEKTOCHT VAN HELDEN en EEN MARS VAN KONINGEN), een epische, 17-delige fantasy serie met meer dan 1.000 vijfsterren recensies. Je krijgt deze twee bestsellers in één handig bestand. Een geweldige introductie tot DE TOVENAARSRING en tevens een mooi cadeau! EEN ZOEKTOCHT VAN HELDEN (BOEK #1 IN DE TOVENAARSRING) gaat over het epische verhaal rondom een speciale jongen, een 14-jarige uit een klein dorpje aan de rand van het Koninkrijk van de Ring. Thorgrin, de jongste van vier kinderen, de minst favoriete van zijn vader en gehaat door zijn broers, voelt dat hij anders is dan de anderen. Hij droomt ervan een geweldige krijger te worden, zich aan te sluiten bij de mannen van de Koning en de Ring te beschermen tegen de kwaadaardige wezens aan de andere kant van het Ravijn. Wanneer hij door zijn vader wordt verboden om deel te nemen aan de try-out voor de Krijgsmacht van de Koning, weigert hij om bij de pakken neer te gaan zitten: hij gaat er in zijn eentje op uit, vastbesloten om het Koninklijk Hof te bereiken en serieus genomen te worden. Maar het Koninklijk Hof heeft haar eigen familiedrama’s, machtsstrijden, ambities, jaloezie, geweld en verraad. Koning MacGil moet uit zijn kinderen een erfgenaam kiezen, en het eeuwenoude Zwaard van het Lot, de bron van al hun kracht, ligt nog steeds onaangeraakt, wachtend tot de uitverkorene arriveert. Thorgrin is een buitenstaander en hij moet vechten om geaccepteerd te worden, en zich bij de Krijgsmacht aan te sluiten. Thorgrin ontdekt dat hij mysterieuze krachten heeft die hij niet begrijpt, dat hij een gave heeft, en een bijzondere lotsbestemming. Tegen alle verwachtingen in wordt hij verliefd op de dochter van de koning. Terwijl hun verboden relatie opbloeit, ontdekt hij dat hij machtige rivalen heeft. Terwijl hij worstelt met zijn nieuwe krachten, neemt de tovenaar van de Koning hem onder zijn vleugels en vertelt hij hem over een moeder die hij nooit heeft gekend, in een land ver weg, voorbij het Ravijn, voorbij het land van de Draken. Voordat Thorgrin op pad kan gaan en de krijger kan worden die hij zo graag wil zijn, moet hij zijn training afronden. Maar die wordt plotseling onderbroken als hij wordt meegesleept in Koninklijke samenzweringen die zijn liefde bedreigen en hem en het gehele koninkrijk ten onder willen brengen. EEN ZOEKTOCHT VAN HELDEN vertelt het epische verhaal van vrienden en geliefden, rivalen en minnaars, ridders en draken, intriges en politieke samenzweringen, van volwassen worden, gebroken harten, bedrog, ambitie en verraad. Het is een verhaal van eer en moed, van lotsbestemmingen, van tovenarij. Het is een fantasy roman die ons meeneemt naar een wereld die we nooit zullen vergeten, en die alle leeftijden zal aanspreken. Het boek bevat 82.000 woorden.

De Opkomst Van De Draken Koningen En Tovenaars Boek 1


De Opkomst Van De Draken Koningen En Tovenaars Boek 1
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Morgan Rice
language : nl
Publisher: Morgan Rice
Release Date : 2015-03-18

De Opkomst Van De Draken Koningen En Tovenaars Boek 1 written by Morgan Rice and has been published by Morgan Rice this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-03-18 with Juvenile Fiction categories.


