Scherprechter Van De Liefde

Download Scherprechter Van De Liefde PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Scherprechter Van De Liefde book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Scherprechter Van De Liefde not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Scherprechter Van De Liefde


Scherprechter Van De Liefde
DOWNLOAD
READ ONLINE

Download Scherprechter Van De Liefde PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Scherprechter Van De Liefde


Scherprechter Van De Liefde
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Irvin D. Yalom
language : nl
Publisher: Uitgeverij Balans
Release Date : 2012-03-09

Scherprechter Van De Liefde written by Irvin D. Yalom and has been published by Uitgeverij Balans this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2012-03-09 with Psychology categories.


Irvin D.Yalom is een van de beroemdste psychiaters ter wereld. Onder psychotherapeuten, psychologen en psychiaters verwierf hij brede bekendheid met zijn standaardwerk Theory and Practice of Group Psychotherapy (1975). Vijf jaar later verscheen zijn tweede standaardwerk, Existential Psychotherapy. Daarnaast publiceerde hij onder andere Therapie als geschenk en Tegen de zon in kijken. Hij schreef ook de succesvolle romans Nietzsches tranen (18de druk), De therapeut (11de druk) en De Schopenhauer-kuur (5de druk). Yalom woont en werkt in Californië.

Scherprechter Van De Liefde


Scherprechter Van De Liefde
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Irvin D. Yalom
language : nl
Publisher:
Release Date : 1989

Scherprechter Van De Liefde written by Irvin D. Yalom and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 1989 with categories.
Eendagsvlinders


Eendagsvlinders
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Irvin D. Yalom
language : nl
Publisher: Uitgeverij Balans
Release Date : 2015-01-28

Eendagsvlinders written by Irvin D. Yalom and has been published by Uitgeverij Balans this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-01-28 with Psychology categories.


We zijn allemaal mensen van de dag. Er komt een tijd dat je alles bent vergeten, er komt een tijd dat iedereen jou is vergeten. Tweeduizend jaar geleden hield keizer Marcus Aurelius zichzelf - en zijn lezers - in zijn Overpeinzingen al dit soort lessen voor. Tegenwoordig zijn de meeste psychoterapeutische behandelingen kortdurend en gericht op categorieën als depressie, verslaving of angst. Yalom gelooft daar niet in. Uit onderzoek blijkt keer op keer wat hij uit eigen ervaring weet: de belangrijkste factor in een effectieve therapie is de relatie tussen therapeut en cliënt. Yalom hecht de grootst mogelijke waarde aan het opbouwen van een eerlijke en helpende relatie met zijn cliënten. Het gaat hem niet alleen om het ziektebeeld, maar om de hele mens. In dit boek werpt Yalom aan de hand van zijn ervaringen met een tiental patiënten nieuw licht op wezenlijke levenskwesties die iedereen raken, zoals ouder worden, de angst voor de dood, het maken van keuzes, fundamentele eenzaamheid en het zoeken naar een betekenisvol leven. Iedereen die geïnteresseerd is in de menselijke psyche en in persoonlijke groei zal zich kunnen identificeren met de tijdloze, existentiële vragen die in dit boek aan de orde komen.

Therapie Als Geschenk


Therapie Als Geschenk
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Irvin D. Yalom
language : nl
Publisher: Uitgeverij Balans
Release Date : 2012-03-12

Therapie Als Geschenk written by Irvin D. Yalom and has been published by Uitgeverij Balans this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2012-03-12 with Psychology categories.


In zo'n 100 tips voor succesvolle therapeutische behandelingen ontfermt de befaamde psychiater Irvin Yalom zich over zijn cliënten met een hartverwarmende compassie en ongeëvenaarde deskundigheid. Yalom bevestigt in dit boek zijn talent als mentor voor therapeutische hulpverleners en als leidsman voor de medemens in zijn geestelijke nood.

