Eindeloos Bewustzijn

Download Eindeloos Bewustzijn PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Eindeloos Bewustzijn book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Eindeloos Bewustzijn not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Eindeloos Bewustzijn


Eindeloos Bewustzijn
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Eindeloos Bewustzijn PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Eindeloos Bewustzijn


Eindeloos Bewustzijn
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Pim van Lommel
language : nl
Publisher: Have, Ten
Release Date : 2017-11-29

Eindeloos Bewustzijn written by Pim van Lommel and has been published by Have, Ten this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-11-29 with Body, Mind & Spirit categories.


Tien jaar na Eindeloos bewustzijn is er een speciale jubileumeditie van Pim van Lommels bestseller over bijna-doodervaringen. Met zijn wetenschappelijke visie maakte Van Lommel veel los bij zowel medici als mensen die een bijna-doodervaring hebben meegemaakt. Nu is er een geheel nieuw voorwoord door de auteur geschreven om dit jubileum te vieren en te laten zien wat het boek teweeg heeft gebracht bij zowel de auteur als zijn lezers.

Eindeloos Bewustzijn


Eindeloos Bewustzijn
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Pim van Lommel
language : nl
Publisher:
Release Date : 2017-11-24

Eindeloos Bewustzijn written by Pim van Lommel and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-11-24 with Health & Fitness categories.


Samenvatting van bestaande kennis over bijna-doodervaringen en aanzet tot het wetenschappelijk verklaren van het verschijnsel van non-lokaal bewustzijn waarbij de auteur aansluit bij elementen uit de kwantumfysica.

Filosoferen Over Eindeloos Bewustzijn Druk 1


Filosoferen Over Eindeloos Bewustzijn Druk 1
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Loes D. Derksen
language : nl
Publisher:
Release Date : 2009-08

Filosoferen Over Eindeloos Bewustzijn Druk 1 written by Loes D. Derksen and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2009-08 with Consciousness categories.


Artikelen van filosofen, theologen en ethici over vooronderstellingen en implicaties van de bestseller 'Eindeloos bewustzijn' van Pim van Lommel over bijna-doodervaringen.

Eindeloos Bewustzijn


Eindeloos Bewustzijn
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Pim van Lommel
language : nl
Publisher: Have, Ten
Release Date : 2012-04-03

Eindeloos Bewustzijn written by Pim van Lommel and has been published by Have, Ten this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2012-04-03 with Health & Fitness categories.


In 2001 publiceerde cardioloog Pim van Lommel in het gerenommeerde medische tijdschrift The Lancet over zijn onderzoek naar bijna-dood ervaringen (BDE) bij 344 Nederlandse patiënten. Zij hadden een hartstilstand in het ziekenhuis gehad. Van hen bleken er 62 een BDE te hebben meegemaakt. Van Lommels artikel was wereldnieuws. Sindsdien kunnen we niet meer om het verschijnsel bijna-dood ervaring heen. Het is een authentieke ervaring, niet te herleiden tot fantasie, psychose of zuurstoftekort; een BDE verandert mensen blijvend. In Eindeloos bewustzijn legt van Lommel stap voor stap uit hoe mensen die klinisch dood zijn toch zon indringende ervaring kunnen hebben. Hij doorspekt zijn betoog met verhalen van mensen die een BDE hebben meegemaakt. Met de meesten van hen heeft Van Lommel persoonlijk contact gehad. Volgens Van Lommel is de heersende, materialistische visie van artsen, filosofen en psychologen op de relatie tussen hersenen en bewustzijn te beperkt is om het verschijnsel te kunnen duiden. Er zijn goede redenen om aan te nemen dat ons bewustzijn niet altijd samenvalt met het functioneren van onze hersenen: het kan ook los van ons lichaam ervaren worden.

Daarna


Daarna
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Bruce Greyson
language : nl
Publisher: Spectrum
Release Date : 2021-03-25

Daarna written by Bruce Greyson and has been published by Spectrum this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-03-25 with Psychology categories.


