Ook Dit Gaat Voorbij

Download Ook Dit Gaat Voorbij PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Ook Dit Gaat Voorbij book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Ook Dit Gaat Voorbij not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Ook Dit Gaat Voorbij


Ook Dit Gaat Voorbij
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Ook Dit Gaat Voorbij PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Ook Dit Gaat Voorbij Druk 1


Ook Dit Gaat Voorbij Druk 1
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Milena Busquets
language : nl
Publisher:
Release Date : 2015-06-01

Ook Dit Gaat Voorbij Druk 1 written by Milena Busquets and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-06-01 with categories.
Ook Dit Gaat Voorbij


Ook Dit Gaat Voorbij
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Milena Busquets
language : nl
Publisher:
Release Date : 2016-06-02

Ook Dit Gaat Voorbij written by Milena Busquets and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-06-02 with categories.
Ook Dit Gaat Voorbij


Ook Dit Gaat Voorbij
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Milena Busquets
language : nl
Publisher: J.M. Meulenhoff
Release Date : 2015-06-01

Ook Dit Gaat Voorbij written by Milena Busquets and has been published by J.M. Meulenhoff this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-06-01 with Fiction categories.


Milena Busquets weet op een ogenschijnlijk lichte toon een zeer gevoelige thema aan te snijden: het verlies van een moeder Blanca is veertig als haar sterke, beroemde en flamboyante moeder na een ziekbed overlijdt. Ze realiseert zich dat ze, ondanks twee huwelijken en twee kinderen, nu werkelijk volwassen dient te worden en haar plek op de wereld moet veroveren zonder ouders om op te leunen. Ze brengt de zomer met haar zoontjes door in het familiehuis in het idyllische kustplaatsje Cadaqués. Álles in het zomerhuis en in het kunstenaarsdorp herinnert haar aan haar moeder en maakt dat Blanca’s verdriet scherp voelbaar wordt. Haar vrienden en (ex-)geliefden proberen haar door praten, lachen, feesten, filosoferen tot de zon op komt, vrijen, ruziemaken, samen lachen en huilen, te laten voelen dat ‘ook dit voorbij zal gaan’. Ook dit gaat voorbij is een liefdesbetuiging aan een moeder, maar vooral ook een ode aan het leven, de liefde en de Middellandse Zee. De pers over Ook dit gaat voorbij ‘Roman als een late zomerse avond op een terras in een Spaans dorp.’ LINDA. ‘Een prachtige ode aan een moeder, maar bovenal een heerlijke lofzang op het goede leven, joie de vivre en carpe diem.’ Jan ‘Ook dit gaat voorbij is een ontroerende liefdesverklaring aan een dode moeder en een geslaagde evenwichtsoefening op de dunne grens van lichtheid en tragiek.’ ****De Standaard ‘Passievolle roman over rouw.’ Elsevier ‘Een intiem relaas over verlies en rouw, over afscheid nemen, volwassen worden; het is geestig en zit vol levenslust. Maar bovenal is het de liefdesverklaring van een dochter die haar moeder niet vergeten kan. Niet vergeten wil.’ Trouw

Ook Dit Gaat Voorbij


Ook Dit Gaat Voorbij
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Reinoud van den Berkhof
language : nl
Publisher:
Release Date : 2014

Ook Dit Gaat Voorbij written by Reinoud van den Berkhof and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2014 with categories.
Ook Dit Gaat Voorbij


Ook Dit Gaat Voorbij
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Homme Eernstma (pseud. van F.S. Sixma van Heemstra.)
language : nl
Publisher:
Release Date : 1985

Ook Dit Gaat Voorbij written by Homme Eernstma (pseud. van F.S. Sixma van Heemstra.) and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 1985 with categories.


Op summiere feiten gebaseerde beschrijving van de eerste liefde tussen Prins Alexander (1851-1884) en Jettie Schimmelpenninck (1850-1907).

De Verloren Vriendin


De Verloren Vriendin
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Milena Busquets
language : nl
Publisher: J.M. Meulenhoff
Release Date : 2021-05-18

De Verloren Vriendin written by Milena Busquets and has been published by J.M. Meulenhoff this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-05-18 with Fiction categories.


Een gevoelig en psychologisch portret van een vriendschap en een ode aan de kracht van herinnering De verloren vriendin wordt verteld vanuit het perspectief van een vrije, levenslustige vertaalster die in Barcelona woont met haar twee zoons. Ze denkt terug aan Gema, een meisje dat vroeger een goede vriendin was maar op haar vijftiende overleed aan leukemie. De naam ‘Gema’ is voor haar altijd beladen gebleven met de dood van haar vriendin, met iets tragisch, iets wat onaf is gebleven. Meer nog zelfs dan de naam van haar eigen vader, die niet lang daarna ook overleed. Ze besluit uit te zoeken of haar laatste herinneringen aan Gema kloppen. Terwijl haar knappe, jonge geliefde Bruno vanaf zijn vakantieadres smachtende berichtjes stuurt, heeft zij er juist behoefte aan om alleen te zijn. Ze heeft geen ruimte voor verliefdheid en brengt de zomer door met het bezoeken van betekenisvolle plekken in de stad, gesprekken met oude vriendinnen en zelfs een bezoek aan haar oude school. Ze komt steeds meer te weten over Gema, over vriendschap en over zichzelf. Langzamerhand blijkt dat haar herinneringen aan de vervlogen tijd vervormd zijn met de jaren. De verloren vriendin is een ode aan een vriendschap, maar vooral ook een ode aan het leven, de stad en aan betekenisvolle gebeurtenissen die je geheugen vorm geven. In de pers ‘Een intiem relaas over verlies en rouw, over afscheid nemen, volwassen worden; het is geestig en zit vol levenslust.’ Trouw ‘Busquets schrijft op een introspectieve, reflexieve manier, die haar ik-personage de mogelijkheid geeft soms komisch, soms indringend commentaar te leveren op de hebbelijkheden van het leven.’ NRC Handelsblad ‘Ook dit gaat voorbij is een ontroerende liefdesverklaring aan een dode moeder en een geslaagde evenwichtsoefening op de dunne grens van lichtheid en tragiek.’ **** De Standaard

Want Alles Gaat Voorbij Maar Niets Gaat Over


Want Alles Gaat Voorbij Maar Niets Gaat Over
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Jo Claes
language : nl
Publisher: Houtekiet
Release Date : 2018-03-24

Want Alles Gaat Voorbij Maar Niets Gaat Over written by Jo Claes and has been published by Houtekiet this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-03-24 with Fiction categories.


Op een avond in april wordt Thomas Berg, hoofdinspecteur bij de federale politie van Leuven, omvergereden. Zijn arm is gebroken, de chauffeur pleegt vluchtmisdrijf. Een week later wordt een bevriend echtpaar van Berg vermoord. De dader laat hen op een bizarre manier achter, vastgebonden op stoelen en met een plastic zak over hun hoofd. In hun onmiddellijke nabijheid treft de politie een cijfer aan. Omdat Berg met ziekteverlof is en de slachtoffers kende, mag hij het onderzoek niet zelf voeren. Zijn frustratie en machteloosheid worden nog groter wanneer een tweede koppel uit zijn kennissenkring op dezelfde wijze wordt gedood. Ook dit keer laat de dader een getal achter. Berg is ontzet wanneer hij ontdekt dat de moorden verband houden met zijn verleden en met de grote liefde van zijn leven. Tegen het bevel van zijn superieuren in gaat hij zelf achter de moordenaar aan.