Niet De Race Maar De Reis


Niet De Race Maar De Reis
Please Disable Adblock to Show Download Link

Download Niet De Race Maar De Reis PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Niet De Race Maar De Reis book now. This website allows unlimited access to, at the time of writing, more than 1.5 million titles, including hundreds of thousands of titles in various foreign languages.
The Books data below taken from Google Books API Data.

Niet De Race Maar De Reis


Niet De Race Maar De Reis
READ & DOWNLOAD eBooks

Author : Jolanda Linschooten
language : nl
Publisher: Luitingh Sijthoff
Release Date : 2015-04-01

Niet De Race Maar De Reis written by Jolanda Linschooten and has been published by Luitingh Sijthoff this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-04-01 with Sports & Recreation categories.


Hoe is het om in je eentje dwars door Engeland, Wales en Schotland te rennen? Ultraloopster Jolanda Linschooten deed het. Ze liep in zes weken een trailrun van 2000 km, in de eenzaamheid van de ruige natuur, door weer en wind. Het was heerlijk - ze voelde de snelheid in haar benen, in haar hele wezen, en ze was één met de elementen. Maar het was ook afzien door kou en intense vermoeidheid. De reis keerde haar emotioneel binnenstebuiten, maar uiteindelijk overwon ze zichzelf. Jolanda Linschooten is avonturier en fotografe. Bovendien is ze een van Nederlands sterkste ultratrail-loopsters. Ze heeft een reeks reisboeken op haar naam staan en houdt presentaties over haar tochten. In Niet de race maar de reis vertelt ze wat een extreme voetreis met haar doet.Tocht Door De Nacht


Tocht Door De Nacht
READ & DOWNLOAD eBooks

Author : Jean Graton
language : nl
Publisher: Graton
Release Date : 2017-02-20T00:00:00+01:00

Tocht Door De Nacht written by Jean Graton and has been published by Graton this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-02-20T00:00:00+01:00 with Comics & Graphic Novels categories.


Benjamin Vaillant, de oom van Michel die een transportbedrijf leidt, vraagt aan Michel om Yves Douléac, een jongen van 15 jaar en die bij hem werkte, terug te halen van bij de concurrentie. Yves' vader kwam ooit om achter het stuur van een van Benjamins vrachtwagens en hij had hem beloofd altijd voor de jongen te zullen zorgen. Yves bewandelt echter het verkeerde pad sinds hij overstapte naar de concurrentie. Michel besluit oom Ben te helpen. Yves weigert, maar komt dan in een smokkelzaak terecht. Om de bende alsnog te vatten ontstaat er de helse Tocht door de nacht.Accountdesk


Accountdesk
READ & DOWNLOAD eBooks

Author :
language : nl
Publisher: Kluwer
Release Date :

Accountdesk written by and has been published by Kluwer this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on with categories.
80 Dagen


80 Dagen
READ & DOWNLOAD eBooks

Author : Matthew Goodman
language : nl
Publisher: Overamstel Uitgevers
Release Date : 2013-06-03

80 Dagen written by Matthew Goodman and has been published by Overamstel Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2013-06-03 with Biography & Autobiography categories.


Nellie Bly (1864 - 1922) stelt zichzelf de uitdaging in minder dan 80 dagen de wereld rond te reizen. In de mannenwereld van de journalistiek zijn haar ideeën baanbrekend en het idee om de wereld rond te reizen lijkt een haast onmogelijke opgave voor de ongeëmancipeerde tijd waarin Nellie leeft. Maar ze vertrekt, zonder gps, communicatiemiddelen of uitgebreide kennis van andere culturen. Ze dineert met Jules Verne, loopt in de tropische zon, mist haar boot maar haalt op het nippertje een andere, en zet haar race tegen de klok vastberaden voort. Ondanks tegenslagen en de uitdaging de andere journaliste Elizabeth Bisland (die de reis in tegenovergestelde richting aflegt) te verslaan, volbrengt ze de reis in minder dan 80 dagen. In New York wacht haar een roemrijke ontvangst.Nederlandsch Museum


Nederlandsch Museum
READ & DOWNLOAD eBooks

Author :
language : nl
Publisher:
Release Date : 1847

Nederlandsch Museum written by and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 1847 with categories.
Op Reis Met De Hope


Op Reis Met De Hope
READ & DOWNLOAD eBooks

Author : Joshua van Eijndhoven
language : nl
Publisher: Hollandia
Release Date : 2017-08-30

Op Reis Met De Hope written by Joshua van Eijndhoven and has been published by Hollandia this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-08-30 with Travel categories.


'Op reis met de Hope' van Joshua van Eijndhoven is een magisch reisverhaal over man die zijn dromen najaagt en besluit om de wereld rond te zeilen. Wanneer Joshua 24 wordt besluit hij om zijn carrièreplannen als jurist aan de kant te schuiven en zijn droom om de wereld rond te zeilen na te jagen. Hij koopt een zeilboot - Hope - en vaart de wijde wereld in. Op de Kaapverdische Eilanden ontmoet hij Joshua Kátia, die met hem meezeilt. Samen verzinnen ze manieren om geld te verdienen om zo telkens een stukje verder te reizen en het water en de wereld verder te verkennen. Zo ontstaat er een onvergetelijke vriendschap en een onkenbaar mooi avontuur op het water. Joshua van Eijndhoven is jurist en wereldreiziger. Tijdens zijn zesjarige reis om de wereld werkte hij als journalist, kapitein, marketingspecialist en coach. 'Op reis met de Hope' is zijn debuut.Anna K


Anna K
READ & DOWNLOAD eBooks

Author : Jenny Lee
language : nl
Publisher: Overamstel Uitgevers
Release Date : 2020-04-10

Anna K written by Jenny Lee and has been published by Overamstel Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-04-10 with Young Adult Fiction categories.


Anna K. is zeventien jaar oud en staat aan de top van de Manhattan en Greenwich society (alhoewel haar paarden en honden toch op nummer 1 staan). Alexander W. is haar perfecte, ietwat saaie vriendje, en haar bedwingende Koreaans-Amerikaanse vader is haar hele leven al trots op haar geweest. Ze lijkt het dus allemaal perfect voor elkaar te hebben. Terwijl haar vrienden het moeilijk hebben met hun alledaagse tienerlevens, lijkt Anna er altijd boven te staan. Totdat ze 'graaf' Alexia Vronsky op Grand Central ontmoet. Hij is een beruchte playboy die al jaren van kostschool naar kostschool hopt en alleen voor zijn eigen plezier lijkt te leven. Op papier is hij het tegenovergestelde van Anna. Maar vanaf hun ontmoeting wordt alles anders... Alexia en Anna voelen zich onvermijdelijk tot elkaar aangetrokken en Anna moet beslissen hoeveel van haar leven ze op wil geven om met Alexia verder te gaan. Maar dan dreigt een schokkende onthulling hun relatie te vernielen en Anna wordt gedwongen zich af te vragen of ze zichzelf überhaupt wel écht kent... Anna K. is een duizelingwekkend, buitengewoon en emotioneel geladen hervertelling van Tolstoys tijdloze Anna Karenina. Maar boven alles is het een verhaal over de ingrijpende én fantastische ervaring van een eerste liefde en een eerste gebroken hart.