Over Kikkers Prinsen En Witte Paarden Hoe Herken Je De Ideale


Over Kikkers Prinsen En Witte Paarden Hoe Herken Je De Ideale
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Inge De Waele
language : nl
Publisher: Lannoo Meulenhoff - Belgium
Release Date : 2010-11-04

Over Kikkers Prinsen En Witte Paarden Hoe Herken Je De Ideale written by Inge De Waele and has been published by Lannoo Meulenhoff - Belgium this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2010-11-04 with Psychology categories.


Een verrassende gids voor iedereen die eindelijk de ware wil vinden;;;Opgelet: Over kikkers, prinsen en witte paarden verhoogt je kans op een gelukkige relatie! De prins op het witte paard, het is weinigen gegeven die te vinden. Maar wil dat zeggen dat we allemaal minder kieskeurig moeten zijn en onszelf tevredenstellen met meneer of mevrouw goed-genoeg? Toch niet. Alleen is de start van een leefbare liefdesrelatie essentieel: als die fout zit, ben je de rest van je leven bezig de problemen in je relatie te herstellen. Het komt er dus opaan de juiste keuze te maken. Die juiste partnerkeuze begint in eerste instantie bij jezelf. Pas als je weet wie je bent en wat je wilt, kun je iemand vinden met wie je een langdurige relatie kunt uitbouwen. Psychologe Inge De Waele lanceert daarom het begrip 'relationele intuïtie'. Aan de hand van concrete voorbeelden en oefeningen toont ze aan hoe belangrijk die intuïtie is, en hoe je je relationele intuïtie kunt trainen. Zodat je de kikkers eindelijk van prinsen zult kunnen onderscheiden...

Scherprechter


Scherprechter
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Bob Mendes
language : nl
Publisher: Manteau thriller
Release Date : 2010-10-05

Scherprechter written by Bob Mendes and has been published by Manteau thriller this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2010-10-05 with Fiction categories.


.

Dicht Bij Het Einde Terug Naar Het Begin


Dicht Bij Het Einde Terug Naar Het Begin
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Irvin D. Yalom
language : nl
Publisher: Uitgeverij Balans
Release Date : 2017-09-08

Dicht Bij Het Einde Terug Naar Het Begin written by Irvin D. Yalom and has been published by Uitgeverij Balans this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-09-08 with Biography & Autobiography categories.


Heb geen spijt van de dingen die je niet hebt gedaan. Zorg dat je tevreden bent met het leven dat je leidt. Wees goed voor jezelf en voor anderen. Dat zijn drie levenslessen die Irvin Yalom leerde in zijn lange loopbaan als psychiater en als schrijver. In zijn memoires kijkt hij terug op zijn eigen bewogen leven. Als jongen in een joods-Russisch gezin dat kort na de Eerste Wereldoorlog naar Amerika is geëmigreerd, is het lezen van boeken voor de jonge Irvin de enige manier om te ontsnappen aan het 'geestelijke getto' waarin hij opgroeit. In de literatuur vindt hij een schuilplaats, een alternatieve werkelijkheid, een bron van inspiratie en wijsheid. Het schrijven van romans zou voor hem het hoogste blijven wat je als mens kunt bereiken - al koos hij uiteindelijk voor een loopbaan als psychiater. Zijn leven lang bleef Yalom gefascineerd door de verhalen die zijn patiënten hem toevertrouwden. Het zijn deze verhalen die hem als wetenschapper inspireerden, en die de basis zouden vormden voor zijn boeken - die niet alleen voor hemzelf, maar ook voor lezers over de hele wereld een schuilplaats werden. Dicht bij het einde, terug naar het begin is het persoonlijkste boek dat de bestsellerauteur, van onder andere Nietzsches tranen (31ste druk), De Schopenhauer-kuur (17de druk) en Het raadsel Spinoza (17de druk), tot nu toe schreef. Het maakt de cirkel van zijn leven rond.