Het Maan Mysterie

Download Het Maan Mysterie PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Het Maan Mysterie book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Het Maan Mysterie not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Het Maan Mysterie


Het Maan Mysterie
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Het Maan Mysterie PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Het Maan Mysterie


Het Maan Mysterie
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Stuart Gibbs
language : nl
Publisher: Van Holkema & Warendorf
Release Date : 2016-05-17

Het Maan Mysterie written by Stuart Gibbs and has been published by Van Holkema & Warendorf this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-05-17 with Juvenile Fiction categories.


Onweerstaanbaar vervolg op De maan-zaak Op de maanbasis waar Dash en zijn ouders nog steeds verblijven, kun je je niet verstoppen. Het complete bouwwerk is tenslotte niet veel groter dan een voetbalveld. En terwijl de mysterieuze dood van een van de voornaamste wetenschappers op de basis nog steeds niet is opgelost, is Nina Stack, de nieuwe commandant, opeens verdwenen. Dash is pas twaalf jaar oud is en nu al de beste detective van de hele maan. Maar deze vreemde verdwijning geeft zelfs Dash kopzorgen – ook omdat hij toevallig een alien heeft ontmoet, wat absoluut geheim moet blijven. Wanneer het voortbestaan van de mensheid op het spel komt te staan, wordt de druk op Dash onnoemelijk groot. Kan hij het mysterie van de verdwenen commandant oplossen?

De Maan Zaak


De Maan Zaak
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Stuart Gibbs
language : nl
Publisher: Van Holkema & Warendorf
Release Date : 2015-06-09

De Maan Zaak written by Stuart Gibbs and has been published by Van Holkema & Warendorf this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-06-09 with Juvenile Fiction categories.


Reis mee naar de maan! Futuristische whodunit voor jongens en meisjes vanaf 10 jaar De maan-zaak is een spannend verhaal voor humor en bijzondere gadgets en is in 2017 bekroond door de Vlaamse Kinder- en Jeugdjury in de categorie 12-14 jaar. Het is het jaar 2041 en er wonen mensen op de maan. Nou ja, op een maanbasis. De twaalfjarige Dash is een van hen. Het klinkt geweldig, maar de verslagen die Dash verplicht naar de aarde moet sturen, staan vol leugens. Want je mag helemaal niet naar buiten, het eten is er ver-schrik-ke-lijk, en de wc’s zijn echt een drama. Tot dag 188 is het leven dus eigenlijk oersaai op de maan, maar dan wordt dr. Holtz dood gevonden buiten de basis. De bevelhebber van de basis denkt direct aan een ongeluk. Maar Dash gelooft dat niet en gaat stiekem zelf op onderzoek uit, waarbij hij zaken ontdekt waar hij misschien beter niet vanaf had kunnen weten… Lees ook het spannende vervolg: Het maan-mysterie.

Het Mysterie Van De Maan


Het Mysterie Van De Maan
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Alan Butler
language : nl
Publisher:
Release Date : 2006

Het Mysterie Van De Maan written by Alan Butler and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2006 with categories.


Theorie over het ontstaan van de maan waarbij wordt uitgegaan van de stelling dat de maan 4,6 miljard jaar geleden gemaakt is door een onbekende entiteit om als couveuse te dienen ter bevordering van intelligent leven op aarde.

Maanmysterie


Maanmysterie
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Paul van Loon
language : nl
Publisher: WPG Kindermedia
Release Date : 2016-10-18

Maanmysterie written by Paul van Loon and has been published by WPG Kindermedia this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-10-18 with Juvenile Fiction categories.


Een geheimzinnige dame met een zwarte sluier... Opa Weerwolf is smoorverliefd! Dolfje vertrouwt het niet. Wie is die vreemde dame? Ze voert iets in haar schild. Dolfje weet het zeker. Maar ook Timmie en Leo doen anders dan anders. Komt het soms door die geheimzinnige maan, hoog in de lucht? Dit e-book is alleen geschikt voor tablets in verband met de kleurenillustraties. U kunt deze niet lezen op een zwart-wit e-reader.

Het Boek Van De Maan


Het Boek Van De Maan
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Maggie Aderin-Pocock
language : nl
Publisher: Atlas Contact
Release Date : 2019-10-21

Het Boek Van De Maan written by Maggie Aderin-Pocock and has been published by Atlas Contact this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-10-21 with Nature categories.


In Het boek van de maan deelt Maggie Aderin-Pocock de meest fascinerende feiten en anekdotes over de maan. De maan heeft de mens altijd aangetrokken. Die aantrekkingskracht mag zelfs vrij letterlijk genomen worden: de maan bepaalt de getijden, de lengte van de dag en het wisselen van de seizoenen en heeft dus een hoofdrol in het verhaal van onze planeet. Hierbij draait zij zo langzaam om haar eigen as dat we vanaf de aarde altijd dezelfde kant zien. In deze unieke ode aan de maan neemt maanexpert Maggie Aderin-Pocock lezers mee op een reis door het verleden, het heden en de toekomst van de maan. Ze vertelt wat de maan eigenlijk is, hoe die is ontstaan en hoe het precies zit met de maancyclus. Maar ze heeft ook aandacht voor hoe verschillende culturen door de eeuwen heen naar de maan hebben gekeken, erover hebben nagedacht, gedicht en gefantaseerd. Vijftig jaar geleden zette de eerste mens voet op de maan. Op basis van de laatste wetenschap brengt Aderin-Pocock in kaart wat de toekomst zal brengen: gaan we terug naar de maan of zal zij zelfs een lanceerplatform worden voor verdere reizen?

De Maan


De Maan
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Scott L. Montgomery.
language : nl
Publisher:
Release Date : 2009-01

De Maan written by Scott L. Montgomery. and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2009-01 with Moon categories.
Het Petrusmysterie


Het Petrusmysterie
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Jeroen Windmeijer
language : nl
Publisher: HarperCollins
Release Date : 2020-01-28

Het Petrusmysterie written by Jeroen Windmeijer and has been published by HarperCollins this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-01-28 with Fiction categories.


'Het Petrusmysterie' is een geheel herziene editie van Jeroen Windmeijers eerste boek uit 2015, dat eerder is uitgegeven onder de titel 'De bekentenissen van Petrus'.Wanneer er bij opgravingen in Leiden een spectaculair Romeins viziermasker wordt gevonden, ontstaan er hardnekkige geruchten dat er die dag ook iets anders is aangetroffen. Iets wat angstvallig verborgen moet worden gehouden, omdat de vondst de geschiedenis zoals wij die kennen in een nieuw licht kan stellen – en bovendien de katholieke kerk op haar grondvesten kan doen schudden.Peter de Haan, archeoloog aan de Universiteit Leiden, en geschiedenisstudente Judith Cherev raken toevallig bij de zaak betrokken als ze een eeuwenoud document op het spoor komen. Er blijken veel kapers op de kust te zijn. Sommige zaken kunnen inderdaad maar beter begraven blijven...