Wat zeggen nabij-de-doodervaringen over de dood, het leven en ons bewustzijn? 'Zijn boek Daarna zal waarschijnlijk van groot belang worden voor miljoenen mensen die proberen het leven en de dood te begrijpen.' Eben Alexander, auteur van de bestseller Na dit leven Nabij-de-doodervaringen stammen al uit de Oudheid en 1 op de 10 mensen bij wie het hart stopt met kloppen krijgt hiermee te maken. De medische wereld heeft deze ervaringen over het algemeen genegeerd en afgedaan als 'trucs van de hersenen'. Maar na verschillende ervaringen met zijn patiënten begon dr. Bruce Greyson het fenomeen te onderzoeken. Als arts zonder religieuze overtuiging benadert hij nabij-de-doodervaringen vanuit een wetenschappelijk perspectief. Greyson laat zien aan de hand van verhalen van zijn patiënten hoe wetenschappelijke onthullingen over het sterfproces een alternatieve theorie kunnen ondersteunen. Sterven zou de drempel kunnen zijn tussen de ene vorm van bewustzijn en de andere – geen einde maar een overgang. Dit nieuwe perspectief kan de angst om te sterven veranderen in een nuchtere kijk op een nieuwe mijlpaal in ons leven. 'Dit boek van Bruce Greyson zal het bewustzijn van veel lezers op een zeer positieve manier veranderen.' Pim van Lommel, auteur van Eindeloos bewustzijn

Leven In Een Mindful Universum


Leven In Een Mindful Universum
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Karen Newell
language : nl
Publisher: Boekerij
Release Date : 2019-10-08

Leven In Een Mindful Universum written by Karen Newell and has been published by Boekerij this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-10-08 with Body, Mind & Spirit categories.


Dr. Eben Alexander, auteur van de internationale bestseller Na dit leven (meer dan 50.000 exemplaren verkocht in het Nederlands), deelt de volgende fase van zijn reis Verruim je geest en ontdek de kracht van het hart om je gezondheid te verbeteren, je relaties, je creativiteit en nog veel meer Neuropsychologie & neuroscience en mindfulness & spiritualiteit gecombineerd In 2008 raakte het brein van neurochirurg Eben Alexander zwaar beschadigd door een heftige hersenvliesontsteking. Hij overleefde op miraculeuze wijze en wat hij leerde van zijn bijna-doodervaring, veranderde alles wat hij wist over de hersenen, de geest en het bewustzijn. Hij besefte dat je eigenlijk zo’n ervaring nodig hebt om de kracht van onvoorwaardelijke liefde volledig te kunnen begrijpen en dat deze kracht ons allemaal verbindt en bovendien een bron van genezing is. Door gebruik te maken van verschillende tools op het gebied van meditatie en mindfulness, kan ook jij toegang krijgen tot die oneindige oorsprong van weten die zo belangrijk is voor ons allemaal. Dit radicaal nieuwe wereldbeeld vormde het startpunt van Eben Alexanders onderzoek naar niet-lokaal bewustzijn. Onderweg ontmoette hij Karen Newell, een expert op het gebied van geluid en het brein. Met dit boek leren ze je hoe je je geest kunt verruimen en de kracht van het hart kunt aanboren om elk facet van je leven te verrijken. ‘In dit indrukwekkende boek deelt Eben Alexander een openhartig en zeer persoonlijk verslag van de levensveranderende transformatie die op zijn coma-ervaring volgde. Hij deelt zijn recentelijk vergaarde inzicht in het mysterie van de Collective Mind. Dit helder geschreven boek zal bijdragen aan een diepgaand begrip van de aard van de menselijke geest en geeft ons allen grotere kennis over de aard van de realiteit. Ten zeerste aanbevolen.’ Pim van Lommel, MD, cardioloog, auteur van Eindeloos bewustzijn

Fantastische Liefdesverhalen


Fantastische Liefdesverhalen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Clement Roorda
language : en
Publisher: Clement Roorda
Release Date : 2012-01-01

Fantastische Liefdesverhalen written by Clement Roorda and has been published by Clement Roorda this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2012-01-01 with Fiction categories.