“Als je dacht dat je geen reden meer had om te leven na het einde van serie ‘De Tovenaarsring’, dan had je het mis. De opkomst van de draken is het begin van wederom een veelbelovende serie van Morgan Rice, die ons meeneemt in een fantasiewereld met trollen en draken, moed, eer, magie en geloof in je lotsbestemming. Morgan is er weer in geslaagd om een sterke set personages neer te zetten die ons op elke bladzijde voor hen laten juichen… Aanbevolen voor de permanente bibliotheek van iedereen die van een goedgeschreven fantasyboek houdt.” --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos De #1 Bestseller! De bestverkopende auteur Morgan Rice komt met een meeslepende nieuwe epische fantasyserie: De opkomst van de draken (Koningen en tovenaars - boek 1). De 15-jarige Kyra droomt ervan om een beroemde krijger te worden, net als haar vader, ondanks het feit dat ze het enige meisje is in een fort met alleen maar jongens. Terwijl ze worstelt om haar speciale vaardigheden te begrijpen, namelijk haar mysterieuze innerlijke kracht, beseft ze dat ze anders is dan de anderen. Maar er wordt een geheim voor haar verzwegen over haar geboorte en een voorspelling rond haar lot, waardoor ze zich afvraagt wie ze echt is. Wanneer de lokale heer komt om haar mee te nemen, wil haar vader haar uithuwelijken om haar te redden. Kyra weigert en vertrekt in haar eentje. Ze trekt een gevaarlijk bos in, waar ze een gewonde draak tegenkomt, en ze zet een reeks gebeurtenissen in werking die het koninkrijk voorgoed zullen veranderen. Ondertussen offert de 15-jarige Alec zichzelf op voor zijn broer, en hij wordt afgevoerd naar De Vlammen, een dertig meter hoge wand van vuur die het koninkrijk tegen het leger van Trollen in het oosten beschermen. Aan de andere kant van het koninkrijk worstelt de huurling Merk met zijn duistere verleden. Hij reist door de bossen, vastberaden om een Wachter van de Torens te worden en te helpen het Vuurzwaard, de magische krachtbron van het koninkrijk, te bewaken. Maar de Trollen willen het Zwaard ook hebben, en ze bereiden zich voor op een enorme invasie die de koninkrijken voorgoed zou kunnen vernietigen. Met een sterke sfeer en complexe personages is De opkomst van de draken een meeslepend verhaal over ridders en krijgers, koningen en heren, eer en moed, magie, het lot, monsters en draken. Het is een verhaal over liefde en gebroken harten, misleiding, ambitie en verraad. Het is fantasy op zijn best, en nodigt ons uit in een wereld die ons voorgoed zal bijblijven, een wereld die lezers van alle leeftijden zal aanspreken. Boek 2 in de serie Koningen en tovenaars zal binnenkort verschijnen. “De opkomst van de draken is een succes, meteen van af het begin… Een superieur fantasyverhaal… Het begint, zoals het hoort, met de worstelingen van de heldin en breidt zich geleidelijk aan uit in een bredere cirkel van ridders, draken, magie, monsters, en het lot… Alle elementen van fantasy zijn aanwezig: van soldaten en gevechten tot confrontaties met het zelf… Een aanbevolen winnaar voor iedereen die van epische fantasyboeken met krachtige, geloofwaardige en jonge hoofdrolspelers houdt.” --Midwest Book Review, D. Donovan, eBook Reviewer

Koningen En Tovenaars Bundel Boeken 1 En 2


Koningen En Tovenaars Bundel Boeken 1 En 2
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Morgan Rice
language : nl
Publisher: Morgan Rice
Release Date : 2020-05-07

Koningen En Tovenaars Bundel Boeken 1 En 2 written by Morgan Rice and has been published by Morgan Rice this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-05-07 with Juvenile Fiction categories.


“Een fantasy vol actie, die ongetwijfeld fans van Morgan Rice’ voorgaande romans zal bekoren, evenals fans van werken zoals The Inheritance Cycle van Christopher Paolini… Fans van Young Adult fictie zullen dit meest recente werk van Rice verslinden en smeken om meer.” --The Wanderer, A Literary Journal (over De Opkomst van de Draken) De #1 Bestverkopende serie! Een bundel van de eerste twee boeken uit Morgan Rice’ #1 Bestverkopende fantasy serie KONINGEN EN TOVENAARS (DE OPKOMST VAN DE DRAKEN en DE OPKOMST VAN DE HELDHAFTIGE). Dit zijn twee bestsellers in één bestand, een geweldige introductie tot de KONINGEN EN TOVENAARS serie. Meer dan 150.000 woorden om te lezen voor een ongelofelijk lage prijs—ook perfect om cadeau te geven! KONINGEN EN TOVENAARS vertelt het epische coming-of-age verhaal van de 15-jarige Kyra, die ervan droomt om net als haar vader een beroemde krijger te worden—ook al is zij het enige meisje in een vesting van mannen. Ze worstelt ermee om haar speciale vaardigheden en mysterieuze innerlijke kracht te begrijpen, en komt tot het besef dat ze anders is dan de rest. Maar er wordt een geheim voor haar verborgen gehouden over haar geboorte, een profetie waar ze alleen maar naar kan raden. Wanneer Kyra oud genoeg is en haar vader probeert om haar uit te huwelijken, weigert Kyra. Ze trekt er in haar eentje op uit en komt in een gevaarlijk woud terecht, waar ze een gewonde draak tegenkomt—zo veroorzaakt ze een serie gebeurtenissen die het koninkrijk voorgoed zullen veranderen. Een sterke sfeerbeleving en complexe personages maken KONINGEN EN TOVENAARS tot een meeslepend verhaal over ridders en krijgers, koningen en heren, eer en moed, magie, lotsbestemming, monsters en draken. Het is een verhaal over liefde en gebroken harten, over misleiding, ambitie en verraad. Het boek nodigt ons uit in een wereld die ons voorgoed zal bijblijven, een wereld die alle leeftijden zal aanspreken. “Als je dacht dat er geen reden meer was om te leven na het einde van DE TOVENAARSRING serie, dan had je het mis. Morgan Rice komt wederom met wat een briljante nieuwe serie belooft te zijn. We worden verzwolgen door een fantasie over trollen en draken, moed, eer, magie en vertrouwen in je lotsbestemming. Morgan is er wederom in geslaagd om sterke personages neer te zetten die we op elke pagina toejuichen… Aanbevolen voor de permanente bibliotheek van iedereen die houdt van een goed geschreven fantasy roman.” --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (over De Opkomst van de Draken) “[De roman] is een succes—meteen vanaf het begin… Een superieure fantasy… het begint, zoals het hoort, met de worstelingen van de protagonist en breidt zich netjes uit in een bredere cirkel van ridders, draken, magie, monsters en lotsbestemming… Alle elementen van high fantasy zijn aanwezig, van soldaten en gevechten tot confrontaties met de zelf… een aanrader voor iedereen die houdt van epische fantasy verhalen met krachtige, geloofwaardige jonge protagonisten.” --Midwest Book Review, D. Donovan, eBook Reviewer (over De Opkomst van de Draken)

