De Onwaarschijnlijke Reis Van Harold Fry

Download De Onwaarschijnlijke Reis Van Harold Fry PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get De Onwaarschijnlijke Reis Van Harold Fry book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content De Onwaarschijnlijke Reis Van Harold Fry not Found or Blank , you must refresh this page manually.

De Onwaarschijnlijke Reis Van Harold Fry


De Onwaarschijnlijke Reis Van Harold Fry
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download De Onwaarschijnlijke Reis Van Harold Fry PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.De Onwaarschijnlijke Reis Van Harold Fry


De Onwaarschijnlijke Reis Van Harold Fry
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Rachel Joyce
language : nl
Publisher: Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Release Date : 2012-06-18

De Onwaarschijnlijke Reis Van Harold Fry written by Rachel Joyce and has been published by Bezige Bij b.v., Uitgeverij De this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2012-06-18 with Fiction categories.


Rachel Joyce (Londen, 1962) begon haar carrière als actrice en speelde bij de Royal Shakespeare Company en het Royal National Theatre. Daarna werkte ze twintig jaar bij de radio, waarvoor ze hoorspelen en documentaires schreef. Ze woont in Gloucestershire met haar man en vier kinderen. De onwaarschijnlijke reis van Harold Fry is haar eerste roman, waarvan de rechten al voor verschijnen aan dertig landen werden verkocht.

De Onwaarschijnlijke Reis Van Harold Fry Druk 9


De Onwaarschijnlijke Reis Van Harold Fry Druk 9
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Rachel Joyce
language : nl
Publisher:
Release Date : 2015-07-01

De Onwaarschijnlijke Reis Van Harold Fry Druk 9 written by Rachel Joyce and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-07-01 with categories.
De Platenzaak


De Platenzaak
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Rachel Joyce
language : nl
Publisher: Cargo
Release Date : 2018-03-22

De Platenzaak written by Rachel Joyce and has been published by Cargo this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-03-22 with Fiction categories.


Het is 1988. Frank is de eigenaar van een platenzaak in Londen. De winkel staat boordevol met vinyl van elk formaat en in ieder genre. Klassiek, jazz, punk - niet op genre gesorteerd, maar op gevoel. Frank weet precies naar welke plaat zijn klanten op zoek zijn, hoewel zijn belangrijkste leveranciers liever zouden zien dat hij cd's verkoopt. Dan valt Ilse Brauchmann zijn winkel en zijn leven binnen. Een mysterieuze vrouw in een groene jas, die niets van muziek wil weten, maar toch steeds terugkeert naar de winkel. Een vrouw van wie Frank het liefst zo hard mogelijk wil wegrennen, maar tot wie hij zich ook aangetrokken voelt. Wanneer Ilse net zo plotseling weer verdwijnt als ze verschenen is, dreigt Frank niet alleen haar, maar ook zijn zaak te verliezen...

Op Weg Naar Harry Cook


Op Weg Naar Harry Cook
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Charlotte Nash
language : nl
Publisher: A.W. Bruna Uitgevers
Release Date : 2020-09-08

Op Weg Naar Harry Cook written by Charlotte Nash and has been published by A.W. Bruna Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-09-08 with Fiction categories.


Drie ontsnapte bejaarden. Een single moeder. Een road trip om nooit te vergeten. Mallory Cook en haar zoontje Harry vormen een ijzersterk team. Ze hebben het niet breed sinds Harry’s vader hen in de steek liet om het in New York te gaan maken. Als Harry niet wordt teruggebracht nadat hij bij zijn vader op bezoek is geweest, besluit Mallory om hem, op wat voor manier dan ook, weer thuis te krijgen. Tijdens haar reis zorgt een toevallige ontmoeting met drie bejaarden, gevlucht uit hun verzorgingstehuis, ervoor dat Mallory op een onwerkelijke road trip door de Verenigde Staten belandt. Zadie, Ernie en Jock hebben elk hun eigen redenen om deze reis te maken. Onderweg zullen alle vier de reizigers ontdekken hoe ver ze bereid zijn te gaan om zichzelf – en elkaar – te redden. ‘De hartverwarmendste road trip waarover je ooit zult lezen.’ – Marie Claire ‘Liefhebbers van De onwaarschijnlijke reis van Harold Fry zullen genieten van dit verhaal over vriendschap, familie en reizen.’ —The New Daily

Het Liefdeslied Van Queenie


Het Liefdeslied Van Queenie
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Rachel Joyce
language : nl
Publisher: Cargo
Release Date : 2015-04-16

Het Liefdeslied Van Queenie written by Rachel Joyce and has been published by Cargo this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-04-16 with Fiction categories.


