Het Verloren Legioen

Download Het Verloren Legioen PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Het Verloren Legioen book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Het Verloren Legioen not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Het Verloren Legioen


Het Verloren Legioen
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Het Verloren Legioen PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Het Verloren Legioen


Het Verloren Legioen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Ben Kane
language : nl
Publisher: Singel Uitgeverijen
Release Date : 2011-10-31

Het Verloren Legioen written by Ben Kane and has been published by Singel Uitgeverijen this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2011-10-31 with Fiction categories.


Rome, 70 v.Chr. Tegen de achtergrond van Caesars gewelddadige machtspolitiek vechten vier mensen voor hun bestaan. Tarquinius, een Etruskische krijger en waarzegger; Brennus de Galliër, een gevreesd gladiator; Romulus, die gedwongen wordt als gladiator te vechten en zint op wraak voor het onrecht dat hem en zijn tweelingzus is aangedaan. En tot slot is er Fabiola. Zij is net als haar broer Romulus op jonge leeftijd als slaaf verkocht en belandt in een bordeel, waar haar verleidelijke schoonheid al snel de machtige mannen van Rome betovert. Onder hen is Brutus, die als moordenaar van Caesar de geschiedenis in zal gaan. In de verre uithoeken van het Romeinse rijk strijdt een legioen op leven en dood om de grenzen van het machtige imperium te bewaken en uit te breiden. Daar, ver weg van het politieke gekonkel in Rome, waar Fabiola een steeds belangrijkere rol in gaat spelen, moeten de drie mannelijke personages hun lot onder ogen zien...

Het Verloren Legioen


Het Verloren Legioen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Willy Vandersteen
language : nl
Publisher: Standaard Uitgeverij
Release Date : 2017-12-13T00:00:00+01:00

Het Verloren Legioen written by Willy Vandersteen and has been published by Standaard Uitgeverij this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-12-13T00:00:00+01:00 with Fiction categories.


De Rode Ridder verkent de bergwouden van een hoogvlakte in het zuiden... Een witharige oude man staat te kijken hoe hij tussen de rotsen nadert. Aan de middelvinger van zijn rechterhand draagt de oude man een zonderlinge gouden ring. Plots ziet Johan dat de oude man wordt aangevallen door een kolossale beer. Johan grijpt in en red de man van de dood. De oude man, Orozam, verleent Johan onderdak in zijn woning en vertelt zijn verhaal.

De Brug Der Getijden 7 De Verloren Legioenen


De Brug Der Getijden 7 De Verloren Legioenen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : David Hair
language : nl
Publisher: Luitingh Sijthoff Fantasy
Release Date : 2020-11-04

De Brug Der Getijden 7 De Verloren Legioenen written by David Hair and has been published by Luitingh Sijthoff Fantasy this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-11-04 with Fiction categories.


In dit een-na-laatste deel zijn de laatste paar maanden van de Maanvloed aangebroken, en in het Westen bereidt keizer Constant zich voor op de laatste fase van zijn plan om het Oosten te veroveren. De Verloren Legioenen is het zevende deel van David Hairs De Brug der Getijden, en concludeert samen met Het Keren van het Tij de reeks. Voor de mislukte magiër Alaron en zijn gezel Ramita, de weduwe van de magiër die de Maanvloedbrug bouwde, is het ondenkbare gebeurd: ze zijn de Scytale van Corineus kwijt. Bovendien is een van Ramita’s pasgeboren zonen ontvreemd door hun dodelijkste vijanden. In Javon is Cera Nesti vrijgelaten, en ze is vastbesloten iets te verzinnen om de overweldigende macht van het Rondiaanse koninkrijk aan te pakken. Maar tussen haar en haar doel staan een groep levensgevaarlijke huurmoordenaars die hun eigen dodelijke spelletje spelen. In het Oosten moeten de Verloren Legioenen van Seth Korion en Ramon Sensini, verraderlijke wegen trotseren om in veiligheid te komen. Ze dragen geheimen bij zich die wel eens het einde van de keizer kunnen betekenen.

De Zilveren Adelaar


De Zilveren Adelaar
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Ben Kane
language : nl
Publisher: Singel Uitgeverijen
Release Date : 2012-05-24

De Zilveren Adelaar written by Ben Kane and has been published by Singel Uitgeverijen this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2012-05-24 with Fiction categories.


Brennus, een vervaarlijke Galliër, Tarquinius, een Etruskische waarzegger, en Romulus, een bastaardzoon van een Romeinse edelman, zijn na lange omzwervingen verzeild geraakt in verre uithoeken van het Romeinse rijk. Als krijgsgevangenen in het vijandelijke Parthië vervliegt hun hoop op wraak voor de ontberingen die ze in naam van Rome hebben moeten doorstaan. In hun wrede strijd voor vrijheid zal een van hen sterven. Fabiola, de zus van Romulus, speelt inmiddels een belangrijke rol in de gevaarlijke wereld van de Romeinse politiek. Ook zij droomt van vrijheid: hoewel haar rijke minnaar Brutus haar heeft vrijgekocht zet ze haar leven op het spel om dat van haar broer te redden.

De Weg Naar Rome


De Weg Naar Rome
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Ben Kane
language : nl
Publisher: Singel Uitgeverijen
Release Date : 2012-11-23

De Weg Naar Rome written by Ben Kane and has been published by Singel Uitgeverijen this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2012-11-23 with Fiction categories.


Tarquinius, de Etruskische waarzegger, en Romulus, bastaardzoon van een Romeinse edelman, worden na hun vlucht uit het onherbergzame Parthië en vele omzwervingen geronseld als legioensoldaten in Caesars leger in Alexandrië. Ooit waren ze slaven, een feit dat ze angstvallig moeten verzwijgen: ontsnapte slaven wacht immers de dood aan het kruis. Intussen raakt Fabiola, Romulus zuster, die ooit als slavin aan een bordeel is verkocht, steeds verder verstrikt in de politieke machinaties in Rome zelf. Als minnares van Brutus, de onderbevelhebber van Julius Caesar, maar ook belaagd door Marcus Antonius, gaat ze een rol spelen in het moordcomplot tegen Caesar, die ze ervan verdenkt haar vader te zijn. Ben Kane groeide op in Kenia. Op zeventienjarige leeftijd verhuisde hij met zijn ouders naar Ierland, waar hij diergeneeskunde studeerde. Na een lange wereldreis besloot hij zich toe te leggen op zijn passie voor geschiedenis. De weg naar Rome is het laatste deel van zijn meeslepende en succesvolle trilogie. Eerder verschenen de delen Het verloren legioen en De zilveren adelaar. Over het eerste deel: `Kane heeft een stijl die uitnodigt tot het blijven omdraaien van de pagina s NRC Handelsblad

De Zilveren Adelaar


De Zilveren Adelaar
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Ben Kane
language : nl
Publisher:
Release Date : 2012

De Zilveren Adelaar written by Ben Kane and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2012 with categories.


Het legioen van de Parthiaanse leiders wordt aangevalllen door een vijandige stam terwijl Fabiola in Italië vlucht voor een slavenvanger. Vervolg op 'Het verloren legioen'.

De Zoektocht Naar De Verloren Legioenen


De Zoektocht Naar De Verloren Legioenen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Tony Clunn
language : nl
Publisher:
Release Date : 2005

De Zoektocht Naar De Verloren Legioenen written by Tony Clunn and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2005 with categories.