Over Kronen En Glorie Slaaf Krijger Koningin En Rebel Gevangene Prinses Boeken 1 En 2


Over Kronen En Glorie Slaaf Krijger Koningin En Rebel Gevangene Prinses Boeken 1 En 2
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Morgan Rice
language : nl
Publisher: Morgan Rice
Release Date : 2020-05-17

Over Kronen En Glorie Slaaf Krijger Koningin En Rebel Gevangene Prinses Boeken 1 En 2 written by Morgan Rice and has been published by Morgan Rice this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-05-17 with Juvenile Fiction categories.


“Morgan Rice komt met wat een briljante nieuwe serie belooft te zijn. We worden verzwolgen door een fantasie over moed, eer, magie en vertrouwen in je lotsbestemming. Morgan is er wederom in geslaagd om sterke personages neer te zetten die we op elke pagina toejuichen… Aanbevolen voor de permanente bibliotheek van iedereen die houdt van een goed geschreven fantasy roman.” --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (over De Opkomst van de Draken) Een bundel van de eerste twee boeken in Morgan Rice’ nieuwe #1 Bestverkopende epische fantasy serie OVER KRONEN EN GLORIE (SLAAF, KRIJGER, KONINGIN en REBEL, GEVANGENE, PRINSES). Twee bestsellers in één bestand, een geweldige introductie tot de OVER KRONEN EN GLORIE serie. Meer dan 150.000 woorden om te lezen voor een ongelofelijk lage prijs—ook perfect om cadeau te geven! SLAAF, KRIJGER, KONINGIN beschrijft het meedogenloze bestaan van de 17-jarige Ceres, een beeldschoon, arm meisje uit de stad Delos. Overdag levert ze de door haar vader gesmede wapens af bij de oefenterreinen van het paleis, ’s nachts traint ze er stiekem mee, verlangend naar een leven als krijger in een land waar het voor meisjes verboden is om te vechten. Ze weet dat het niet lang meer zal duren voor ze als slavin zal worden verkocht, en die gedachte drijft haar tot wanhoop. De 18-jarige prins Thanos haat alles waar zijn koninklijke familie voor staat. Hij veracht de wrede behandeling van het volk, vooral de wrede gevechten—de Killings—die in het hart van de stad plaatsvinden. Hij verlangd ernaar om zichzelf te bevrijden van de beperkingen van zijn opvoeding, maar ondanks het feit dat hij een fantastische krijger is, ziet hij geen uitweg. In REBEL, GEVANGENE, PRINSES wordt de 17-jarige Ceres per koninklijk decreet gedwongen om te vechten in het Stadion, de meedogenloze arena waar krijgers uit alle hoeken van de wereld heen worden gebracht om elkaar te doden. Ceres moet het opnemen tegen bloeddorstige tegenstanders en haar kansen op overleven zijn klein. Haar enige hoop is het vinden van haar innerlijke krachten, zodat ze voor eens en altijd kan veranderen van slaaf tot krijger. Ondertussen ontwaakt de 18-jarige prins Thanos op het eiland Haylon, waar hij ontdekt dat hij door zijn eigen mensen in zijn rug is gestoken en op het bloedovergoten strand voor dood is achtergelaten. Hij wordt gevangengenomen door rebellen en moet vechten voor zijn leven zodat hij erachter kan komen wie hem wilde vermoorden en wraak kan nemen. Ceres en Thanos hebben hun liefde voor elkaar niet verloren; maar aan het hof van het Rijk wemelt het van leugens, verraad en bedrog. Terwijl jaloerse aristocraten complexe leugens weven, worden ze er beiden, in een tragisch misverstand, van overtuigd dat de ander dood is. De keuzes die ze maken zullen elkaars lot sterk beïnvloeden. OVER KRONEN EN GLORIE vertelt het epische verhaal van tragische liefde, wraak, verraad, ambitie en lotsbestemming. Onvergetelijke personages en bloedstollende actie voeren ons mee naar een wereld die ons altijd bij zal blijven, een wereld die zorgt dat we opnieuw verliefd worden op fantasy. Boek #3 in OVER KRONEN EN GLORIE is binnenkort beschikbaar!