Een hartverwarmende en ontroerende roman over de vriendschap tussen twee oude mensen. Wanneer Queenie Hennessy te horen krijgt dat Harold Fry dwars door Engeland loopt en op weg is naar háár, is ze verbijsterd. Ze had in haar brief uitgelegd dat ze ging sterven, en tijd om op hem te wachten heeft ze niet meer. Een vrijwilliger bij het hospice stelt voor dat ze Harold nog een brief schrijft, waarin ze alles aan hem vertelt. Waarom ze twintig jaar geleden verdween zonder vaarwel te zeggen. Hoe Harold haar leven heeft veranderd, en zij zonder dat hij het doorhad het zijne.

De Honderd Jaar Van Lenni En Margot


De Honderd Jaar Van Lenni En Margot
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Marianne Cronin
language : nl
Publisher: Ambo|Anthos
Release Date : 2021-07-07

De Honderd Jaar Van Lenni En Margot written by Marianne Cronin and has been published by Ambo|Anthos this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-07-07 with Fiction categories.


De honderd jaar van Lenni en Margot van Marianne Cronin gaat over een onalledaagse vriendschap, de waarde van het leven en de vreugde om bijzondere mensen in je leven te hebben. Het opmerkelijke debuut De honderd jaar van Lenni en Margot van Marianne Cronin is de ultieme roman over vriendschap. Voor de lezers van De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween en De onwaarschijnlijke reis van Harold Fry. Het leven is kort. Niemand weet dat beter dan de zeventienjarige Lenni Pettersson. Ze ligt op de afdeling Palliatieve Zorg, maar probeert nog zo veel mogelijk uit het leven te halen. Dan ontmoet ze de drieëntachtigjarige Margot, een medepatiënt, en er ontstaat een onalledaagse vriendschap. Samen met de verpleegster van Lenni en met Arthur, de kapelaan van het ziekenhuis, maken Margot en Lenni honderd schilderijen die hun leven uitbeelden. Verhalen van verloren liefdes, troost en moed en mededogen en vreugde. Lenni komt erachter dat het niet alleen draait om wat je van je leven maakt, maar ook om met wie je het deelt. De honderd jaar van Lenni en Margot van Marianne Cronin gaat over de waarde van het leven, over de manier waarop jouw leven dat van je geliefden beïnvloedt en over een vriendschap die alles overstijgt. Lezers over De honderd jaar van Lenni en Margot: ***** ‘Deze roman is geweldig! Ik moest lachen en huilen! Het is verdrietig en prachtig en gaat over de vreugde om mensen in ons leven te hebben en de invloed die zij op ons hebben. Echt geweldig!’ ***** ‘Dit is een opmerkelijk debuut en zal een hit worden in 2021!’

Een Plek Voor Ons


Een Plek Voor Ons
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Fatima Farheen Mirza
language : nl
Publisher: Signatuur
Release Date : 2019-02-19

Een Plek Voor Ons written by Fatima Farheen Mirza and has been published by Signatuur this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-02-19 with Fiction categories.


‘Prachtig, intiem, teder. Zo levendig verteld dat de personages leven en ademen.’ – Rachel Joyce, auteur van De onwaarschijnlijke reis van Harold Fry ‘Een gelaagd, gevoelig familieverhaal.’ – The New York Times ‘Een schitterend, hartverwarmend verhaal van een Indiaas-Amerikaanse familie, gevangen tussen twee culturen.’ – Sarah Jessica Parker ‘Mirza weet precies de subtiele manieren te vatten waarop broers, zussen en ouders strijden om elkaars genegenheid.’ – The New Yorker